دانلود رایگان ترجمه مقاله بررسی سرانجام چادر نشین ها (ساینس دایرکت – الزویر 2014)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 10 صفحه در سال 2014 منتشر شده و ترجمه آن 29 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

سرانجام چادر نشین ها؟ مجموعه ای از دیدگاه ها در مورد چگونگی تاثیر تکنولوژی سیار بر مسافرت

عنوان انگلیسی مقاله:

“Nomads at last”? A set of perspectives on how mobile technology may affect travel

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2014
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 10 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT – جغرافیا – مدیریت – مهندسی عمران
گرایش های مرتبط با این مقاله جغرافیا و برنامه ریزی شهری – مخابرات سیار – مدیریت تکنولوژی – مهندسی ترافیک یا حمل و نقل – مهندسی عمران محیط زیست
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله جغرافیای حمل و نقل
کلمات کلیدی تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات (ICT) – ارتباطات سیار – انگیزش ها – رفتار مسافرت – تکنولوژی سیار
کلمات کلیدی انگلیسی Information and communication technology (ICT) – Mobile communications – Motivations – Travel behaviour – Mobile technology
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، موسسه فناوری جورجیا، آتلانتیک درایو
نمایه (index) Scopus – Master Journal List – JCR
شناسه شاپا یا ISSN 2378 – f2467
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.jtrangeo.2014.08.014
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0966692314001768
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  29 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2467

 

بخشی از ترجمه

2. انگیزه ها و تسهیل کننده های مسافرت : برخی نقاط اتکا در متون
منظور ما از انگیزه رفتار انسانی دسته وسیع و کلی محرک هایی است که میتوانند به تعدادی از دلایل خاص تر گروه بندی شوند.نوع شناسی چنین انگیزه هایی در زمینه های انظباطی متفاوتی از جمله تحقیقات روانشناسی ، جامعه شناسی ، جغرافیا ، اقتصاد و بازاریابی همچنین در چندین عرصه بین رشته ای ظاهر می شود. انگیزه ها باید از تسهیل کننده ها (یا محدودیت های در مورد) رفتار انسانی جدا شوند.انگیزه ها محرک های بنیادی برای عمل به روشی مشخص هستند.براساس مختاریان و سالومون(1994) انگیزه ها میتوانند به صورت گسترده ای ناشی از گرایشات سبک زندگی نسبت به کار، خانواده، فراغت و طرز فکر فرض شوند. تسهیل کننده ها /محدود کننده ها به ترتیب عامل هایی هستند که برای ایجاد دوره جایگزین عمل چه آسان تر و چه سخت تر برای انتخاب خدمت می کنند.عامل یکسان (مانند هزینه) بسته به این که به صورت مثبت (هزینه پایین) یا منفی (هزینه بالا) ارائه شود می تواند تسهیل کننده یا محدود کننده باشد.اما در این مورد با انگیزه تفاوت دارد فارغ از این که چه تعداد تسهیل کننده وجود دارد(یا محدود کننده غایب است) بدون انگیزه برای انجام رفتار عملی رخ نمی دهد.
در زیر بخش های ذیل سه دیدگاه در مورد انگیزه ها و تسهیل کننده های رفتار (مسافرت) انسان را به صورت مختصر معرفی می کنیم.این دیدگاه ها به هیچ عنوان به صورت دو طرفه انحصاری نیستند.هر چند نظرگاه های انظباطی جایگزینی در کل برای محرک های رفتار انسانی و به طور خاص در مورد مسافرت با نمونه نشان می دهند. ما این دیدگاه ها را برای تفکر در باره تاثیر تکنولوژی سیّار روی مسافرت مفید یافتیم.در بخش 3 در مورد تعامل تکنولوژی سیّار با تسهیل کننده ها /محدود کننده ها بحث میکنیم.(بخش 3.1 در مورد نیازهای مسافران و بخش 3.4 روی هزینه ها و فواید).همچنین چهار کلاس از پیش شرط ها در مورد سفر معرفی می کنیم.(در بر گیرنده تسهیل کننده ها /محدود کننده ها و انگیزه ها) که تحت تاثیر تکنولوژی سیّار قرار می گیرند.(بخش 3.2) .

2.1. مسافرت برای ارضای نیاز های روانی
روانشناسی به صورت طولانی مدت درباره آنچه افراد را بر می انگیزد به صورت خاصی رفتار کنند مطالعه کرده است.معروف ترین تئوری محرک باید سلسله مراتب نیاز های انسان مازلو (1943 1954) باشد بر اساس نظریه مازلو انسان ها برای ارضای نیاز های ارضا نشده شان عمل می کنند که می تواند در یک سلسله مراتب یا هرم –که در آن اصلی ترین نیاز ها (نیازهای فیزیولوژیک) در قاعده و پیشرفته ترین نیاز ها در نوک هرم (شکل 1)قرار می گیرند سازماندهی شود.
همانطور که در جدول 1 نشان داده شده است نیاز های مازلو می تواند برای استنتاج برخی از معمول ترین محرک ها یا انگیزه ها ی مربوط به مسافرت یا تحرک یعنی اشکالی از نیاز به مسافرت،به کار رود. هر چند همانطور که در بخش 3.1 خواهیم دید این نیاز ها همچنین ممکن است ممکن است به صورت تسهیل کننده برای، یا محدود کننده بر مسافرت عمل کنند.
محرک های لیست شده ای که می توانند از نظریه مازلو مشتق شوند به مجموعه سه تایی اهداف مسافرت مربوط می شوند.(ریچمن 1976):
همچنین در ویکی مدیا 2014d
• نیاز های الزامی (کار ، مدرسه، و غیره.)
• اهداف ابقا یا نگهداری (خرید، پزشکی، و غیره)
• اهداف احتیاطی (اجتماعی، تفریحی، سرگرمی و غیره).
این سه گروه اهداف را می تون درمیان مثال های برگزیده در جدول 1 مشاهده کرد. اما قابل ذکر است که به غالبا در سه گروه پایینی هرم مازلو قرار می گیرند.(یعنی نیاز های روانی ، امنیت و اجتماعی) فعابیت های احتیاطی میتوانند در سطوح بالاتر سلسله مراتب قرار گیرند(سالامون،1985) و جدول کمک می کند تشخیص دهیم که خود مسافرت یک فعالیت است که در جای خودش یکی از نیاز های انسان را برطرف می کند.خصوصا نیازه های رده بالا مربوط به عزت نفس و خودشکوفایی.

2.2. مسافرت برای ارضای تعهدات فاصله اجتماعی
سالهای اخیر شاهد اضهار نظر های فراوانی در مورد تغییر تحرک در جامعه شناسی بوده است یک تغییر نمونه ای به سمت مطالعه رسمی با هدایت اوری(Urry 2002). در یکی از مقالات اصلیش (Urry 2002:256) سوال بنیادی: چرا افراد به صورت فیزیکی سفر می کنند ؟ را مورد بحث قرار می دهد او شش نوع تعهد که نیازمند حضور همزمان دارد را شناسایی می کند:
• تعهدات قانونی، اقتصادی و خانوادگی ازجمله همه تعهدات مربوط به کار
• تعهدات اجتماعی بر اساس نیاز به ملاقات حضوری
• تعهدات زمانی، گذراندن وقت با کیفیت با خانواده، همسران (پارتنر)، و دوستان؛
• تعهدات مکانی، حضور مستقیم در یک مکان؛
• تعهدات زنده، شرکت در رویداد های زنده؛ و
• تعهدات مربوط به اشیاء، تعامل با اشیائی که مکان فیزیکی خاص دارند.
لیست تعهدات بالا (که شاید همه محرک های ممکن برای مسافرت نباشد) همچنین می تواند به شکل ترجیحات ظاهر شود، در آن صورت ممکن است چیزهایی باشد که افراد مایل به انجام آنها باشند، تا اینکه مجبور به انجام آن ها باشند. در هر دو مورد، برای انجام آنها افراد متعهد به مسافرت هستند.

2.3. مسافرت به عنوان خروجی انتخابی برای حداکثر کردن سود
مختاریان و سالومون (1994) یک مدل نظری برای عرضه انکیزه های متفاوت مسافرت یا محرک ها ایجاد کردند که آنها را بخ تسهیل کننده ها و محدود کننده ها مرتبط می کند. فرض کلیدی مدل این است که نبود محدود کننده های اجباری برای انتخاب مسافرت یک شرط لازم است اما کافی نیست. این به سادگی یعنی امکان مسافرت به تنهایی محرکی برای انجامش نیست؛ بلکه وجود یک دلیل فعال برای انجام آن نیز ضروری است. بنابراین این دلایل فعال به عنوان انگیزش ها یا محرک ها عمل می کنند.شکل 2 در اصل برای توضیح انتخاب افراد برای ارتباط از راه دور در مقابل مسافرت به محل کار رسم شده، و قرار است عوامل متفاوت فرایند درونی تصمیم سازی افراد را در ارتباط به مسافرت را فراهم کند. این مدل می تواند به طور کلی تر برای انتخاب کردن(نکردن) مسافرت در موقعیت های متنوع به کار رود.
طبق این مدل عوامل مختلفی برای تعریف انتخاب فردی برای مسافرت کردن(نکردن) ترکیب می شوند.(برای مثال ارتباط از راه دور) :
• ترجیحات سبک زندگی؛
• موقعیت تصادفی؛
• مجموعه انتخاب های دریافتی از گزینه های سفر؛
• گرایش های اجتماعی و روان شناختی ؛و
تسهیل کننده ها و محدودیت های دریافتی، از جمله هزینه، نوع تکنولوژی در دسترس، و حمایت سازمانی.
مدل ذکر شده انتخاب های مسافرت را به عنوان تصمیمات پیچیده ارائه می دهد، که برای سادگی فرض می شود مسافرت کنندگان ارزیابی منطقی و موثری از عوامل متعدد تصمیم گیری داشته، جایگزینی با بیشترین فایده را انتخاب کنند. نه تنها ترجیهات و گرایشات مسافرت کنندگان، بلکه نوع و کیفیت اطلاعاتی که در معرض نمایش آنها قرار دارد نیز نقش مهمی بازی می کند.

3. تکنولوژی سیّار چگونه ممکن است روی مسافرت تاثیر بگذارد.
در بخش قبل، انگیزه‌های اساسی مختلف برای سفر را در نظر گرفتیم – یعنی برآوردن نیازها یا تعهدات (بخش‌های 2.1 و 2.2) – و همچنین ترجیحات مختلف سبک زندگی و عوامل زمینه‌ای که ممکن است بر انتخاب این سفر تأثیر بگذارند (بخش 2.3). در این بخش، ما از این دیدگاه‌ها برای بررسی اینکه چگونه ظهور فناوری تلفن همراه ممکن است بر سفر تأثیر بگذارد، استفاده می‌کنیم. ما استدلال می‌کنیم که با تغییر تسهیل‌کننده‌ها و محدودیت‌های سفر، و همچنین با ارائه نمونه‌های جدید به مردم از انگیزه‌های اساسی برای سفر و در حرکت بودن، فناوری تلفن همراه ممکن است باعث افزایش و پیکربندی مجدد فضایی روزانه ما شود. تحرک

3.1. تاثیر بر نیاز مسافران
شاید تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات به ارضای نیازی های اساسی بشر تا حدی که راه را برای اشکال جدید ارتباطات و فعالیت های اجتماعی هموارکند ( لینگ و تری، 2002). همانطور که در بخش 2.1 با جزئیات شرح داده شد، فعالیت انسان از یک یا بیش از یک نیاز بنیادی ناشی می شود : نیاز های روانشناختی؛ نیاز به ایمنی؛ نیاز های اجتماعی؛ نیاز به مورد ارزشمند بودن؛ یا نیاز های رشد روحی. شاید تکنولوژی سیّار روی آن دسته از نیاز هایی که در قاعده و راس هرم مازلو(1943) قرار دارند تاثیر نداشته باشد، در حالی که می تواند روی ایمنی و نیازهای اجتماعی مسافرت کنندگان تاثیر قابل توجهی داشته باشد:
تکنولوژی سیّار تا جایی که دسترسی فوری و در هر مکان را برای ارتباط با خانواده، دوستان، و همکاران فراهم می کند می تواند به مقابله با نیاز های اجتماعی مسافرت کنندگان کمک کند( برای مثال، ماچرونی، 2007؛ و وایت و وایت،2007 را ببینید).

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا