دانلود ترجمه مقاله موانع و راه حل ها در انجام پژوهش بازاریابی با استفاده از تفسیر نردبانی – مجله امرالد

 


 عنوان فارسی مقاله:  موانع و راه حل ها در انجام پژوهش بازاریابی با استفاده از تفسیر نردبانی
 عنوان انگلیسی مقاله: COMMENTARY Laddering in the practice of marketing research: barriers and solutions
دانلود مقاله انگلیسی: برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf اینجا کلیک نمائید

 

سال انتشار  ۲۰۰۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی  ۱۲ صفحه با فرمت pdf
تعداد صفحات ترجمه مقاله ۱۴  صفحه با فرمت ورد، به صورت تایپ شده و با فونت ۱۴ – B Nazanin
مجله  کاربرد تحقیقات بازاریابی (Practice of marketing research)
دانشگاه  University of Sa˜ o Paulo
رشته های مرتبط  مدیریت بازاریابی، مدیریت اجرایی و MBA
کلمات کلیدی  مصاحبه ها، نظریه بازاریابی، پژوهش، رفتار
شناسه شاپا یا ISSN ISSN ۱۳۵۲-۲۷۵۲
نشریه امرالد امرالد – Emerald

 

 

 


 

بخشی از ترجمه:

 

چکیده

هدف – این مقاله با در نظر گرفتن تحقیقات دانشگاهی و بازار، به دنبال ارائه بحث در مورد کاربرد نردبان در انجام بازاریابی می باشد.
طرح/ روش شناسی / رویکرد – این پژوهش نقاط اختصاری نردبان را به عنوان یک روش تحقیق کیفی ارائه می نماید و اهمیت آن را می توان در رفتار درک بهتر نمود.
یافته ها – این مقاله استدلال می کند که نردبان روش مفید و قدرتمندی می باشد، اما به ندرت توسط دانشمندان و شاغلین مورد استفاده قرار می گیرد. نویسندگان این مقاله به این مسئله رسیدگی می نمایند که موانع اصلی و آشکار که مانع از استفاده مناسب از آن می شود، می تواند به جنبه های زیر مرتبط شود: مصاحبه های زمان بر و گران قیمت ؛ مجموعه پاسخ های ساختگی؛ سوگیری های محقق؛ و تجزیه و تحلیل ساده نتایج.
اصالت / ارزش – این مقاله به انجام بهتر نردبان کمک می کند، محدودیت های آن را مشخص نموده و جایگزین هایی را برای مقابله با آنها پیشنهاد می نماید.
مقدمه
هدف این مقاله، ارائه روش نردبانی و بحث در مورد استفاده از آن در انجام تحقیقات علمی و بازار می باشد. این پژوهش بدین منظور، مطالعات مرکزی انجام شده در مورد نردبان را همراه با بازتاب های تجربی نویسندگان بررسی می نماید و استفاده از آن به خصوص در بازاریابی را مشخص می نماید. در ابتدا مقاله به توصیف مهارت های اصولی نردبان می پردازد که شامل تعریف آن و همچنین شرح ظهور و ارتباط آن با تئوری وسیله-هدف می باشد. مراحل اصلی این روش و نتایج به دست آمده از آنها به طور خلاصه توضیح داده شده است.


بخشی از مقاله انگلیسی:

 

Abstract

Purpose – The paper seeks to present discussion on laddering application in the practice of marketing, considering both academic and market researches.

Design/methodology/approach – It provides summary points of laddering as a qualitative research technique and the importance it can have in better understanding behaviour.

Findings – The paper argues that laddering is a useful and powerful technique but still underused by scholars and practitioners. The authors consider that the main apparent barriers precluding its proper use can be related to the following aspects: time-consuming and expensive interviews; artificial set of answers; researcher biases; and simplistic analysis of the results.

Originality/value – This paper contributes to a better practice of laddering since it highlights its limitations and suggests alternatives to cope with them.

Introduction

This paper aims at presenting the laddering technique and discussing its application in the practice of academic and market researches. For this purpose, it reviews the central literature of laddering and along with the authors’ experiential reflections, highlights its use particularly in marketing. Initially the paper describes the fundamentals of laddering which embraces its definition as well as explanations on its emergence and relationship with Means-End Theory. The main steps of the technique and the results obtained from them are briefly explained.


 

 عنوان فارسی مقاله:  موانع و راه حل ها در انجام پژوهش بازاریابی با استفاده از تفسیر نردبانی
 عنوان انگلیسی مقاله: COMMENTARY Laddering in the practice of marketing research: barriers and solutions

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا