دانلود رایگان ترجمه مقاله انگیزه ورزشی و تمرین اجباری (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۲)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۳ صفحه در سال ۲۰۱۲ منتشر شده و ترجمه آن ۹ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

آیا انگیزه های ورزشی تمرین الزامی را پیش بینی می کنند؟

عنوان انگلیسی مقاله:

Do exercise motives predict obligatory exercise?

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۲
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۳ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش
مقاله کوتاه (Short Communication)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله روانشناسی – تربیت بدنی
گرایش های مرتبط با این مقاله روانشناسی عمومی – روانشناسی شناخت – روانشناسی ورزشی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس رفتارهای غذایی
کلمات کلیدی دلایل ورزش – ورزش اجباری – تفاوت های جنسیتی
کلمات کلیدی انگلیسی Reasons for exercise – Obligatory exercise – Gender differences
ارائه شده از دانشگاه گروه روانشناسی، دانشگاه ایالتی بویز، ایالات متحده آمریکا
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR – Medline
شناسه شاپا یا ISSN ۱۸۷۳-۷۳۵۸
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.eatbeh.2011.11.012
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1471015311001152
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۹ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) (ترجمه به صورت ناقص انجام شده است)

کد محصول F2408

 

بخشی از ترجمه

۴٫ بحث
مانند تحقیقات پیشین (بوشمن و براندنبرگ ، ۲۰۰۹؛ چو، بوشمن و وودارد ، ۲۰۰۸)، در مطالعه حاضر نیز تفاوت جنسیتی در ورزش الزامی وجود نداشت. با این حال، همانطور که انتظار می رفت، در دلایل مربوط به ورزش و در میزان ارتباط بین دلایل ورزش و ورزش الزامی دلایل جنسیتی وجود داشت. مشابه تحقیق فرنام و همکارانش (۲۰۰۲)، زنان بیش از مردان برای کنترل وزن، بهبود روحیه و تقویت بدنشان ورزش می کنند. جالب است که همبستگی بین پرسشنامه ورزش الزامی (OEQ) و ورزش برای تناسب اندام و کنترل وزن در زنان بسیار بیشتر از مردان بود. این نتایج مغایر با نتایج به دست آمده در تحقیقات پیشین بود (فرنام و همکارانش، ۲۰۰۲) که دریافتند کنترل وزن و تناسب اندام نشان دهنده تغذیه نامنظم در نوجوانان پسر و نه دختر است. مشخص نیست که آیا این مسئله را باید به تفاوت ها در جمعیت (نوجوانان در مقابل دانشجویان) یا تفاوت در ساختارها (ورزش الزامی و تغذیه نامنظم) نسبت داد. تحقیقات آتی باید به بررسی این مسئله بپردازند.
همانطور که فرض شده بود، نتایج این تحقیق نیز حاکی از آن است که زنان و مردان به دلایل مختلفی شروه به ورزش الزامی می کنند. بر اساس تحقیقات فرنام و همکارانش (۲۰۰۲) در مورد نوجوانان، چنین فرض شده بود که ورزش الزامی با تمرین با انگیزه های ظاهری در زنان و تمرین با انگیزه های سلامتی و تناسب اندام در مردان پیش بینی می شود. بر خلاف فرضیه ما، بر اساس مطالعه حاضر، زنان برای تقویت روحیه و جسم و تناسب اندام و مردان برای تقویت جسم و تفریح و افزایش جذابیت فیزیکی خود در ورزش های الزامی شرکت می کنند.

۴٫۱ زنان
بر خلاف یافته های تام و اسپلاج (۲۰۰۷)، جالب است که در تحقیق حاضر، تمرین برای کنترل وزن پیش بینی کننده ورزش الزامی در میان زنان نیست؛ با این حال، ورزش برای تقویت جسم نشان دهنده آن بود. لازم به ذکر است که تام اسپلاج تنها مقیاس کنترل وزن REI را آزمودند و در این بررسی، مقیاس کنترل وزن با ورزش الزامی همبستگی داشت و به عنوان متغیر پیش بینی کننده در تجزیه و تحلیل پس رفت ظاهر نشد. در هر صورت، این یافته ای جالب توجه بوده و باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد. عجیب نیست که ورزش برای تقویت جسم پیش بینی کننده ورزش الزامی و همچنین تغذیه نامنظم بود (موند، های، راجرز، اُوِن و بومونت ، ۲۰۰۴) و تغذیه نامنظم و ورزش الزامی با یکدیگر مرتبط هستند (آدکینز و کیل ، ۲۰۰۵). مشابه تحقیقات قبلی، مطالعه فعلی نیز دریافت که زنان نیز به دلیل تناسب اندام و تقویت روحیه در ورزش الزامی شرکت می کنند. شاید فرض این مسئله عجیب نباشد که زنان بیش از مردان تناسب اندام را به عنوان دلیلی برای ورزش ذکر می کنند (کولت، درایور و گیلز ، ۲۰۰۴؛ مورسیا و همکارانش، ۲۰۰۸) و استفاده از ورزش به عنوان ابزاری برای تقویا روحیه در زنان رایج تر است (اسمیت، وولف، لافرامبویز ، ۲۰۰۱).

۴٫۲ مردان
تجزیه و تحلیل پس رفت برای متغیرهای پیش بینی کننده ورزش الزامی در میان مردان نشان می دهد که سه دلیل اصلی که مردان به طور وسواس گونه ای ورزش می کنند، تقویت بدن، تفریح و کسب جذابیت است. با در نظر گرفتن این نکته که پریچارد، پارکر و نیلسن (۲۰۱۱) به وجود ارتباطی بین تمایل به ورزیدگی و ورزش الزامی پی بردند و مردان تمایل دارند تا بیشتر به بدنسازی توجه کنند (گریو، جکسون، ریس، مارکلین و دیلانی ، ۲۰۰۸)، شاید عجیب نباشد که در این بررسی، ورزش کردن به منظور تقویت بدن پیش بینی کننده اصلی ورزش الزامی در مردان بود. علاوه بر این، با در نظر گرفتن دفعات ورزش (پونته و آنشل ، ۲۰۱۰) و این که ساعات صرف شده برای ورزش در هر هفته به ورزش با هدف تفریح در مردان مرتبط است (بران و گراهام ، ۲۰۰۸)، این نیز عجیب نیست که در بررسی حاضر، ورزش با هدف تفریح با ورزش الزامی در مردان مرتبط است. با وجودی که بر اساس بیشتر مطالعات انجام شده (فرنام و همکارانش، ۲۰۰۲؛ مورسیا و همکارانش، ۲۰۰۸) زنان بیش از مردان با هدف حفظ ظاهر ورزش می کنند، در بررسی انجام شده بر روی ورزشکاران دانشگاهی، هم مردان و هم زنانی که ورزش می کردند، ظاهر را به عنوان انگیزه اصلی خود برای ورزش اعلام کردند (استودل ، ۱۹۹۶).

۴٫۳ محدودیت ها
محدودیت های زیادی در این مطالعه وجود دارد که باید مورد بررسی قرار گیرند. اول، نمونه ما شامل دانشجویان است. مطالعات آتی با گسترش دامنه پژوهش خود به بررسی این نکته می پردازند که آیا این یافته ها هنوز در مورد جمعیت بزرگسالان صادق است یا نه. دوم، نبود تنوع در نمونه ما تعمیم دادن نتایج به غیر سفیدپوستان را دشوار می سازد. مطالعات آتی باید به بررسی این مسائل در نمونه ای متنوع تر به لحاظ سن و نژاد بپردازند. سوم این که، ماهیت مطالعه حاضر همبستگی است. مطالعات آتی باید به بررسی این مسئله بپردازد که آیا دلایل ورزش کردن پیش بینی کننده ورزش الزامی در طول زمان است یا نه.
در نهایت، در این تحقیق، دلایل ورزش حدود یک سوم تنوع در ورزش الزامی را به حساب می آورد. روشن است که متغیرهای دیگر بر رفتارهای ورزشی اثر می گذارند و باید در بررسی های آینده در نظر گرفته شوند.

۴٫۴ نتیجه گیری
به طور خلاصه، نتایج این تحقیق برای متخصصان سلامتی مفید است که با افرادی کار می کنند که علائمی از اعتیاد به ورزش را از خود بروز می دهند. ممکن است لازم باشد تا این متخصصان به بررسی موارد پیش بینی کننده این رفتارها و دلایل شرکت افراد در این رفتارها بپردازند. به طور خاص، اگر پزشکان و مشاوران بدانند که چه چیزی این رفتارها را در زنان و مردان پیش بینی می کند، آنان هوشیارتر شده و می فهمند که چطور این مسائل می توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند. از آن جا که این رفتارها به طور بالقوه برای سلامتی و رفاه فرد مضر است، مشاوران و پزشکان می توانند درمان هایی را برای حل موفقیت آمیز این مسائل مطرح سازند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا