دانلود رایگان ترجمه مقاله شفافیت اطلاعات دریافتی در تجارت الکترونیک B2C (نشریه الزویر ۲۰۱۸)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۵۲ صفحه در سال ۲۰۱۸ منتشر شده و ترجمه آن ۴۷ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

شفافیت اطلاعات دریافتی در تجارت الکترونیک B2C: یک بررسی تجربی

عنوان انگلیسی مقاله:

Perceived information transparency in B2C e-commerce: An empirical investigation

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش 
سال انتشار ۲۰۱۸
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۵۲ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article) 
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت، مهندسی فناوری اطلاعات 
گرایش های مرتبط با این مقاله تجارت الکترونیک، مدیریت فناوری اطلاعات، بازاریابی، مدیریت بازرگانی، مدیریت دولتی و مدیریت کسب و کار
چاپ شده در مجله (ژورنال) اطلاعات و مدیریت – Information & Management
کلمات کلیدی شفافیت اطلاعات، شفافیت محصول، شفافیت فروشنده، شفافیت معامله، ریسک در نظر گرفته شده و قصد خرید
کلمات کلیدی انگلیسی Information transparency – product transparency – vendor transparency – transaction transparency – perceived risk – and purchase intention
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مدیریت، دانشگاه علوم و فناوری چین
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۰۳۷۸-۷۲۰۶
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.im.2018.04.005
ایمپکت فاکتور(IF) مجله ۶٫۴۵۶ در سال ۲۰۱۹
شاخص H_index مجله ۱۴۲ در سال ۲۰۲۰
شاخص SJR مجله ۱٫۷۲۷ در سال ۲۰۱۹
شاخص Q یا Quartile (چارک) Q1 در سال ۲۰۱۹
بیس  است  
مدل مفهومی  ندارد 
پرسشنامه دارد  
متغیر دارد  
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
کد محصول F1665
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
کیفیت ترجمه ترجمه ارزان – نقره ای ⭐️⭐️
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۴۷ صفحه (۶ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه شده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه شده است  
ترجمه ضمیمه ترجمه نشده است 
ترجمه پاورقی ترجمه نشده است 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
منابع داخل متن درج نشده است  
منابع انتهای متن  به صورت انگلیسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد.

 

فهرست مطالب

چکیده
۱- مقدمه
۲- زمینۀ نظری
۲-۱ آثار پیشین در ارتباط با شفافیت اطلاعات
۲-۲ چهارچوب CSLC
۲-۳ شفافیت ادراکی مشتریان از بافت تجارت الکترونیک B2C
۳- توسعه فرضیه ها
۳-۱ آثار پیشین در ارتباط با شفافیت اطلاعات
۳-۲ تأثیر مستقیم شفافیت در قصد خرید
۳-۳ تأثیر غیرمستقیم شفافیت بر قصد خرید با واسطۀ ریسک درک شده
۴- روش و چهارچوب
۴-۱ اندازه گیری
۴-۲ وب سایت ها، شرکت کنندگان و روش جمع آوری داده
۵- تحلیل داده ها و نتایج
۵-۱ تحلیل داده برای مدل اندازه گیری
۵-۲ تحلیل داده ها برای مدل ساختاری
۶- بحث و مشارکت
۶-۱ بحث
۶-۲ محدودیت ها و پیشنهاداتی برای پژوهش های آینده
۶-۳ مشارکت
ضمیمه الف: آیتم های مربوط به اندازه گیری

 

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
مصرف کنندگان به دلیل عدم وجود شفافیت اطلاعات در وب سایت های تجارت الکترونیک، خرید آنلاین خود را رها می کنند. شفافیت اطلاعات مصرف کنندگان را در وب سایت تجارت الکترونیک مشخص کرده و اثرات آن را بر قصد مصرف کنندگان برای خرید آنلاین بررسی می کنیم. داده های این پژوهش را در محیط کتابخانه ای و با استفاده از یک پژوهش مبتنی بر سناریو جمع آوری کردیم. ما دریافتیم که (۱) شفافیت محصول، شفافیت فروشنده و شفافیت معامله به صورتی معنادار بر شفافیت اطلاعات تأثیر می گذارند؛ (۲) شفافیت اطلاعات درک شده به صورتی معنادار قصد مصرف کنندگان را برای خرید آنلاین افزایش می دهد؛ و (۳) ریسک در نظر گرفته شده در میان تأثیر شفافیت اطلاعات بر قصد خرید قرار دارد.
 
۱- مقدمه
پیشرفت سریع تجارت الکترونیک کسب وکار با مشتری (B2C)برای مصرف کنندگان مزیت های زیادی داشته است، مثل تسهیل کار جستجو برای یافتن اطلاعات مربوط به محصول و بهبود کیفیت تصمیمات آنها برای خرید آنلاین. بااین‌حال، شواهدی در مورد پشیمانی مشتریان از خرید به خاطر عدم اطلاعات وجود دارد. یعنی، اطلاعات ارائه-شده توسط فروشندگان اینترنتی نیازهای اطلاعاتی مشتریان را تأمین نمی کند. اطلاعات مورد نیاز مشتریان گاهی در دسترس نیست، و در بعضی موارد، اطلاعات مورد نیاز را فروشندگان اینترنتی عمداً ارائه نمی کنند، که به مسئله عدم شفافیت اطلاعاتی منجر می شود. برای مثال، برخی از فروشندگان با توجه به نحوۀ استفاده مشتریان از اطلاعات جمع آوری شده، سایت حریم شخصی را ارائه نمی کنند. برخی از فروشندگان آنلاین مربوط به ماشین های دست دوم تمایلی به افشای ضمانت سیاست محصولات خود ندارند.
شواهد داستان گونه نشان می دهند که عدم وجود شفافیت اطلاعاتی یکی از ۱۰ فاکتوری است که به پشیمانی نهایی مشتریان از خریدهای آنلاین منجر می شود. این مورد نشان می دهد که چرا علی‌رغم پیشرفت سریع تجارت الکترونیک در ایالات متحده، آمار فروش اینترنتی در سال ۲۰۱۶ کمتر از ۹% از کل فروش بوده است. به طور ویژه، مشتریان معتقدند که در بیشتر وب سایت های تجارت الکترونیک B2C، اطلاعات تصمیم برای خرید کافی، کامل یا درست نیستند، که باعث عدم انجام فرایند خرید می شود. در مطالعات انجام شده توسط گروه e-tailing و شرکت تجارت الکترونیک ARS، ۷۶% از افراد اظهار کردند که اطلاعات برای خرید آنلاین کافی نیست و ۷۲% از آنها ادعا کردند که اطلاعات ناقص مربوط به محصول باعث می شود که آنها در نهایت فرایند خرید آنلاین را رها کنند. ما بازخورد مشتریان را از وب سایت کانن ایالات متحده دریافت می کنیم (http://www.usa.canon.com/) که عدم شفافیت اطلاعات در بافت تجارت الکترونیک B2C را نشان می-دهند:
زمانی که می خواهیم یک پرینتر خریداری کنم، اصلاً اطلاعات مفیدی در سایت کانن در مورد پرینتر وجود نداشت. به جای این اطلاعات فقط یک سری تبلیغات بازاریابی وجود داشت. در گوشۀ یک صفحه، آخر سر چیزی توجه ام را جلب کرد فایل پی دی اف خراب را دانلود می کرد، که ادعا می گرد اطلاعات دقیق را در مورد محصول در بر دارد (من دو بار اولی که به این سایت می آمدم این گزینه را ندیدم با وجود اینکه با دقت نگاه می کردم. فکر نمی کنم دیگر کاربران نیز آن را دیده باشند …)
پژوهش قبلی نشان می دهد که مشتریان روزبه‌روز به خاطر این عدم شفافیت اطلاعاتی در مبادلات آنلاین کاهش می یابند. در بافت تجارت الکترونیک B2C، شفافیت اطلاعات به عنوان گسترده ای تعریف می شود که در آن اطلاعات وب سایت برای مشتریان در دسترس می باشد. هر چند شفافیت اطلاعات به عنوان فاکتوری کلیدی شناخته می شود که بر رفتار خرید مشتریان در تجارت الکترونیک تأثیر می گذارد، اما مکانیسم زیرساختی که با آن شفافیت اطلاعات بر قصد خرید مشتریان تأثیر می گذارد شناخته شده است، و بنابراین، هیچ راهنمای کاربردی برای فروشندگان اینترنتی در جهت ارتقای شفافیت وب سایت های آنها برای جذب مشتریان و افزایش خرید از سایت های آنها در دسترس نیست. بنابراین، هدف ما بررسی و پاسخ به سؤالات پژوهشی زیر است:
۱- کدام انواع اطلاعات در وب سایت های تجارت اینترنتی B2C بر شفافیت مشتری نسبت به وب سایت تأثیر می-گذارد؟
۲- شفافیت اطلاعاتی درک شده توسط مشتری نسبت به وب سایت تجارت الکترونیک B2C چگونه بر قصد آنها برای خرید از وب سایت تأثیر می گذارد؟
برای بررسی سؤالات تحقیق، از چهارچوب چرخه عمر خدمات مشتری (CSLC) استفاده می کنیم. این چهارچوب نیازهای اطلاعاتی مشتریان را در مراحل مختلف فرایند خرید از اولین یادگیری مربوط به محصول تا فراگیری آن با مالکیت و در نهایت با جایگزینی آن مشخص می کند. راهنمایی را برای ارزیابی انواع مختلف اطلاعات فراهم می-کند که موجب کاهش ناسازگاری میان اطلاعات فراهم شده توسط فروشندگان و نیازهای مشتریان می شود، بنابراین شفافیت وب سایت تجارت الکترونیک B2C را برای مشتریان ارتقا می دهد.
مابقی این مطالعه به شرح زیر است. بخش ۲ آثار پیشین را مرور می کند و مبنایی نظری را برای این مطالعه فراهم می آورد. بخش ۳ فرضیه های را توسعه می دهد. بخش ۴ روش شناسی ما را توصیف می کند. بخش ۵ گزارشی از تحلیل داده و نتایج است. در نهایت، بخش ۵ دربارۀ یافته ها به بحث می پردازد، محدودیت ها را مشخص می کند و ملاحظات مربوط به این مطالعه را برجسته می کند.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

Consumers abandon their online purchases at an e-commerce website partly due to the lack of information transparency of the website. We identify the antecedents of consumers’ perceived information transparency of an e-commerce website and its effects on consumers’ online purchase intention. We collected data through a scenario-based survey conducted in a laboratory setting. We found that (1) product transparency, vendor transparency, and transaction transparency significantly influence perceived information transparency; (2) perceived information transparency significantly increases consumers’ online purchase intention; and (3) perceived risk partially mediates the effects of perceived information transparency on purchase intention.

۱ Introduction

The rapid development of business-to-consumer (B2C) e-commerce has largely benefited consumers, such as facilitating their search for product information and improving the quality of their online purchase decisions [60, 61]. However, there is also evidence of deterrence to consumers’ purchase decisions because of the lack of necessary information. That is, the information provided by e-vendors does not always satisfy online consumers’ information needs. The information needed by consumers is sometimes not available, and in some instances, the required information is deliberately not provided by the e-vendors, leading to the issue of lack of information transparency. For example, some vendors failed to provide privacy policy regarding how they utilize the customer’s information collected. 1 Some online vendors of used cars are unwilling to disclose clear warranty policy about their products [19].

Anecdotal evidence indicates that the lack of information transparency is one of the top 10 factors that lead to consumers’ final abandonment of online purchases [2]. This partly explained why e-commerce sales in 2016 accounted for less than 9% of the total sales despite the rapid development of e-commerce in the U.S. [79]. In particular, consumers believe that in most B2C ecommerce websites, the information for making a purchase decision is insufficient, incomplete, or just plainly wrong, resulting in refusal to make a purchase. In a survey conducted by the E-Tailing Group and ARS Ecommerce Inc., 76% of subjects stated that they find information insufficient to make an online purchase and 72% of them complained that the incomplete product information makes them finally abandon an online purchase [67]. We cite a consumer’s feedback posted on Canon USA website (http://www.usa.canon.com/) as an example demonstrating the existence of lack of information transparency in the B2C e-commerce context:

“At the time I was shopping for the printer, almost no useful information at all was available on the Canon website about this printer. What took its place was a lot of marketing puffery. Over in the corner of one page, I did finally notice a button which downloads a dreaded PDF file, claiming to explain the product in detail (I didn’t even notice this button the first two times I visited the site, and I was looking carefully. It’s hard to imagine all the other users were able to find it…)” [۲]

Prior research also indicates that consumers are increasingly being plagued by such a lack of information transparency in online transactions [32, 94]. In the B2C e-commerce context, information transparency is defined as the extent to which website information is available and accessible to consumers [32, 94]. Although information transparency has been recognized as a key factor affecting consumers’ purchase behaviors in e-commerce, the underlying mechanism by which information transparency influences consumers’ purchase intention is still unknown, and thus, no practical guidance is available to e-vendors to improve the transparency of their websites to attract consumers and increase the purchase from their sites. We, therefore, aim to investigate and answer the following two research questions:

۱٫ What types of information on a B2C e-commerce website influences consumers’ perceived transparency towards the website?

۲٫ How does consumers’ perceived information transparency towards a B2C e-commerce website influence their intention to purchase from the website?

To investigate the research questions, we use the consumer service life cycle (CSLC) framework. The framework delineates consumers’ information needs across the stages of the purchasing process from first learning about a product, then acquiring it by taking ownership, and finally disposing it or replacing it [9, 10, 52]. It provides a guideline for assessing the types of information that would reduce the inconsistency between vendors’ provided information and consumers’ information needs, thus improving consumers’ perceived transparency of a B2C e commerce website.

The remainder of this study proceeds as follows. Section 2 reviews the literature and provides a theoretical foundation for the study. Section 3 develops the hypotheses. Section 4 describes our methodology. Section 5 reports our data analysis and results. Finally, Section 5 discusses the findings, identifies the limitations, and highlights the implications of this study.

 

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا