دانلود ترجمه مقاله شبکه های فردی و اجتماعی برای روند کارآفرینانه – مجله الزویر

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

اهمیت شبکه های فردی و اجتماعی برای فرایند کارآفرینانه

عنوان انگلیسی مقاله:

Personal and extended networks are central to the entrepreneurial process

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
سال انتشار  1991
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 9 صفحه با فرمت pdf
تعداد صفحات ترجمه مقاله 10 صفحه با فرمت word به صورت تایپ شده با قابلیت ویرایش
رشته های مرتبط با این مقاله  مدیریت، علوم اجتماعی و مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله  مدیریت کسب و کار، مدیریت بازرگانی، کارآفرینی، مدیریت فناوری اطلاعات، سامانه های شبکه ای و جامعه شناسی
مجله  مجله کسب و کارهای جدید (Journal of Business Venturing)
دانشگاه  گروه جامعه شناسی، دانشگاه شمال کارولینای، همیلتون هال، چپل هیل
رفرنس دارد
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در نشریه Elsevier
نشریه الزویر Elsevier

 


  • بخشی از ترجمه:

 

چکیده
از نقطه نظر متخصصان، ایجاد شبکه به عنوان ابزار مفیدی برای کارآفرینانی می باشد که می خواهند حیطه فعالیت خود را گسترش داده و از زمان حداکثر استفاده را ببرند. به هر حال، راهنمایی های مربوط به ایجاد شبکه کافی نمی باشد. ایجاد شبکه ممکن است منجر به تلاش های بی ثمر و زمان بر شده و شرکت کنندگان موجود را بسیار دلسرد کند). از دیدگاه نظری، ضروری می باشد تا به تعیین شرایطی بپردازیم که تحت این شرایط ایجاد شبکه، سهمی در کارآمدی کسب و کارها داشته و این موارد را با پیش آمدهای احتمالی که شرکت ها با آن روبرو هستند، مرتبط سازد.
در این شکل اجرایی، ما روشی را برای ایجاد استراتژی شبکه سازی برای کارآفرینان مطرح می کنیم. در ابتدا ما به معرفی مفاهیم شبکه های عمومی با مد نظر قرار دادن شبکه های فردی پرداخته؛ به این ترتیب، ما نقش مجموعه ای از کارآفرینان فردی را به عنوان واحد محاسبه در نظر می گیریم. دوم ما به بحث ظرفیت شبکه های فردی درون شبکه های اجتماعی می پردازیم که به ترتیب می تواند درون شرکت ها (روابط درون- شرکتی) یا بین شرکت ها (روابط بین- شرکتی) مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
ما کارآفرینی را به عنوان فرایندی تعریف می کنیم که بر مبنای آن افرادی که روی پای خود تکیه کرده و یا درون شرکت ها کار می کنند- بدون توجه به منابعی که در حال حاضر تحت کنترل آن ها می باشد، به دنبال فرصت ها می باشند . شبکه ها به عنوان روابط برنامه ریزی شده ای بین افراد، گروه ها ، و سازمان ها می باشند.
کارآفرینان در مقایسه با مدیران به دنبال حل نگرانی ها و شرایط پیچیده می باشند. بیشترین کارایی آن ها زمانی مشخص می شود که عدم پیوستگی و شکاف در استخوان بندی اقتصاد جامعه ظاهر شده، که روش سنتی انجام کسب و کار یا تولیدات و خدمات سنتی را غیر قابل استفاده یا منسوخ می سازد. حتی در شرایط عادی، فرصت های پنهانی برای ارتباط دادن محصولات جدید یا خدمات با بازار راکد موجود بوده به شرطی که کارآفرینان بتوانند اطلاعاتی را در مورد مکان آن ها بدست آورند. تجهیز منابع برای دنبال کردن فرصت ها نیازمند تماس، دانش و حس اعتماد کارآفرینانه دارد.


  • بخشی از مقاله انگلیسی:

 

FROh4 A PRACTITIONER’S VIEWPOINT, NETWORKING IS A USEFUL TOOL FOR ENTREpreneurs who wish to enlarge their span of action and save time. Admonitions to “network,” however, may not be enough. “Networking” may result in a time-consuming and fruitless effort, and leave potential partners highly frustrated (Turati 1988). From a theoretical point of view, it thus becomes necessary to specify the conditions under which networking contributes to business effectiveness, and to link it to the contingencies facing fil-fTlS. In this executive forum, we propose a way of generating networking strategies for entrepreneurs. First, we introduce general network concepts by considering personal networks; thus, we take the role set of individual entrepreneurs as the unit of analysis. Second, we discuss the aggregation of personal networks into extended networks, which in turn can be analyzed within firms (intra-firm relations) or between firms (interfirm relations). We define entrepreneurship as “the process by which individuals+ither on their own or inside organizations-pursue opportunities without regard to the resources they currently control” (Stevenson and Jarillo 1989). Networks are patterned relationships between individuals, groups, and organizations.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

اهمیت شبکه های فردی و اجتماعی برای فرایند کارآفرینانه

عنوان انگلیسی مقاله:

Personal and extended networks are central to the entrepreneurial process

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

خرید ترجمه فارسی مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا