دانلود رایگان ترجمه مقاله رفتار امتناعی توازن در سیستم صف بندی Geo/Geo/1 با چندین بیکاری (نشریه الزویر ۲۰۱۳)

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۸ صفحه در سال ۲۰۱۳ منتشر شده و ترجمه آن ۳۷ صفحه میباشد. کیفیت ترجمه این مقاله ارزان – نقره ای ⭐️⭐️ بوده و به صورت کامل ترجمه شده است.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی
عنوان فارسی مقاله:

رفتار امتناعی توازن در سیستم صف بندی Geo/Geo/1 با چندین بیکاری

عنوان انگلیسی مقاله:

Equilibrium balking behavior in the Geo=Geo=1 queueing system with multiple vacations

 
 
 
 
 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار ۲۰۱۳
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۸ صفحه با فرمت pdf
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها، بهینه سازی سیستم ها
چاپ شده در مجله (ژورنال) مدل سازی کاربردی ریاضی – Applied Mathematical Modelling
کلمات کلیدی اقتصاد صف، چندین بیکاری، استراتژی های امتناع توازن، توزیع ایستا، مزایای اجتماعی، روش راه حل ماتریس هندسی
ارائه شده از دانشگاه دانشکده ریاضی و آمار، دانشگاه مرکزی جنوبی، چین
رفرنس دارد  
کد محصول F1226
نشریه الزویر – Elsevier

 

مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word)
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۳۷ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
ترجمه عناوین تصاویر و جداول ترجمه شده است 
ترجمه متون داخل تصاویر ترجمه نشده است  
ترجمه متون داخل جداول ترجمه نشده است
درج تصاویر در فایل ترجمه درج شده است 
درج جداول در فایل ترجمه درج شده است  
درج فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه  به صورت عکس درج شده است  
منابع داخل متن درج نشده است 
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 

 

فهرست مطالب

چکیده
۱- مقدمه
۲- شرح مدل
۳- تحلیل صف های قابل مشاهده
۱-۳- صف کاملا قابل مشاهده
۲-۳ صف تقریبا قابل مشاهده
۴- تحلیل صف های غیر قابل مشاهده
۱-۴- صف تقریبا غیر قابل مشاهده
۲-۴- صف کاملا غیر قابل مشاهده
۵- نمونه های عددی
۱-۵- آزمایشات عددی
۲-۵- یک مثال
۶- نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه
 چکیده
در این مقاله رفتار توازن مشتریان را در سیستم صف بندی Geo/Geo/1 تحت چندین سیاست تعطیلی (بیکاری) بررسی می شود. سرور به محض اینکه سیستم خالی می شود، چندین بار برای بیکار شدن (تعطیلی) کار را رها می کند. مشتریان برای خود تصمیم می گیرند که آیا به هم ملحق شوند یا از هم جدا شوند، که معقول تر از نقطه نظر نقطه نظر کلاسیک در نظریه صف بندی است. رفتار مشتری متعادل تحت چهار مورد در نظر گرفته شده است: کاملا قابل مشاهده (عینی)، تقریباً قابل مشاهده، تقریباً غیر قابل مشاهده، و کاملاً غیر قابل مشاهده، که تمام سطوح اطلاعات را پوشش می دهند. بر مبنای ساختار پاداش – هزینه، ما استراتژی های امتناع توازن را در تمام موارد بدست می آوریم. به علاوه، رفتار سیستم ساکن (ایستا) تحلیل شده است و انواع مختلف مقیاس های عملکرد تحت استراتژی های متناظر توسعه یافته اند. در نهایت، ما چندین آزمایش عددی ارائه می کنمیم که تأثیر سطح اطلاعات و همچنین وجود چندین پارامتر را روی رفتار توازن و نفع اجتماعی نشان می دهند. نتایج مطالعه نه تنها به مشتریان استراتژی ها بهینه را ارائه می کنند بلکه علاوه بر این به مدیران منبع خوبی برای بحث در مورد مسأله قیمت دهی در سیستم صف بندی ارائه می دهند. 
 
۱- مقدمه
به دلیل کاربردهای گسترده برای مدیریت در سیستم خدمات و تجارت الکترونیک، گرایش رو به رشدی در مورد مطالعه رفتار مشتریان در مدل های صف بندی پدیدار شده است. در این مدل ها، به مشتریان اجازه داده می شود تا تصمیم بگیرند که آیا ملحق شوند یا جدا شوند، اولویت خریداری کنند یا نه و غیره، که به تشریح مدل های صف بندی حساس تر است. از قدیم، سیستم های صف بندی به مدل قابل مشاهده و غیر قابل مشاهده تقسیم می شده اند و این در رابطه با این بوده که آیا اطلاعات طول صف قبل از انجام اقدامات آنها برای مشتریان موجود است یا نه. سیستم صف بندی قابل مشاهده اولین باز توسط Naor تحلیل شد، که تعادل و استراتژی های بهینه را در صف M/M/1 با ساختار پاداش – هزینه خطی ساده مورد مطالعه قرار داد. پس از آن، مدل Naor و نتایج او در چندین مقاله بسط یافتند، به عنوان نمونه مشاهده کنید که Chen و Frank با فرض اینکه هم مشتریان و هم سرور بهره مدل Naor تعمیم یافته وری کاسته شده مورد انتظار خود را با استفاده از نرخ نزول معمول به حداکثر می رسانند، تعمیم داده اند. Erilchman و Hassin در مورد صف اولویتی بحث کردند که در آن مشتریان گزینه سبقت گرفتن از برخی یا تمام مشتریان را داشته اند. از طرف دیگر، Edelson و Hildebrand مقاله پیشگامی در مورد صف غیر قابل مشاده ای نوشته اند که در آن ویژگی های صف M/M/1 غیر قابل مشاهده ابتدایی کشف شده اند. Littlechild در مورد قدرتمندی نتیجه اصلی Edelson و Hildebrand بحث کرده است، که بیشینه گر سود هزینه پذیرانه بهینه اجتماعی را انتخاب می کند، و این زانی است که یک تابع سودمندی خطی حذف شده باشد. Balachandran مدل M/G/1 غیر قابل مشاده ای را با هزینه ثابت اجرای وسایل خدمت رسانی در نظر گرفته است. متعاقباً، چندین نویسنده استراتژی های موازنه ای را در چندین مدل غیر قابل مشاهده بررسی کرده اند که چند مشخصه متنوع را مشارکت می دهد. نتایج اصلی این موضوع هم در سیستم قابل مشاهده و هم در سیستم غیر قابل مشاهده در مونوگراف جامع Hassin و Haviv مشاهده می شود.
سیستم های صف بندی زمان گسسته با تعطیلی ها به طرز گسترده ای در گذشته مورد مطالعه قرار گرفته اند و این به دلیل کاربرد گسترده آنها در ارتباط دیجیتال و شبکه های مخابراتی است. مطالعه عالی و کامل در مورد مدل های تعطیلی زمان گسسته توسط Takagi ارائه شده اند. Zhang و Tian تحلیل تفصیلی صف Geo/G/1 را با چندین تعطیلی سازگار ارائه کرده اند و پس از آن در کار Tian و Zhang با صف GI/Geo/1 با چندین تعطیلی و خدمات جامع ارتباط داریم. اخیراً، Samanta و همکارانش و Tang و همکارانش در مورد صف تعطیلی Geox/G/1 زمان گسسته با مشخصه های متفاوت تحققیق کردند.
از تحقیقاتی که در مورد رفتار مشتری متعادل در مدل های صف تعطیلی انجام شدند، اولین مورد توسط Burneta و Economou انجام شد، که هر دو موارد قابل مشاهده و غیر قابل مشاهده در صف Markovian تک سروری با زمان های تنظیم را کاوش نمودند. پس از آن، Economou و Kanta، استراتژی های امتناع توازن را در صف تک سروری قابل مشاهده با از کار افتادگی ها و تعمیرات تحلیل کردند. اخیراً، Sun و همکارانش رفتار تعادل مشتریان را در صف M/M/1 قابل مشاهده تحت سیاست های تعیین / توقف غیر مستعد و وقفه پذیر در نظر گرفتند. Economou و همکارانش تحلیل انجام شده برای صف های تقریباً غیر قابل مشاهده و کاملاً غیر قابل مشاهده را در مورد غیر Morkovian بسط دادند. Liu و همکارانش استراتژی های آستانه تعادل را در صف های قابل مشاهده تحت سیاست تعطیلی مورد مطالعه قرار دادند. اما، هیچ کاری در رابطه با رفتار امتناع تعادل در صف های زمان گسسته رفتار امتناع تعادل در صف های زمان گسسته با چندین تعطیلی انجام نشده بود.
در مقاله حاضر ما استراتژی های امتناع تعادل را در صف Geo/Geo/1 زمان گسسته با چندین تعطیلی تحلیل می کنیم. تا آنجا که نویسندگان این مقاله می دانند، این اولین بار است که سیاست چند تعطیلی در اقتصاد صف ها معرفی شده است. مسأله غامض مشتری این است که آیا به سیستم ملحق شود یا از آن دوری نماید. آنها بر مبنای ساختار پاداش – هزینه طبیعت تصمیم گیری می کنند، که میل آن به سرویس گرفتن و همچنین عدم رضایت آنها برای منتظر ماندن را مشارکت می دهد. ما چندین مورد را با توجه به سطح اطلاعات موجود برای مشتریات تا زمان ورود کاوش می نماییم. خصوصاً، در وهله ورود یک مشتری ممکن است یا ممکن نیست تعداد مشتریان حاضر و یا در حالت سرور را بداند. بنابراین، چهار تلفیق پدیدار می شوند، که از اطلاعات کامل گرفته تا بدون اطلاعات می باشد. در هر یک از چهار مورد ما در مورد استراتژی های توازن مشتری بحث می کنیم، رفتار ایستای سیستم متناظر را تحلیل می کنیم و مزیت اجتماعی تواز را برای تمام مشتریان بدست می آوریم. به علاوه، چندین آزمایش عددی برای کاوش اثر سطح اطلاعات و همچنین چندین پارامتر روی رفتار توازن و مزسیت اجتماعی ارائه می نماییم.
این مقاله به شرح زیر سازماندهی شده است. در بخش ۲، شرح مدل و ساختار پاداش – هزینه را ارائه می کنیم. در بخش ۳ در مورد صف قابل مشاهده ای بحث می کنیم که در آن مشتریان طول صف را مشاهده می کنند. ما استراتژی های آستانه توازن را تعیین می کنیم و رفتار سیستم ایستای منتجه را تحلیل می نیم. سپس در بخش ۴ صف غیر قابل مشاده ای را بررسی می کنیم که در آن مشتریان در مورد طول صف اطلاعاتی ندارند. ما استراتژی های موازنه ترکیبی متناظر را مشتق می کنیم و رفتار ایستای مدل های تقریباً قابل مشاهده ئ کاملاً قابل مشاهده را بررسی می ناییم. در بخش ۵، در مورد تأثیر سطح اطلاعات روی رفتار توازن و مزیت اجتماعی از طریق مقایسات عددی و تحلیلی شرح می دهیم. در نهایت، در بخش ۶، نتیجه گیری لازم را انجام می دهیم.

 

بخشی از مقاله انگلیسی

Abstract

This paper studies the equilibrium behavior of customers in the queueing system under multiple vacation policy. The server leaves for repeated vacations as soon as the system becomes empty. Customers decide for themselves whether to join or to balk, which is more sensible than the classical viewpoint in queueing theory. Equilibrium customer behavior is considered under four cases: fully observable, almost observable, almost unobservable and fully unobservable, which cover all the levels of information. Based on the reward-cost structure, we obtain the equilibrium balking strategies in all cases. Furthermore, the stationary system behavior is analyzed and a variety of performance measures are developed under the corresponding strategies. Finally, we present several numerical experiments that demonstrate the effect of the information level as well as several parameters on the equilibrium behavior and social benefit. The research results not only offer the customers optimal strategies but also provide the managers with a good reference to discuss the pricing problem in the queueing system.

۱ Introduction

Due to the widely applications for management in service system and electronic commerce, there exists an emerging tendency to study customers’ behavior in queueing models. In these models, customers are allowed to make decisions as to whether to join or to balk, buy priority or not etc., which is more sensible to describe queueing models. Traditionally, queueing systems are divided into the observable model and the unobservable model regarding whether the information of the queue length is available to customers or not prior to their actions. The observable queueing system was first analyzed by Naor [1], who studied equilibrium and social optimal strategies in an M=M=1 queue with a simple linear reward-cost structure. Afterward, Naor’s model and results had been extended in several literatures, see e.g. [2–۴]. Chen and Frank [5] generalized Naor’s model assuming that both the customers and the server maximize their expected discounted utility using a common discount rate. Erlichman and Hassin [6] discussed a priority queue in which customers have the option of overtaking some or all of the customers. On the other hand, Edelson and Hildebrand [7] presented the pioneering literature on the unobservable queue in which the properties of the basic unobservable M=M=1 queue were discovered. Littlechild [8] extended the model of Edelson and Hildebrand assuming that customers have different service values. Chen and Frank [9] discussed the robustness of the main result of Edelson and Hildebrand, that a profit maximizer chooses a socially optimal admission fee, when the assumption of a linear utility function is removed. Balachandran [10] considered an unobservable M=G=1 model with a fixed cost of running the service facility. Subsequently, several authors had investigated the equilibrium strategies in various unobservable models incorporating many diverse characteristics. The fundamental results on this subject in both the observable and unobservable queueing systems can be found in the comprehensive monograph of Hassin and Haviv [11].

Discrete-time queueing systems with vacations have been widely studied in the past because of their extensively use in digital communication and telecommunication networks. An excellent and complete study on discrete-time vacation models had been presented by Takagi [12]. Zhang and Tian [13] presented the detailed analysis on the Geo=G=1 queue with multiple adaptive vacations and further in [14] Tian and Zhang dealt with a GI=Geo=1 queue with multiple vacations and exhaustive service. Recently, Samanta et al. [15] and Tang et al. [16] did research on the discrete-time GeoX=G=1 vacation queue with different characteristics.

As for the research on the equilibrium customer behavior in vacation queue models, the first was presented by Burnetas and Economou [17], who explored both the observable and unobservable cases in a single server Markovian queue with set up times. Then, Economou and Kanta [18] analyzed the equilibrium balking strategies in the observable single-server queue with breakdowns and repairs. Recently, Sun et al. [19] considered the equilibrium behavior of customers in an observable M=M=1 queue under interruptible and insusceptible setup/closedown policies. Economou et al. [20] extended the analysis done for the almost and fully unobservable queues in [17] to the non-Markovian case. Liu et al. [21] studied the equilibrium threshold strategies in observable queues under single vacation policy. However, there was no work concerning the equilibrium balking behavior in the discrete-time queues with multiple vacations.

In the present paper we analyze the equilibrium balking strategies in the discrete-time Geo=Geo=1 queue with multiple vacations. To the authors’ knowledge, this is the first time that the multiple vacation policy is introduced into the economics of queues. The customers’ dilemma is whether to join the system or balk. They make decisions based on a nature reward-cost structure, which incorporates their desire for service as well as their unwillingness to wait. We explore various cases with regard to the level of information available to customers upon arrival. More specifically, at his arrival epoch a customer may or may not know the number of customers present and/or the state of the server. Therefore, four combinations emerge, ranging from full to no information. In each of the four cases we discuss customer equilibrium strategies, analyze the stationary behavior of the corresponding system and derive the equilibrium social benefit for all customers. Furthermore, we present several numerical experiments to explore the effect of the information level as well as several parameters on the equilibrium behavior and the social benefit.

This paper is organized as follows. In Section 2, we give the model description and the reward-cost structure. Section 3 discusses the observable queue in which customers observe the length of the queue. We distinguish two subcases depending on the additional information, or lack thereof, of the server state. We determine equilibrium threshold strategies and analyze the resulting stationary system behavior. Then Section 4 studies the unobservable queue where the queue length is not available to customers. We derive the corresponding mixed equilibrium strategies and investigate the stationary behavior for the almost and fully unobservable models. In Section 5, we illustrate the effect of the information level on the equilibrium behavior and the social benefit via analytical and numerical comparisons. Finally, in Section 6, we give a necessary conclusion.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا