دانلود رایگان ترجمه مقاله برندسازی تجاری (نشریه امرالد 2004) (ترجمه رایگان – برنزی ⭐️)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه امرالد در 11 صفحه در سال 2004 منتشر شده و ترجمه آن 20 صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله رایگان – برنزی ⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

برندسازی تجاری

عنوان انگلیسی مقاله:

Online branding

 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار 2004
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 11 صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت بازرگانی، بازاریابی و مدیریت کسب و کار
چاپ شده در مجله (ژورنال) مرور اطلاعات آنلاین – Online Information Review
کلمات کلیدی اینترنت، بازاریابی اینترنتی، علامت های تجاری، خدمات فناوری اطلاعات
رفرنس دارد  
کد محصول F1406
نشریه امرالد – Emerald

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله 
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  20 صفحه با فونت 14 B Nazanin
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله پایین میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
مقدمه
اصول برندسازی
یک برندسازی چیست؟
برندسازی در عصر دیجیتال
ظرفیت پیام از صفحات وب
برندها را به عنوان کلید جستجو
ادغام برندسازی و ارتباط بازاریابی در سراسر کانال های مختلف
گزاره ارزش سازمانی منحصر به فرد (UVP)
لینک کردن و توسعه موقعیت برندها
برندسازی بخش عمومی
جهانی شدن
تجربه برندسازی
سفارشی سازی روابط و مشتری
رسانه ای برای کمک به خودتان
گرایش خدمات
M-تجارت
لوگو
گرافیک
متن و کپی
ارز و اخبار
رنگ
اشکال
چیدمان و ترکیبی از تصاویر
ویژگی های ارتباط
ایجاد یک برند آنلاین
تنظیم متن برای برند
تصمیم گیری در مورد اهداف برندسازی و پیام
توسعه یک مشخصه برندسازی
ایجاد یک طرح تجاری
ایجاد وب سایت و دیگر ارتباطات با استفاده از برند
راه اندازی و ترویج برندسازی
ساختن تجربه قبلی نشان تجاری
بازنگری، در حال تکامل و حفاظت از مارک
نتیجه

 

بخشی از ترجمه

چکیده
نقش مارک ها و برندسازی در اقتصاد جدید اینست که که با دیجیتالی شدن و جهانی شدن، توجه قابل توجهی را جلب می کند. با اتخاذ چشم انداز سازمانی، چالش ها برای برندسازی در محیط آنلاین مرتبط می شود به: ظرفیت پیام از صفحات وب، نیاز به یکپارچه سازی برندسازی و ارتباطات بازاریابی در سراسر کانال های متفاوت، روند نسبت به گزاره ارزش های سازمانی، علامت های تجاری به عنوان کلید جستجو، فرصتی برای پیوند و توسعه موقعیت برندسازی، جهانی شدن و افزایش تعامل بخش عمومی با برندسازی. در زمینه تجربه برندسازی، زمینه های کلیدی، کنترل مشتری، روابط سفارشی سازی و مشتری، کمک به طبیعت راسنه، افزایش تاکید بر تجربه و فرصت های ارائه شده توسط تجارت برای متحول نمودن تجربه قبلی. یک استراتژی توسعه آنلاین نشان تجاری، شامل مراحل زیر می شود: ایجاد زمینه برای برندسازی، تصمیم گیری در مورد اهداف برندسازی و پیام در حال توسعه یک برندسازی مشخصات، توسعه یک طرح تجاری، ایجاد وب سایت و ارتباطات دیگر با استفاده از برندسازی، راه اندازی و ترویج برندسازی، ایجاد برندسازی تجربه، و در نهایت، بررسی، تکامل و حفاظت از برندسازی.
1. مقدمه
برندسازی یک نام نمی باشد. برندسازی یک بیانیه موقعیت نمی باشد. یک پیام بازاریابی نمی باشد. یک وعده ساخته شده توسط یک شرکت برای مشتریان و پشتیبانی شده توسط آن شرکت است…. من می توان دارای عامل های هوشمند باشم که می توانید بیرون بروند و صفحات مونتاژ گزارش را در هر دوربین فیلمبرداری در بازار جمع آوری کنند، اما زمانی برای خواندن انها ندارم. من سونی (Sterne، 1999) را خریداری می کنم.
برندسازی آنلاین تقریبا در هر کتاب الکترونیکی بازاریابی یا کسب و کار الکترونیکی مورد بحث قرار گرفته است. برخی استدلال می کنند که در جهان با اطلاعات بیش از حد ، مارک ها از اهمیت بیشتری برخوردار هستند، چرا که آنها زمان مشتری را ذخیره می کنند، هزینه جستجوی آنها را کاهش می دهند. این وضعیت می تواند بیشتر توسط این استدلال توسعه یابد که ساختمان برندسازی به طور فزاینده ای در تداوم و تعهد مشتری در یک بازار به سرعت در حال حرکت مهم است. در محیط خرید الکترونیکی که در آن تعامل فیزیکی کاهش می یابد و کیفیت محصول و منافع باید به چنگ ایند، برندسازی به صورت آنلاین به طور فزاینده مهم است. دیگران استدلال می کنند که با ثروت اطلاعات در مورد وب سایت در نوک انگشتان خود، همراه با عوامل هوشمند و موتورهای جستجو را به کمک به آنها می آید تا اطلاعات، محصولات و خدماتی را موقعیت یابی نمایند که آنها نیاز دارند تا کاربران دیگر نیازی به برندسازی مختصر نداشته باشند. در عوض آنها اطلاعات دقیق در مورد محصولات و خدمات را جمع آوری می کنند و قضاوت خود را در مورد مناسب بودن یک محصول با مارک زائد صورت می دهند.
خدمات کتابداری و اطلاع رسانی و دامنه واسطه های دیگر و یا cybermediaries در صنعت اطلاعات با چالش های خاصی روبرو است. صنایع مبتنی بر ترین اطلاعات تحت تاثیر انقلاب دیجیتال، با محصولات و خدماتی هستند که آنها را قادر به رقمی نمودن در بسیاری از مراحل در ارتباط با مشتری هستند. ارتباطات بازاریابی ، فروش و معاملات، و تحویل همه و همه می توانند به طور دیجیتالی اجرا شود. صفحه وب سایت فقط یک کانال طراحی شده برای افزایش دید و دسترسی نیست؛ بلکه به سرعت در حال تبدیل شدن به پنجره فروشگاه برای بسیاری از بازیکنان در صنعت اطلاعات است. تاثیر اول است که ارائه دهنده اطلاعات دیجیتال برای کاربر و یا مشتری بالقوه و تعاملی که آنها با مشتریان برای فراهم نمودن بازگشت مشتریان دارند، در صفحه اصلی و بخش های دیگر سایت وب جاسازی می شود که کاربران اغلب از آن بازدید می نمایند. تجربه های دیجیتال طراحی شده نیز فرصت های ایمیل، تلفن و یا تماس شخصی را با عوامل سرویس (یعنی مردم) و اجزای ارائه خدمات تعبیه می نمایند (همانطور که در عناصر تابعی وب سایت مانند یک موتور های جستجو، تبادلاتت برای ارائه نسخه قابل چاپ نسخه های الکترونیکی، و یا تحویل آیتم هایی دیگر بررسی اطلاعات آنلاین سفارش شده از طریق وب سایت). نمایندگان خدمات و ارائه خدمات می تواند پیام اولیه را تقویت کند و یا از آن بکاهد، اما پیام اولیه از طریق وسایل غیرشخصی از صفحه وب ابلاغ می شود. این به این معنی است که این مورد به ویژه برای ارائه دهندگان اطلاعات در لبه های برندسازی آنلاین مهم است. علاوه بر این، اقتصاد جدید مشخص شده با دیجیتال سازی، روابط مشتری و جهانی شدن منجر به تغییر سریع در ساختار صنعت و بازار شده است که بر هر دو بخش شرکت های خصوصی و دولتی تاثیر می گذارد. در چنین محیطی، موارد ناملموس از جمله علامت های تجاری، طرح ها، ثبت اختراعات و علائم تجاری سنگ بستر مالی شرکت های آینده خواهد شد (De Kare-Silver, 2000).در بخش هایی در آن برندسازی فقط یک نقش محدود در گذشته بازی می کند، برندسازی به طور فزاینده ابزاری مهم در ساختمان آشنایی و اعتماد به نفس مشتری است. با این حال، شواهد نشان می دهد که بسیاری از طراحان سایت های وب کتابخانه با عملکرد وب سایت مشغول شده اند و در بلند مدت در مورد برندسازی یا هویت سازمانی سوال نمی کنند. برای بسیاری از وب سایت ها، تمرکز بر روی خدمات ارائه شده است، به جای ترویج یک تصویر خدمات کتابخانه.
در این مقاله چکیده ای از آغاز ماهیت مارک ها و برندسازی ارائه شده است که منجر به در نظر گرفتن برخی از جنبه های منحصر به فرد برندسازی آنلاین می شود. از آنجا که صفحات وب نقش مهمی در برندسازی آنلاین دارند، این مقاله به بررسی این مورد می پردازد که چگونه عناصر وب سایت می تواند برای برقراری ارتباط با ارزش های و پیام برند هماهنگ شوند. در نهایت یک مدل برای فرایند مرتبط با ساخت مارک های آنلاین ارائه شده و مورد بحث قرار گرفته است.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

The role of brands and branding in the new economy that is characterised by digitisation and globalisation are attracting considerable attention. Taking the organisational perspective the challenges for branding in online environments relate to: the message capacity of Web pages, the need to integrate branding and marketing communications across different channels, the trend towards organisational value propositions, brands as search keys, the opportunity to link and develop brand positions, globalisation, and the increased engagement of the public sector with branding. In the context of the brand experience, key themes are customer control, customisation and customer relationships, the help yourself nature of the medium, the increasing emphasis on experience, and the opportunity offered by m-commerce to revolutionise the brand experience. An online brand development strategy includes the following stages: setting the context for the brand, deciding on brand objectives and message; developing a brand specification; developing a brand design, creating the Web site and other communications using the brand, launching and promoting the brand, building the brand experience, and finally, reviewing, evolving and protecting the brand.

1. Introduction

A brand is not a name. A brand is not a positioning statement. It is not a marketing message. It is a promise made by a company to its customers and supported by that company … I may have intelligent agents that can go out and assemble pages of reports on every camcorder on the market, but I don’t have time to read them. I’ll buy Sony (Sterne, 1999).

Online branding is discussed in nearly every book on e-marketing or e-business. Some argue that in a world of information overload, brands become ever more important, because they save the customer time, by reducing their search costs. This position can be further developed by arguing that brand building will be increasingly important in providing continuity and customer commitment in a fast moving marketplace. In an electronic shopping environment where physical interaction is reduced and product qualities and benefits must be distilled and captured in a way that can be communicated over the wires, online branding may be increasingly important. Others argue that with the wealth of information on the Web at their fingertips, coupled with intelligent agents and search engines to help them locate the information, products and services that they need users will no longer need to rely on the shorthand of brand. Instead they will gather detailed information on products and services and make their own judgments on the suitability of a product making brands superfluous.

Library and information services and a range of other intermediaries or cybermediaries in the information industry face specific challenges. Information based industries have been the most affected by the digital revolution, with the products and services that they offer being capable of digitisation at many stages in the customer relationship. Marketing communication, selling and transactions, and delivery can all be executed digitally. The Web page is not just another channel designed to increase visibility and access; it is rapidly becoming the shop window for many players in the information industry. The first impact that a digital information provider makes on a potential user or customer, and the greeting that they provide to returning customers is embedded in the home page, and the other parts of the Web site that users frequently visit. A welldesigned digital experience will also embed opportunities for e-mail, telephone or personal contact with service agents (i.e. people) and components of service delivery (as embedded in functional elements of the Web site such as a search engine, transactions to deliver print or electronic copies, or the delivery of other items ordered through the Web site). Service agents and service delivery can reinforce the initial message or detract from it, but the initial message is communicated through the relatively impersonal means of the Web page. This means that it is particularly important for information providers to be at the leading edge of online branding. In addition, the new economy characterised by digitalisation, customer relationships and globalisation is leading to rapid change in industry and marketplace structures that affect both private and public sector enterprises. In such an environment, intangibles such as brands, designs, patents and trademarks will become the financial bedrock of the future corporation (De Kare-Silver, 2000) In sectors in which branding has only played a limited role in the past, branding will be an increasingly important tool in building customer familiarity and confidence. Yet, there is evidence to suggest that many of the designers of library Web sites have been preoccupied with Web site functionality, and have not lingered long on the question of brand or corporate identity. For many Web sites the focus is on the service offered, rather than on promoting an image of the library service.

This article commences with a review of the nature of brands and branding which leads into a consideration of some of the unique aspects of online branding. Since Web pages have a significant role in online branding, the article reviews how Web site elements can be marshalled to communicate brand values and messages. Finally a model for the process associated with building online brands is proposed and discussed..

 

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

برندسازی تجاری

عنوان انگلیسی مقاله:

Online branding

 
 
 
 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا