دانلود رایگان ترجمه مقاله فرایند مهندسی نیازهای اکوسیستم با نرم افزار متن باز (اسپرینگر ۲۰۱۹)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه اسپرینگر در ۱۶ صفحه در سال ۲۰۱۹ منتشر شده و ترجمه آن ۳۰ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

یک روش برای تجزیه و تحلیل تاثیر سهامداران در یک فرایند مهندسی نیازهای اکوسیستم با نرم افزار متن باز

عنوان انگلیسی مقاله:

A method for analyzing stakeholders’ infuence on an open source software ecosystem’s requirements engineering process

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۹
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۶ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله مهندسی نرم افزار – مدیریت مالی – مدیریت استراتژیک – مدیریت کسب و کار
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مهندسی نیازمندی ها
کلمات کلیدی متن باز – اکوسیستم نرم افزار – مهندسی نیازمندی ها – تجزیه و تحلیل سهامدار
کلمات کلیدی انگلیسی Open source – Software ecosystem – Requirements engineering – Stakeholder analysis
ارائه شده از دانشگاه دانشگاه لوند، لوند، سوئد
نمایه (index) Scopus – Master Journal List – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۱۴۳۲-۰۱۰X
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1007/s00766-019-00310-3
لینک سایت مرجع https://link.springer.com/article/10.1007/s00766-019-00310-3
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه اسپرینگر – Springer
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۳۰ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2266

 

بخشی از ترجمه

۲٫ رویکرد پژوهشی
برای توسعه SIA، ما از یک روش پژوهش علمی طراحی شده استفاده کردیم [۲۰، ۲۱] که در آن تحقیق از طریق چرخه طراحی انجام می شود. یک چرخه طراحی شامل سه مرحله است: بررسی مشکل، طراحی مصنوعی و اعتبارسنجی مصنوعی [۲۰]. در زیر ما این مراحل را در جزئیات توضیح می دهیم.
مرحله تحقیق مسئله : در اینجا، هدف ما تحقیق و مسئله (بازنگری) قبل از هر گونه طراحی مصنوعی، و یا هر پیشرفت اجرا شده است (۲۰). در کار قبلی [۳۰]، ما بررسی کردیم که چگونه می توان از اندازه گیری های مرکزی برای مشخص کردن نفوذ ذینفعان در اکوسیستم OSS استفاده کرد و چگونه در طول زمان تکامل یافته اند. یافته ها به ایجاد درک مشکل کمک کردند.
به منظور شناخت بیشتر زمینه مشکل، یک بررسی ادبی برای شناسایی کارهای مربوط به آن انجام شد:
– فرآیندهای RE رسمی و غیرمستقیم در اکوسیستم OSS (به عنوان مثال [۲، ۶، ۷، ۹، ۱۲])،
– چگونگی آگاهی از پویایی در تعاملات و ارتباطات ذینفعان ممکن است برای تجزیه و تحلیل برنامه های آنها بکار گرفته شود (به عنوان مثال [۱، ۱۰، ۱۴، ۱۵، ۱۸، ۳۴، ۳۵]) و
– چگونه ساختار شبکه های اجتماعی می تواند برای تعریف تعاملات ذینفعان و تاثیر در روند RE از اکوسیستم OSS (به عنوان مثال، [۱۵، ۲۲-۲۶، ۲۸، ۲۹، ۳۶، ۳۷]) استفاده شود.
ادبیات ارائه شده پایه های مفهومی را ارائه می دهد که همراه با یافته های کار قبلی [۳۰] پایگاه دانش و اطلاعاتی برای فرایند طراحی مصنوعی را تشکیل می دهد.
فاز طراحی مصنوعی: در اینجا، دانش حاصل از فاز قبلی به عنوان ورودی برای طراحی یک مصنوع با فرضیه ای که می تواند به عنوان یک درمان برای مشکل طراحی عمل کند، استفاده می شود [۲۰]. تجزیه و تحلیل نفوذ سهامداران SIA) ) روش رسمی و ساختار به عنوان هفت مرحله، که در فصل ۳ ارائه شده است. (S1-S7) و در شکل ۱ (S1-S2 ، شامل تنظیم هدف و دامنه آنالیز است. S3 مربوط به جمع آوری داده ها است، در حالی که S4-S6 مربوط به پردازش داده ها است. در نهایت، S7 تجزیه و تحلیل داده پردازش شده را در نظر می گیرد.
فاز اعتبار سنجی مصنوعی: در اینجا، مصنوعات طراحی شده قبلا در زمینه مسئله مورد آزمایش قرار گرفته اند تا رفتار آن ها در مورد مسئله طراحی را ارزیابی کنند [۲۰]. برای آزمایش SIA، ما آن را در یک اثبات مفهوم نشان می دهیم که از طریق مطالعه موردی در اکوسیستم Apache Hadoop OSS کاربردی و عملی است (فصل ۴ را ببینید). این را می توان به عنوان یک فرم اولیه از اعتبار توصیفی مشاهده کرد که در آن اطلاعات از پایگاه دانش و سناریوهای دقیق می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

۳٫ روش تجزیه و تحلیل نفوذ سهامداران ((SIA)
SIA تلاش می کند تا به شرکت های درگیر در اکوسیستم OSS برای ساختن فرآیند شناسایی و تجزیه و تحلیل ذینفعان خود به طور سیستماتیک در هنگام برطرف نمودن روند داخلی RE خود با اکوسیستم کمک کند (نگاه کنید به شکل ۱). تمرکز به طور خاص در شناسایی و مشخص کردن تعاملات ذینفعان و تأثیر در روند RE در اکوسیستم OSS است. همانطور که توسط Glinz و Wieringa [4] پیشنهاد می شود، SIA ،افراد و سازمان ها را به عنوان ذینفعان در نظر می گیرد اما عمدتا از سطح سازمانی است، به این معنی که افراد در اکوسیستم OSS باید تا حد امکان به وابستگی سازمانی خود متصل شوند. در زیر، ما یک مروری دقیق از SIA و هفت گام آن را ، همانطور که در شکل ۱ و جدول ۱ آمده است ارائه می دهیم.
هدف از فرایند تجزیه و تحلیل (S1) ) را تعیین کنید: اولین قدم این است که تعیین کنید کدام سوالات برای پاسخ دادن بر اساس تجزیه و تحلیل سهامداران، به عنوان مثال، برای شناسایی مشارکت بالقوه یا رقبا، برای شناسایی و یادگیری از ذینفعان در یک موقعیت خاص، یا برای شناسایی برنامه های متضاد در رابطه با شرایط خاص پاسخ داده میشوند.
محدود کردن دامنه تجزیه و تحلیل بر اساس هدف ( (S2): بر اساس هدف فرایند تجزیه و تحلیل، ممکن است محدودیت های که می تواند بر چگونگی تجزیه و تحلیل تاثیر بگذارد از لحاظ مصالح مورد نیاز در تجزیه و تحلیل داخل شوند، به عنوان مثال ، تجزیه و تحلیل محدود به:
– مولفه خاص یا مجموعه ای از ویژگی های OSS خواهد بود ؟
– یک فرد خاص یا مجموعه ای از ذینفعان خواهد بود؟
– یک دوره زمان مشخص یا مجموعه ای از رهاسازی ها خواهد بود؟
مخازن مصنوعی مورد نیاز (S3): در مرحله سوم، هدف این است که مخازن هایی را که عمدتا توسط اکوسیستم OSS استفاده می شود شناسایی و حذف کنند. نمونه هایی از جمله ردیاب موضوع، لیست های پستی، سیاهه های مربوط به IRC، مخازن کد منبع و بررسی کد [۶، ۷] وجود دارند. هنگامی که این موارد شناسایی می شوند، مخازن باید برای جمع آوری اطلاعات لازم استخراج شوند. این می تواند یا به صورت دستی یا با کمک ابزارهای موجود یا سفارشی انجام شود.
طبقه بندی افراد در هر وابستگی آنها (S4): در مرحله چهارم، افرادی که در اکوسیستم OSS شرکت دارند، باید در رابطه با وابستگی آنها طبقه بندی شوند. این یک گام ضروری است به این دلیل که افراد وابسته به شرکت ممکن است نماینده دستور کار حامی مالی یا کارفرمای خود باشند [۳۸، ۳۹]. با این حال، همه افراد درگیر نیستند.

اگر هیچ وابستگی پیدا نگردد یا وجود نداشته باشد، افراد میتوانند به عنوان ذینفعان فردی یا به عنوان یک گروه جمع آوری شوند. به عنوان مثال، می گویند، جان، مارک، لوسی، کیت، و مری در توسعه اکوسیستم Apache Hadoop OSS شرکت دارند. جان و کیت برای یک شرکت به نام Hortonworks کار می کنند و بنابراین یک دستور کار مشترک دارند. بنابراین، آنها به عنوان یک شرکت ذینفع که توسط شرکت Hortonworks نمایندگی می شوند، جمع می شوند. مارک، لوسی و مری همه مستقل و با تفاوت هستند و لوسی یک کاربر نسبتا فعال در اکوسیستم است، در حالی که مارک و مری بیشتر درگیر یک سرگرمی هستند. بنابراین، لوسی میتواند به عنوان یک سهامدار مستقل دیده شود، در حالی که مارک و ماری میتوانند به یک گروه از علاقمندان تبدیل شوند و به عنوان یک شرکت ذینفع در نظر گرفته شوند. این نوع طبقه بندی و جداسازی نسبتا ذهنی است و باید بر اساس یک مورد در هر اکوسیستم انجام شود.
ایجاد شبکه های تعامل ذینفعان (S5): در مرحله بعد، باید یک شبکه تعامل برای هر مخزن مصنوعی مورد نیاز برای ایجاد تجسم تعاملات بین سهامداران ایجاد شود. برای ایجاد این شبکه ها، تعامل بین ذینفعان به مصنوعات مورد نیاز در یک مخزن مصنوعی مورد نیاز باید شناسایی شود. به عنوان مثال، تعدادی از افراد (ذینفعان) را که در مورد نیاز ها ، ملزومات و همچنین پیاده سازی بالقوه یک ویژگی جدید در پروژه OSS بحث می کنند، در نظر بگیرید. درخواست ویژگی توسط یک مسئله (الزامات مصنوعی) در OSS ردیاب موضوع اکوسیستم (مخزن مصنوعی مورد نیاز) نشان داده شده است. بحث (تعاملات) بین افراد در مورد تکامل و بهبود ویژگی ها در این موضوع ثبت شده و ادامه دارد. این بحث مداوم ممکن است به عنوان “رویداد” در نظریه شبکه اجتماعی اشاره شود [۲۲]. افرادی که در بحث ها شرکت می کنند می توانند به عنوان “شرکت کنندگان” یک رویداد اشاره شوند [۲۲].
به طور مشابه، مجموعه ای از الزامات را می توان با جمع آوری مصنوعات مورد نیاز در مخزن به یک شبکه تجزیه و تحلیل کرد. با بازگشت به مثال، یک شبکه می تواند ایجاد شود که شامل تمام مسائل مربوط به ردیاب موضوع است که مربوط به انتشار خاصی است که در یک زمان خاص ایجاد شده یا متعلق به یک زیرمجموعه مشابه باشند. یک شبکه مربوطه می تواند بر اساس لیست پستی ایجاد شده با توجه به شرایط مشابه بررسی شود.
با ایجاد شبکه های متناظر از همه مخازن مصنوعی مورد نیاز، تحلیلگر ممکن است یک نمای کلی از آنچه ذینفعان درگیر هستند و نحوه تعامل آنها را بدست آورد. لازم به ذکر است که مشارکت ذینفعان در این رویداد (به عنوان مثال، بحثهای مربوط به RE مربوط به یک موضوع) ممکن است نسبتا به سایر سهامداران متفاوت باشد. سرمایه گذار با سطح بالایی از مشارکت ممکن است در نظر گرفته شود که سرمایه گذاری و منافع بیشتری در این رویداد داشته باشد. این تفاوت ها در سرمایه گذاری زمان و منابع باید در نظر گرفته شود تا دیدگاه مناسبی از سهم ذینفعان در یک مورد داشته باشد. اندازه نسبی این سرمایه گذاری همچنین به ارائه یک مجموعه داده عادلانه تر در هنگام انجام تجزیه و تحلیل نفوذ از شبکه های تعامل کمک می کند. همانطور که توسط Orucevic-Alagic و همکاران پیشنهاد شده است. [۲۵]، وزنها را می توان محاسبه کرد تا اندازه نسبی مشارکت را به یک رویداد توصیف کند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا