دانلود رایگان ترجمه مقاله یادگیری ویژه علوم کامپیوتر (ACM سال 2007)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه ACM در 19 صفحه در سال 2007 منتشر شده و ترجمه آن 51 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

توسعه یک طبقه بندی یادگیری ویژه علوم کامپیوتر

عنوان انگلیسی مقاله:

Developing a computer science-specific learning taxonomy

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2007
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 19 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی کامپیوتر – علوم تربیتی
گرایش های مرتبط با این مقاله تکنولوژی آموزشی – برنامه نویسی کامپیوتر – مهندسی نرم افزار
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس SIGCSE
کلمات کلیدی آموزش علم کامپیوتر – طبقه بندی یادگیری – دوره تحصیلات – ارزیابی – انتقال اعتباری – محک زنی
کلمات کلیدی انگلیسی Computer science education – taxonomies of learning – curricula – assessment – credit transfer – benchmarking
ارائه شده از دانشگاه دانشکده علوم محاسباتی، دانشگاه سیمون فریزر، برنابی، بریتانیا
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1145/1345375.1345438
لینک سایت مرجع https://dl.acm.org/doi/10.1145/1345375.1345438
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه ACM
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  51 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2452

 

بخشی از ترجمه

جانسون و فولر[27] دریافتند که همکاران در مورد سختی نسبی تکالیف شناختی در علم کامپیوتر مخالف نظر هستند. یک تناسب مقبول دریافت که ساده تر این است که دانش را برای حل مسائل ساده تر از تشریح این دانش به کار ببریم. آنها همچنین دریافتند که آموزگاران علم کامپیوتر ترم ترکیب و ارزیابی را در تشریح خروجی های یادگیری و تکالیف تشخیصی برای دوره های برنامه نویسی مفید نمی بینند، به ویژه در سطح مقدماتی، در عوض کاربرد دانش را بعنوان بالاترین مهارتی که باید توسعه داد، می بینند. سوال کردن نزدیک همانطور که از این همکاران استفاده شد، آنالیز تنتیجی، ترکیب وارزیابی این کاربرد را به دست داد و جانسون و فولر را مجاب کرد تا یک طبقه بندی مجدد با کاربرد و سطح بالاتر پیشنهاد دهند.
کار تازه لاتینن[37]، نشان می دهد که پیشنهاد تکالیف شناختی در طبقه بندی بلوم تناسب بسیار ضعیقی برای مسیرهای یادگیری بعضی دانش آموزان که برای اولین بار برنامه نویسی می کنند است. بعلاوه، استفاده طبقه بندی ها روی دامنه شناختی متمرکز است، درحالی که یادگیری در دامنه موثر نیز برای تشکیل شاغلان علم کامپیوتر ضروری است. این مسائل گروه را به این سمت سوق داد که تشخیص دهند که طبقه بندی ویژه یک موضوع برای آموزگاران علم کامپیوتر از طبقه بندی های عمومی مفیدتر است.

1.5 روش شناسی
به منظور تشخیص این خط مشی، کارگروه ما شماری طبقه بندی های تشریح شده در ادبیات موضوع یادگیری را به همرا گستره کاربر آنها مرور کرد. ما همچنین مطالعاتی در علم کامپیوتر حول ادبیات تحقیق آموزش را مرور کردیم که از یک یا بیشتر از یک طبقه بندی بعنوان وسیله تحلیلی استفاده می کنند. بعلاوه ما نگاهی به تمرین تشخیص در علم کامپیوتر، هردو برای برنامه نویسی مبتدی و در دو ناحیه موضوعی نوعی دیگر داشتیم، که براساس تجربه اشخاص کارگروه و همکارانشان به دست آمد. ما این گواه را برای پیشنهاد یک طبقه بندی علم کامپیوتر ویژه و جدید و برای ارائه توصیه هایی حول استفاده آن، به کار برده ایم. ما روی دامنه شناختی تمرکز کرده ایم زیرا ناحیه ای است که تحقیقات روی استفاده طبقه بندی ها در علم کامپیوتر وجود دارد.

2. مرور طبقه بندی های موجود
تحقیقات یادگیری گستره ای از طبقه بندی ها، طبقات پیشرفت و استراتژی های طراحی دستوری با هدف کمک به یادگیران برای بهبود خروجی های یادگیری، منابع یادگیری و ارزیابی ها را توسعه داده است. این طبقه بندی ها براساس گستره ای از تحقیق و تئوری های یادگیری بوده است. خوانندگان علاقه مند به یافته های تئوری طبقه بندی های مرورشده با کارگروه باید توجهشان را به مقالات مرجع جلب کنند.

2.1 دامنه شناختی
2.1.1 تجدیدنظر بلوم
از میان این طبقه بندی ها، طبقه بندی بلوم اصلی توسط کارگروه از بقیه بیشتر در دیده شد[7]. طبقه بندی بلوم 6 دسته دارد که هر دسته روی پایینترها ساخته می شود:
طبقه بندی بلوم تاکنون توسط اندرسون و همکاران [3] تجدیدنظر شده است. مولفین اسم های لیست شده در مدل بلو را به قید تغییر داده اند، تا تشخیص با روش های یادگیری هدف تشریح شود.
این طبقه بندی ها دنباله ای از دستورالعمل ها را تعریف نمی کنند بلکه سطح هایی از بازدهی را تعریف می کنند که ممکن است برای هر عنصر مضمون مورد انتظار باشد. یک آموزنده که در سطح بال کار میکند انتظار می رود که توانایی کار در سطوح پایین را در مرتبه بندی شناختی داشته باشد. این موضوع ممکن است بعنوان دلالت بر فرایند یادگیری ترتیبی تفسیر شود. به هرحال، طبقه بندی برای یادگیری مضمون یک روش تکراری را قاعده بندی نمی کند.
نویسندگان طبقه بندی تجدیدی تصدیق کردند که امکان هم پوشانی در ترم های پیچیدگی شناختی بین دسته های سطح بالاتر سلسله مراتب وجود دارد. به هرحال، حد وسط هر یک از دسته های سطح بالاتر پیچیده تر از سطح پایین است[32و67]. برای مثال، فرایند شناختی شرح دادن در فهم دسته ممکن است به بار شناختی بیشتری از اجراکردن در به کاربردن سطح در بعضی زمینه هاست.

2. 1. 2 نیمیرکو، تولینگرووا، بسپالکو
سایر طبقه بندی های موضوعات یادگیری طبقه بندی بلوم را توسعه داده اند.
نیمیرکو و سایرین معتقدند که سه دسته بالاتر بلوم (فرایندهای تفکر بالاتر) در موضوعات علمی به ترتیب نمی توانند ارائه شوند[50]. این مقوله برای توسعه دوره تحصیلات برای مثال در اسلواکی جمهوری چک و لهستان استفاده شده است[35].

2.1.3 تفکر بحرانی
بعضی محققین عقیده دارند طبقه بندی بلوم تاکید کافی به مناظر تفکر بحرانی ندارد. تفکر بحرانی فرای دسته بندی های شناختی اصلی بلوم می رود تا صفات داوری انعکاسی را به نسبت مقدار چیزی که یاد گرفته شود به هم بپیوندد و قضاوت روی اعتمادپذیری و توانایی دانش وابسته انجام شود.
طبقه بندی داوری انعکاسی به وسیله کینگ و کیتچنر به طور کلی 7 طبقه دارد که در که در سه گروه جای می گیرند که اشاره به تفکر پیش انعکاسی(طبقات 1-3)، تفکر شبه انعکاسی( طبقات 4 و 5)، و تفکر انعکاسی(طبقات 6 و 7) دارد [29].
طبقه بندی تفکری بحرانی فاکیون بیشتر هم تراز با طبقه بندی بلوم است. که شش تفکر بحرانی دربرگیرنده زیرتفکرات را لیست می کند. برای تبدیل شدن به یک متفکر بحرانی خوب نمایشگر نظم خودبخود، شخص باید تفسیر، آنالیز، ارزیابی، استنباط، تشریح و خودمنظمی فراشناختی را بکار بگیرد[18]. طبقه بندی تجدیدی بلوم [3] تلا می کند بعضی از این مهارت ها را هنگام استفاده از ابعاد دانشی و شمول دانش فرا شناختی مغتنم شمرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا