دانلود رایگان ترجمه مقاله تحلیل مفهومی متغیرهای میانجی و واسطه در تحقیقات کسب و کار (نشریه الزویر ۲۰۱۶) (ترجمه رایگان – برنزی ⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۵ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۲۳ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله رایگان – برنزی ⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

تحلیل مفهومی متغیرهای میانجی و واسطه در تحقیقات کسب و کار

عنوان انگلیسی مقاله:

Conceptual Analysis of Moderator and Mediator Variables in Business Research

 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۵ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت کسب و کار، سیاست های تحقیق و توسعه
چاپ شده در مجله (ژورنال) اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد کاربردی و کسب و کار – ۱st International Conference on Applied Economics and Business
کلمات کلیدی تحقیق کسب و کار، متغیر های واسطه ای و میانجی، واسط گری، کارت امتیازی متوازن
رفرنس دارد  
کد محصول F1426
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۳ صفحه (۱ صفحه رفرنس انگلیسی) با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است 
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله پایین میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
۱-مقدمه
۲- متغیرهای مدرک
۳- متغیر های میانجی
۳-۱ تست واسطه
۴- تمایز بین متغیرهای تعدیل و واسطه
۵- مدل های توزیع شده و مدل های مدیریتی مدون
۵-۱ مدل های توزیع شده
۵-۲ مدل های مدیریتی مدون
۵-۳ تست میانجی گرایی و مداخله میانجیگری
۵-۴ اندازه های دیگر مدل
۵-۵ بحث و نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه

چکیده
هدف اصلی این مقاله گسترش دامنه تحقیق کسب و کار با ارائه تحلیل مفهومی متغیرهای تعدیل کننده و میانجی گری و بررسی اثرات قوی آن در تحقیقات تجاری است. برای ارائه معانی خاص، کانگ و همکاران. (۲۰۱۵) با توجه به روش متوازن، به طور مفهومی توسعه یافته است. مبانی نظری مديريت، واسطه، و تفاوتهای عمده آنها همراه با تست های آماری مناسب برای هر وضعیتی نیز ارائه شده است. این مدل همچنین به تجزیه و تحلیل اثرات متقابل طرح های میانجی و مددکاری و مدیون و تست آنها پرداخته است. مقاله به این نتیجه رسیده است که: ۱) ماهیت مشکالت تجاری پیچیده با در نظر گرفتن متغیرهای تعدیل کننده و واسطه سازی، ۲) بدون مشخص کردن متغیرهای تعدیل و واسطه، مدل های کسب و کار ناقص هستند و بنابراین قادر به حل موانع تجاری واقعی نیستند. فقدان تأثیرات تعدیل و واسطه گری، یکی از دلایل قابل قبول است که نشان می دهد که چرا اکثر مدل های کسب و کار در عمل واقعی عمل نمی کنند، ۳) متغیرهای تعدیل کننده و واسطه گویی دامنه تئوری های تجاری رایج را گسترش می دهند و ۴) تعدیل و تعدیل متغیرها ممکن است پاسخ به سوالات مربوط به “زمانی که” “چگونه” و “چرا” یک رابطه خاص بین متغیر مستقل و وابسته وجود دارد. از این رو، این تحقیق در تحقیقات همبستگی و تجربی آینده در کسب و کار تاثیر زیادی دارد.
۱- مقدمه
یک ضرب المثل معروف در آمار، که توسط پروفسور باکس (۱۹۷۶)، متخصص بزرگ قرن بیست و یکم است، این است که “مدلهای همه جهان اشتباه هستند”، زیرا آنها واقعیت را تکرار می کنند. برعکس، استدلال می شود که به دلیل عدم امکان گرفتن واقعیت های پیچیده به یک مدل، نوعی انتزاع اجباری است. در حالی که این استدلال ناشی از حقایق است، یک تحقیق انتقادی این است: برای ایجاد یک مدل خاص چقدر انتزاعی باید مفید باشد؟ علیرغم فقدان هیچ قاعده ای در این رابطه، دستورالعمل کلی در هر رشته به دانشمندان نیاز دارد تا یک مدل جادویی را در تلاش برای اطمینان از واقعیت به حداکثر برساند.
انگیزه کلی این مقاله ارائه یک تحلیل مفهومی برای گسترش واقعیت به مدل است. این تجزیه و تحلیل جامع است و می تواند برای هر رشته ای مانند مهندسی، علوم سخت، علوم اجتماعی، کشاورزی و علوم پزشکی مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، به منظور خاص، فقط مدل های کسب و کار در چارچوب کارت امتیازی متوازن (BSC) (کاپلان و نورتون، ۱۹۹۲)، که یک تکنیک چندرسانه ای جهانی معاصر است، مورد بحث قرار خواهد گرفت. در بسیاری از مدل های تجاری مدرن (به عنوان مثال فاروق و حسین، ۲۰۱۱؛ کارابولوت ۲۰۱۵؛ و کانگ و همکاران، ۲۰۱۵). زمانی که طرح های تجربی و علیت مورد استفاده قرار می گیرند، تلاش های محققان معمولا تنها بر تحلیل رابطه بین متغیرهای وابسته و مستقل برای بررسی موانع مشخص شده متمرکز شده است. برای مثال، Karabulut (2015) در حوزه کارت امتیازی متوازن (BSC) اثر نوآوری را بر عملکرد شرکت های تولیدی بر اساس BSC و چهار دیدگاه بررسی می کند. شکل ۱ طرح مطالعه را نشان می دهد.
با استفاده از تحليل رگرسيون چندگانه، نويسنده گزارش ميدهد که نوآوري محصول، فرآيند و سازوکار بر تمام چهار چارچوب BSC تأثير مثبت دارد. با این حال، نوآوری بازاریابی تاثیر مثبتی بر چشم اندازهای مالی، مشتری و داخلی دارد و تاثیر منفی بر عملکرد یادگیری و رشد دارد.
در یک مطالعه دقیق تر، کانگ و همکاران (۲۰۱۵) رابطه بین مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) و عملکرد مالی خانواده هتل ها (FHFP) را بر اساس کارت امتیازی متوازن پایداری (SBSC) – مالی (FIN)، مشتری (CUS)، کسب و کار داخلی (INT)، یادگیری و رشد (L & G)، چشم انداز غیر بازار (اجتماعی و محیطی)، و اهداف هتل ها (GOA) و چشم انداز (VIS). شکل ۲ طرح تحقیق را نشان می دهد.
با شناسایی سه گروه ذینفعان (مدیران، کارکنان و مشتریان) و استفاده از رگرسیون جزئی، نویسندگان دریافتند که: ۱) CSR تأثیر قابل توجهی بر SBSC برای مدیران و کارکنان گروه دارد؛ ۲) CSR ارتباط معنی داری با اهداف برای همه دارد گروه های ذینفع و ۳) همه ذینفعان یک رابطه علی بین دیدگاه های BSC را تایید می کنند.
گرچه این مطالعات نتایج جالبی را گزارش می دهند، یافته ها به نوعی جعلی و خیالی هستند، چرا که نتایج گزارش شده محدود به طرح های تحقیق محدود است که حداقل از سه نواقص حاد رنج می برد: پارسی مون، مشکلات عقلانی و تهدیدات روانی خارجی. اولین ضعف مربوط به انتزاع واقعیت و عدم وجود متغیرهای مناسب کافی برای گرفتن ماهیت واقعی مطالعه است. مشکل دوم در رابطه با عدم توانایی طرح های تحقیقاتی در شناسایی روابط واقعی است که بین متغیرهای وابسته و مستقل و همچنین سایر متغیرهایی که توسط محققان نادیده گرفته می شوند، تحت سلطه قرار می گیرد. مانع سوم ناشی از پتانسیل قابل تعمیم یافتن یافته از نمونه به جمعیت مطالعات است. از این رو، تحقیق اصلی این است: آثار این کمبودهای ظریف بر نتایج یافته ها و چگونگی حل آنها چیست؟
هدف اصلی این تحقیق، پاسخ مفهومی برای توصیف، تحلیل و آزمایش اثرات متغیرهای مدرن (Mediator) و میانجیگری (Mediated-Moderation and Moderated-Mediation) است. به منظور دقیق تر، طراحی مطالعه Kang و همکاران (۲۰۱۵)، که دقیق تر از بسیاری از تحقیقات پیشین است، گسترش یافته است. اهمیت این تحقیق مربوط به تعریف و تحلیل تاثیرات بالقوه MO و ME می باشد. ، تعاملات و رفتار آنها در تحقیقات تجاری. از این رو، آن را یک مبنای قوی تئوری برای انجام مطالعات تجربی جامع تر برای تجزیه و تحلیل مسائل کسب و کار پیچیده تر به واقع و دقیق فراهم می کند. این مطالعه همچنین به دانش معاصر در مورد طرح های تحقیقاتی کمک می کند و موجب پالایش نظریه های تجاری شایع می شود که این امر مستلزم یافته های دقیقتر، واقعی و معتبر است.
سازمان تحقیق به شرح زیر است: بخش های دوم و سوم به ترتیب طبیعت، ویژگی ها و تست متغیرهای متغیر و میانجی را توصیف می کنند. تمایز عمده متغیرهای تعدیل و رسانه سازی در بخش چهارم مورد بحث قرار گرفته است و تأثیر، آزمایش و گسترش روش های میانجی و تعدیل شده در بخش V مورد بررسی قرار گرفته است. بخش VI بحث ها، نتیجه گیری ها، پیشنهادات و محدودیت های مطالعه را ارائه می دهد.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

The major purpose of this article is to expand the domain of the business research by providing conceptual analysis of the moderating and mediating variables and exploring their potent effects in business research. To provide specific implications, Kang et al. (2015) model with respect to Balanced Scorecard technique is conceptually extended. Theoretical foundation of the moderating, mediating, and their major distinctions along with appropriate statistical tests applicable to each situation are also provided. The model is also extended to analyzing interaction effects of Mediated-Moderation and Moderated-Mediation designs and their testing. The article concludes that: 1) the nature of complex business problems will be more transparently captured by considering moderating and mediating variables, 2) without specifying moderating and mediating variables, business models are incomplete and therefore are not able to solve real business obstacles. Lack of inclusion of moderating and mediating effects is one viable reason which indicates why most business models do not function in real practice, 3) moderating and mediating variables are widening the scope of the prevalent business theories, and 4) moderating and moderating variables makes it possible to respond to the inquiries regarding “when” “how” and “why” a particular relationship exists between the independent and dependent variables. Hence, this study posits great impacts in future correlational and experimental studies in business.

۱- Introduction

A famous aphorism in statistics, which is originated by professor Box (1976), the great statistician of the 20 century, is that “all world’s models are wrong”, because they are abstracting the reality so much. On the contrary, it is argued that because of the impossibility of capturing complex realities into a model, some kind of abstraction is mandatory. While this argument stems from the facts, a critical inquiry is: to be useful, how much abstraction should be made in establishing a particular model? Despite a lack of any unambiguous rule in this regard, a general guideline in every disciplines tends to call on scientists to establish a sumptuous model in an attempt to get surrounding to reality as much as possible.

The general motivation of this article is to provide a conceptual analysis for extending the reality into models. This analysis is comprehensive and can be applied to any discipline such as engineering, hard sciences, social sciences, agricultures and medical sciences. However, in order to be specific, merely business models in the context of the Balanced Scorecard (BSC) (Kaplan & Norton, 1992), which is a contemporary universally multidisciplinary technique, will be discussed.In most modern business models,(e. g., Farooq and Hussain, 2011; Karabulut, 2015; and Kang et. al, 2015) when experimental and causal designs are exerted, researchers’ effort is usually focused solely on analyzing the relationship between dependent and independent variables to study designated obstacles. For instance, in the domain of the Balanced Scorecard (BSC), Karabulut (2015) investigates the effect of innovation on the performance of the manufacturing firms based on the BSC and it’s four perspectives. Fig1 shows the study’s design.

By applying multiple regression analysis, the author reports that the product, process and organizational innovations show a positive effect on all four BSC perspectives. However, the marketing innovation demonstrates a positive impact only on financial, customer, and internal business processes perspectives and a negative impact on the learning and growth performance.

In a more elaborate study, Kang et al. (2015) study the relationship between Corporate Social Responsibility (CSR) and Family Hotels’ Financial Performance (FHFP) based on the Sustainability Balanced Scorecard (SBSC) – Financial (FIN), Customer (CUS),Internal business (INT), Learning and growth (L & G),Non-market (social and environmental) perspectives, and hotels’ Goals(GOA) and Vision (VIS). Fig 2 shows the research design.

By identifying three groups of stakeholders (managers, employees and customers) and applying Partial Regression, the authors found that: 1) CSR exhibits a significant influence on SBSC for both managers and employees group, 2) CSR shows a significant relation with goals for all stakeholders groups and 3) all stakeholders confirm a causal relation among BSC perspectives.

Although these studies report interesting results, the findings seem somehow spurious and illusory, because reported results are confined to limited research designs which suffer from, at least, three acute shortcomings: parsimony, rationality problems and external validity threats. The first weakness relates to abstracting reality and lacking inclusion of adequate appropriate variables to capture the true nature of the study. The second problem is in regard to the inability of research designs in identifying the true relationship which is dominated between dependent and independent variables as well as with other variables which are ignored by researchers. The third obstacle stems from the potential of generalizability of findings from samples to populations of the studies. Hence, the major inquiry is: what are the effects of these subtle deficiencies on findings of the studies and how can they be solved?

The major purpose of this research is responding to the preceding inquiry by conceptually describing, analyzing and testing the effects of Moderator (MO) and Mediator (ME) variables and their interactions- Mediated-Moderation and Moderated-Mediation effects. In order to be more precise, the design of Kang et al.’s (2015) study, which is more elaborate than many preceding research, will be extended, The importance of this research relates to defining and analyzing potential impacts of MO and ME, their interactions and behaviors in business research. Hence, it provides a potent theoretical basis for conducting more comprehensive empirical studies to analyze complex business problems more truly and accurately. The study also contributes to contemporary knowledge about research designs, and causes refining prevalent business theories, which entails to more insightful, real and valid findings.

The organization of the research is as follows. Sections II and III describe the nature, characteristics and testing of the moderating and mediating variables respectively. Major distinctions of the moderating and mediatizing variables are discussed in section IV, and the effect, testing and extensions of mediated-moderation and moderated-mediation are explored in section V. Section VI provides discussions, conclusions, suggestions and limitations of the study.

 

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

تحلیل مفهومی متغیرهای میانجی و واسطه در تحقیقات کسب و کار

عنوان انگلیسی مقاله:

Conceptual Analysis of Moderator and Mediator Variables in Business Research

 
 
 
 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا