دانلود رایگان ترجمه مقاله مدیریت ارزش کسب شده برای نظارت یکپارچه بر هزینه، زمانبندی و ریسک (نشریه الزویر ۲۰۱۳)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۹ صفحه در سال ۲۰۱۳ منتشر شده و ترجمه آن ۱۲ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

فراتر از مدیریت ارزش کسب شده: یک چارچوب گرافیکی برای نظارت یکپارچه بر هزینه، زمانبندی و ریسک

عنوان انگلیسی مقاله:

Beyond Earned Value Management: A Graphical Framework for Integrated Cost, Schedule and Risk Monitoring

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۳
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۹ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت پروژه
چاپ شده در مجله (ژورنال) پروسدیا – علوم اجتماعی و رفتاری – Procedia – Social and Behavioral Sciences
کلمات کلیدی مدیریت ارزش کسب شده، مدیریت ریسک، کنترل و نظارت بر پروژه
ارائه شده از دانشگاه دانشگاه وادادولید، وادادولید، اسپانیا
رفرنس دارد  
کد محصول F1477
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۲ صفحه (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر  ترجمه شده است ✓ 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است  
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
۱-مقدمه
۲-زمانبندی و شاخص های کنترل هزینه
۳-چارچوب کاری گرافیکی برای کنترل پروژه
۱-۳-خط بافر ماکزیمم تجمعی
۲-۳-خط محور x
۳-۳-حاصل جمع خطوط بافر حداکثر و حداقل تجمعی
۴-حساسیت به محدودیت های کنترل
۵-نتیجه گیری ها

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
در این مقاله، ما یک چارچوب گرافیکی نوآورانه و ساده ای را برای کنترل پروژه و نظارت بر پروژه مطرح کرده ایم، تا ابعاد هزینه و زمانبندی پروژه را با مدیریت ریسک در هم امیزیم و از اینرو روش کار ارزش کسب شده یا EVM را بسط دهیم. EVM باعث می شود که مدیران پروژه بدانند که آیا پروژه دچار بیش بری شده است (اضافه هزینه یا تاخیر بیش از حد) یا خیر، ولیکن مدیران پروژه نمی دانند که چه موقع انحرافات از مقادیر برنامه ریزی شده چنان اهمیت دارد که اقدامات تصحیح کننده بایستی صورت بگیرد، یا در مورد عملکرد خوب، منابع بهبود را بتوان حذف نمود. از روی مفهوم تغییرپذیری برنامه ریزی شده پروژه، ما یک روش گرافیکی ابداع کرده ایم تا بدانیم که طی چرخه عمر پروژه، چه موقع پروژه خارج از کنترل مانده یا اینکه درون تغییرپذیری مورد انتظار واقع است. به این منظور، ما شاخص های کنترل جدید و بافرهای تجمعی جدیدی را تعریف و ارائه کرده ایم. پنج حیطه در جدول نمایانگر پنج حالت مختلف ممکن برای پروژه می باشد. برای اجرای این چارچوب، مدیران پروژه تنها باید داده هایی را داشته باشند که توسط تحلیل قدیمی EVM و شبیه سازی مونته کارلو تهیه شده است. همچنین حساسیت روش اجرا را برای کنترل متغیرها بررسی و کشف کرده ایم. 
 
۱- مقدمه
مدیریت ارزش کسب شده یا EVM یکی از پراستفاده ترین و شناخته شده ترین روش های کار برای کنترل پروژه و نظارت بر آن می باشد. تکنیک EVM با ترکیب دامنه، هزینه، زمان و زمانبندی تحت چارچوب یکسانی کار می کند. این چارچوب که توسط وزارت دفاع امریکا طی دهه ۶۰ ابداع گردید، به مدیران پروژه امکان اندازه گیری و تایید پیشرفت پروژه و شناسایی انحرافات را از مرحله برنامه ریزی پروژه می دهد، به این ترتیب اقدامات تصحیح کننده اولیه را می توان اتخاذ کرد. پیش بینی های هزینه و زمان جدید می تواند همچنین با لحاظ انحرافات تحت فرضیه های مختلف محاسبه گردد.
یک توضیح مفصل روش اجرا و اجرای آن را در رفرانسهای ذیل می توان یافت: Anbari, 2003 و Fleming & Koppelman, 2005 و PMI 2005. تکنیک EVM بر اساس سه متغیر پایه پایه ریزی شده است: یعنی ارزش برنامه ریزی شده PV یا هزینه بودجه بندی شده کار زمانبندی شده، هزینه واقعی AC یا هزینه واقعی کار اجرا شده، و ارزش کسب شده EV یا هزینه بودجه بندی شده کار اجرا شده. از متغیرهای پایه و اساسی، چهار شاخص تعریف می شود: واریانس هزینه (CV=EV-AC)، واریانس زمانبندی شده (SV=EV-PV)، شاخص عملکرد هزینه (CPI=EV/AC) و شاخص عملکرد زمانبندی شده (SPI=EV/PV). وقتی که CV<0 و CPI<1 بشود پدیده بیش هزینه بوجود می آید، هر گاه SV<0 و SPI<1 بشود، پروژه به تاخیر می افتد. مقادیر مثبت SV و CV به معنای آنست که به ترتیب پروژه از برنامه پیش افتاده است و تحت بودجه انجام می شود. متغیرها و واریانس ها را می توان به شکل گرافیکی نمایش داد (شکل ۱) تا به مدیران پروژه کمک شود بر تغییرات و تحولات پروژه نظارت داشته باشند. نمایش گرافیکی PV مقدار پایه برای هزینه پروژه می باشد.
محققی به نام Lipke در ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ یک پیوست از این روش را مطرح نمود. یعنی مفهوم زمانبندی کسب شده ES. این مورد ES به حل برخی مسائل مربوط به این روش از لحاظ قابلیت های پیش بینی آن طی اخرین مراحل چرخه زندگی پروژه می پردازد. ES تاریخی است که طی آن ارزش کسب شده کنونی باید حاصل آید. واریانس زمانبندی و شاخص های عملکرد را می توان از لحاظ ES بازتعریفی نمود (یعنی SV(t)=ES-AT و SPI(t)=ES/AT که در آن AT زمان واقعی می باشد).
ترکیب تحلیل ریسک تحت چارچوب EVM نمایانگر یک مرحله جالب در ابداع این روش می باشد. متغیرها و واریانس های EV< درباره رخدادهای گذشته صحبت می کنند، در صورتیکه مدیریت ریسک به موارد آینده مربوط می شود. Pajares & Lopez-Paredes در سال ۲۰۱۱ پیشنهاد دادند که هر دو دیدگاه تحت یک چارچوب یکسان ترکیب بشود به این ترتیب مدیران پروژه می توانند از ابزارهای جدید برای گرفتن تصمیمات بهتری بهره مند شوند.
محققی به نام Vanhoucke در سال ۲۰۱۱ نظارت بر پروژه ها را تحت دو دیدگاه مطرح کرد: یک روش از بالا به پایین براساس اصول سنجش ارزش کسب شده و یک روش از پایین به بالا براساس روش تحلیل ریسک زمانبندی. وی نشان داده است که کارایی هر روش بستگی به خصوصیات شبکه پروژه دارد. Vanhoucke در سال ۲۰۱۲ از شبیه سازی های مونته کارلو برای بررسی این امر استفاده کرده است که چرا EVM و تحلیل ریسک زمانبندی نتایج خوبی را در برخی پروژه ها بدست می دهد و در سایر پروژه ها نتایج ضعیفی به بار آورده است.
Hazir & Shtub در سال ۲۰۱۱ از سنجشهای EVM برای نظارت بر پروژه ها و ایجاد یک نرم افزار شبیه سازی برای بوجود آوردن نسخه ای از محیطهای غیرقطعی و نامطمئن استفاده نمودند. آنها رابطه میان نمایش اطلاعات و کنترل پروژه را بررسی کردند.
شیوه ای توسط Pajares & Lopez-Paredes در سال ۲۰۱۱ براساس مفهوم «تغییرپذیری برنامه ریزی شده» می باشد: یعنی تغییرپذیری پروژه در هر زمانی طبق تغییرپذیری تخمین زده شده (طول مدت و هزینه ها) فعالیت های پروژه.
تغییرپذیری پروژه را می توان طی مرحله برنامه ریزی شده بوسیله شبیه سازی های مونته کارلو از روی توزیع احتمالات فعالیت تخمین زد: از اینرو، یک تغییرپذیری برنامه ریزی شده یا مورد انتظار از پروژه طی هر لحظه از اجرای پروژه وجود دارد. در نتیجه، بیش بری پروژه می تواند در هر زمانی داخل یا خارج از این تغییرپذیری باشد.
در این مقاله، ما یک مرحله به جلو رفته و یک چارچوب گرافیکی را مطرح می کنیم که ساخت اسانی دارد و به مدیران پروژه کمک می کند تا بدانند چه زمانی عملکرد پروژه خارج از تغییرپذیری برنامه ریزی شده است و اقدامات تصحیح کننده بایستی صورت گیرد تا تضمین شود که پروژه تحت زمانبندی و بودجه برنامه ریزی شده به اتمام می رسد. روش کار نیازی به اطلاعات بیشتری نسبت به محاسبات اجرایی در تحلیل EMV و روش شبیه سازی مونته کارلو ندارد.
بقیه مقاله به ترتیب ذیل ساختاربندی می شود. در بخش ۲ ما به اختصار به مروری درباره محاسبات زمانبندی و شاخص های کنترل هزینه می پردازیم. در بخش ۳ ما چارچوب گرافیکی را که در این مقاله مطرح کرده ایم و نیز سناریوهای مختلفی که می تواند با آن تحلیل نمود، توضیح می دهیم. دربخش ۴ ما تاثیر برخی پارامترهای کنترل را در روش اجرا نشان می دهیم. ما مقاله را با نتیجه گیری های اصلی کارمان به اتمام می رسانیم.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

In this paper, we propose an innovative and simple graphical framework for project control and monitoring, to integrate the dimensions of project cost and schedule with risk management, therefore extending the Earned Value methodology (EVM). EVM allows Project managers to know whether the project has overruns (over-costs and/or delays), but project managers do not know when deviations from planned values are so important that corrective actions should be taken or, in case of good performance, sources of improvement can be detected. From the concept of project planned variability, we build a graphical methodology to know when a project remains “out of control” or “within expected variability” during the project lifecycle. To this aim, we define and represent new control indexes and new cumulative buffers. Five areas in the chart represent five different possible project states. To implement this framework, project managers only need the data provided by EVM traditional analysis and Monte-Carlo simulation. We also explore the sensitivity of the methodology to control variables.

۱ Introduction

Earned Value Management (EVM) is one of the most widely used and known methodologies for project control and monitoring. EVM integrates scope, cost, time and schedule under the same framework. Developed by the U.S. Department of Defense during the sixties, it allows project managers to measure and verify the progress of the project and to detect deviations from the project planning phase, so that early corrective actions could be taken. New cost and time forecasts can also be computed taking into account deviations under different hypotheses.

A detailed explanation of the methodology and its implementation can be found in Anbari (2003), Fleming & Koppelman (2005) and PMI (2005). EVM is based on three basic variables: Planned Value (PV) or budgeted cost of work scheduled; Actual Cost (AC) or the actual cost of work performed; and Earned Value (EV) or the budgeted cost of the work performed. From the basic variables, four indexes are defined: Cost Variance (CV = EV-AC), Schedule Variance (SV = EV-PV), Cost Performance Index (CPI = EV / AC) and Schedule Performance Index (SPI = EV /PV). Whenever CV<0 and CPI<1 there are over costs, and whenever SV<0 and SPI<1, the project is delayed. Positive values of SV and CV mean the project is in advance from plan and under budget respectively. Variables and variances can be represented graphically (see Figure 1), helping project managers to monitor project evolution. The graphical representation of PV is the project cost baseline.

Lipke (2003, 2004) proposed an extension of the methodology: the concept of Earned Schedule (ES). ES solves some problems faced by the methodology regarding its forecasting capabilities during the last phases of the project lifecycle. ES is the date when the current earned value should have been achieved. Schedule variance and performance indexes can be re-defined in terms of ES (SV(t)=ES-AT and SPI(t)=ES/AT, where AT is actual time).

The integration of risk analysis under the EVM framework represents an interesting step forward in the development of the methodology. EVM variables and variances talk about what happened in the past, whereas risk management is concerned about the future. Pajares & Lopez-Paredes (2011) proposed to integrate both perspectives under the same framework, so that project managers could enjoy new tools for taking better decisions.

Vanhoucke (2011) proposed to monitor the projects under two perspectives: a top-down approach based on earned value metrics and a bottom-up approach based on the schedule risk analysis method. He shows that the efficiency of the each approach depends on the features of the project network. Vanhoucke (2012) used Monte-Carlo simulations to explore why EVM and Schedule Risk Analysis provide good results in some projects and poor results in others. Hazir & Shtub (2011) used EVM measures to monitor projects and develop a simulation software to replicate uncertain environments. They explore the relation between information presentation and project control.

The approach by Pajares & Lopez-Paredes (2011) is based on the concept of “planned variability”: the variability the project has at any time according to the estimated variability (duration and costs) of project activities.

Project variability can be estimated during the planning phase by means from Monte-Carlo simulations from the activity probability distributions; therefore, there is a “planned or expected variability” of the project at any moment during the project run. As a consequence, project overruns could be, at any time, inside or outside this variability.

EVM variances and indexes show whether the project is delayed or presents over-costs, but they do not say whether these overruns are within the planned variability or not. If they are not, corrective actions should be taken, as some structural changes or external unexpected events could have taken part in the project runtime. To this aim, Pajares & Lopez-Paredes (op.cit.) propose two new indexes: the Schedule Control Index (SCol) and the Cost Control Index (CCol).

In this paper, we give a step forward and we propose a graphical framework, easy to build, to help project managers to know when project performance is out of the planned variability and corrective actions should be taken to assure the project finishes under the planned schedule and budget. The methodology does not need more information than the calculations performed in EMV analysis and the Monte-Carlo simulation methodology.

The rest of the paper is structured as follows. In section 2 we briefly review the calculations of the Schedule and Cost Control Indexes; in section 3, we describe the graphical framework we propose in this paper, and the different scenarios that can be analyzed with it. In section 4 we show the influence of some control parameters in the methodology. We finish with the main conclusions of our work.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا