دانلود رایگان ترجمه مقاله آموزش ابتدایی در امپراطوری عثمانی (ijhssne سال ۲۰۱۳)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه ijhssne در ۸ صفحه در سال ۲۰۱۳ منتشر شده و ترجمه آن ۱۴ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

سیستم آموزش ابتدایی در امپراطوری عثمانی

عنوان انگلیسی مقاله:

Primary Education System in Ottoman Empire

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۳
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۸ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله علوم تربیتی
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت و برنامه ریزی آموزشی – آموزش ابتدایی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله بین المللی علوم انسانی و اجتماعی
کلمات کلیدی امپراتوری عثمانی – سیستم آموزشی – مدرسه سیبیان (دبستان) – مدرسه
کلمات کلیدی انگلیسی Ottoman Empire – Education System – Sibyan School (Primary School) – Madrassa
ارائه شده از دانشگاه گروه علوم تربیتی، بخش برنامه درسی و آموزشی
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه ijhssne
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۴ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2320

 

بخشی از ترجمه

این فلسفه مطابق با فلسفه به اشتراک گذاشتن زندگی با دیگران بود، کمک کردن به دیگران، عشق ورزیدن و احترام به دیگران به عنوان یک مسلمان بود.
یکی از این اصول پایه برابری مرد و زن در اسلام برای یاد گرفتن علوم بود. شخص با سواد درک بالاتری داشت و رفتار منطقی تری از خود نشان میداد. چنین رفتاری در مدارس ابتدایی آموزش داده میشد.

۳٫۲٫ اهداف مدارس ابتدایی
هدف و عملکرد مدارس ابتدایی مبتنی بر دین بودند. نکته مهم اینجاست که هدف تاسیس چنین مدارسی و تامین منابع مالی آنها با هدف دانش آموزانی که به این مدارس میرفتند کاملا هم راستا و یکسان بود. هدف همه آنها ترویج علم و دانش در راه خدا بود. این هدف را میتوان با تعریف خدا در قرآن از معیار فرد برای راه یافتن به بهشت بهتر درک کرد.
اهداف عملکردی مدارس ابتدایی در امپراطوری عثمانی را میتوان در موارد زیر هم مشاهده کرد: ۱٫ آموزش به کودکان ترک و مسلمان جهت خواندن روان قرآن و آموختن سواد عربی.
۲٫ آموزش اصول پایه دین اسلام،
۳٫ آموزش عبادت در دین اسلام،
۴٫ آموزش سنت و اصول دین اسلام،
۵٫ آموزش اصول اخلاقی اصلی دین اسلام،
۶٫ شناسایی توانایی های هر کودک،
۷٫ آماده سازی کودکان برای ورود به مدرسه.

۳٫۳٫ رویه و سیاست کلی مدارس ابتدایی
رویه های یک کانون آموزشی به معنی تمامی مسائل مربوط به کشور، دولت و مدیریت مردم است. یک مدرسه ابتدایی در واقع اتاقی در مجاورت مسجد و یا عبادتگاه بود. این شیوه ساده و فراگیر در سراسر امپراطوری عثمانی از الجزیره تا کریمه و از یمن تا بوسنی به چشم میخورد.
یکی از ویژگی های جالبش این بود که حتی کودکان تا ۳ سال نیز میتوانستند به آن بیایند. اما در حالت کلی کودک آموزش های خود را از سن ۶ سالگی شروع میکرد. همانطور که دکتر جری مورفی، متخصص رویه های آموزشی و عضو هیت علمی دانشگاه هاروارد عقیده دارد؛ «آموزش سنگ بنای ساخت آینده است. آموزش در دوران ابتدایی آغاز میشود. آموزش رسمی باید در دوره های اولیه زندگی فرد جای گیرد». رویه مکاتب سیبیان چندین قرن پیش از همین روند پیروی میکرد.
این واقعیت که کودک عثمانی دست به دست برادران و خواهران خود به مدرسه می آمد و روابط اجتماعی که در همین واسطه با سایر کودکان آن منطقه شکل میگرفت یکی از مهمترین جنبه های این مکاتب بوده است. موضوع اصلی در مدارس ابتدایی «هم یادگیری» بود. هر چند، دختران و پسران در بعضی مدارس از یکدیگر تفکیک میشدند.
شروع مدرسه رفتن یک کودک اتفاقی تاریخی به شمار میرفت و در طی مراسمی با عنوان «آئین بدرقه» جشن گرفته میشد. این مراسم بسیار شبیه به مراسم عروسی و سن تکلیف بود و مخصوصا در خانواده های ثروتمند با شکوه و جلال بیشتری برگذار میشد و تجملات بیشتری نیز به آن اضافه میشد. در چنین مراسم تجملاتی کودکان برای اولین با لباس های زیبا و سوار بر اسب به مدرسه رسانده میشدند.
این مراسم معمولا در مدرسه و یا در خانه برگذار میشد و معمولا در پی آن ضیافتی نیز برپا میشد. این چنین مراسمی در هیچ تمدن دیگری به چشم نمیخورد، عملکرد «آئین بدرقه» از قرار زیر بود: الف) برای تشویق والدین برای فرستادن کودکانشان به مدارس،
ب) برای تشویق همسایگان جهت فرستادن فرزندان خود به مدرسه،
ج) تشویق کودک برای شروع مدرسه،
د) تشویق برادران و خواهران کم سن و سال کودک برای آماده شدن برای رفتن به مدرسه،
ه) جهت آماده کردن بستری مناسب و شکوهمند
برای فرزندان خانواده های فقیرتر امپراطوری جهت ورود با افتخار به مدرسه. علاوه بر همه اینها سلطان محمد فاتح عمل وقف و تاسیس مدارس را نیز انجام میداد، این عمل چندین شرط ویژه داشت، «تنها یتیمان و فرزندان نیازمندان میتوانستند به این مدارس بروند». این عملی پسندیده و بسیار جالب بود که رشد و تعالی تمامی کودکان ساکن امپراطوری را در مرکز توجه و تصمیم گیری های دولت قرار میداد.
فراتر از همه اینها، در مراودات آن روزها، کودکان به صورت مجانی در مدارس تعلیم میدیدند؛ در کنار آن، غذا و لباس در مدارس توزیع میشد و معمولا از طریق کودکان به خانواده های فقیر نیز کمک رسانی میشد. مدارس ابتدایی بیشتر در شهرهای بزرگ تاسیس میشدند، سلطان ها و پاشا ها که ثروت زیادی داشتند مدارس را وقف عام میکردند. همچنین خانواده های ثروتمند هم از طرق مختلف امکاناتی در اختیار دانش آموزان قرار میدادند:
الف) تعلیم در مدارس ابتدایی مجانی بود،
ب) برای هر دانش آموزان پول تو جیبی داده میشد،
ج) لباس توزیع میشد،
د) غذا توزیع میشد،
ه) هر سال یک سفر آموزشی ترتیب داده میشد،
علاوه بر اینها سنت خوب دیگر برای کودکان خانواده های فقیر، پرداخت هزینه های جانبی تحصیلی اش توسط خانواده همکلاسی ثروتمندترش بود. این خود یکی از نمونه های بارز یاری رسانی به سایرین از طریق مدارس ابتدایی به شمار میرفت.
یکی دیگر از عناصر مهم آموزش داده شده در مدارس ابتدایی آموزش الگوهای رفتاری پسندیده بر اساس آموزه های دینی و اجتماعی و آموزش نظم و انظباط به کودکان بود. مدرسه شش روز هفته باز بود و روزهای جمعه همیشه بسته بود. کلاس ها تا ظهر و عصر ادامه داشتند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا