دانلود رایگان ترجمه مقاله اثر حسابرس بر تاخیر در گزارش حسابرسی (امرالد ۲۰۱۹)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه امرالد در ۱۶ صفحه در سال ۲۰۱۹ منتشر شده و ترجمه آن ۲۳ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

تأثیر مشخصات و ویژگی های شرکت و حسابرس بر تاخیر در گزارش حسابرسی

عنوان انگلیسی مقاله:

The effect of company characteristics and auditor characteristics to audit report lag

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۹
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۶ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله حسابداری – اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله حسابرسی – حسابداری مالی – اقتصاد مالی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله آسیایی تحقیقات حسابداری
کلمات کلیدی اثربخشی کمیته حسابرسی – پیچیدگی حسابداری – ویژگی های حسابرسان – وضعیت مالی – ویژگی های شرکت
کلمات کلیدی انگلیسی Audit committee effectiveness – Accounting complexity – Auditors characteristics – Financial condition – Firms characteristics
ارائه شده از دانشگاه دپارتمان حسابداری، دانشکده اقتصادی و بیسنس، دانشگاه ایرلانگا
نمایه (index) DOAJ – Scopus
شناسه شاپا یا ISSN ۲۴۵۹-۹۷۰۰
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1108/AJAR-05-2019-0042
لینک سایت مرجع https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/AJAR-05-2019-0042/full/html
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه امرالد – Emeraldinsight
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۳ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2367

 

بخشی از ترجمه

علاوه بر عواملی از طرف شرکت که بر تاخیر در گزارش حسابرسی تأثیر می گذارد ، عواملی از طرف حسابرس نیز در تاخیر گزارش تأثیر می گذارند. فاکتورهای مشخصه حسابرس که بر تأخیر گزارش حسابرسی تأثیر می گذارد شامل اعتبار حسابرس ، تصدی حسابرسی و تخصص صنعت حسابرس است.
ادامه این مقاله به شرح زیر است . بخش ۲ مروری بر بررسی ادبیات دارد. بخش ۳ روش تحقیق را شرح می دهد. بخش ۴ نتایج تجربی را ارائه می کند. بخش ۵ نتایج و بخش ۶ خلاصه و پیشنهادات پایانی را ارایه می‌دهد.

۱٫۱ مسئله تحقیق
براساس پیش‌زمینه ای که قبلا توصیف ‌شد، مباحث مورد بحث در این تحقیق عبارتند از ؛
(۱) ویژگی شرکت شامل اثربخشی کمیته حسابرسی ، شرایط مالی ، پیچیدگی حسابداری و سودآوری موثر بر تاخیر گزارش حسابرسی ; و
(۲) مشخصه‌های حسابرس شامل اعتبار حسابرس ، تصدی حسابرسی و تخصص صنعت که بر تاخیر در گزارش حسابرسی تاثیر می‌گذارد .

۲٫ مرور ادبیات
تئوری نمایندگی یک توضیح درباره رابطه نمایندگی ارایه می‌دهد ;این رابطه بین مالکین شرکت یا سهامداران به عنوان یک مدیر با مدیریت شرکت به عنوان یک عامل (نماینده) است .در رابطه نمایندگی، یک قرارداد بین یک یا چند نفر با شخص دیگری که به عنوان نماینده اجرای یک کار مطابق با منافع مدیر است ، همراه با تفویض اختیار تصمیم گیری به نماینده، منعقد می شود. این نظریه نمایندگی عنوان می کند که با وجود مدیران یا سهامداران، ممکن نیست که آنها تمام وظایف مورد نیاز در مدیریت یک شرکت را به دلیل توانایی محدود ، زمان و غیره انجام دهند؛ به طوری که مدیر عامل ، نماینده مدیریت شرکت را برای جایگزین کردن وظیفه مدیریت فعالیت‌های شرکت منصوب می‌کند . وجود تضاد منافع بین نماینده و مدیر می تواند منجر به عدم تقارن اطلاعات شود که عدم تعادل اطلاعات متعلق به هر دو طرف است که در آن نماینده اطلاعات بیشتری نسبت به مدیر درباره شرکت دارد. این امر به این دلیل است که مدیریت به عنوان یک حزب، اطلاعات دقیق تری در مورد شرکت برای نگهداری نزد خود یا عدم ارائه اطلاعات کامل به سهامداران دارد، زیرا این امر برای مدیریت سود بیشتری دارد.

۳٫ روش تحقیق
۳٫۱ تعاریف عملیاتی
۳٫۱٫۱ تاخیر در گزارش حسابرسی. تاخیر در گزارش حسابرسی مدت روزهایی است که حسابرس برای تکمیل فرآیندحسابرسیِ صورت های مالی شرکت پس از زمان بسته شدن دفاتر (حسابرسی)شرکت نیاز دارد.
گزارش تاخیر حسابرسی، با شمارش تعداد روزها پس از تاریخ بسته شدن دفترچه های شرکت (۱ ژانویه) تا تاریخ امضای گزارش حسابرسی مستقل (LAI) توسط حسابرس، مندرج در صورتهای مالی حسابرسی شرکت اندازه گیری می شود.
۳٫۱٫۲ اثربخشی کمیته حسابرسی. کارآیی کمیته حسابرسی؛ یک کمیته حسابرسی است که صلاحیت اعضا را با اختیارات و منابع برای حفاظت از منافع ذینفعان با تضمین قابلیت اطمینان گزارشگری مالی ، کنترل داخلی و مدیریت ریسک و همچنین از طریق نظارت دقیق انجام می دهد.
این متغیر با جمع‌بندی نمرات شاخص اثربخشی کمیته، ساخته‌شده توسط DeZoort و همکاران ، اندازه‌گیری می‌شود . این شاخص شامل چهار عنصر یعنی ترکیب ، قدرت ، منابع و پایداری است ، که پس از آن به ده مورد تقسیم می‌شوند . نمرات بالاتر نشان‌دهنده اثربخشی بیشتر کمیته‌های حسابرسی هستند . ارزیابی اثربخشی متغیرهای کمیته حسابرسی در جدول ۱ شرح‌داده شده‌است .

۳٫۱٫۳ وضعیت مالی. احتمال ورشکستگی به عنوان نماینده در ارزیابی وضعیت مالی یک شرکت با استفاده از مدل Zmijewski اندازه گیری می شود. مدل Zmijewski مبتنی بر چندین نسبت مالی است: بازگشت دارایی (ROA) (درآمد خالص / کل دارایی) ، اهرم مالی (کل بدهی / کل دارایی) و نقدینگی (دارایی های جاری / بدهی جاری).

۴ پیچیدگی حسابداری شرکت ها. پیچیدگی حسابداری؛ پیچیدگی فرآیند حسابداری امری است که در یک سرمایه گذاری ایجاد شده توسط شرکتی اتفاق می افتد که دارای چندین بخش یا شرکت های تابعه است که فعالیت می کنند. مطابق با مطالعات Sengupta (2004) و Al-Ajmi (2008) ، پیچیدگی حسابداری با استفاده از متغیرهای ساختگی ( تصنعی) اندازه گیری شد. اگر شرکت بیش از یک بخش اصلی را گزارش کند ، نمره ۱ را کسب می کند ، برعکس اگر شرکت فقط یک بخش اصلی را گزارش کند ، آنگاه نمره ۰ را کسب می کند.

۳٫۱٫۵ سودآوری. سودآوری توانایی شرکت برای کسب سود با استفاده از منابع متعلق به شرکت مانند دارایی های شرکت است. سودآوری با استفاده از نسبت سودآوری ، یعنی ROA اندازه گیری می شود. ROA سود بیشترِ شرکت؛ استفاده کارآمدتر از دارایی های شرکت را، برای تولید سود نشان می دهد. در این تحقیق ، ROA به شرح زیر تنظیم شده است:
کل دارایی /درآمد خالص= ROA

۳٫۱٫۶ اعتبار حسابرس. اعتبار حسابرس (KAP) یک اعتماد عمومی است که بوسیله ی حسابرس (KAP) به نمایندگی از مجموعه بزرگی که در اختیار دارد محفوظ است. اعتبار حسابرس به دو گروه عمده تقسیم می شود: Big Four and Non-Big Four KAP. متغیرهای اعتبار حسابرس با استفاده از متغیرهای ساختگی اندازه گیری می شوند. شرکت‌هایی که توسط شرکت‌های بزرگ(Big Four )حسابرسی می‌شوند ۱ امتیاز خواهند گرفت، در حالی که شرکت هایی که به غیر از Big Four حسابرسی شده اند ۰ امتیاز خواهند گرفت.

۳٫۱٫۷ تصدی حسابداری. تصدی حسابداری مدت دوره اشتغال بین حسابدار (KAP) و حسابرسی مرتبط با استفاده از خدمات حسابرسی است که بطور مداوم و بدون هیچ گونه تغییری است که با سایر حسابرسان توافق شده است. در تشخیص تصدیِ حسابرسیِ مناسب ، احتیاط و رعایت مقررات مربوط لازم است. این مربوطِ به وجود مشکل چرخش KAP است که در آن یک چرخش کاذب وجود دارد ، اما اساسا KAP هنوز همان KAP است . بنابراین ، در این تحقیق اندازه‌گیری تصدی حسابرسی تنها از چرخش واقعی استفاده می‌کند . این به دلیل تجربه و درک حسابرس نسبت به مشتری، مطابق با مدت‌زمان ارائه خدمات حسابرسی در شرایط واقعی می‌باشد .

۳٫۱٫۸ تخصص صنعت حسابرس. حسابرسی را که متخصص می‌گویند، حسابرسی است که درکی خاص از یک صنعت خاص دارد که این موضوع باعث می‌شود آن‌ها درک جامع تری از ویژگی‌های صنعت به دست آورند .حسابرسان متخصص با استفاده از متغیرهای ساختگی ( تصنعی) اندازه گیری می شوند. به حسابرس متخصص صنعت نمره ۱ داده می شود در حالی که نمره ۰ به حسابرسانی داده می شود که تخصص صنعت ندارند.
ارزیابی تخصص صنعت حسابرس به تحقیق گل و همکاران اشاره دارد؛ با استفاده از رویکرد سهم بازاراین رویکرد را می توان با استفاده از درصد کل داراییهای یک شرکت حسابرسی شده توسط یک شرکت در یک صنعت خاص شناسایی کرد.

۳٫۲ نوع و منابع داده
نوع داده های مورد استفاده در این مطالعه داده های کمی است. و داده های کمی به شکل اعداد هستند. با توجه به نوع این داده ها ، این داده‌ها را می توان با استفاده از تکنیک‌های محاسبات ریاضی و یا آمار مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. در این تحقیق ، منبع داده، اطلاعات ثانویه است . در این مطالعه داده های مورد نیاز عبارتند از داده های صورتهای مالی حسابرسی شده (گزارش مالی حسابرسی شده) و گزارش سالانه (گزارش سالانه) یک شرکت در طی دوره ۲۰۱۴-۲۰۱۶ ، که از وب سایت بورس اندونزی (www.idx.co.id ) به دست آمده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا