دانلود رایگان ترجمه مقاله یکپارچه سازی برنامه های کاربردی هوشمند (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۹)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۸ صفحه در سال ۲۰۱۹ منتشر شده و ترجمه آن ۲۳ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

برنامه ریزی شهری: ادغام برنامه های هوشمند برای ارتقاء تعامل جامعه

عنوان انگلیسی مقاله:

Urban planning: integrating smart applications to promote
community engagement

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۹
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۸ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی شهرسازی – علوم اجتماعی
گرایش های مرتبط با این مقاله طراحی شهری – مدیریت شهری – جامعه شناسی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس Heliyon
کلمات کلیدی معماری – علم اطلاعات
کلمات کلیدی انگلیسی Architecture – Information science
ارائه شده از دانشگاه برنامه ریز شهری – مهندسی حمل و نقل، دانشگاه فنی ملی آتن، یونان
نمایه (index) Scopus – Master Journal List – JCR – DOAJ – PubMed Central
شناسه شاپا یا ISSN ۲۴۰۵-۸۴۴۰
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2019.e01672
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844019305912
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۳ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2315

 

بخشی از ترجمه

در اروپا این شیوه ها طی سال های گذشته بیشتر و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.(اسچویزر،۲۰۱۱). در سطح برنامه ریزی شهری تجزیه و تحلیل وضعیت فعلی مناطق شهری در مقیاس ها و بخش های مختلف و همچنین ارائه یک طرح طراحی شده در سطح شهر و محله یا حتی در یکی از فضای خاص شهری یا استففاده از ابزارهای مشارکتی ساده تر است.
به منظور جمع آوری اطلاعات زیست محیطی که می تواند در تحلیل وضعیت فعلی مناطق شهری مورد استفاده قرار گیرد ، برنامه هایی مانند HackAir توسعه داده شده است(موتزیدو و همکاران ، ۲۰۱۶) . این برنامه خاص شامل یک پلتفرم آزاد است که داده های کیفیت هوا را از منابع مختلفی از جمله منابع آزاد رسمی و شهروندان (تصاویر به تصویر کشیده شده از آسمان و دستگاه های سنجش کم هزینه که مردم خودشان می سازند) جمع آوری می کند. (کسمیدیس و همکاران ، ۲۰۱۸) . جدا از سهم آن در مطالعه بهتر مشکلات مناطق شهری، پیش بینی می شود، استفاده از برنامه و همچنین ایجاد پایگاه داده مناسب به آگاهی محیط زیستی مردم کمک کند تا بتوانند به راحتی شبکه های پایش کیفیت هوا را تنظیم و به صورت فعال درگیر برنامه ریزی شوند. (ساتسیو و همکاران ، ۲۰۱۶) . همانطور که مومتزیدو و همکاران (۲۰۱۶)اشاره کردند، پروژه های متناسب در شهرهای مختلف جهان به اتمام رسیده است. ، مانند نمونه های بارز: آزمایشگاه شهروندان هوشمند آمستردام ، برنامه AirTrick و برنامهCITI_SENSE می باشند.
یکی دیگر از پارامترهای محیطی که در فرآیند برنامه ریزی شهری ضبط شده است ، میزان صدا(نویز) است. با توجه به اینکه تنها شهرهای بزرگ موظفند با ایجاد نقشه های صوتی، بر سر و صداهای خود نظارت کنند ، نقشه برداری از سر و صدای جمعیتی جایگزین دیگری است.( آلتا و همکاران ،۲۰۱۶ ، مارگتیزو همکاران. ۲۰۱۵) . استفاده از داده هاي حاصل از جمعيت براي نظارت بر ميزان سر و صدا بسيار اساسي است.
در جدول زیر نقش عوامل طبیعی در برنامه ریزی ارائه شده است.(لین،۲۰۰۳، نیوون هاسیزن؛۲۰۱۶) .
معمولاً برای جمع آوری داده ها درباره بارهای ترافیکی و مصارف زمین از ابزارهای معمول استفاده می شود. داده های حاصل از سیستم عامل های GoogleMaps” “و”Open-StreetMap” به همین ترتیب به محاسبه ترافیک و همچنین توسعه کاربری اراضی کمک می کنند. در برخی موارد،”Open-StreetMap” ، به جز نقشه برداری از کاربری اراضی ، در هر منطقه داده هایی ویژه مانند تجهیزات شهری (ستون های روشنایی ، نیمکت ها ، چراغ راهنمایی ، رمپ های ویلچر و غیره) و فراداده هایی را نیز در مورد ویژگی های ساختمان ارائه می دهد. (باسیوکا و همکاران ، ۲۰۱۵).
فراتر از این، ابزارهای جمع آوری اطلاعات، نوع دیگری از بستر وب به منظور ایجاد بحث و گفتگو در مورد شهروندان و برنامه ریزان شهری در مورد آینده شهر ایجاد شده است. یک نمونه از ین برنامه ها، Nexthamburg است که در سال ۲۰۰۹ آغاز شد. (آناستاسیو ، ۲۰۱۵) ، که یک اقدام فکری مستقل مبتنی بر شهروندان است. پلتفورم مشابه دیگر، CoUrbanize است که در بسیاری از شهرهای آمریکا برای ذینفعان ، انجمن ها ، مشاغل و سرمایه گذاران برای بیان ایده های خود در مورد پروژه ای که در این شهرها اجرا شده اند، مورد استفاده قرار گرفت.(سیانگلیولو،۲۰۱۶) .
تجربه به دست آمده از مثال هایی که در بالا ارائه شد، نشان می دهد که استفاده از ابزارهای مشارکتی نوآورانه می تواند ارتباط بین تصمیم گیرندگان و شهروندان را برای تولید فضاهای موفق شهری آسانتر کند. شهروندان به طور فعال در پرونده های ارائه شده در مقاله های تحقیقاتی ارائه شده در بالا شرکت کرده اند که منجر به کاهش زمان و کاهش هزینه روش برنامه ریزی شهری می شود.
براساس موارد فوق، بخش بعدی دو مطالعه موردی را در یونان بررسی می کندکه از ابزار مشارکتی در زمینه تکمیل برنامه های تحرک پایدار شهری SUMPs) ) استفاده شده است.

۳٫ آزمایش
مطالعات موردی در شهرهای کالیته و کوزانی در یونان است. لازم به ذکر است که این تحقیق مورد تأیید کمیته اخلاقی نیست، زیرا در زمان انجام تحقیق چنین کمیته ای وجود نداشت. مطالعات موردی: شهرداری های کالیته و کوزانی در یونان در سال ۲۰۱۷ انجام شد ، در حالی که کمیته های اخلاقی در یونان طبق قانون در سال ۲۰۱۸ تشکیل شده اند. (قانون ۴۵۲۱/۲۰۱۸ منتشر شده در روزنامه رسمی دولت شماره A38 به تاریخ۳/۲/۲۰۱۸، مواد ۲۱ ، ۲۲ ، ۲۶).
با این حال ، ما وظیفه داریم اعلام کنیم که تحقیقات مطالعات موردی، کاملاً به حقوق بشر، استقلال شرکت کنندگان، داده های شخصی آنها و همچنین نیاز به حفظ محیط طبیعی و فرهنگی احترام می گذارد. همچنین محققان به تمام اصول تحقیق احترام می گذارند و تمام معیارهای علمی را حفظ کردند.
شکل ۱، نقشه مکان یونان اصلاح شده به گونه ای را نشان می دهد که (تقریباً) محل کوزانی و کالیته را نشان دهد. کالیته بخشی از منطقه کلان شهر آتن است. این شهر به طور موقت بین آتن و پیرئوس واقع شده است و طبق آخرین سرشماری ، جمعیت ساکن ۱۰۰٫۶۴۱ نفر را تشکیل می دهد و پر جمعیت ترین شهر یونان است. کوزانی در منطقه مقدونیه غربی یونان واقع شده و جمعیت آن ۴۱٫۰۶۶ نفر ( طبق سرشماری سال ۲۰۱۱) است.
با فعالیت های دولت محلی، با انباشت سرمایه گذاری ها و ایجاد اقتصادهای خارجی که بازار محلی را تغییر می دهد، با توسعه فعالیت های محلی ، توسعه اقتصادی محلی سریعتر پیش می رود.
بعلاوه ، شهرداری از طریق سیاست توسعه سالم و به درستی طراحی شده ممکن است به اوج شرایط اجتماعی، فرهنگی برسد، حتی اگر سطح تحصیلات شهروندان با ایده های جدید مرتبط باشد، استانداردهای جدیدی ایجاد می شوند، روند زندگی جدید می شود و خود شهروندان دست به ابتکارات شخصی می زنند

شکل ۱٫ نقشه منطقه یونان. به منظور نشان دادن موقعیت كوزانی و كالیته ، به نقشه اصلی اضافه شده است. نگاه کنید به آدرس اینترنتی:
: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Greece_location_map.svg#filelinks
امروزه نقشی که از شهرداری ها خواسته شده است از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تحولات اقتصادی، سیاسی و تکنولوژیکی باید جامعه و اقتصاد و جوامع محلی را تقویت کند.
با توجه به مطالب فوق ، محورهای اساسی سیاست های مدیریت محلی یونان باید به صورت زیر باشد:
 کیفیت زندگی – ارائه خدمات جدید که باعث ارتقاء سطح زندگی شهروندان می شود.
 حفاظت و بهسازی محیط زیست، طبیعی و شهری.
 تأکید بر آموزش، آموزش مداوم و فناوری به عنوان مطالبات جدید ظهور می یابد که اولویت ها و توانایی های شهرداری ها در ارائه خدمات را تغییر می دهد.
 ایجاد زیرساخت های لازم اجتماعی و ایجاد یک شبکه اجتماعی که در واقع نیازهای اساسی شهروندان را تأمین کند.
 روی آوردن به فعالیت کارآفرینی سالم و اجرای سرمایه گذاری ها با استفاده از منابع محلی و ارائه خدماتی که بخش خصوصی از ایجاد اینگونه شغل های جدید امتناع می ورزد(دلیتو، ۲۰۱۸)

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا