دانلود رایگان ترجمه مقاله تصمیم گیری سرمایه گذاران در بازار سهام (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۶)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه الزویر در ۱۰ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۱۷ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

تاثیر عوامل روانی بر روی تصمیم گیری سرمایه گذاران در بازار سهام مالزی: مطالعه موردی کلانگ و پاهانگ

عنوان انگلیسی مقاله:

The Impact of Psychological Factors on Investors’ Decision Making in Malaysian Stock Market: A Case of Klang Valley and Pahang

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۰ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال – کنفرانسی
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت مالی – مدیریت بازرگانی – اقتصاد مالی – مهندسی مالی و ریسک
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس پروسدیا اقتصاد و امور مالی
کلمات کلیدی مالی رفتاری – عوامل روانشناسی – تصمیم گیری سرمایه گذاران
کلمات کلیدی انگلیسی Behavioral finance – psyhological factors – investors’ decision making
ارائه شده از دانشگاه گروه مالی و اقتصادی، کالج مدیریت بازرگانی و حسابداری، دانشگاه تناگا ناسیونال
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/S2212-5671(16)00040-X
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221256711600040X
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۷ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2462

 

بخشی از ترجمه

۲٫ مطالعات تجربی و تئوری
تئوری امور مالی رفتاری که بر اساس روانشناسی است به دنبال فهم این است که چگونه خطاهای احساسی و روانی بر روی رفتارهای سرمایه گذاران فردی تاثیر می گذارد. خیلی از تحقیقات صورت گرفته در حوزه مالی رفتاری از کار در حوزه روانشناسی نشئت می گیرد که عبارتست از مطالعه چگونگی فکر کردن سرمایه گذاران، دلیل و تصمیم گیریها. بر طبق مطالعه گیتمن و جونک (۲۰۰۸)، محققین مالی رفتاری اعتقاد دارند که تصمیمات سرمایه-گذاران با تعدادی از عقاید تحت تاثیر قرار می گیرند. باورها و تعصبات باعث می شوند که سرمایه گذاران به انواع خاصی از اطلاعات مالی واکنش زیاد نشان داده و به بقیه واکنش کمی نشان دهند، که باعث می شود آنها تصمیمات منطقی بگیرند. نظریه مالی رفتاری منجر به ایجاد نظریه هیستریک می شود که به قوانین لمسی اشاره دارد. هیستریک تصمیم گیری را آسانتر می کند مخصوصا در محیطهای پیچیده و نامطمئن با استفاده از عقل سلیم برای حل مسائل. هیستریک فرآیند تصمیم گیری را با شناسایی مجموعه تعریف شده ای از معیارها برای ارزیابی ساده می کند. هرت و بلاک (۲۰۱۲) بیان کردند که هیستریک غالبا به کشف متکی است و برای یک راه حل مطلوب استفاده می شود. بر طبق مطالعه کنگاتران (۲۰۱۴)، تعصب در دسترس بودن ابتدا توسط کانمن و در سال ۱۹۷۴ معرفی شد که شامل تئوری هیستریک می شود و سپس عامل اعتماد به نفس کاذب را در تئوری هیستریک قرار داد. تئوری مالی رفتاری همچنین شامل عوامل محافظه کاری و توده ای است که به ترتیب توسط کنگاتران (۲۰۱۴) و وامایی (۲۰۱۳) مستند شده اند. مطالعات مختلفی قبلا برای یافتن تاثیر و رابطه بین عوامل روانی و تصمیم گیری سرمایه گذاران صورت گرفته است.
لیم (۲۰۱۲) رابطه بین تعصبات روانی مانند تعصب اعتماد به نفس کاذب، تعصب محافظه کاری، حرکت توده ای و تصمیم گیری سرمایه گذاران در بازار سهام مالزی را بررسی کرده بود. او دریافت که اعتماد بع نفس کاذب و محافظه کاری تاثیرات مثبت قابل توجهی بر روی تصمیم گیری سرمایه گذاران دارد. با این حال، رفتار توده ای هیچ تاثیری بر روی فرآیند تصمیم گیری ندارد. بیشتر نتایج در این مطالعه با تحقیقات قبلی صورت گرفته در دیگر کشورها همخوانی دارد. کنگاتران (۲۰۱۴) عوامل رفتاری تاثیرگذار بر روی فرآیند تصمیمات سرمایه گذاران فردی را در تبادل سهام کلومبو مورد بررسی قرار داده است. روابط بین این عوامل و عملکرد سرمایه گذاری نیز مورد ارزابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که هیستریک توده ای (اعتماد بنفس کاذب و تعصب در دسترس بودن)، همگی بر روی تصمیمات سرمایه گذاری سرمایه گذاران فردی تاثیر گذار است. خیلی از عوامل تاثیرات متوسطی دارند به جز برای متغیر مهاری عامل هیستریک که تاثیر بالایی را بر روی تصمیم برای سرمایه گذاری نشان می دهد. از طرف دیگر، تنها سه متغیر مورد بررسی بر روی عملکرد سرمایه گذاری تاثیرگذار هستند. متغیر عامل توده ای با تاثیر منفی بر عملکرد، متغیر اعتماد به نفس کاذب ناشی از هیستریک با تاثیر منفی و در نهایت متغیر لنگری هیستریک با تاثیر مثبت بر روی عملکرد سرمایه گذاری. همبستگی مثبتی نیز بین تصمیمات سرمایه گذاری با ریسک گریز، چشم انداز، لنگری و توده ای وجود دارد.
لوو (۲۰۱۴) الگوهای رفتاری سرمایه گذاران منفرد را در بازار سهام هو چی مین بررسی کرد. او دریافت که اعتماد به نفس کاذب، حرکت توده ای، تاسف گریزی و بیزاری تاثیرات متوسطی بر روی سرمایه گذاران دارد در حالیکه عوامل بازاری تاثیر بیشتری بر روی تصمیم سرمایه گذاران دارد. عاطف کفایت (۲۰۱۴) بررسی کرد که سرمایه-گذاران در بازار سهام اسلام آباد تحت تاثیر تعصب خودنسبتی، اعتماد به نفس کاذب و تعصب خوش بینی بیش از حد برای تصمیم گرفتن قرار می گیرند. در این مطالعه به این نتیجه رسید که همه عوامل ذکر شده بطور منفی با تصمیم گیری سرمایه گذاران همخوانی دارد. پورجیبان و جنانی (۲۰۱۴) تنها تاثیر اعتماد به نفس کاذب را بر روی سرمایه گذاری در بازار تبادل سهام تهران ارزیابی کردند. آنها دریافتند که اعتماد به نفس کاذب تاثیر قابل توجهی بر روی سرمایه گذاری در بازار سهام تهران دارد. قدری و شبیر (۲۰۱۴) یک مطالعه تجربی برای بررسی تاثیر اعتماد به نفس کاذب و توهم کنترل بر روی تصمیم سرمایه گذاران در بازار سهام اسلام آباد انجام دادند. یافته های آنها نشان داد که اعتماد به نفس کاذب و توهم کنترل تاثیر مثبت قابل توجهی بر روی تصمیمات سرمایه گذاران دارد. تریپاتی (۲۰۱۴) نقش تعصبات روانی را بر روی فرآیند تصمیم گیری سرمایه گذاران فردی بررسی کرد. یافته ها نشان دادند که سرمایه گذاران بازار سهام بوبانشوار قربانی تعصبات روانی مانند اعتماد به نفس کاذب و غیره هستند و فرآیند تصمیم گیری آنها تحت تاثیر قرار می گیرد.
وامای (۲۰۱۳) عوامل رفتاری تاثیر گذار بر روی تصمیمات سرمایه گذاری را در بازار سهام کنیا با تمرکز بر روی بانکهای سرمایه گذاری مورد بررسی قرار داد. عوامل رفتاری مورد بررسی شامل حرکت توده ای، اکتشاف، ریسک گریزی و لنگر انداختن بودند. او دریافت که همه عوامل بر روی تصمیم سرمایه گذاری تاثیر می گذارند، حرکت توده ای بیشترین تاثیر را دارد، بعد از آن اکتشاف، لنگر انداختن و در نهایت ریسک گریزی کمترین تاثیر را دارد. بشیر و همکارانش (۲۰۱۳) تعصبات رفتاری شامل اعتماد به نفس کاذب، استقرار، توهم کنترل، بیزاری، حسابداری ذهنی و خوش بینی مفرط را بر روی تصمیمات مالی سرمایه گذراران بررسی کردند. در این مطالعه دیده شد که ارتباط مثبت قابل توجه و تاثیر مثبت قابل توجهی بر روی فرآیند تصمیم گیری دارند. همچنین دیده شد که وضع موجود، بیزاری و حسابداری ذهنی ارتباط قابل توجهی دارند ولی هیچگونه تاثیری بر روی تصمیم گیری سرمایه-گذاران ندارند. نوفسینگرا (۲۰۱۳) تعصب قابل دسترس بودن را مورد بررسی قرار داد. با استفاده از اطلاعات سهام که در NYSE، AMEX و NASDAQ وجود دارد آنها دریافتند که اثر تاخر که شکلی از تعصب قابل دسترس بودن در فروش سهام است نقش زیادی را در این رفتار ایفا می کند. بررسی های آنها همچنین نشان داد که حتی در حضور یک محیط بزرگتر برای تجارت، تاثیر این نوع تعصب بر روی فرآیند تصمیم گیری به قوت خود باقی خواهد ماند.
باباجیده (۲۰۱۲) یک مطالعه تجربی را در مورد تعصبات رفتاری سرمایه گذاران بر روی بازار امنیتی نیجریه انجام داد. مطالعه نشان داد که اعتماد به نفس کاذب، بیزاری، و تعصب وضعیت موجود در میان سرمایه گذاران نیجریه وجود دارد. یک ارتباط منفی ضعیف بین تعصبات و عملکرد سهام نیز گزارش شده است. کورشی (۲۰۱۲) تاثیرات عوامل رفتاری مانند هیستریک و ریسک گریزی را بر روی تصمیم گیری مدیران پاکستانی بررسی کرد. نتایج نشان می دهد که رابطه قابل توجه و مثبتی بین عوامل رفتاری و تصمیم سرمایه گذاری وجود دارد. موتاما (۲۰۱۲) نقش عوامل رفتاری مانند کادربندی و بیزاری را بر روی فرآیند تصمیم گیری در بازار امنیتی نیروبی کنیا بررسی کرد. این مطالعه نشان می دهد که سرمایه گذاران وابسته به قاب و بیزار از دست دادن هستند.
لونگ (۲۰۱۱) عوامل رفتاری تاثیرگذار بر روی سرمایه گذاران منفرد را و عملکرد انها را در بازار سهام هوچی مین بررسی کردند. عوامل مورد بررسی عبارت بودند از اعتماد به نفس کاذب، تعصب در دسترس بودن، حرکت توده ای، لنگر انداختن و اکتشاف. این مطالعه نشان داد که همه عوامل تاثیر متوسطی بر روی تصمیم گیری دارند و عامل بازار دارای بیشترین تاثیر است. تنها سه عامل بر روی عملکرد سرمایه گذاری تاثیر گذار هستند که عبارتند از حرکت توده ای، اکتشاف و اعتماد به نفس کاذب.
در نتیجه، بیشتر مطالعات قبلی نشان می دهند که عوامل روانی تاثیر مثبت و قابل توجهی بر روی تصمیم گیری سرمایه گذاران دارد. در همان زمان سه مطالعه دیگر نشان دادند که عوامل روانی تاثیر قابل توجهی بر روی تصمیم-گیری ندارند. تا کنون هیچ گزارشی نسبت به تاثیر منفی قابل توجه عوامل روانی بر روی تصمیم گیری سرمایه-گذاران منتشر نشده است.

۳٫ داده ها و روش شناسی
۳٫۱٫ داده ها
داده های استفاده شده از طریق پرسشنامه با اندازه نمونه ۲۰۰ که شامل دانشجویان مالی، کارمندان بانک و مدیرانی که در بازار سهام مالزی مشغول به کار هستند جمع آوری شد. هیر و بابین و تاتام (۱۹۹۸) این مطالعه را بصورت کمی و با ۱۰۰ پاسخ دهنده به منظور استفاده از روشهای آماری و انالیز داده ها پیشنهاد کردند.

۳٫۲٫ روش نمونه برداری
سرمایه گذاران فردی با استفاده از روش نمونه برداری آسان، نمونه برداری سهمیه بندی و نمونه برداری گلوله برفی نمونه برداری شدند زیرا جمعیت کلی معلوم نیست وچارچوب نمونه برداری نمی تواند منتشر شود. در نمونه برداری آسان، نمونه به دلیل فراهم بودن برای محقق انتخاب می شود. نمونه برداری آسان در انتخاب پاسخ دهندگان در این مطالعه استفاده شد زیرا محقق براحتی می تواند به این حوزه ها دسترسی داشته باشد. در نمونه برداری سهمیه-بندی، محقق مشخصات کنترلی را بر اساس جنسیت، سن و نژاد گسترش می دهد. چونکه شهروندان مالزیایی شامل گروههای قومی بومی پوترا (۴/۶۷ درصد)، چینی (۶/۲۴ درصد)، هندی (۳/۷درصد) و دیگران (۷/۰ درصد) بر اساس سرشماری سال ۲۰۱۰، پاسخ دهندگان بر اساس این مجموعه ترکیب قومیتی انتخاب می شوند. در نمونه-برداری گلوله برفی، پاسخ دهنده که مطابق با معیارهای محقق است توسط پاسخ دهنده اولیه در نمونه برداری اسان و سهمیه بندی اشاره شده است. برخی از نمونه های نحوه لیست کردن مراجع در انتهای این الگو و در بخش منابع آورده شده است، که به شما این اجازه را می دهد که منابع خود را مطابق با فرمت صحیح و اندازه فونت درست جمع آوری کنید.

۳٫۳٫ منابع داده ها
تمام اطلاعات برای این مطالعه از منابع اولیه و از طریق پرسشنامه جمع آوروی شده است. پرسشنامه های خود تکمیلی شامل دو بخش هستند که اولی برای متغیرهای جمعیت شناختی و بخش دوم مربوط به عوامل رفتاری است. در این نوع پرسشنامه ها، پاسخ دهندگان با تکمیل کردن پرسشنامه های خود به سوالات جواب می دهند. با توجه به مطالعه بریمان و بل (۲۰۰۷)، استفاده از پرسشنامه چندین مزیت را به ارمغان می آورد. اول این که ارزانتر و سریعتر است. مزایایی نیز نسبت به حالت مصاحبه دارد زیرا فرد راحتتر می تواند به سوالات جواب دهد. تمام سوالات نیز در یک روند مشابه پرسیده می شوند و علاوه بر این برای پاسخ دهندگان نیز راحت است.
مقیاسهای لیکرت در پرسشنامه ها اعمال شده است. این مقیاس پاسخ دهندگان را قادر می سازد که چقدر با یک جمله یا مجموعه ای از جمله ها موافق یا مخالف هستند. این مطالعه از مقیاس لیکرت ۵ نقطه ای برای ارزیابی سطح موافقت با تاثیرات عوامل رفتاری بر روی تصمیم گیری سرمایه گذاری استفاده می کند. این پنج نقطه به ترتیب از ۱ تا ۵ می باشد که شامل شدیدا مخالف، مخالف، تاحدودی موافق، موافق و شدیدا موافق است.
سوالهای بسته پاسخ برای هر عامل فراهم شده است. بریمن و بل (۲۰۰۷) مزایای متعددی را در رابطه با سوالهای بسته پاسخ بیان کرده اند. یکی از مزیتهای استفاده از سوالهای بسته این است که آنها می توانند پیش رمز شوند، بنابراین پردازش داده ها را آسان می کنند. سوالهای بسته همچنین مقایسه جوابهای بین پاسخ دهندگان مختلف را افزایش می دهد. علاوه بر این، آنها کمک می کنند که مفهوم سوالات را از طریق جوابهای داده شده روشن شود. سوالهای بسته برای هر دو شخص پاسخ دهنده و محقق راحتتر است زیرا انها به راحتی و به سرعت جواب داده می شوند. سوالهای زیر استفاده شده برای این مطالعه اقتباس گرفته شده از تحقیقات قبلی و عمدتا از لیم (۲۰۱۲) است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا