دانلود رایگان ترجمه مقاله تاثیر زیست محیطی استفاده از تلفن همراه (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۶)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۱ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۲۶ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

جنبه های زیست محیطی و بهداشتی تولید تلفن همراه و استفاده از آن: پیشنهادات برای نوآوری و سیاست

عنوان انگلیسی مقاله:

Environmental and health aspects of mobile phone production and use: Suggestions for innovation and policy

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش
بررسی کوتاه (Mini Review)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی محیط زیست – مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله مهندسی بهداشت محیط – برنامه ریزی و علوم محیطی – مدیریت نوآوری و فناوری
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس نوآوری محیطی و انتقال اجتماعی
کلمات کلیدی تلفن‌ همراه – انرژی – خطرات – محیط زیست – بهداشت و استراتژی
کلمات کلیدی انگلیسی Mobile phone – Energy – Risks – Environment – Health and strategies
ارائه شده از دانشگاه کالج دی بی جین، دانشگاه مدرس
نمایه (index) Scopus – Master Journal List – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۲۲۱۰-۴۲۳۲
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.eist.2016.04.002
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2210422416300260
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۶ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2299

 

بخشی از ترجمه

Kasper و همکارانش (۲۰۱۱) بیان کردند که تعداد زیادی از ضایعات و منسوخات تلفن‌همراه هر سال دور انداخته می‌شود، در نتیجه باعث خسارات اقتصادی و آلودگی زیست محیطی می‌شود. ضایعات قابل استفاده مجدد تلفن‌همراه به آلودگی خاک، آب، ماهی‌ها و حیات‌وحش منجر می‌شوند. به‌عنوان مثال نشت کادمیوم در باتری در یک گوشی می‌تواند ۶۰۰٫۰۰۰ لیتر آب را آلوده کند. Yadav و همکارانش (۲۰۱۴) اشاره کردند که دفع سالم دستگاه‌های با عمر پایان یافته (EOL) و یا تلفن‌همراه دور انداخته شده یک مشکل جدی به حساب می‌آید. آلودگی ناشی از دفع نتایج درازمدتی برای محیط زیست و همه اشکال زندگی زمین خواهد داشت. Tóth و همکارانش (۲۰۱۲) به بررسی چگونگی استفاده از تلفن‌‎همراه برای جمع‌آوری اطلاعات زیست محیطی و بهداشتی پرداخته‌اند. قطعات استفاده نشده از تلفن‌همراه که در محیط دفع شده‌اند بر تمام عناصر محیط زیست، به‌عنوان مثال ساختار زمین‌شناسی، سلامت انسان، حیات وحش، دریا و گیاهان تاثیر می‌گذارند (Bharodiya و Kayasth، ۲۰۱۲). Jang و Kim (2010) اشاره کردند که مدیریت سازگار با محیط زیست گوشی‌های موبایل قدیمی یک موضوع برای نگرانی و شناسایی روش‌ها و زیرساخت‌های لازم برای فرآیند جمع‌آوری و بازیافت است. فلزات قیمتی مانند مس استخراج شده در بازیافت معمولی تلفن‌های همراه، منجر به تخلیه سموم در آب زیرزمینی و هوا می‌شود (Lim و Schoenung، ۲۰۱۰).
Lakshmi و Nagan (2010) گزارش دادند که سرب سرطان‌زا ممکن است در محیط زیست باشد و در نتیجه اثرات حاد و مزمنی در میکروارگانیسم‌ها، گیاهان، حیوانات و انسان داشته باشد همچنین نویسندگان اشاره کردند زمانی که جیوه راه خود را به آب پیدا می‌کند به جیوه متیله تبدیل می‌شود و در نهایت به غذا رسیده و باعث آسیب مغزی می‌شود. لیتیم درجه بالایی از مواد شیمیایی دارد که به خودی خود می‌توانند آب را زمانی که در معرض آن قرار دارد (تلفن پاکسازی موبایل، ۲۰۰۷) آلوده کنند. همچنین Lopez و همکارانش (۲۰۱۵) اشاره کردند که هر چند سرب یک ماده‌ای است که به‌طور گسترده استفاده می‌شود و آسانی بازیافت می‌شود، بنابراین نرخ بالای قابلیت بازیافت آن، برای مدیریت آن در یک روش سازگار با محیط زیست مهم است. بنابراین، این مواد ممکن است موجب بحران بزرگی در محیط زیست شوند.

۲٫۳٫ تاثیرات سلامتی
با توجه به سلامت انسان، خطرات بهداشتی به مواد سمی منتشر شده از تلفن‌همراه بستگی دارد. Cocosila و همکارانش (۲۰۰۷) اثرات خطرات بهداشتی را با توجه به استفاده‌ی گوشی‌های تلفن همراه ۳G بررسی کردند. Barnett و همکارانش (۲۰۰۷) با آگاهی از مشاوره احتیاطی در وزارت بهداشت (DOH) در مورد خطرات بهداشتی تلفن همراه و پاسخ عمومی به آن ارزیابی انجام دادند. Lakshmi و Nagan (2010) اظهار داشتند که کادمیوم ممکن است باعث سرطان ریه و پروستات گردد و به دستگاه گوارش، کلیه‌ها، و سموم تنفسی، قلبی و عروقی و سیستم هورمونی آسیب برساند. سرب باعث آسیب به محیط مرکزی و سیستم عصبی، سیستم خون و کلیه‌ها می‌گردد.
با ترکیب برم ممکن است خطر ابتلا به سرطان سیستم گوارش و غدد لنفاوی افزایش یابد. Thomée و همکارانش (۲۰۱۱) نشان دادند که افزایش فرکانس استفاده از تلفن همراه موجب اختلالات و نشانه‌های افسردگی در مردان و زنان در ۱ سال می‌شود. Kleef و همکارانش (۲۰۱۰) نگرانی‌های بهداشتی در ارتباط با پذیرش تکنولوژی تلفن‌همراه را مورد مطالعه قرار دادند. اثبات علمی برای توضیح اینکه اشعه تولید شده توسط تلفن‌های همراه باعث آسیب به سلامت شدید مغز انسان می‌شود موجود است (Uddin و Ferdous، ۲۰۱۰). Aghav (2014) اعلام کردن که زمینه‌های الکترومغناطیسی و اثرات نامطلوب آن بر بدن انسان به شدت به فرکانس تلفن همراه وابسته است. Davis (2010) ذکر کرده است که اتحادیه اروپا از پروژه REFLEX که بر تاثیر قابل توجه آسیب DNA از سیگنال‌های دریافتی تلفن‌های مدرن ۳G اشاره دارد حمایت می‌کند و همچنین نشان داد که نمونه‌ی مورد مطالعه تقسیم اسپرم انسان در شش آزمایشگاه مختلف ملی، مورفولوژی فقیرتر، تحرک اسپرم و افزایش آسیب شناسی در تلفن‌همراه نمونه را نشان می‌دهد.
Acharya (2013) مشاهده کرد که بسیاری از دانش‌آموزان از سردردهای مکرر، درد گردن، درد اندام، پشت درد، قرمزی چشم و نشانه‌های زنگ در گوش و یا وز وز گوش به‌دلیل استفاده از تلفن‌همراه در برخی از روزها رنج می‌برند. علائم مسلم – قطعی عصبی که به علت استفاده مکرر از تلفن‌های همراه رخ ‌می‌دهد، علائمی مانند افسردگی، غم و اندوه، تحریک پذیری و سردرد، اضطراب، از دست دادن حافظه و کمبود خواب است. تابش الکترومغناطیسی تلفن‌همراه و گوش دادن به موسیقی با صدای بلند باعث نقص شنوایی می‌شود. علاوه‌براین، Davis (2013) در صفحه وب خود ذکر کرده است که قرار گرفتن در معرض تابش تلفن‌های همراه ممکن است نقش حیاتی در مشکلات جدی از جمله توجه و شنیدن، اوتیسم، تغییرات رفتاری، بی‌خوابی، وز وز گوش، بیماری پارکینسون، بیماری آلزایمر و یک طیف وسیعی از اختلالات سیستم عصبی داشته باشد. نتیجه‌گیری به دست آمده از خطرات سلامتی با تلفن‌های همراه توسط بسیاری از محققان به صورت زیر گزارش شده است:

به غیر از خطرات بهداشتی امواج تلفن‌همراه، این مقاله همچنین به حوادث مرتبط به تلفن-همراه می‌پردازد. استفاده از تلفن‌همراه توسط رانندگان وسایل نقلیه و عابرین پیاده منجر به تصادفات جاده‌ای و از دست دادن افراد می‌شود. رانندگی در حال مکالمه، پیام کوتاه و یا استفاده از اینترنت موجب انحراف رانندگان شده و خطر حوادث را افزایش می‌دهد. نوجوانان در معرض بیشترین خطر برای تبدیل شدن به قربانیان حوادث به دلیل استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی هستند. تقریبا ۹ نفر از ۱۰ راننده نوجوان اعتراف به درگیر شدن در رفتارهای پریشان رانندگی، مانند پیام کوتاه یا صحبت کردن در تلفن همراه کرده‌اند.
Acharya و همکارانش (۲۰۱۳) تاکید کردند که حادثه به دلیل استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی در جاده‌ها دیده می‌شود. Khan و همکارانش (۲۰۰۸) باهم تاکید دارند که ۳۶ درصد از تصادفات جاده‌ای به دلیل استفاده از گوشی‌های تلفن‌همراه در هنگام رانندگی یک وسیله نقلیه است. Kargar (2005) نیز تایید کرده است که استفاده از تلفن‌همراه در حال رانندگی به‌طور قابل توجهی با خطر برخورد با وسیله نقلیه رو به رو است. گوشی‌های موبایل شایع‌ترین وسیله دستی با اثرات مضر است. بنابراین، شکست دادن این مسائل برای انجام پایداری در پژوهش لازم است.

۳٫ راه‌حل‌ها: نوآوری و سیاست
برای کاهش خطرات زیست محیطی و بهداشتی تلفن‌های همراه، این مطالعه استراتژی‌هایی برای پایداری مانند طراحی، ساخت، مصرف انرژی، بازیافت، استفاده مجدد و بازگشت برای کاهش و به حداقل رساندن اثرات منفی تلفن‌های موبایل ارائه می‌دهد. اگر چه برخی از اقدامات می‌تواند برای کاهش این اثرات انجام شود، EITO (2002) نیز تاکید دارد که طراحی، ساخت، بهره برداری و دفع فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)، تاثیر منفی جدی بر محیط دارد. چارچوب تحقیق همانطور که در شکل ۲ نشان داده شده است توسعه داده شده است.

۳٫۱٫ طراحی‌های ابتکاری و تولید گوشی‌های تلفن‌همراه
گوشی‌های تلفن‌همراه در حال تبدیل شدن به دستگاه‌هایی با مصرف انرژی کافی و حذف استفاده از مواد خطرناک هستند. Nokia (2012) ادغام مفهوم طراحی برای محیط زیست را با توسعه فن‎‌آوری و محصولات پیشنهاد کرده است. در طول ایجاد محصول، به بازده انرژی، پایداری در استفاده از مواد، بسته‌بندی هوشمند و ایجاد خدمات محیطی تمرکز دارند. این روش ممکن است افراد بیشتری را با اتخاذ شیوه زندگی پایدار درگیر کند. متخصص محیط باید از پروژه توسعه محصول برای توسعه محصولات جدید حمایت ‌کند. آنها اجرای الزامات زیست محیطی قانونی و الزامات مواد را بررسی می‌کنند، اجرای جایگزین‌های پایدار برای انتخاب مواد و انرژی بازده را ترویج می‌دهد و گزارش پایداری مانند طرفدار محیط زیست ارائه می‌کنند. Gaziulusoy (2015) نظریه توسعه پایدار علم و مدیریت نوآوری سیستم را برای توسعه روش‌های جدید برای استفاده در طراحی محصول پیشنهاد داد.
Bharodiya و Kayasth (2012) نشان داد که شرکت‌های تولید تلفن‌همراه استفاده از فلزات مضر و مواد آسیب رسان به محیط زیست را به حداقل رسانده‌اند و یا ممکن است مواد سازگار با محیط زیست انتخاب شوند. تولیدکنندگان برای ادغام کشورهای عضو اکو در مرحله طراحی محصول و ایجاد محصول سازگار با محیط زیست برای جلوگیری از انتشار آلاینده های سمی به هوا ملاحظاتی در نظر گرفتند (Bereketli و همکارانش، ۲۰۰۹). تولیدکنندگان مجبور به استفاده از فلزات بازیافتی و مواد بدون انتشار دی اکسیدکربن هستند به‌طوری‌که حداقل دفع بر روی زمین انجام گیرد. تولیدکنندگان تلفن‌همراه مسئول انتساب توزیع‌کنندگان مجاز برای فروش تلفن‌های همراه هستند و اطلاعات در مورد توزیع‌کنندگان مجاز باید توسط دولت کشورهای مربوطه ارائه شود. اگر هر شخص و یا سازمانی برای فروش تلفن‌های همراه به طور غیرقانونی و بدون مجوز از تولیدکنندگان یافت شود، اقدامات سختگیرانه باید گرفته شود. توزیع‌کنندگان مجاز باید یادداشت دقیقی در مورد ارائه اثرات تلفن‌همراه بر روی محیط زیست همراه با کتابچه راهنمای کاربر ارائه کنند. دولت باید به شدت به دنبال این موضوع باشد که سیاست‌ها و قوانین نشان داده شود. اگر هرگونه تولیدکننده، توزیع‌کننده و مشتری غیرقانونی یافت شود، جریمه مناسب از نظر پول و/یا حبس و لغو مجوز ممکن است انجام شود. دولت می‌تواند این وظیفه اضافی را در وزارت به محیط زیست برای به حداقل رساندن یا حذف اثرات تلفن‌همراه بر محیط زیست محول کند. OECD (2007) نشان می‌دهد که تولیدکنندگان دستگاه تلفن‌همراه شروع به تولید دستگاه‌های تلفن‌همراه با مواد با اثرات منفی بر سلامت انسان یا محیط زیست هستند.
گروه تخصصی انجمن موبایل (۲۰۱۲) پیشنهاد کرد که راه‌حل ایده آل، از چشم‌انداز محیط زیست، طراحی یک تلفن‌همراه با استفاده مجدد، بازیافت و دفع حداقل در ذهن است. این مسئله با کاهش انرژی ورودی برای ساخت قطعات، ترکیب کمتر مواد خطرناک (به عنوان مثال، استفاده از لحیم‌کاری بدون سرب) و حداقل رساندن مواد، مانند فلزات جاسازی شده در پلاستیک که می‌تواند در طول بازیافت دشوار باشد، شروع می‌شود. طراحی تلفن با قابلیت از بین بردن آسان یک عامل مهم است، که هزینه نوسازی و بازیافت را کاهش می‌دهد.
با‌این حال، درحالی‌که لیست گوشی‌ها در حال رشد است، اندازه واقعی محصول کاهش می‌یابد. این مسئله موجب تولید مزایای زیست محیطی با کاهش مصرف منابع طبیعی در طول ساخت، و جایگزینی یک دستگاه می‌شود. Bhat و همکارانش (۲۰۱۳) تاکید کردند که محققان/ تکنوکرات/کارآفرینان راه‌حل‌های ممکن برای فن‌آوری تلفن‌همراه سراغ دارند، که ممکن است گران باشد، اما نمی‌تواند بیشتر از خطر سلامتی مواجه شده انسان، پرندگان، حیوانات و محیط زیست باشد. موتورولا در حال حاضر استفاده از پلاستیک زیست تخریب پذیر در تلفن‌همراه را با توجه به استفاده از کمپوست پوشش می‌دهد. به‌منظور کاهش بیشتر اثرات زیست محیطی، NTTDoCoMo اعلام کرده است که از پلاستیک‌های بازیافتی در لوازم جانبی جدید گوشی استفاده کرده است و Fujitsu در حال توسعه یک پلاستیک مشتق شده از نشاسته ذرت است. OSWER (2010) همچنین اشاره کرد که تولیدکنندگان برای طراحی تلفن‌های همراه خود برای نوسازی و بازیافت با قطعات استاندارد، به ساده‌سازی نرم افزار داخلی و کاهش اجزاء سمی تلفن‌همراه نیازمندند. سوئیچ پیشگام در صنعت تلفن‌همراه به باتری با چگالی انرژی بالاتر دارای مزایای زیست محیطی بالاتری است. به‌عنوان مثال، انرژی در استفاده نیاز به منابع کمتری در طول ساخت دارد و از استفاده از فلزات سمی مانند سرب و کادمیوم جلوگیری می‌کند. این مسئله باعث می‌شود باتری در طول بازیافت و دفع فرآیندها بسیار امن‌تر باشد.
دستگاه‌های تلفن‌همراه باید با ویژگی‌های متعددی مجهز شوند، به‌عنوان مثال، بسیاری شامل دوربین‌های دیجیتال، پخش کننده موسیقی، ناوبری، مرورگر وب و چندین ویژگی دیگر (همه در یک محصول) برای کمک به مصرف‌کنندگان خود در کاهش اثرات زیست محیطی و جلوگیری از خرید، استفاده و شارژ چندین دستگاه جداگانه هستند، که یک دستگاه می‌تواند برای بسیاری از مقاصد مختلف استفاده شود. Lincoln و همکارانش (۲۰۰۷) تجزیه و تحلیل تغییرات در رفتار شسته شدن و محتوای فلز کل در آخرین مدل از گوشی‌های تلفن‌همراه را توصیه می‌کنند. این اطلاعات مربوط به هر دو قوه ارائه قوانین و روند تولید برای مواد خاص در پیشبرد سازگاری با محیط زیست در طراحی پایدار است. پروژه یکپارچه سیاست محصول به‌منظور شناسایی گزینه‌های بهبود که نوکیا و ذینفعان می‌توانند به بهبود عملکرد زیست محیطی گوشی به کار برده‌اند بیان شده است. نوکیا فروشگاه کانال سبز را معرفی کرده است، که اطلاعات در مورد برنامه‌ها و خدمات مربوط به محیط زیست، به منظور بالا بردن آگاهی عمومی در مورد سبک زندگی پایدار، سلامت و رفاه و مسئولیت اجتماعی است.
Vodafone (2013) کاهش اثرات زیست محیطی محصولات تلفن‌همراه و خدمات را از طریق اقدامات طراحی شده برای توانمند سازی مشتریان به انتخاب ارجح تر هدف قرار داده است. اقداماتی مانند طرح سازگار با محیط زیست توسط Vodafone راه اندازی شده است، که گوشی را در مقیاسی بین ۱ تا ۵، با ۵ که اخلاقی‌تر و سازگار با محیط زیست است ارزیابی می‌کند. از تولیدکنندگان خواسته شده است که به بیشتر از ۲۰۰ سوال در پوشش اثرات زیست محیطی و اجتماعی هر تلفن در سراسر چرخه عمر آن، استخراج مواد خام مورد استفاده در ساخت اجزاء مصرف شده و دفع ان و سطح تعهد تولیدکننده به مدیریت اثرات خود پاسخ دهند. این ارزیابی سالانه انجام می‌شود.
Vodafone در کار با اپراتورها، سازندگان، تامین‌کنندگان، GSMA ( گروه اختصاصی انجمن‌های موبایل) و ITU (اتحادیه بین‌المللی مخابرات) به‌منظور توسعه یک صنعت استاندارد برای اندازه گیری اثرات زیست محیطی و اجتماعی تلفن‌های همراه و دیگر دستگاه‌ها تمرکز دارد. تامین‌کنندگان بهبود پایداری خود را در عملکرد با یافتن منابع اولیه و محصولات تولید مورد هدف قرار اده‌اند بنابراین باعث تقویت مشتریان به انتخاب پایدار و همچنین کمک به مشتریان برای رسیدن به اهداف پایداری خود از طریق راه‌حل‌های کم کربن می‌شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا