دانلود رایگان ترجمه مقاله پرس و جو برای تحقیقات حسابداری (تیلور و فرانسیس ۲۰۱۷)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه تیلور و فرانسیس در ۱۵ صفحه در سال ۲۰۱۷ منتشر شده و ترجمه آن ۲۵ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

یک پرس و جوی مثبت اندیشانه برای تحقیقات حسابداری

عنوان انگلیسی مقاله:

Appreciative inquiry for accounting research

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۷
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۵ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش
فصل کتاب (Book Chapter)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت منابع انسانی – سیاست های تحقیق و توسعه – توسعه منابع انسانی – تحقیق در عملیات
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس روتلج همراه با روش های تحقیق حسابداری کیفی
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.4324/9781315674797
لینک سایت مرجع https://www.taylorfrancis.com/books/edit/10.4324/9781315674797
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه تیلور و فرانسیس – Taylor & Francis
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۵ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2273

 

بخشی از ترجمه

اصل شاعرانه
AI شامل یک فرایند نوشتن شخصی و جمعی می شود. اصل شاعرانه بیان می کند که مردم, داستان هایی از تجربیات خود را با تمرکز بر عناصر مختلف در زمان های مختلف و تجربه با سناریوهای مختلف یا « خطوط طرح» می نویسند. AI از این فرایند نوشتن پشتیبانی می کند به طوری که فرایند تحقیق را برای شرکت کنندگان, قابل دسترسی می سازد (Reed، ۲۰۰۷).

اصل پیشگویی
این اصل بیان می کند که شیوه تفکر افراد در مورد آینده، بر شیوه حرکت آنها به آینده تأثیر خواهند گذاشت. به عنوان مثال، اگر افراد, آینده را به عنوان چیزی پر از امکان ها ببینند، به سمت این امکان ها حرکت خواهند کرد. با این حال، اگر افراد آینده خود را به عنوان غم انگیز نگاه می کنند، فکر می کنند هیچ لزومی برای انجام هیچ کاری ندارند، زیرا تنها موجب اتلاف انرژی خواهد شد (Reed، ۲۰۰۷).
اصل مثبت
هدف از AI, تشویق مشارکت با پرسیدن سوالات مثبت از افراد درباره در مورد تجربیات خود در سازمان هایشان است. این دیدگاه طرفداران AI است که این سوالات علاقه افراد را جذب می کند و آنها را به طور عمیق تر و برای یک دوره زمانی طولانی تر در فرایند تغییرات سازمانی درگیر می کند (Reed، ۲۰۰۷).

فرضیه های پایه فرایند AI
بر اساس اصول فوق، Reed (2007), هشت فرضیه را شناسایی می کند منجر به فرایند AI می شود. این مفروضات به نوبه خود توصیف می شوند.

در هر جامعه، سازمان یا گروه, چیزی کار می کند
گاهی اوقات افراد, نگرش های منفی دارند و احساس می کنند که همه چیز موجب عذاب و غم و اندوه است. AI این مسئله را برطرف می کند. به عنوان مثال، مورد مربوط به یک مرکز ورزشی اجتماعی را در نظر بگیرید که توسط گروهی از کارکنانی بهره برداری می شود که شکایاتی از عموم افراد دارند که از امکانات استفاده می کنند: هیچ قفسه در اتاق های تعویض وجود ندارد، درجه حرارت خیلی بالا است و همیشه یک صف برای خرید بلیط های ورودی وجود دارد. AI به دنبال شناسایی چیزهایی است که جواب داده اند: مرکز, امن است، استخر, تمیز است، زمین بسکتبال به خوبی طراحی شده است و سالن بدنسازی به خوبی مجهز است. این نشان می دهد که حتی در سازمان هایی که به نظر می رسد همه چیز به بدی پیش می رود، همیشه برخی موارد مثبت قابل شناسایی و اتکا وجود دارند.

آن چه که مورد تمرکز ماست، به واقعیت ما تبدیل می شود
تمرکز بر آن چه که انجام شده است، به جای آن چه که اشتباه شده است، یک جو مثبت ایجاد می کند که در آن افراد, احساس اعتماد به نفس می کنند که می توانند چیزهایی را بدست آورند به جای این که شکست خود را پیش بینی کنند (Reed، ۲۰۰۷).

واقعیت در لحظه ایجاد می شود و واقعیت های چندگانه وجود دارد
این فرضیه بر اساس اصل شاعرانه است. زمانی که افراد بر روی چیزهایی تمرکز می کند که در نقاط مختلف زمانی به آنها علاقه مند هستند, آنها با واقعیت های چندگانه کار می کنند. AI با این واقعیت های چندگانه کار می کند و در جستجوی یک حساب «درست» که در آن حقایق را می توان بررسی و تأیید کرد، نمی باشد» (Reed، ۲۰۰۷، ص ۲۸).

اقدام به پرسیدن سوالات از یک سازمان یا گروه, به طریقی بر روی گروه تاثیر می گذارد
این فرض بر اساس اصل همزمانی استوار است. هنگام پرسیدن سوالات، افراد با فعالیت های خود به شیوه های جدید مرتبط می شوند، که می تواند به راه های جدیدی برای انجام کارها منجر شود (Reed، ۲۰۰۷).

زمانی که افراد, بخش هایی از گذشته را پیش می برند که شناخته شده است, اعتماد به نفس بیشتری پیدا می کنند و سفر راحت تر به آینده دارند، که ناشناخته است
وقتی که اذهان افراد در معرض تغییر هستند، می تواند تحت ترس و اضطراب قرار گیرد. کار کردن بر اساس آن چه که در گذشته انجام شده است، به جای تمرکز بر مردود نمودن گذشته، می تواند به افراد اعتماد به نفس دهد تا به سمت جلو حرکت کنند (Reed، ۲۰۰۷).

اگر ما بخش هایی از گذشته را با خود ببریم، این بخش ها باید بهترین سوابق از گذشته باشند
در ادامه از فرض قبلی، تمرکز بر روی بهترین های گذشته، فرصتی را فراهم می کند تا چیزهایی را که به خوبی انجام شده اند با خود ببریم (Reed، ۲۰۰۷).

ارزش گذاری بر تفاوت ها مهم است
به جای چشم پوشی از آنها برای دستیابی به اجماع زودرس, AI, ارزش را پردازش می کند و بر دیدگاه ها و نظرات مختلف اذعان می کند. اگر تفاوت هایی وجود داشته باشد، کار کردن با آنها قبل از رسیدن به اجماع مهم است (Reed، ۲۰۰۷).

زبان مورد استفاده ما, واقعیت ما را خلق می کند
این فرضیه مبتنی بر رویکرد ساختارگرای AI است که بر اهمیت زبان در ساخت واقعیت تأکید دارد (Reed، ۲۰۰۷).
گرچه فرضیه های فوق بر مبنای یک فرایند طولانی تفکر و بحث، با شروع از تحقیق و حرکت به سوی دستورالعمل های عملی می باشند، آنها نباید فراتر از سؤال توسط دست اندرکاران در نظر گرفته شوند.
پرس و جوی مثبت اندیشانه می تواند در بسیاری از ابعاد زندگی سازمانی اعمال شود، اما بهترین کار, محدود کردن پروژه ها بین سه تا پنج موضوع اولویت بندی شده است که دارای مشخصات زیر است. موضوعات:
• تصدیق آمیز هستند یا به صورت مثبت بیان می شوند
• مطلوب و همگام با انتظارات و اهداف شرکت کنندگان هستند
• کنجکاوی واقعی در گروه ایجاد کرده اند و افراد خواهان یادگیری بیشتر درباره آنها هستند
• در جهت هایی حرکت می کنند که در آن گروه خواهان سفر است
• باید از علاقه گسترده ای برخوردار باشد، نه صرفاً میل یک گروه کوچک از افراد قدرتمند
• نباید براساس نقایص یا مشکلات باشند، بلکه باید بر اساس نقاط قوت باشند.
Cooperrider et al.، ۲۰۰۳؛ Reed، ۲۰۰۷

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا