دانلود رایگان ترجمه مقاله مطالعه آزمایشی درک مشتریان از امنیت و اعتماد به سیستم پرداخت الکترونیکی – الزویر 2010

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مطالعه تجربی ادراکات مشتری از امنیت و اعتماد در سیستم های پرداخت الکترونیک

عنوان انگلیسی مقاله:

An empirical study of customers’ perceptions of security and trust in e-payment systems

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2010
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 12 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت، مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله تجارت الکترونیک، مدیریت کسب و کار، امنیت اطلاعات
چاپ شده در مجله (ژورنال) تحقیق و کاربردهای الکترونیک تجارت – Electronic Commerce Research and Applications
کلمات کلیدی سیستم های پرداخت الکترونیکی(EPS)، استفاده از EPS، تجارت الکترونیک، امنیت، اعتماد
ارائه شده از دانشگاه مدرسه کسب و کار، دانشگاه Yeungnam، کره جنوبی
رفرنس دارد  
کد محصول F984
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  29 صفحه با فونت 14 B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است 
ترجمه ضمیمه ترجمه نشده است 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن به صورت فارسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
توضیحات ترجمه این مقاله به صورت خلاصه انجام شده است.

 

فهرست مطالب
چکیده
1-مقدمه
2- مبانی نظری
2-1 سیستم های پرداخت الکترونیک
2-2 سیستم های پرداخت الکترونیک در تجارت الکترونیک بنگاه با مشتری و مشتری با مشتری
2-2-1 پول نقد الکترونیک
2-2-2 کارت پیش پرداخت
2-2-3 کارت اعتباری
2-2-4  کارت بدهی
2-2-5 خلاصه
2-3 مرور منابع در خصوص  مسائل امنیت و اعتماد در EPS
3- مدل  و فرضیات تحقیق
 3-1 مدل تحقیق
3-2 فرضیات تحقیق
3-2-1 حفاظت های فنی در EPS
3-2-2 روش های تراکنش در EPS
3-2-3  بیانیه های امنیتی در EPS
3-2-4 امنیت ادراک شده در EPS
3-2-5 اعتماد ادراک شده در EPS
3-3 اندازه گیری
3-3-1 اندازه گیری حفاظت های فنی
3-3-2 اندازه گیری روش های تراکنش
3-3-3 اندازه گیری بیانیه های امنیت
4-تحلیل داده ها و نتایج
 4-1 روش
4-2 توزیع پرسشنامه
4-3 آزمون های پایایی و روایی
4-3-1 آزمون روایی
4-3-2 آزمون پایایی
4-4 مدل سازی معادله ساختاری
4-5 فرضیات- آزمون مسیر
5-نتیجه گیری و اهمیت تحقیق
 

 

بخشی از ترجمه

چکیده
یک باور عمومی این است که امنیت خوب موجب بهبود اعتماد شده و این که ادراک از امنیت و اعتماد خوب در نهایت موجب افزایش استفاده از تجارت الکترونیک می شود. در حقیقت، ادراک مشتریان از امنیت سیستم های پرداخت الکترونیکی به یک عامل عمده و اصلی در تکامل تجارت الکترونیک در بازار ها تبدیل شده است. در این مقاله، ما به بررسی مسائل مربوط به امنیت پرداخت الکترونیکی از دیدگاه مشتریان می پردازیم. این مطالعه یک مدل مفهومی را ارایه می کند که این مدل تعیین کننده عوامل موثر بر امنیت ادراک شده مصرف کننده ها و اعتماد ادراک شده آن ها و نیز اثرات امنیت ادراک شده و اعتماد ادراک شده در استفاده از سیستم های پرداخت می باشد. به منظور آزمون مدل، مدل سازی معادله ساختاری برای تحلیل داده های جمع اوری شده از 219 پاسخگو در کشور کره استفاده می شود. تحقیق حاضر، یک مبانی نظری برای دانشگاهیان و نیز دستور العمل های کاربردی برای عرضه کنندگان خدمات در رسیدگی به ابعاد امنیت سیستم های پرداخت الکترونیکی فراهم می کند.

1-مقدمه
تجارت الکترونیک(EC) بر مبنای سیستم های پرداخت الکترونیک(EPS) می باشد. از آنجا که EC برای بسیاری از شرکت ها تبدیل به یک جزء مهم عملیات کسب و کار و تجارت شده است، پرداخت الکترونیک به یکی از مهم ترین مسائل برای سرویس های مالی و کسب و کار موفق بدل گردیده است.( هسی 2001، پها و خامیتوف 2004، استروبورن و همکاران 2004، لینک و همکاران 2006، کاتلر و همکاران 2007، کاساردیاس و همکاران 2008).
در مقایسه با روش های پرداخت سنتی، فنون پرداخت الکترونیک دارای چندین ویژگی مطلوب است از جمله امنیت، قابلیت اطمینان، توسعه پذیری، ناشناس بودن، مقبولیت، حریم خصوصی، کارایی و راحتی( چو و همکاران 2004، استروبورن و همکارا 2004،تسیاکیس و استفاندیاس 2005، لینک و همکاران 2006، کوتلر و همکاران 2007، کاساردیاس و همکاران 2008).EPS توجه زیادی را به خود جلب کرده و در سرتاسر دنیا مورد استفاده قرار گرفته است. کشور هایی نظیر فرانسه، آمریکا و بریتانیا دارای سیستم های کاملا پیشرفته می باشند، این در حالی است که مناطقی نظیر کشور های حاشیه آسیا-پاسیفیک، انگیزه رشد را برای صنعت فراهم کرده اند.
تحقیق ما از کشور کره به عنوان منطقه مطالعه تجربی استفاده می کند زیرا زیر ساخت های پشتیبانی مورد نیاز برای توسعه EPS، در این کشور مناسب بوده است. کره با سرعت زیادی توسعه فناوری اطلاعات و شبکه ها را دنبال کرده و یک زیر ساخت فناوری اطلاعات در کلاس جهانی را ایجاد کرده است(آو و کافمن2008). از اواسط 1990، دولت کره، تعدادی از سیاست ها را برای توسعه و ارتقای EC به مرحله اجرایی درآورده است. در نتیجه این سرمایه گذار یهای متمرکز، کره در حال حاضر دارای یک زیر ساخت سطح جهانی برای تجارت الکترونیک است. بر طبق گزارش سالانه تجارت الکترونیک منتشر شده توسط وزارت بازرگانی کره در 2007، کل اندازه بازار EC در کره ،507.42میلیارد دلار با رشد 34.6 در مقایسه با سال قبل است. در عین حال، کره دارای یکی از بزرگ ترین آمار های سرانه مصرف اینترنت می باشد: تعداد کاربران اینترنت 34.430.000 بوده( و یا 75.5 درصد حمعیت با سن شش سال یا بزرگ تر) و به طور پیوسته در حال افزایش است. در عین حال،خرید و تراکنش های آنلاین به یک بخش مهم از زندگی برای مصرف کنندگان عادی تبدیل شده است.
انتظار می رود که بازار تجارت الکترونیک در کره طی پنج سال آینده، هر سال دو برابر شود. چون کره دومین بازار فناوری اطلاعات سریع الرشد دنیا است،EPS نقش مهمی در اجرای فعالیت های گسترده و فعالیت های مربوط به مقابله با شرایط اقتصادی در حال تغییر ایفا می کند. درحقیقت، بسیاری از برند های EPS نظیر Easycash, Easypaydirect, Inipay, iCash, eGate, eCredit, Smartpay, mypay.net, Payplus, و Paymatics در طی سال های اخیر ایجاد شده اند.
اگرچه EPS خوب دارای برخی مزایا نسبت به روش های پرداخت مرسوم و سنتی است، با این حال آن ها بایستی عاری از هر گونه نقض امنیت باشند( هگارتی و همکاران 2003، لینک و همکارا 2006).گروه گارتنر گزارش کرده است که 95 درصد مشتریان در زمان استفاده از کارت های اعتباری در اینترنت تا حدودی نگران حریم خصوصی یا امنیت هستند. موسسه هریس اینتراکتیو نیز گزارش می کند که شش نفر از ده نفر شرکت کننده در نظر سنجی ترس سرقت کارت اعتباری را دارند. یک عامل کلیدی برای موفقیت EPS، امنیت می باشد، یک لازمه مهمی که در محیط تجارت الکترونیک جهانی فعلی بیش از بیش اهمیت پیدا کرده است( هرزبرگ 2003، استروبورن و همکاران 2004، پها و خامیتوف 2004، تسیکیس و استفاندیس2005، لینک و همکاران 2006، کاتلر و همکاران 2007). تراکنش ها در تجارت الکترونیک می تواند بدون هر گونه تماس قبلی انسانی و یا ارتباطات بین فردی اثبات شده رخ دهد. داستان ها در موردتهدید های امنیت تجارت الکترونیک از رسانه ها یا شبکه های بین فردی می تواند موجب کاهش اعتماد به EPS شده و از این روی موجب می شود تا افراد به اعتماد بین فردی که در تعاملات انسان با انسان ناشی می شود روی آورند. به طور کلی، امنیت، مجموعه ی از رویه های، سازو کار ها و برنامه های کامپیوتری برای صحت سنجی و به رسمیت شناختن منبع اطلاعات و تضمین فرایند است( تئودوسیوس و جرج 2005، لینک همکاران 2006).اگرچه منابع فعلی به طور گسترده ای به جزییات فنی امنیت و اعتماد در EPS از دیدگاه بازرگانان یا عرضه کننده های خدمات EPS پرداخته اند، ادراک مصرف کننده ها از امنیت EPS، به خوبی بررسی نشده و مطالعات تجربی در این زمینه محدود هستند(لینک و همکاران 2006).
تعدادی از سیستم های پرداخت الکترونیک اخیرا در اینترنت ظهور یافته اند. اگرچه شیوه ها و مکانیسم های امنیتی متعدد برای این EPS ها طراحی شده اند، بسیاری از مسائل امنیتی هنوز حل نشده باقی مانده اند( هسی 2001، چو و همکاران 2004، دای و گراندی 2007، کاسریداس و همکاران 2008). از این روی، نیاز مبرمی به کاهش ریسک های مربوط به فرایند های تراکنش پرداخت الکترونیکی احساس می شود( تسیکاس و استفاندیس 2005). چون اکثریت کاربران EPS، با جزییات فنی EPS ناآشنا می باشند،آن ها سطح امنیت EPS را بر اساس تجربه خود با واسط های کاربر ارزیابی می کنند. از این روی به منظور جذب و حفظ کاربران پرداخت الکترونیک، بهبود ادراک مصرف کننده ها از امنیت و حفظ اعتماد مشتریان در طی تراکنش های پرداخت الکترونیک بسیار مهم است(چلاپا و پاولوف 2002، استربورن و همکاران 2004، تسیکاس و استفاندیس 2005، لینک و همکاران 2006، کاساردیس و همکاران 2008). هدف اصلی این تحقیق، بررسی تجربی عوامل موثر بر ادراک مصرف کننده ها از اعتماد و امنیت و نیز اثرات امنیت و اعتماد ادراک شده بر روی استفاده از EPS از دید مصرف کنندگان است.
در بخش بعدی، ما به مرور EPS هایی می پردازیم که در تجارت الکترونیک بنگاه با مشتری یا مشتری با مشتری وجود دارند و سپس به بررسی تحقیقات قبلی در زمینه مسائل امنیت و اعتماد در EPS می پردازیم. بخش سوم، یک مدل مفهومی اکتشافی از اعتماد ادراک شده و امنیت ادراک شده مصرف کننده ها در استفاده از EPS را توسعه داده و در بر گیرنده فرضیات تحقیق و ساختار ها است. ما روش تحقیق و نتایج را در بخش چهارم بحث می کنیم. نتیجه گیری و اهمیت تحقیق در بخش 5مطرح شده است.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

It is commonly believed that good security improves trust, and that the perceptions of good security and trust will ultimately increase the use of electronic commerce. In fact, customers’ perceptions of the security of e-payment systems have become a major factor in the evolution of electronic commerce in markets. In this paper, we examine issues related to e-payment security from the viewpoint of customers. This study proposes a conceptual model that delineates the determinants of consumers’ perceived security and perceived trust, as well as the effects of perceived security and perceived trust on the use of e-payment systems. To test the model, structural equation modeling is employed to analyze data collected from 219 respondents in Korea. This research provides a theoretical foundation for academics and also practical guidelines for service providers in dealing with the security aspects of e-payment systems.

1. Introduction

Electronic commerce (EC) is built upon e-payment systems (EPS). As EC becomes a major component of business operations for many companies, e-payment has become one of the most critical issues for successful business and financial services (Hsieh 2001, Peha and Khamitov 2004, Stroborn et al. 2004, Linck et al. 2006, Cotteleer et al. 2007, Kousaridas et al. 2008). In comparison to the traditional payment methods, e-payment techniques have several favorable characteristics, including security, reliability, scalability, anonymity, acceptability, privacy, efficiency, and convenience (Chou et al. 2004, Stroborn et al. 2004, Tsiakis and Sthephanides 2005, Linck et al. 2006, Cotteleer et al. 2007, Kousaridas et al. 2008). EPS have gained recognition and have been deployed throughout the world. Countries such as France, the US, and the UK have fully developed systems, while regions such as the Asia–Pacific rim provide the growth impetus to the industry. Our research uses Korea as the site of the empirical investigation because the supporting infrastructure required for the EPS development has been put in place. Korea has aggressively pursued the development of IT and networks and created a world-class IT infrastructure (Au and Kauffman 2008). Since the mid-1990s, the Korean government has enforced a number of policies for spreading and promoting EC. As a result of these focused investments, Korea now boasts a world-class infrastructure for EC. According to the annual report of EC published by the Korea Ministry of Commerce in 2007, the total EC market size in Korea was USD 507.42 billion with a growth of 34.6% compared to the previous year. Meanwhile, Korea also has one of the highest per-capita usage statistics for the Internet; the number of Internet users was 34,430,000 (or 75.5% of the population aged six or older) and continues to rise. In the meantime, online shopping and transactions have become a normal part of life for average consumers. The e-commerce market in Korea is expected to double annually in the next five years. Since Korea is the world’s second-fastest-growing IT market, EPS will play an important role in executing wide-ranging activities and actively confronting changing economic conditions. In fact, many EPS brands such as Easycash, Easypaydirect, Inipay, iCash, eGate, eCredit, Smartpay, mypay.net, Payplus, and Paymatics have been established in the recent years. While good EPS have a number of advantages over the traditional payment methods, they must be free of security breaches (Hegarty et al. 2003, Linck et al. 2006). The Gartner Group reports that 95% of customers are somewhat concerned about privacy or security when using credit cards on the Internet; Harris interactive also reports that six in ten respondents fear credit card theft. A key factor for the success of EPS is security, a requirement that is becoming even more crucial in the current global EC environment (Herzberg 2003, Stroborn et al. 2004, Peha and Khamitov 2004, Tsiakis and Sthephanides 2005, Linck et al. 2006, Cotteleer et al. 2007). Transactions in EC can occur without any prior human contact or established interpersonal relationships. Stories about EC security threats from the media or interpersonal networks can undermine trust in EPS and cause people to fall back on the interpersonal trust that arises in human-to-human interactions. Generally, security is a set of procedures, mechanisms, and computer programs for authenticating the source of information and guaranteeing the process (Theodosios and George 2005, Linck et al. 2006). Although extant literature extensively addresses technical details of security and trust in EPS from the perspective of merchants or EPS service providers, consumers’ perceptions of the security of EPS have not been well addressed and empirical studies are lacking in this area (Linck et al. 2006). A number of e-payment systems have recently emerged on the Internet. Although various security measures and mechanisms have been designed for these EPS, many security problems still remain (Hsieh 2001, Chou et al. 2004, Dai and Grundy 2007, Kousaridas et al. 2008). Hence, there is a growing need to minimize the risks associated with e-payment transaction processes (Tsiakis and Sthephanides 2005). Since the majority of users of EPS are relatively unfamiliar with the technical details of EPS, they tend to evaluate the security level of EPS on the basis of their experience with user-interfaces. Thus, to attract and retain e-payment users, it is vital to enhance consumers’ perceptions of security and to maintain customers’ trust during e-payment transactions (Chellappa and Pavlou 2002, Stroborn et al. 2004, Tsiakis and Sthephanides 2005, Linck et al. 2006, Kousaridas et al. 2008). The principal objective of this research is to empirically examine, from the viewpoint of consumers, the determinants that affect consumers’ perceptions of security and trust, as well as the effects of perceived security and perceived trust on the use of EPS. In the next section, we review the EPS that currently exist in B2C and C2C EC and examine prior research on security and trust issues in EPS. Section 3 develops an exploratory conceptual model of consumers’ perceived security and perceived trust in the use of EPS, and presents research hypotheses and constructs. We outline research methodology and results in Section 4. Conclusions and research implications are provided in Section 5.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا