دانلود رایگان ترجمه مقاله مطالعه فرمول جدید برای حذف زنگ – scientific.net 2011

دانلود رایگان مقاله انگلیسی مطالعه ای بر روی یک فرمول جدید برای زنگ بر به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله مطالعه ای بر روی یک فرمول جدید برای زنگ بر
عنوان انگلیسی مقاله Study on a New Formula for Rust Remover
رشته های مرتبط مهندسی مواد، خوردگی و پوشش و حفاظت سطح مهندسی، خوردگی و حفاظت از مواد
کلمات کلیدی نوع جدید، زنگ بر، فرمول
فرمت مقالات رایگان

مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF آماده دانلود رایگان میباشند

همچنین ترجمه مقاله با فرمت ورد نیز قابل خریداری و دانلود میباشد

کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله متوسط میباشد 
نشریه scientific.net
مجله تحقیقات مواد پیشرفته – Advanced Materials Research
سال انتشار ۲۰۱۱
کد محصول F923

مقاله انگلیسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان (PDF)

دانلود رایگان ترجمه مقاله

خرید ترجمه با فرمت ورد

خرید ترجمه مقاله با فرمت ورد
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات مهندسی مواد

  

فهرست مقاله:

چکیده
مقدمه
بخش آزمایش
نتایج آزمایشی و بحث
فیلترینگ و دوز افزودنی های زنگ بر
دوز سورفاکتانت و اسید اولییک
نتیجه گیری

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

مقدمه
با توسعه صنعت فولاد در سراسر دنیا و نیز صنایع تولیدی فولادی، مسئله زنگ زدگی فراورده های فولادی روز به روز جدی تر می شود. وزن کل مواد فلزی و تجهیزات ضایعاتی و پسماند و نیز خوردگی ان ها در سراسر دنیا بسیار زیاد است که ۲۰ تا ۳۰ درصد کل محصولات سالانه را شامل می شود. در کشور ما، هر ساله زنگ زدگی فولاد موجب بروز صد ها میلیون دلار خسارت می شود(۱). قبل از هر گونه اقدامات برای جلوگیری از خوردگی بر روی محصولات فلزی، لازم است تا زنگ موجود بر روی محصولات زدوده شود تا عملکرد اجزاء و مابزار های فلزی بهبود یابد. ما معمولا از روش پاک سازی شیمیایی موسوم به فرایند اسید شویی(۲-۶) برای حذف رنگ استفاده می کنیم با این حال، هوای آلوده در طی فرایند اسید شویی موجب می شود تا این فرایند پاک سازی چندین بار تکرار شود. از این روی، مهم ترین چیز، دست یابی به یک فناوری زنگ بری بهینه و موثر برای غلبه بر کمبود و مشکلات در فرایند اسید شویی است.
ما از برخی افزودنی ها نظیر باز دارنده خوردگی، عامل کمپلکس کننده، سورفاکتانت اسید لیکور استفاده کرده و نسبت محلول را برای دست یابی به نتایج خوب در خصوص زنگ بری بهینه سازی می کنیم.
بخش آزمایش
ابزار آزمایشگاهی و معرف: معرف: HCL غلیظ،اوروتروپین، سدیم بنزوات، تری اتانولامین، سدیم سولفات لوریل، EDTA، عامل امولسیون کننده OP، اسید اولئیک
ابزار: بشر، استوانه مدرج، میله ای شیشه ای، ترازوی الکترونیک
روش آزمایش: از طریق اندازه گیری کیفیت و مشاهده، می توان به تدریج نسبت بهینه و دوز بهینه زنگ بر را با استفاده از فیلتراسیون در نسبت های متفاوت یافت.
نتایج آزمایشی و بحث
غلظت بهینه HCL و زمان تیمار. غلظت بالای HCL منجر به اتچینگ در سطح فلز می شود و رطوبت اسید غلیظ آن برای محیط کار و سلامت کارکنان مضر است(۷). آزمایش نشان می دهد که غلظت بهینه HCL، ۳۰ درصد است و بهترین زمان تیمار بایستی حدود ۸ دقیقه باشد( به جدول ۱ و۲ مراجعه کنید)
فیلترینگ و دوز افزودنی های زنگ بر
فیلترینگ و دوز باز دارنده خو.ردگی: دوز باز دارنده خوردگی، کلید ایمنی بازدارندگی خوردگی است. در صورتی که ما از دوز پایین استفاده می کنیم، محصولات فولادی نمی توانند تحت حفاظت موثر قرار گیرند. در صورت استفاده بیش از حد، استفاده از باز دارنده خوردگی مقرون به صرفه و منطقی نخواهد بو. در آزمایش، ما اروتروپین و سدیم بنزوات را به طور جداگانه با دوز یکسان به اسید لیکور ۲۰ میلی لیتر می افزاییم و نمونه های فولادی انتخاب شده در دو نوع محلول غوطه ور می شوند و از این روی ما وزن و سرعت بازدارندگی خوردگی آن ها را برای مقایسه نتایج دو باز دارنده خوردگی اندازه گیری می کنیم که نشان می دهد اوروتروپین بهتر بوده و غلظت بهینه آن بیش از ۰٫۲ درصد است.
فیلترینگ و دوز عامل کمپلکس کننده: با افزودن EDTA و تری اتانولامین به طور جداگانه به محلول برای زنگ بری بعد از ۸ دقیقه، می توان گفت که نتایج EDTA بهتر است و دوز بهینه ۳ درصد است( جدول ۳).

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا