دانلود ترجمه مقاله معماری کامپیوتر با توصیف گر اپراند و HISC – مجله الزویر

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

مجموعه دستورالعمل های کامپیوتری سطح بالا(HISC): معماری کامپیوتر با استفاده از واصف دستور اجرایی

عنوان انگلیسی مقاله:

HISC: A computer architecture using operand descriptor

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
سال انتشار  ۲۰۱۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی  ۱۰ صفحه با فرمت pdf
تعداد صفحات ترجمه مقاله  ۱۸ صفحه با فرمت word به صورت تایپ شده با قابلیت ویرایش
رشته های مرتبط با این مقاله  مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله معماری کامپیوتر، مهندسی الگوریتم ها و محاسبات، برنامه نویسی کامپیوتر ومهندسی نرم افزار
مجله  کامپیوتر و مهندسی برق (Computers and Electrical Engineering)
دانشگاه  دانشکده کامپیوتر، دانشگاه گوانگدونگ، دانشگاه مگا مرکز، چین
شناسه شاپا یا ISSN ISSN ۰۰۴۵-۷۹۰۶
رفرنس دارد
لینک مقاله در سایت مرجع لینک این مقاله در نشریه Elsevier
نشریه الزویر Elsevier

 


  • بخشی از ترجمه:

 

چکیده
محاسبات از طریق پردازش مقدار زیادی از داده ها با توجه به محاسبات ابری امروزی انجام می گیرد. امروزه داده ها تنها ارقام نبوده بلکه اطلاعاتی می باشند که می بایست بطور مناسب حفاظت شده و به آسانی قابل انتقال باشند، اما مدل دستوری مبتکرانه ون نیومن از نظر معماری، آن ها را پشتیبانی نمی کند. این فرایند ما را به سمت معماری جدیدی به نام ( مجموعه دستورالعمل های کامپیوتری سطح بالا) هدایت می کند، تا نشانه ها را به دستورات اجرایی مجزا در ارتباط با دستورالعمل ها به منظور پردازش کارامد و موثر محاسبات امروزی مرتبط سازد. دستور HISC ( مجموعه دستورالعمل های کامپیوتری سطح بالا) شامل کدهای عملیاتی (opcode) بوده، و شاخص مرتبط به دستور اجرایی مبدا یا مقصد توسط واصف دستورات اجرایی مد نظر قرار می گیرد، که شامل مقادیر یا نسبت هایی در ارتباط با دستور اجرایی می باشد. این مقدار و نسبت ها قابل دسترسی بوده و موازی با مراحل اجرایی، قابل پردازش می باشند که به معرفی سیکل ساعتی صفر یا پایین، موارد بالاسری می پردازد. برنامه نویسی مقصود گرا (OOP) نیازمند کنترل دسترسی دقیق داده ها می باشد. مدل جاوا، jHISC، به اجرای برنامه های مقصودگرا جاوا، نه تنها سریعتر از نرم افزار jHISC می پردازد، بلکه حاوی دستوراتی در سیکل پایین تر نسبت به پردازشگرهای جاوا سخت افزاری می باشد. ما همچنین به طرح توسعه آینده در ارتباط با واصف دستورات اجرایی فراتر از برنامه نویسی مقصود گرا (OOP) می پردازیم.
١. مقدمه
از زمان معرفی کامپیوترها، معماری کامپیوتر به طور معمول بر مبنای معماری وان نیومن، به همراه مفهوم دستگاه برنامه ذخیره کننده می باشد. در این مدل، الگوریتم حل مسئله توسط یک سری از دستورات کامپیوتری نشان داده می شود، که به منظور دستکاری داده ورودی و تولید داده خروجی به اجرا در می آید. دستوراتی که به همراه داده های دستکاری شده به اجرا در می آیند، در حافظه ذخیره می گردند. این دستورات به صورت متوالی به اجرا در می آیند تا زمانی که شاخه گزینی و جا به جایی اهداف با توجه به دستورات کنترل برنامه روی دهد به صورتی که این شاخه ها و انشعابات شرطی با هم در تلاقی باشند. علاوه بر این دستورات I/O برای تعامل با موارد بیرونی وجود دارند.


  • بخشی از مقاله انگلیسی:

 

abstract

Computing has been evolved from number crunching to today’s cloud. Data are no longer numbers but information which needs to be appropriately guarded and easily transportable, but the original von Neumann instruction model does not support them architecturally. This led us to start a new architecture named HISC (High-level Instruction Set Computer), to attach attributes to individual operand on instruction for effective and efficient processing of today’s computing. HISC instruction consists of an operation code (opcode), and an index to source or destination operand referenced by an operand descriptor, which contains value and attributes for the operand. The value and attributes can be accessed and processed in parallel with execution stages, introducing zero or low clock cycle overheads. Object-oriented programming (OOP) requires strict access control for the data. The JAVA model, jHISC, executes Java object-oriented program not only faster than software JVMs but has less cycles-per-instruction than other hardware Java processors. We also propose future extensions for operand descriptor beyond OOP.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

معماری کامپیوتر با توصیف گر اپراند و HISC

عنوان انگلیسی مقاله:

HISC: A computer architecture using operand descriptor

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

خرید ترجمه فارسی مقاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا