دانلود رایگان ترجمه مقاله برآورد خسارت سیل مبتنی بر سناریوهای شبیه سازی سیل و یک پلت فرم GIS – 2010

دانلود رایگان مقاله انگلیسی برآورد خطر سیلاب بر اساس سناریوهای شبیه سازی سیلاب و پلاتفرم سیستم اطلاعات جغرافیایی به همراه ترجمه فارسی

 

عنوان فارسی مقاله: برآورد خطر سیلاب بر اساس سناریوهای شبیه سازی سیلاب و پلاتفرم سیستم اطلاعات جغرافیایی
عنوان انگلیسی مقاله: flood damage estimation based on flood simulation scenarios and a GIS platform
رشته های مرتبط: محیط زیست، جغرافیا، مخاطرات آب و هوایی، سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی 
فرمت مقالات رایگان مقالات انگلیسی و ترجمه های فارسی رایگان با فرمت PDF میباشند
کیفیت ترجمه کیفیت ترجمه این مقاله خوب میباشد 
توضیحات ترجمه این مقاله به صورت خلاصه انجام شده است و ترجمه برخی بخش های آن موجود نمی باشد.
کد محصول f316

مقاله انگلیسی رایگان

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

ترجمه فارسی رایگان 

دانلود رایگان ترجمه مقاله
جستجوی ترجمه مقالات جستجوی ترجمه مقالات

 

 

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

چکیده:هدف این مقاله افزایش اطلاعاتی در خصوص براورد اقتصادی آسیب سیلاب ناشی سیل با آنالیز خسارت مستقیم به ساختمان ها و اراضی کشاورزی می باشد. توابع خسارت های عمقی نسبی به صورت گام به گام ایجاد شد که به صورت توصیفی در نظر گرفته شد. این مقاله هم چنین ابزاری را که در محیط جی ای اس ایجاد شده است را ارایه می دهد که از توابع آسیب و خسارت عمیق موضعی برای برارود خسارت مستقیم سیلاب استتفاده می کند. اهمیت این ابزار با براورد خسارت مورد انتظار سیل در چندین کاربری ارضی تحت سناریوهای سیلاب در مطالعه موردی واقع در حوزه آبخیز اراسینوس در شرق اتیکا اثبات شد. نتایج آنالیز در محیط جی ای اس امکان شناسایی مناطق مستعد سیلاب را داده و شاخصی را از توزیع مکانی سیلاب مورد انتظار در اختیار می گذارد. هدف از این یافته پشتیبانی سیستم های تصمیم گیری در زمینه مدیریت ریسک سیلاب، برنامه ریزی مکانی و توسعه اقتصادی بیشتر است.
1. مقدمه
اول از همه، تعاریف متعددی از خسارت وجود دارد. طبقه بندی خسارت به انواع مستقیم( ناشی از تماس فیزیکی آب) و یا غیر مستقیم ویا نامحسوس و محسوس ارایه شده است. با این حال تفاسیر در این زمینه ها کاملا متفاوت است( جانکمن و همکاران 2008). دوما روش های مختلفی برای ارزیابی خسارت نظیر ارزش گذاری اقتصادی و مالی بر اساس مقادیر بازاری ( بر اساس ارزش های تاریخی یا جایگزین) وجود دارند و این در حالی است که تغییر در مقیاس آنالیز ( میکرو، مزو و ماکرو) نیز دیده می شود. امروزه رویکرد رایج ، براورد اقتصادی خسارت مستقیم به خصوص با اعمال توابع خسارت –عمق می باشد. با این حال یک رویکرد تلفیقی و واحد در این زمینه وجود ندارد. برای تصمیم گیری بهتر، استفاده از یک روش استاندارد برای براورد سیلاب حداقل در سطح بزرگ تر و تجمعی نظیر حوزه رود خانه و یا کل منطقه لازم و ضروری است.
2. مطالعه موردی:
منطقه مورد مطالعه در حوزه اراسینوس واقع شده است. این حوزه رودخانه دارای دو شاخه فرعی اصلی جورجیس و اراسینوس می باشد و منطقه بافر دارای عرض 1 کیلومتر در امتداد رود خانه می باشد. در این منطقه توسعه شدید شهر نشینی و افز ایش رشد جمعیت دیده می شود و هم چنین این منطقه در عین حال دارای چشم انداز های متعدد اراضی مشجر، درختان زیتون دست کاشت، تاکستان، تالاب و مناطق دارای جاذبه فرهنگی می باشد. با این همه، این حوزه به دلیل وجود ناکافی شبکه زهکشی تحت تاثیر مداخلات انسانی متعد سیلاب است. شکل 1 منطقه را نشان می دهد که مدل زمینی رقومی و نقشه کاربری ارضی رقومی شده در زون بافر در منطقه دیده می شود.

3. سناریو های سیلاب و شبیه سازی عمق سیلاب
3.1 اشتقاق سناریوهای سیلاب
بر اساس توصیه های مستقیم دفتر سیلاب اتحادیه اروپا، سناریو های سیلاب برای احتمال تجاوز 0.2-0.1 به صورت سناریوی محتمل تهیه شد و در حالی که سیل های متوسط و کم احتمال دارای احتمال تجاوز 0.02-0.01 و 0.002-0.001 و دوره بازگشت 50 تا 100 و 500 تا 1000 سال به ترتیب بودند. با این حال این سه سناریو برای توصیف کامل دامنه احتمال سیلاب کافی نمی باشند. برخی احتمالات تجاوز متوسط نظیر 0.04 نیز حایز اهمیت بودند. این سناریوهای مکمل را می توان در صورت نیاز به آماره های سیلاب فرموله کرد(در صورت براورد منطقی دبی طرح حفاظت از سیلاب در مناطق مستعد سیل بر اساس پتانسیل سیلاب). برای تعیین مناطق مستعد خطر سیلاب دو دوره بازگشت 100 و 500 ساله استفاده می شود. مناطق قرار کرفته در دامنه و مرز 100 ساله موسوم به مناطق خاص خطر سیلاب و مناطق بین مرز 100 و 500 ساله موسوم به مناطق با خطر متوسط سیل هستند. با این حال چون این مقاله بر ایجاد توابع عمق سیلاب محلی تاکید دارد، سناریوهای سیلاب محلی می توانند شاخصی از رایج ترین شرایط سیلابی منطقه مورد مطالعه باشند. سناریوهای سیلاب به صورت ذیل می باشند:

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا