دانلود رایگان ترجمه مقاله شبکه های اجتماعی سازمانی (نشریه الزویر ۲۰۱۶)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۱ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۲۱ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت خلاصه ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

شبکه های اجتماعی سازمانی: چشم انداز مدیریت دانش

عنوان انگلیسی مقاله:

Enterprise social networking: A knowledge management perspective

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت دانش، مدیریت فناوری اطلاعات و مدیریت کسب و کار
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله بین المللی مدیریت اطلاعات – International Journal of Information Management
کلمات کلیدی شبکه اجتماعی سازمانی، سازمان، رسانه های اجتماعی، نرم افزار اجتماعی، روش های ترکیبی، مدیریت دانش
ارائه شده از دانشگاه دانشکده اقتصاد تورکو، دانشگاه تورکو، فنلاند
رفرنس دارد  
کد محصول F1242
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۱ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه نشده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است 
ضمیمه ترجمه نشده است   
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است  
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است 
منابع داخل متن به صورت فارسی درج شده است  
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
توضیحات بعضی بخش های مقاله خلاصه ترجمه شده است

 

فهرست مطالب

چکیده
۱-مقدمه
۲-پیش زمینه
۳- اندازه گیری استفاده از شبکه اجتماعی سازمانی
۳-۱ شناسایی موارد استفاده با تحلیل نوع ارتباط
۳-۱-۱ بحث کار
۳-۱-۲ گفت و گوی غیر رسمی
۳-۱-۳ تولید ایده
۳-۱-۴ حل مسئله
۳-۱-۵ به روز رسانی ها و وقایع
۳-۱-۶ مدیریت کار
۳-۲ توسعه ابزار
۳-۳ جمع اوری داده ها
۳-۴ تست ابزار
۴- مدل تحقیق و فرضیات
۴-۱ مبانی نظری
۴-۲ فرضیات
۵- تحقیقات تجربی
۵-۱ اندازه گیری
۵-۲ نتایج
۶- بحث
۶-۱ یافته های کلیدی
۶-۲ محدودیت های تحقیق
۶-۳پیامد های کاربردی
۶-۴ محدودیت ها و تحقیقات آینده

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
نقش دانش پایدار کارکنان و مشارکت آن ها در بستر شبکه های اجتماعی برای مادی سازی و تحقق مزایای سازمانی از شبکه های اجتماعی سازمانی لازم است. این مقاله از دیدگاه مدیریت دانش در خصوص شبکه اجتماعی سازمانی بهره می برد. از طریق رویکرد روش های ترکیبی ما به بررسی این موضوع می پردازیم که چگونه کارکنان از شبکه اجتماعی سازمانی استفاده می کنند و چگونه این استفاده را ارزشگذاری می کنند. با یک تحلیل محتوی کیفی، ما پنج کاربرد شبکه اجتماعی سازمانی را شناسایی می کنیم یعنی حل مسئله، ایده ها و بحث در مورد کار، رویداد ها و به روز رسانی ها، مدیریت کار و گفت و گو های غیر رسمی. نتایج نشان می دهد که تولید و کسب ایده های جدید برای کار با مشارکت در بحث ها و راه حل یابی برای مسائل کاری، از منابع کلیدی ارزش محسوب می شوند. هم چنین نتایج نشان می دهد که کاربرد های شبکه اجتماعی سازمانی کار محور و اجتماعی در هم تنیده اند. از این روی بحث های غیر رسمی در شبکه اجتماعی سازمانی برای استفاده های منفعت طلبانه مناسب هستند. در نهایت، از این روی مزیت ویژه شبکه اجتماعی سازمانی نسبت به انجمن های بحث و منابع اطلاعاتی، این است که چگونه شبکه اجتماعی سازمانی کاربران را قادر به دست یابی به همزمان به اهداف کاری و اجتماعی می کند. مطالعه ما یک دیدگاه کلی در خصوص از استفاده از شبکه اجتماعی سازمانی و دستور العمل آن برای توسعه سیاست های شبکه اجتماعی سازمانی سازمانی ارایه می کند.
 
۱- مقدمه
 شبکه اجتماعی سازمانی از اهمیت زیادی برای سازمان ها برخوردار است. بر طبق گزارش مک کینزی(۲۰۱۲)، استفاده موثر از فناوری های اجتماعی می توانند منجر به بهبود ۲۰-۲۵ درصدی در بهره وری دانش ورزان شود. مطالعه تحقیقات فورستر در سازمان متشکل از ۲۱۰۰۰ کارمند با ۷۰۰۰ کاربر حاکی از نرخ سود سرمایه کذاری ۳۶۵ درصد در بستر شبکه اجتماعی سازمانی در طی سه سال بود(داد ۲۰۱۱). با توجه به غالبیت کار پروژه و همکاری مقطعی در اقتصاد دانش بنیان امروزه، شبکه اجتماعی سازمانی به تقویت مدیریت دانش( وان کراک ۲۰۱۲)، افزایش عملکرد کارکنان( کاگلر، اسمولینک و کین ۲۰۱۵) کمک کرده و نقش مهمی در پرتقوی فناوری اطلاعات شرکت ایفا می کند. در این راستا، پذیرش شبکه اجتماعی سازمانی توسط سازمان ها بسیار شگفت انگیز است.
شبکه اجتماعی سازمانی، بستر های وب محوری است که به افراد امکان ۱- انتقال پیام با همکاران خاص یا انتشار پیام را به هر کس در سازمان می دهد ۲- به آن ها امکان می دهد تا به طور صریح و غیر صریح برخی از همکاران را به صورت شرکای ارتباطاتی در نظر بگیرند و ۳- اقدام به ویرایش، ارسال یا مرتب کردن متون و فایل های مربوط به خود و دیگران کنند و ۴- آن ها را قادر به مشاهده پیام ها، ارتباطات، متون و فایل های پست شده و مرتب شده توسط افراد دیگر در سازمان در هر زمان می شود( لئوناردی، هیوزمان و اشتنفیلد ۲۰۱۳).
مطالعات قبلی حاکی از آن می باشند که شبکه اجتماعی سازمانی می تواند مزیت های زیادی برای مدیریت دانش از طریق ارتباطات افقی و عمودی بالا( داویسون، مارتینسون و ازئو ۲۰۱۴)، بهبود انتقال دانش( لئوناردی و میر ۲۰۱۵)، افزایش سرمایه اجتماعی( کلین و کانستانز ۲۰۱۳) و تلفیق سریع کارکنان جدید( لیندر، کوچ و گنزالس ۲۰۱۰)داشته باشد. چون مزایای سازمانی تنها از طریق استفاده پیوسته افراد از بستر ها به صورت قابل استفاده می شود( دیلیون و مک لین ۱۹۹۲)، بایستی اطمینان حاصل کرد که شبکه اجتماعی سازمانی برای تک تک کاربران ارزشمند است. در نتیجه به منظور اطمینان از استفاده فعال و نقش افراد در شبکه اجتماعی سازمانی به عنوان یک کالای اطلاعات عمومی( فالک، هینو، فالنگیان، مانگ و بار ۲۰۰۴)، بایستی درک کرد که چگونه کارکنان از شبکه اجتماعی سازمانی استفاده می کنند و چگونه شبکه اجتماعی سازمانی را ارزش گذاری می کنند. در نهایت ما به بررسی اشکال استفاده از شبکه اجتماعی سازمانی و ارزش آن برای مدیریت دانش شخصی می پردازیم( بات ۲۰۰۲، رازمریتا، کیچنر و نابت ۲۰۱۴). مدیریت دانش فردی اشاره به مجموعه فرایند هایی دارد که افراد باید برای جمع اوری، طبقه بندی، ذخیره، جست و جو و بازیابی دانش در فعالیت های روزانه خود انجام دهند( رازمریتا و همکاران ۲۰۱۴، صفحه ۷۷).
تحقیقات قبلی نشان می دهد که استفاده از شبکه اجتماعی سازمانی موجب بهبود صحت فرا دانش افراد می شود( دانش در مورد این که چه کسی چه چیزی می داند و چه کسی، چه کسی را می شناسد( لئوناردی ۲۰۱۵)، و این به نوبه خود منجر به کاهش چسبندگی دانش می شود( لئوناردی و میر ۲۰۱۵)، سرمایه اجتماعی افراد را افزایش داده( ریمر، فینک و هوارک ۲۰۱۵) و در نتیجه، عملکرد کارکنان را بهبود می بخشد( کاگلر و همکاران ۲۰۱۵). با این حال، مطالعات تجربی که بر استفاده کارکنان از شبکه اجتماعی سازمانی تاکید دارند ناچیز می باشند( ال اوریدی، ال اوریدی، ساگرز و هندریکس ۲۰۱۵). به طور ویژه، رابطه بین استفاده های مختلف و ارزش ادراک شده از بستر شبکه اجتماعی سازمانی به خوبی درک نشده است( مانتیماکی و ریمر ۲۰۱۴).
این مطالعه به شناسایی و بررسی موارد استفاده مختلف شبکه اجتماعی سازمانی پرداخته و نشان می دهد که چگونه این موارد به افزایش ادراک شده بستر شبکه اجتماعی سازمانی برای مدیریت دانش شخصی کمک می کنند. برای انجام این کار، مطالعه به تقویت منابع در خصوص استفاده کارکنان از شبکه اجتماعی سازمانی برای مدیریت دانش می پردازد( ال اوریدی و همکاران ۲۰۱۵، لئوناردی و میر ۲۰۱۵، رامیرز و همکاران ۲۰۱۴) و به طور کلی به بررسی مفاهیم و اندازه گیری تجربی استفاده از فناوری اطلاعات می پردازد( بنباست و بارکی ۲۰۰۷، بارتون چونز و استراب ۲۰۰۶).
به دلیل کمبود تحقیقات قبلی و نبود نظریات قبلی در خصوص ارزش استفاده از شبکه اجتماعی سازمانی برای مدیریت دانش شخصی، ما از رویکرد روش های ترکیبی استفاده می کنیم. در ابتدا از تحلیل نوع اطلاعات و سه نمونه بزرگ از پیام های ارتباطی شبکه اجتماعی سازمانی برای ایجاد سناریو های اولیه بهره برده می شود. سپس از سناریو های استفاده به عنوان منبای توسعه اندازه گیری شبکه اجتماعی سازمانی بهره می بریم. سپس، اندازه گیری با داده های جمع اوری شده از ۲۳۳ کاربرد فعال شبکه اجتماعی سازمانی ارزیابی کردیم و جهار شکل استفاده را ایجاد می کنیم که بر فعالیت های مربوط به کار تاکید دارد . یعنی حل مسئله، ایده ها و بحث در مورد کار، رویداد ها و به روز رسانی ها، مدیریت کار و گفت و گو های غیر رسمی.
نتایج نشان می دهد که تولید و کسب ایده های جدید برای کار با مشارکت در بحث ها و راه حل یابی برای مسائل کاری، از منابع کلیدی ارزش محسوب می شوند. نتایج نشان می دهد که کاربرد های شبکه اجتماعی سازمانی کار محور و اجتماعی در هم تنیده اند. از این روی بحث های غیر رسمی در شبکه اجتماعی سازمانی برای استفاده های منفعت طلبانه مناسب هستند. در نهایت، از این روی مزیت ویژه شبکه اجتماعی سازمانی نسبت به انجمن های بحث و منابع اطلاعاتی، این است که چگونه شبکه اجتماعی سازمانی کاربران را قادر به دست یابی به همزمان به اهداف کاری و اجتماعی می کند.
مطالعه ما یک دیدگاه کلی در خصوص از استفاده از شبکه اجتماعی سازمانی و دستور العمل آن برای توسعه سیاست های شبکه اجتماعی سازمانی سازمانی ارایه می کند. این مقاله به صورت زیر سازمان دهی شده است. در ابتدا مرور منابعی قبل از ارایه پیش مطالعه کیفی، توسعه بازار و ازمون ابزار ارایه می کنیم. بخش بعدی شامل مبانی نظری مدل تحقیق و فرضیات است. سپس نتایج از تست مدل تحقیق ارایه می شود و سپس یافته های کلیدی مطالعه بحث شده و در مورد محدودیت مطالعه و دستور العمل های تحقیقات اینده نتیجه گیری می کنیم.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

+Employees’ sustained knowledge contributions and their engagement in the platform is needed to materialize the organizational benefits from enterprise social networking (ESN). This paper adopts a knowledge management perspective on ESN. Through a mixed methods approach we examine how employees use ESN and the value of these uses. With a qualitative content analysis we identify five uses of ESN, problem solving, ideas and work discussion, events and updates, task management, and informal talk. With a survey we further show how these uses drive value of ESN. The results demonstrate that generating and obtaining new ideas for work by participating in discussions and finding solutions for work-related problems are the key sources of value. The results further show that the socially and work-oriented ESN uses are closely intertwined. Hence, the informal discussions in ESN are a lubricant for more utilitarian uses that should not be crowded out from the platform. Finally, we theorize that a specific advantage of ESN over information repositories and discussion forums is how ESN enables users to meet their social and work-related goals simultaneously. Our study offers a granular view of ESN use and guidance for developing organizational ESN policies.

۱ Introduction

Enterprise social networking (ESN) holds great promises for organizations. According to a McKinsey report (2012), effective use of social technologies can result in 20–۲۵% improvement in knowledge worker productivity. A study by Forrester Research in an organization of 21,000 employees with 7000 Yammer users found a return on investment of 365% on an investment in an ESN platform over three years (Dodd, 2011). Given the prevalence of project work and cross-functional cooperation in today’s knowledge economy, ESN promises to contribute to knowledge management (see von Krogh, 2012), increase employee performance (Kuegler, Smolnik, & Kane, 2015), and hence play a strategic role in a company’s IT portfolio (Karoui, Dudezert, & Leidner, 2015). Against this backdrop, the widespread adoption of ESN by organizations is hardly surprising.

ESN are web-based platforms that allow people to (1) communicate messages with specific coworkers or broadcast messages to everyone in the organization; (2) explicitly indicate or implicitly reveal particular coworkers as communication partners; (3) post, edit, and sort text and files linked to themselves or others; and (4) view the messages, connections, text, and files communicated, posted, edited and sorted by anyone else in their organization at any time of their choosing (Leonardi, Huysman, & Steinfield, 2013).

Prior work argues that ESN can bring substantial benefits to knowledge management through increased vertical and horizontal communication (Davison, Ou, Martinsons, Zhao, & Du, 2014), enhanced knowledge transfer (Leonardi & Meyer, 2015), increased social capital (Kline & Konstanze, 2013), and the faster integration of new employees (Leidner, Koch, & Gonzalez, 2010). Since any organizational benefits will materialize only through individuals’ sustained use of the platform (DeLone & McLean, 1992), it is essential to ensure that ESN is valuable for the individual user. Consequently, in order to ensure the active use and contributions of individuals to ESN as a public information good (Fulk, Heino, Flanagin, Monge, & Bar, 2004), it is important to understand how employees use ESN and what constitutes an ESN’s value for its users. Consequently, we examine ESN usage forms (in short: uses) and their value for personal knowledge management (Bhatt, 2002; Razmerita, Kirchner, & Nabeth, 2014). Personal knowledge management refers to a collection of processes that an individual needs to carry out in order to gather, classify, store, search, and retrieve knowledge in his or her daily activities (Razmerita et al., 2014, p. 77).

Prior research suggests that ESN use can improve the accuracy of people’s metaknowledge (knowledge of “who knows what” and “who knows whom”) at work (Leonardi, 2015), reduce knowledge stickiness (ensure that knowledge is shared) (Leonardi & Meyer, 2015), increase individuals’ social capital (Riemer, Finke, & Hovorka, 2015) and as a result improve employee performance (Kuegler et al., 2015). However, empirical studies that focus on employee use of ESN remain scant (El Ouirdi, El Ouirdi, Segers, & Henderickx, 2015). In particular, the relationship between different uses and the perceived value of the ESN platform is not well understood (Mäntymäki & Riemer, 2014).

Consequently, this study identifies and empirically investigates different uses of ESN, and examines how these contribute to the perceived value of the ESN platform for personal knowledge management. In doing so, the study contributes to the literature on employee use of ESN for knowledge management (El Ouirdi et al., 2015; Leonardi & Meyer, 2015; Razmerita et al., 2014) and more generally to research advancing the conceptualization and empirical measurement of information technology use (Benbasat & Barki, 2007; Burton-Jones & Straub, 2006).

Due to the dearth of prior research and a lack of prior theory on the value of ESN use for personal knowledge management, we adopt a mixed methods approach. We first employ a communication genre analysis of three large samples of ESN communication messages to derive initial usage scenarios. We then use the usage scenarios as the basis for developing our measurement of ESN use. Next, we validate the measurement with data collected from 233 active ESN users and derive four usage forms that focus on workrelated activities, namely problem solving, ideas and work discussion, events and updates, and task management, as well as one form of use focusing on casual interaction with colleagues, informal talk. Finally, we use partial least squares (PLS) to examine the extent to which these forms of use contribute to the value of ESN for personal knowledge management.

Our results show that the facilitation of new idea generation and the further development of those ideas through discussions with colleagues are the key source of value of ESN for personal knowledge management. The results also imply that non-workrelated interactions with colleagues have a positive effect on more utilitarian uses of ESN.

The paper proceeds as follows. We begin with a review of prior ESN research before we present the qualitative pre-study, instrument development and instrument testing. The next section contains the theoretical underpinnings of the research model and hypotheses. After that, we present the results from testing the research model, before we present and discuss the key findings of the study and outline our contributions to IS theory and practice. We conclude by discussing the limitations of the study and proposing directions for future research.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا