دانلود رایگان ترجمه مقاله مکانیسم انتخاب انتقال در سیتوپلاسم برای مسیر هدف یابی واکوئل (نشریه الزویر ۲۰۰۲)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۳ صفحه در سال ۲۰۰۲ منتشر شده و ترجمه آن ۲۵ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت ناقص ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

مکانیسم انتخاب انتقال در سیتوپلاسم برای مسیر هدف یابی واکوئل

عنوان انگلیسی مقاله:

Mechanism of Cargo Selection in the Cytoplasm to Vacuole Targeting Pathway

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش 
سال انتشار ۲۰۰۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله علوم سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی و بیوشیمی
چاپ شده در مجله (ژورنال) سلول رشدی – Developmental Cell
ارائه شده از دانشگاه دانشگاه میشیگان، گروههای زیست شناسی مولکولی، سلولی و رشدی و شیمی بیولوژیکی و انستیتوی علوم زندگی ، ایالات متحده آمریکا
نمایه (index) scopus – master journals – JCR – MedLine
شناسه شاپا یا ISSN ۱۵۳۴-۵۸۰۷
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/S1534-5807(02)00373-8
ایمپکت فاکتور(IF) مجله ۵٫۹۹۳ در سال ۲۰۱۹
شاخص H_index مجله ۲۳۹ در سال ۲۰۲۰
شاخص SJR مجله ۵٫۶۳۸ در سال ۲۰۱۹
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال ۲۰۱۹
بیس  نیست 
مدل مفهومی  ندارد 
پرسشنامه  ندارد 
متغیر  ندارد 
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول F1759
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۵ صفحه (۲ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر  ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است 
ترجمه ضمیمه ندارد 
ترجمه پاورقی ندارد 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
منابع داخل متن به صورت انگلیسی درج شده است 
منابع انتهای متن به صورت انگلیسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد.
توضیحات ترجمه این مقاله به صورت ناقص انجام شده است

 

فهرست مطالب
خلاصه
مقدمه
نتایج
Propeptide prApe1 برای موقعیت یابی مناسب آن و تعامل با یک پروتئین گیرنده مورد نیاز است
کمپلکس Ape1-Cvt19 توسط Cvt9 تا PAS هدفمند است.
PreApe1 Cargo Ams1، Cvt9 و دیگر Arms1 پروتئین محموله به سمت گنجاندن های وزیکول های Cvt هدایت می کند
CVT به وزیکول محموله های CVT .

 

بخشی از ترجمه

خلاصه
عملکرد مناسب اندامکهای یوکاریوتی تا حد زیادی وابسته به بسته بندی خاص پروتئین های حمل و نقل در داخل کیسه های کوچک تحویل گذرا است. مسیر هدف یابی سیتوپلاسم به واکوئل (CVT)، مسیر ترافیک مربوط به اتوفاژی (مکانیزم اصلی کاتابولیک شامل تخریب سلول یا اجزای سلولی بدون وظیفه) است که پروتئین ها، aminopeptidase I و αmannosidase را حمل و نقل می کند، به طور انتخابی از سیتوپلاسم به واکوئل شبه-لیزوزوم مخمر حمل و نقل می شود. این مطالعه، یک مکانیسم مولکولی برای حمل و نقل ویژگی در این مسیر شامل چهار مرحله مجزا را روشن می کند. گیرنده Cvt19، نقش مرکزی را در این فرایند ایفا می کند: حوزه های مجزا در Cvt19، پروتئین محموله چندپاره شده را شناسایی می کند و آنها را به ماشین آلات تشکیل کیسه های کوچک از طریق تعامل با Cvt9 و Aut7 ارتباط می دهد. از آنجا که اتوفاژی (مکانیزم اصلی کاتابولیک شامل تخریب سلول یا اجزای سلولی بدون وظیفه)، مکانیسم اولیه برای گردش ارگان سلولی است، این نتایج، بینشی را به فرایندهای فیزیولوژیکی در هموستاز سلولی، از جمله بسته بندی خاص اندامکهای آسیب دیده و یا اضافی برای تحویل لیزوزومی و تجزیه بحرانی ارائه می دهد.
۱- مقدمه
مسیر اصلی برای نابودی سلول آسیب دیده یا ارگان سلولی، یک فرایند سلولی مسئول تخریب بخش عمده ای از اجزای سیتوپلاسمی در سلول های یوکاریوتی است. در این فرایند، مواد سیتوپلاسمی به طور غیرانتخابی توسط وزیکول های غشا، دو اتوفاگوزوم به لیزوزوم / واکوئل حمل و نقل می شود که باید تخریب شود (Klionsky و Ohsumi ، ۱۹۹۹ ) اتوفاژی (مکانیزم اصلی کاتابولیک شامل تخریب سلول یا اجزای سلولی بدون وظیفه) ( APG) از شرایط گرسنگی ناشی می شود. اندامکها نیز توسط اتوفاژی (مکانیزم اصلی کاتابولیک شامل تخریب سلول یا اجزای سلولی بدون وظیفه) زمانی که آنها آسیب می بینند و یا دیگر مورد نیاز نیستند دستخوش حذف انتخابی می شوند (Klionsky وEMR ، ۲۰۰۰). علاوه بر این، آنزیم های مقیم حفره از یک فرایند مربوط به اتوفاژی (مکانیزم اصلی کاتابولیک شامل تخریب سلول یا اجزای سلولی بدون وظیفه) به نام مسیر هدف یابی سیتوپلاسم به واکوئل (CVT) بهره برداری می کنند (Klionsky وOhsumi ، ۱۹۹۹). i Aminopeptidase ( Ape1)، محموله مسیر CVt (CVT)، در سیتوپلاسم به عنوان یک فرم پیشرو (prApe1) تولید می شود. propeptide prApe1 حاوی اطلاعات هدف یابی حفره می شود (ODA و همکاران، ۱۹۹۶؛ Segui واقعی و همکاران، ۱۹۹۵). پس از سنتز، prApe1 به dodecamer مونتاژ می شود (Kim و همکاران، ۱۹۹۷) که بیشتر در یک ساختار منحصر به فرد به نام کمپلکس CVT (Baba و همکاران، ۱۹۹۷) بسته بندی می شود. این کمپلس متعاقبا توسط یک غشاء دوبل به شکل وزیکول CVT احاطه می شود. این وزیکول سپس با واکوئل برای انتشار تک وزیکول غشای داخلی، بدنه CVT، ترکیب می شود (Baba و همکاران، ۱۹۹۷ ؛ Scott و همکاران، ۱۹۹۷). در دهه گذشته، مطالعات مورفولوژیکی ، ژنتیکی و بیوشیمیایی در مخمر Saccharomyces cerevisiae نشان داده است که اتوفاژی (مکانیزم اصلی کاتابولیک شامل تخریب سلول یا اجزای سلولی بدون وظیفه) ، تخریب پراکسیزوم ( pexophagy ) و مسیر CVt (CVT) یک مکانیزم رایج را برای پیدایش حیات وزیکول های دو غشایی به اشتراک می گذارد که جدا کننده محموله از سیتوپلاسم است ( Klionsky و Ohsumi ، ۱۹۹۹؛ Reggiori و Klionsky ، ۲۰۰۲). با این حال ، مکانیزم مورد استفاده برای ترکیب انتخابی محموله به این وزیکول نامشخص است.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Summary

The proper functioning of eukaryotic organelles is largely dependent on the specific packaging of cargo proteins within transient delivery vesicles. The cytoplasm to vacuole targeting (Cvt) pathway is an autophagy-related trafficking pathway whose cargo proteins, aminopeptidase I and α-mannosidase, are selectively transported from the cytoplasm to the lysosome-like vacuole in yeast. This study elucidates a molecular mechanism for cargo specificity in this pathway involving four discrete steps. The Cvt19 receptor plays a central role in this process: distinct domains in Cvt19 recognize oligomerized cargo proteins and link them to the vesicle formation machinery via interaction with Cvt9 and Aut7. Because autophagy is the primary mechanism for organellar turnover, these results offer insights into physiological processes that are critical in cellular homeostasis, including specific packaging of damaged or superfluous organelles for lysosomal delivery and breakdown.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا