دانلود رایگان ترجمه مقاله تقاطعی از مدیریت زنجیره تامین (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۰۴)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۶ صفحه در سال ۲۰۰۴ منتشر شده و ترجمه آن ۱۵ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

تقاطعی از مدیریت استراتژیک و مدیریت زنجیره تامین

عنوان انگلیسی مقاله:

The intersection of strategic management and supply chain management

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۰۴
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۶ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله لجستیک و زنجیره تامین – مدیریت استراتژیک – مدیریت منابع انسانی – مدیریت عملکرد – مدیریت استراتژیک منابع انسانی – مدیریت بازرگانی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مدیریت بازاریابی صنعتی
کلمات کلیدی مدیریت استراتژیک – مدیریت زنجیره تامین – رویکرد چند رشته ای
کلمات کلیدی انگلیسی Strategic management – Supply chain management – Multidisciplinary approach
ارائه شده از دانشگاه گروه مدیریت ، کالج تجارت ، دانشگاه ایالتی فلوریدا
نمایه (index) Scopus – Master Journal List – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۱۸۷۳-۲۰۶۲
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.indmarman.2003.08.010
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0019850103001111
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۵ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2386

 

بخشی از ترجمه

در واقع ، تکامل رشته استراتژی را می توان از لحاظ تلاش برای بررسی و تحلیل سطوح مختلف پیگیری کرد . کتاب چندلر(۱۹۶۲) به عنوان اولین نمونه از پژوهش مدیریت استراتژیک در دنیا شناخته می شود . این کتاب شاید بیشتر به دلیل توصیف خوبی که در مورد اهمیت مسائل در سطح شرکتی مانند استراتژی و ساختاری که در شکل دادن به موفقیت دارد معروف باشد. همچنین در سال ۱۹۶۰ ، نظریه پردازان اقتصاد انواع مختلفی از سازمان ها را در موقعیت های مختلف مشاهده کردند ( به عنوان مثال ، شکل های سازمانی در محیط های پویا ، شکال مکانیکی در محیط های ثابت ) ، اما آنها توصیف نکرده اند که چگونه چیزی “متناسب” ناشی می شود. در پاسخ ، چایلد نظریه انتخاب استراتژیک را معرفی می کتد، که بر روی تصمیم اشخاص تاکید می کند (به عنوان مثال مجریان) در مورد اینکه چگونه پاسخ گویی به شرایط خارجی از عوامل تعیین کننده عملکردی کلیدی است (چایلد ۱۹۷۲).
مایلس و اسنو در سال ۱۹۷۸ اقدام به مشخص سازی “پیکر بندی” سطوح تجزیه و تحلیل کردند . این پیکر بندی اشاره به شرکت هایی دارد که یک مشخصات رایج را همراه با متغیرهای مفهومی به اشتراک می گذارند . مایلز و استو چهار نوع پیکر بندی را توصیف کردند – مدافعان ، آینده نگران ، تحلیل گران و واکنش گرایان – که اعضای آن خصوصیاتی همچون استراتژیک ، ویژگی های ساختاری و فرآیندی را به اشتراک می گذارند . برای مثال ، سازمان های مدافع تلاش دارند که خطوط تولید محصول را باریک تر کنند ، ساختار ها و تصمیم گیری ها را متمرکز کنند ، و اغلب یک فناوری تولید محصول دارند.
به عنوان یک اقتصاددان ، پرتر بر روی تجزیه و تحلیل سطح کلان عملکرد شرکت تمرکز کرده بود (پرتر ۱۹۸۰) . برای مثال ، وی در بررسی موقعیت شرکت های فردی در داخل یک صنعت و همچنین موقعیت آنها در داخل یک گروهی از شرکت ها که دنبال کننده یک استراتژی مشترک هستند تمرکز کرده بود ( به عنوان مثال “گروه استراتژیک”). برای به حداکثر رساندن شانس عملکردی خوب ، یک شرکت نیاز به در اختیار داشتن یک گروه استراتژیک خوب در داخل یک صنعت سودآور است.
گروهی از مردم تبدیل به یک سطح برجسته از تجزیه و تحلیل در اواسط دهه ۱۹۸۰ میلادی شده بودند.مهمترین گروه در داخل یک شرکت تیم مدیران ارشد (TMT) است، که شامل مدیر ارشد اجرایی و دیگر مدیران رده بالا در تصمیم گیری استراتژیک است. با توجه به همبیریک و منسون در سال ۱۹۸۴ “چشم انداز رده بالا” رفتار TMT ها با بررسی اعضای تیم و تجارب و سوابق آنها قابل درک است. این کار مفهومی منجر به یک سری از مطالعات که در تلاش برای پیوند TMT جمعیت شناسی با اقدامان سازمانی ، فرآیند ها و نتایج دارد.
امروزه ، سطوح مرکزی از تجزیه و تحلیل بین سال های ۱۹۶۰ و اواسط ۱۹۸۰ را توصیف می کند (اشخاص، گروه، سازمان،پیکر بندی و صنعت) همچنان از جمله سطوح اولیه علاقه مندی محققان به شمار می رود. در مقابل اشباع نظری این حوزه به طور چشمگیری در بین سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ افزایش داشته است. در حالیکه نظریه اقتصادی و نظریه انتخاب استراتژیک دیدگاه مفهومی غالب در طی ۱۹۸۰ بوده اند، از آن زمان دیدگاه مبتنی بر منابع (RBV) دیدگاه مبتنی بر دانش (KBV) ، نظریه نمایندگی و نظریه نهادی پیروان زیادی را به خود جلب کرده است. با وجود این پیشرفت، برخی از ناظران بر این باورند که این زمینه جا برای توسعه های مهمی برای دنیای کسب و کار دارد که اغلب نادیده گرفته شده است . یک غفلت قابل توجه در این بین کمبود توجه به SCM و تجزیه و تحلیل سطوح زنجیره تامین است.

۲٫۳٫ مدیریت استراتژیک چه چیزی را می تواند به SCM پیشنهاد دهد؟
جدول ۱ خلاصه ای از چگونگی احتمال اطلاع بخشی مدیریت استراتژیک به SCM را نشان می دهد . استفاده از نظریه های متعدد به یک پدیده اغلب درک بیشتری از این پدیده را از طریق استفاده از هر گونه از این نظریه ها به تنهایی به همراه دارد. با در نظر داشتن این مشاهدات در ذهن ، ما معتقدیم که چندین نظریه در حال حاضر می تواند به عنوان راهنمایی روشن و قابل توجه برای کمک مدیریت استراتژیک به SCM باشد. به طور خاص ، کاربرد های این نظریه ها ممکن است در کمک به حل و فصل مباحث SCM و همچنین برای باز شدن مناطق تحقیقاتی جدیدی باشد.
RBV رایج ترین دیدگاه مدیریت استراتژیک حال حاضر است . این دیدگاه بر روی دارای های یک شرکت تمرکز دارد. مهم ترین دارایی منابع “استراتژیک” ای هستند که نادر ، با ارزش هستند و خرید یا کپی کردن آنها ساخت است (بارنی۱۹۹۱) . این منابع سبب تامین مزایایی رقابتی نسبت به رقبایی می شود که دارای کمبود منابع هستند . اختراعات ، شهرتی قوی ، و فرهنگ ها مثبت سازمانی ، به عنوان مثال ، می توانند به عنوان منابع استراتژیک برای برخی از سازمان ها باشند . در مقابل دارایی های غیر استراتژیک ( به عنوان مثال پول نقد ) در اختیار بسیاری از سازمان ها است و در نتیجه به عنوان توانایی های یک سازمان برای رقابت شناخته نمی شود.
مطالعات SCM اغلب بر روی جریان مواد تمرکز دارند . با در نظر گیری RBV ، هر چند که ، تشویق به نگاهی عمیق تر به زنجیر می شویم . به طور خاص ، آیا برخی از روش های زنجیره تامین یا خصوصیات نادر ، ارزش ، و سخت آن قابل کپی کردن است ؟ اگر چنین است ، این عناصر منحصر به فرد ممکن است برخی از زنجیره هایی با مرز رقابتی را برای ما فراهم کنند . یکی از مطالعات به این موضوع پرداخته است . هالت و کتچن و نیکولس در سال ۲۰۰۲ متوجه زنجیره تامین “رقابت فرهنگی ” شده اند . ( برای مثال ، درجه ای که اعضای زنجیره به بستن شکاف های موجود بین خواسته های مشتری و چیزی که مشتری دریافت می کند اختصاص می دهند) مرتبط با زمان تحقق چرخه سفارش است . زیرا فرهنگ نا ملموس است ، به همین دلیل این نویسندگان ارزیابی رقابت فرهنگی را به طور غیر مستقیم و با استفاده از قابلیت متغیر نهان و از مدل معادلات ساختاری بدست آوردند. رقابت فرهنگی – رابطه چرخه زمان برخی از شواهد را برای مقادیر RBV در مفهوم زنجیره تامین فراهم می سازد . بنابراین ، اگر چه تحقیق در جنبه های کمتر ملموس زنجیر نا چیز بوده است ، اما ما معتقدیم که چنین تحقیقی دستاورد های بزرگی را برای ارائه دارد.

برخی از محققان پیشنهاد کرده اند که از از نظریه منابع متعدد عبور کنیم و بر روی یکی از منابع حیاتی = دانش تمرکز کنیم . به طور خاص ، تاثیر محیط پویا و پیشرفت سریع فناوری های اطلاعاتی در طی ۱۹۹۰ سبب شده است که برخی ادعا کنند که دانش تنها منبعی است که دارای طول عمر بالایی است و سبب یک مزیت رقابتی می شود (گرانت ۱۹۹۶). همینطور ، یک چهارچوب جدیدی که در حال ظهور است KBV را به عنوان زاده های فکری RBV ها می شناسد.
KBV به نظر می رسد که به زنجیره های تامین مفاهیم مهمی را ارائه می دهد ، به خصوص از نظر هماهنگی . سازمان های سنتی به شدت وابسته به سلسله مراتب برای فراهم سازی هماهنگی بودند. زنجیره های تامینی که قابلیت انعطاف دارند فاقد سلسله مراتب رسمی هستند. به این ترتیب ، آنها باید وابسته به تبادل دانش به منظور تسهیل اقدام هماهنگ باشند . KBV بنابراین پیشنهاد می دهد که این زنجیره ها به درجه ای ارتقاء خواهند یافت که این تبادل ماهرانه باشد. با این حال ، زنجیره های تامین فاقد بسیاری از مکانیزم های رسمی برای ذخیره سازی دانش هستند که در بسیاری از سازمان ها امری حیاتی است . یک جایگزین احتمالی برای آن زنجیره تامین فرهنگی است که منعکس کننده رقابت فرهنگی است . اگر این طور است ، پس می توان گفت که KBV و RBV به شدت به یکدیگر مرتبط هستند ، اگر در مفهوم زنجیره تامین جدایی پذیر نباشند ،
ما سپس نظریه نمایندگی را در نظر گرفتیم. یک رابطه سازمانی که در هر تلاش مشترکی در هر یک از طرفین وجود دارد ( به عنوان مثال مدیر ) مقام نمایندگی را به یک شخص دوم می دهد ( مثل یک نماینده) . زیرا طرفین معمولا دارای اهداف متفاوتی هستند ، اما نمایندگان اغلب اهداف خودشان را بالاتر از مدیریت می برند . در پاسخ ، مدیر باید رفتار نماینده را مورد رصد قرار دهند یا اینکه یک تشویقی بزرگی را ارائه دهد تا مطمئن شود که نماینده به نفع مدیر عمل می کند (آیزنهارت ۱۹۸۹).
در ادبیات SCM اینگونه به نظر می رسد که باید فرض کنیم که یک جزر و مد سبب بالا و پایین شدن قایق می شود – زمانی که زنجیره به خوبی عمل می کند همه چیز به خوبی پیش می رود. اما نظریه نمایندگی بر روی احتمالات نادرست تاکید دارد . روابط زنجیره تامین سبب آسیب پذیری شرکت کنندگان نسبت به فرصت طلبی می شود – یک عضو زنجیره ممکن است از همکارانش در راستای منافع خودش سو استفاده کند . تحقیقات کشف کرده است که زمانی که چنین حیله ای در حال رخ دادن است بهترین راه برای جلوگیری از آن حضوری چشمگیر برای درک اثر بخشی عملکرد زنجیره می باشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا