دانلود ترجمه مقاله شناخت دسترسی به فناوری آموزشی در سیستم آموزشی ایران

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

بازشناسی دسترسی به تکنولوژی‌های آموزشی در نظام آموزشی ایران

عنوان انگلیسی مقاله:

Recognition of Access to Educational Technologies in the Educational System of Iran

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

 

مشخصات مقاله انگلیسی (PDF)
سال انتشار مقاله  ۲۰۱۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده ۱۸ صفحه با فرمت word
رشته های مرتبط با این مقاله  علوم تربیتی
گرایش های مرتبط با این مقاله  مديريت و برنامه‌ريزی آموزشی و تکنولوژی آموزشی
مجله مربوطه مجله تحقیقات علمی عمومی و کاربردی(Journal of Basic and Applied Scientific Research)
دانشگاه تهیه کننده  دانشکده مدیریت، دانشگاه قم، دانشگاه تهران
کلمات کلیدی این مقاله  فناوری اطلاعات، دسترسی، تکنولوژی آموزشی، کمیت و کیفیت، فناوری و اقتصاد
رفرنس دارد
نشریه TextRoad

 


  • بخشی از ترجمه:

چکیده
تکنولوژی آموزشی، یکی از عناصر اصلی و مهم در نظام‌های آموزشی است که از یک طرف باعث افزایش کیفیت آموزش از طرف دیگر منجر به کاهش هزینه ها و کمک به اقتصاد نظام‌های آموزشی و آموزش و پرورش است که در بعضی از موارد در آموزش های تخصصی، هزینه ها را نصف تقلیل داد. از اواسط قرن بیستم با اختراع رایانه، سیطره ی تکنولوژی بر صنعت، خدمات، کشاورزی و تمام اضلاع زندگی بشری هویدا شد. از فناوری آموزشی و اطلاعاتی برای فراگیری دانش و مهارت به عنصری ضروری در نظام‌های آموزشی سراسر دنیا تبدیل شده است و با به کارگیری فناوری‌های آموزشی به نیازهای جامعه علمی پاسخ داده می شود. در این پزوهش ضمن بررسی رویکردهای موجود و نقش فناوری در آموزش و اثرات مثبت و مفید آن به تحلیل، مولفه های آشنایی، کمیت، کیفیت و سهولت می پردازیم. روش تحقیق توصیفی، از نوع پیمایشی است. نمونه آماری انتخابی از بین معلمان و خبرگان تکنولوژی آموزشی است. نتایج تحقیق نشان می دهد که بین دسترسی به فناوری و رضایت و موفقیت معلمان رابطه معنادار مثبت وجود دارد. بین مولفه های آشنایی و کاربرد فناوری نیز رابطه معناداری وجود دارد. این مسئله در مورد کیفیت و کمیت فناوری و به روز بودن فناوری و میزان رضایت و موفقیت معلمان رابطه معنادری وجود دارد.
واژگان کلیدی
فناوری اطلاعات، دسترسی، تکنولوژی آموزشی، کمیت و کیفیت، فناوری و اقتصاد.
عصر کنونی، به عنوان عصر اطلاعات و یا دانایی نام گرفته است. در این عصر، فناوری اطلاعات به عنوان یک راهبرد و طرز تفکر جدید شناخته می‌شود. اطلاعاتی شدن جوامع پدیده‌ای است که بر تمام اضلاع و ابعاد زندگی اجتماعی، سازمانی و انسانی تاثیر عمیقی گذاشته است. یکی از مواردی که از این پدیده تاثیر دیده است، نظام‌ آموزشی است. این تغییر باعث شده است تا مدل جدید توسعه مبتنی بر دانایی محوری جوامع ایجاد گردد. در این مدل نقش و جایگاه آموزش و نظام‌های آموزشی به عنوان یکی از ارکان هدایت‌کننده جریان گرایش به سمت دانش‌مداری و توسعه علم و اندیشه غیرقابل چشم‌پوشی است. نظام‌های آموزشی پیش‌رو در دنیای متلاطم هزاره‌ی سوم و در عصر تغییر نیازمند بازسازی مداوم کیفیت هستند تا خود را توانا و قدرتمند نمایش دهند. امروزه به قول شپرد «نظام آموزشی توانا انسان‌های فردا را تحویل جامعه می‌دهد و صرفاً نگهداشت منابع انسانی یا تولید آدم‌های معاصر نیست» (شپرد، ترجمه آرام، ١٣٧٨).
برای قوی کردن و توانا ساختن نظام‌های آموزشی نیازمند این هستیم تا از فناوری‌های آموزشی در تدریس استفاده گردد. این امر موجب شده است تا کم‌کم مدارس و نظام‌های آموزشی به سمت مجهز شدن به ابزار الکترونیک حرکت می‌کنند و اصطلاحاتی جدیدی تحت عنوان دیوارهای سنخگو، مدارس گویا، سلف سرویس‌دانش و کتابخانه بدون‌دیوار زاییده این ابزار است.


  • بخشی از مقاله انگلیسی:

 

Abstract

One of the main and important elements in the educational systems is Educational Technology that on the one hand increases the quality of education and on the other hand led to cost reduction and help to economy of educational systems and Education, which in some cases, in specialized training, costs has been reduced to half. From mid – twentieth century, with the invention of computer, domination of technology on industry, services, agriculture and on all sides of human’s life was revealed. Information and educational technology for learning knowledge and skills has become an essential element in educational systems in all over the world, and with the use of educational technologies can be responded to needs of scientific community. In this research in addition to review the existing approaches and their positive and useful effects and the role of technology in education, analyzed components such as knowledge, quantity, quality, and easiness. Research method is descriptive, and survey. Statistical sample has been selected from teachers and experts in educational technology. The results show that there is significant positive relationship between access to technology and teachers’ satisfaction and success. There is also a significant relationship between the components of knowledge and application of technology. About the quality and quantity of technology and being update of technology and teachers’ satisfaction and success there is also a significant relationship.


 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله:

بازشناسی دسترسی به تکنولوژی‌های آموزشی در نظام آموزشی ایران

عنوان انگلیسی مقاله:

Recognition of Access to Educational Technologies in the Educational System of Iran

  • برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی با فرمت pdf بر روی عنوان انگلیسی مقاله کلیک نمایید.
  • برای خرید و دانلود ترجمه فارسی آماده با فرمت ورد، روی عنوان فارسی مقاله کلیک کنید.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

خرید ترجمه فارسی مقاله

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا