دانلود رایگان ترجمه مقاله اعتماد به جوامع مجازی و تاثیر آن روی قصد خرید مصرف کنندگان – الزویر 2010

دانلود رایگان مقاله انگلیسی از اعضای جامعه مجازی تا خریداران تجارت الکترونیک C2C: اعتماد در جوامع مجازی و اثر آن بر قصد خرید مصرف کنندگان به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله از اعضای جامعه مجازی تا خریداران تجارت الکترونیک C2C: اعتماد در جوامع مجازی و اثر آن بر قصد خرید مصرف کنندگان
عنوان انگلیسی مقاله From virtual community members to C2C e-commerce buyers: Trust in virtual communities and its effect on consumers’ purchase intention
رشته های مرتبط مهندسی فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیک، مدیریت، مدیریت فناوری اطلاعات و بازاریابی
کلمات کلیدی جوامع مجازی، اعتماد،جست و جوی اطلاعات، خرید
فرمت مقالات رایگان

مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF آماده دانلود رایگان میباشند

همچنین ترجمه مقاله با فرمت ورد نیز قابل خریداری و دانلود میباشد

کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
نشریه الزویر – Elsevier
مجله تحقیقات تجارت الکترونیک و کاربردهای آن – Electronic Commerce Research and Applications
سال انتشار 2010
کد محصول F788

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله

خرید ترجمه با فرمت ورد

خرید ترجمه مقاله با فرمت ورد
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات مدیریت

  

فهرست مقاله:

چکیده
1. مقدمه
2. مرور منابع
2.1 تعاریف و انواع جوامع مجازی
2.2 اعتماد به فروشنده/وب سایت و اعتماد در جوامع مجازی
3.1 سابقه اعتماد دانش محور: آشنایی
3.2 سابقه ی اعتماد مبتنی بر ویژگی:تشابه ادراک شده
3.3سابقه ی اعتماد مبتنی بر نهاد:تضمین ساختاری
3.4 سابقه ی اعتماد مبتنی بر شخصیت:تمایل به اعتماد
3.5اعتماد به وبسایت یا فروشنده
3.6 برایند های اعتماد مربوط به رفتار خرید مصرف کننده
4. روش
4.1 جامعه مجازی تائوبو
4.2 ایجاد پرسشنامه
4.3 جمع آوری داده
4.4 تحلیل داد ها
4.4.1تحلیل پایایی و روایی
4.4.2 آزمون فرضیه
5.بحث
5.1 خلاصه نتایج
5.2 اهمیت ها و محدودیت ها
5.3 پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده
6. نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

1. مقدمه

جوامعه مجازی و جست و جو،شالوده مطمئن تجارت الکترونیکی مشتری با مشتری می باشند.
یانهونگ، مدیر اجرایی شرکت بایدو(Xu 2007).
با توسعه اینترنت و وب 2و0، بسیاری از مدل های جدید کسب و کار ظهور یافته اند که یکی از آن ها، جوامع محازی می باشند. گروه مشاوره آی سرچ ، که یک شرکت تحقیقات بازاریابی اینترنتی در چین است، نشان داده است که 45.3 درصد جوامع مجازی کشور در سال 2007 به وجود آمدند(iResearch 2007b). در چین، جوامع مجازی تبدیل به انجمن هایی شده اند که در آن ها کاربران وب در آن ها مشارکت کرده، کسب اطلاعات می کنند، با یک دیگر تعامل دارند و شبکه های اجتماعی خود را در آن ها بنیان گذاری می کنند. این جوامع مجازی، بستر های موثر و کارامدی را برای توسعه تجارت الکترونیک مبتنی بر شبکه های اجتماعی فراهم می کنند که اشاره به تجارت الکترونیک مبتنی بر محتوا و پایگاه کاربران جوامع مجازی دارد(iResearch 2008c). شبکه های اجتماعی که امکان انجام معاملات و تراکنش را توسط اعضای جامعه مجازی خود می دهد، یک روند کسب و کار جدید نوظهور در چین با توسعه وب 2.0 محسوب می شود. از نظر محققان ومتخصصان، شبکه های اجتماعی به چند دلیل اهمیت دارند. اول، محبوبیت جوامع مجازی در چین موجب شده است تا استفاده از شبکه های اجتماعی افزایش یابد. جوامع مجازی برای تعداد بسیار زیادی از کاربران وب به دلیل باز بودن، تعامل پذیری و توانایی ارتباط بسیاری از افراد با علایق و مناقع مشابه جذاب است. یک دلیل مشهود بر این موضوع وجود بیش از 105 میلیون کاربر جوامع مجازی در اواخر سال 2007 است(iResearch 2008b).دوم، جوامع محازی به شرکت ها امکان اجرای هر چه آسان تر کمپین های تبلیغاتی را می دهد زیرا انجمن ها و پایگاه های جوامع مجازی افراد با سلایق و علایق مشابه را جذب می کنند. برای مثال، شرکت های تولید نوتبوک و خودرو، می توانند محصولات خود را در آن دسته از جوامع مجازی که به ترتیب بر کامپیوتر و اتومبیل متمرکز هستند تبلیغ کنند. در نهایت جوامع مجازی از نرخ تبدیل بالای مشتری نسبت به مدل های کسب و کار دیگر، نظیر عرضه کننده های خدمات، درگاه ها و عرضه کننده های محتوی سود می برند. جوامع مجازی به شرکت ها امکان افزایش وفاداری مشتریشان را نیز می دهند(Bughin and Zeisser 2001, iResearch 2007b).
بسیاری از شرکت هایی که خدمات اینترنتی در چین عرضه می کنند، سعی در فراهم سازی عملیات معاملاتی و تراکنشی کاربران جوامع مجازی نظیر خرید و فروش محصولات و خدمات و یا بهبود خدمات جوامع مجازی برای بستر های معاملاتی و تراکنش موجود داشته اند. تجارت الکترونیک مشتری با مشتری، که موفق ترین مدل کسب و کار تجارت الکترونیکی در چین است، 93 درصد همه تراکنش های اینترنتی را در شش ماه دوم سال 2008 پوشش داد که تنها یک نمونه است(iResearch 2008a).همان طور که جدول 1 نشان می دهد چهار پایگاه c2c در چین وجود دارند که عرضه کننده های آن ها به ترتیب علی بابا، تام، ای بی، تنسنت و بایدو می باشند. تائوبو( که توسط علی بابا عرضه می شود)، دارای بزرگترین سهام بازاری C2c( 83.9%) بود و بعد از آن ایچنت( ای بای چاینا 8.7%)، و پای پای( عرضه شده توسط تنسنت، 7.4%) قرار داشتند(CNNIC 2008). آن چه که در جدول 1 مشهود است این است که این عرضه کننده های اصلی C2c برای ترویج ارتباطات میان اعضای خود و به اشتراک گذاری دانش که یک خصوصیت برجسته بازار جوامع الکترونیکی چینی است به جوامع مجازی وابسته هستند.
به علاوه، این جوامع مجازی به افزایش محبوبیت و استفاده از وب سایت کمک کرده و اعضای جوامع مجازی را ترغیب به مشارکت در تراکنش های C2C می کنند(iResearch 2007b). این موضوع در مطالعه Chen et al. (2007) که بر روی تائوبو و ایچنت انجام شد بررسی شده است. آن ها نشان دادند که مشارکت در جوامع آنلاین موجب افزایش وفاداری مشتری به وب سایت های C2C می شود. اگرچه تحقیقات قبلی به طور مفصل جوامع مجازی را مورد مطالعه قرار داده اند، با این حال هیچ مطالعه به طور تجربی به تست ارتباط بین جوامع مجازی و تجارت الکترونیک C2C اقدام نکرده است. به دلیل چشم انداز خاص تجارت الکترونیک در چین و ظهور شبکه های اجتماعی، بررسی عوامل موثر بر این فرایند تبدیل اهمیت دارد.
برای عرضه کننده های پلاتفرم های C2C، استفاده از جوامع مجازی برای تسهیل ارتباط اعضا و تبدیل اعضای جوامع مجازی به خریداران و فروشندگان C2C اهمیت حیاتی برای رسیدن به موفقیت دارد. به منظور دست یابی به این هدف، اعتماد یک مسئله مهم در توسعه تجارت مشتری با مشتری در چین محسوب می شود زیرا بیش از نیمی از مصرف کننده های آفلاین خرید آنلاین نمی کنند دلیل این است که به شبکه های دیجیتالی اعتماد ندارند(Analysys 2008). برای مثال، تعداد زیادی از محصولاتقلبی در این وب سایت ها به فروش می رسند(Fitzpatrick 2006, Wang 2009). اگرچه برخی وب سایت های تجارت مشتری به مشتری نظیر تائوبو و یائو اقداماتی را برای پیشگیری از فروش محصولات تقلبی صورت داده اند(B2B Trade International 2009, China Tech News 2006)، با این حال این پدیده ها هنوز رخ می دهند. برخی فروشندگان C2C تصاویری از محصولات تقلبی را که از مجله ها و یا وب سایت های دیگر گرفته اند را پست کرده و به خریداران محصولات کم کیفیت تقلبی ارسال می کنند. یک نظر سنجی غیر رسمی توسط شرکت Sina.com نشان داد که بیش از 70 درصد پاسخگویان C2C در آینده نگران می باشند(Sina 2009). از این روی، ما بر این باور هستیم که اعتماد از اهمیت خاصی برای موفقیت وب سایت های C2C در چین برخوردار است. جوامع مجازی، یک شیوه موثر برای غلبه بر این مشکل به دو دلیل هستند. اول ، جوامع مجازی به اعضا امکان کسب اطلاعات و پشتیبانی را از یک دیگر می دهند. بسیاری از افراد برای کسب اطلاعات مربوط به محصول به جوامع مجازی مراجعه می کنند. آن ها تحت تاثیر نظرات رهبران جوامع مجازی و سایر اعضا قرار می گیرند. گزارش اخیر نشان می دهد که بازاریابی شفاهی پتانسیل بالایی در جوامع مجازی دارد(iResearch 2007b). دوما،جوامع مجازی می تواند یک محیط موثر برای تسهیل اعتماد سازی در بازار دیجیتال باشد. Ba (2001) از نظریه بازی استفاده کرده و نشان داد که یک نماینده جامعه نسبت به نماینده فردی در اطمینان از تداوم فرایند های اعتماد سازی موثر تر است زیرا یک جامعه با حیات محدود محدودیت تقلب نماینده های فردی طی آخرین معامله را ندارد. ایشان هم چنین اثبات کردند که اعتماد سازی در سطح جامعه، مستلزم صرف هزینه کم تری نسبت به سطح فردی است(Ba 2001). Hagel and Armstrong (1997) پیش بینی کردند که تراکنش مبتنی برجامعه آینده بازار مبتنی بر جامعه خواهد بود.
در این تحقیق، ما به بررسی اعتماد سازی در جوامع مجازی ارایه شده توسط وب سایت های تجارت مشتری با مشتری و اثر آن بر قصد مصرف کننده ها برای کسب اطلاعات و خرید از این وب سایت ها می پردازیم. اهمیت مطالعه ما، در ارتباط دادن جوامع مجازی به تجارت الکترونیکی مشتری به مشتری و بررسی تبدیل از اعضای جوامع مجازی به خریداران C2C است. در این جا، ما بر خریداران C2C تاکید داریم زیرا فاکتور های موثر بر رفتار های تراکنش و معاملاتی ممکن است متفاوت از خریداران و فروشنده ها باشند. دلیل اصلی این مطالعه، ارتباط قوی بین جوامع مجازی و وب سایت های C2C در چین و افزایش محبوبیت شبکه های اجتماعی می باشد. ما به مطالعه نقش آشنایی و تشابه ادراک شده در ایجاد اعتماد بین فردی آنلاین می پردازیم. این دو عامل در تحقیقات قبلی بر روی اعتماد و جوامع مجازی بررسی نشده اند. ما اعتماد به فروشنده یا وب سایت را به سه مولفه توانایی، صداقت و خیر خواهی تقسیم کرده و روابط بین این ابعاد و اعتماد را در اعضا مطالعه می کنیم. هیچ یک از دو مطالعه قبلی بر روی اعتماد در جوامع مجازی این روابط را مطالعه نکرده اند.
مقاله حاضر به صورت زیر سازمان دهی می شود در بخش 2، ابتدا به بحث در خصوص تعاریف مختلف جوامع مجازی پرداخته و انواع مختلف جوامع مجازی را در چین شناسایی کرده و مرور منابعی در خصوص اعتماد خواهیم داشت. سپس، مدل تحقیق پیشنهاد شده و به طور مفصل فرضیات در بخش 3 بررسی می شوند. در بخش 4، بحثی در خصوص روش تحقیق از جمله فرایند های توسعه ابزار، جمع آوری داده و تحلیل و نتایج، اهمیت آن ها، محدودیت ها و پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده در بخش 5 ارایه می شود. در نهایت، نتیجه گیری در بخش 6 ارایه می شود.

بخشی از مقاله انگلیسی:

1. Introduction

Search and virtual communities are reliable underpinnings of consumer-to-consumer e-commerce. – Yanhong Li, CEO of Baidu.com, Inc. (Xu 2007) With the development of the Internet and Web 2.0, many new business models have emerged, among which are virtual communities (VCs). iResearch Consulting Group, an Internet marketing research firm in China, revealed that 45.3% of the country’s VCs emerged in 2007 (iResearch 2007b). In China, VCs have become the forums where Web users express themselves, get information, interact with each other, and establish their social networks. These VCs provide effective platforms for the development of e-commerce based on social networks (ESN), which refers to e-commerce based on the contents on and user base of VCs (iResearch 2008c). ESN, which involves transactions by VC members, is a new business trend emerging in China with the development of Web 2.0. Practitioners and researchers consider ESN promising for several reasons. First, the popularity of VCs in China makes ESN possible. VCs appeal to a large number of Web users because of their openness, interactivity, and the ability to connect many people with similar interests. This is evident in that there were more than 105 million VC users at the end of 2007 (iResearch 2008b). Second, VCs allow companies to more easily execute targeted marketing campaigns since VC forums usually attract individuals with similar interests and preferences. For example, notebook or automobile manufacturers can advertise their products in those VCs that focus on computers or cars, respectively. Finally, VCs enjoy a higher customer conversion rate than other business models, such as portals, service providers, and content providers. They also allow companies to increase customer loyalty (Bughin and Zeisser 2001, iResearch 2007b). Many companies that provide Internet services in China have already attempted to provide their existing VC users transaction functions such as buying and selling products and services or to enhance VC services for their existing transaction platforms. Consumer-to-consumer (C2C) e-commerce, the most successful ecommerce business model in China accounting for 93% of all Internet transactions in the second quarter of 2008, is one such example (iResearch 2008a). As Table 1 shows, there are four main C2C platforms in China, whose providers are Alibaba, TOM and eBay, Tencent, and Baidu, respectively. Taobao (provided by Alibaba) had the largest C2C market share (83.9%), followed by Eachnet (eBay China, 8.7%) and PaiPai (provided by Tencent, 7.4%) (CNNIC 2008). What is evident in Table 1 is that these major C2C providers all rely on VCs to promote member communication and knowledge sharing, which is a prominent characteristic of the Chinese e-commerce marketplace. In addition, these VCs help increase website stickiness and encourage VC members to participate in C2C transactions (iResearch 2007b). This is also evident in a case study Chen et al. (2007) conducted on Taobao and Eachnet, where they found that participation in online communities enhances customer loyalty to C2C websites. Though previous research has examined VCs in detail, no such research has empirically tested the link between VCs and C2C e-commerce. Due to the special e-commerce landscape in China and the emergence of ESN, it is important that we examine factors that affect this conversion process. For C2C platform providers, using VCs to facilitate members’ communication and converting VC members to C2C buyers and sellers are critical to their success. To achieve this goal, trust is a major issue that baffles C2C development in China as more than half of the offline-only consumers do not purchase online because of their distrust of the digital channel (Analysys 2008). For example, a large number of counterfeit products are sold on these websites (Fitzpatrick 2006, Wang 2009). Though some C2C websites such as Taobao and Youa have taken actions to prevent the sale of counterfeit products (B2B Trade International 2009, China Tech News 2006), the phenomenon still exists. Some C2C sellers post fake product pictures taken from magazines or other websites and send buyers inferior knockoff products. An informal survey by Sina.com revealed that more than 70% of the respondents had bought fake products online and worried about making purchases on C2C websites in the future (Sina 2009). Hence, we believe trust is especially important for the success of C2C websites in China. VCs are considered an effective way to overcome this obstacle for two reasons. First, VCs allow members to obtain information or support from each other. Many people go to VCs to search product-related information. They are influenced by the opinions of VC leaders and other members. A recent report shows that wordof-mouth marketing has great potential in VCs (iResearch 2007b). Second, VCs can be an effective medium to facilitate trust building in the digital marketplace. Ba (2001) used game theory to show that a community agent will be more effective than an individual agent in assuring the continuity of trust building processes because a community with an infinite life would overcome the limitation that an individual agent might cheat during the last transaction. She also proved that building trust at the community-level has lower costs than at the individual-level (Ba 2001). Hagel and Armstrong (1997) predicted that community-based transaction will be the future of community-based marketplace. In this research, we examine trust building in VCs provided by C2C websites and how it affects consumers’ intentions to get information and purchase from these websites. The main contributions of our research are relating VCs to C2C e-commerce and examining the conversion from VC members to C2C buyers. Here we focus on C2C buyers only as the factors that affect transaction behaviors may be different for buyers and sellers. Our research is motivated by the strong tie between VCs and C2C websites in China and the increasing popularity of ESN. We investigate the roles of familiarity and perceived similarity in building online interpersonal trust. These two factors were not examined in previous research on trust and VCs. We also decompose trust in the vendor or website into three constructs – ability, integrity, and benevolence – and study the relationships between these dimensions and trust in members. Neither of the two previous researches on trust in VCs examined these relationships. Our paper is organized as follows. In Section 2, we first discuss the various definitions of VC and identify different types of VCs in China, then we review the extant literature on trust. Next, we propose the research model and explain in detail our hypotheses in Section 3. In Section 4, we discuss the research methodology including the processes of instrument development, data collection, and analysis, followed by the results, their implications, limitations, and suggestions for future work in Section 5. Finally, we conclude with Section 6.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا