دانلود رایگان ترجمه مقاله راهنمای تغذیه با شیر مادر (ABM سال ۲۰۱۵)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه ABM در ۴  صفحه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و ترجمه آن ۷ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

پروتکل ۲۱: رهنمودهایی برای شیردهی و سو مصرف مواد یا اختلال سو مصرف مواد

عنوان انگلیسی مقاله:

Protocol 21: Guidelinesfor Breastfeeding and Substance Use or Substance Use Disorder

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۴ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله مروری (Review Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی – داروسازی
گرایش های مرتبط با این مقاله پزشکی کودکان – فارماکولوژی یا داروشناسی – داروسازی بالینی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس طب شیردهی
ارائه شده از دانشگاه بخش‌ های درد و بیهوشی، آرام‌ بخشی و پزشکی پس از عمل، سیستم بهداشت ملی کودکان
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR – Medline
شناسه شاپا یا ISSN ۱۵۵۶-۸۳۴۲
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1089/bfm.2015.9992
لینک سایت مرجع https://www.liebertpub.com/doi/10.1089/bfm.2015.9992
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه ABM
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۷ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) (ترجمه به صورت ناقص انجام شده است)

کد محصول F2249

 

بخشی از ترجمه

مواد ویژه
شاید بحرانی ترین چالشی که ارائه دهنده ی مراقبت از سلامت برای زنان دچار اختلال سوء مصرف موادی که تمایل به شیردهی دارند، کمبود تحقیقاتی منجر به رهنمودهای مبتنی بر شواهد باشد. جدول جِی-۲۰، دو وب سایت آنلاینی را ارائه میدهد که یکی به زبان انگلیسی و یکی هم به زبان انگلیسی و هم اسپانیایی است که به روز نگه داشته میشود و براحتی برای اطلاعات کنونی پیرامون مواد مخدر و شیردهی قابل دستیابی است. در آنجا، چندین نقد و بررسی جامع شیردهی در بین زنان مصرف کننده ی مواد وجود دارد، ضرورتا نتیجه گیری میکند شیردهی، عموما در زنانی که از مواد مخدر غیر مجاز استفاده میکنند، ممنوع است. ۱۶،۴۷،۴۸،۱۲ (۳) (کیفیت شواهد [سطوح شواهد ۱، ۲-۱، ۲-۲ و ۳] بر مبنای پیوست الف کار گروه خدمات پیشگیرنده. درجه بندیهای کار گروه ۴ و در کل این پروتکل در پرانتزها ذکر میشود). در عین حال، تحقیقات پیرامون سوء مصرف مواد مخدر انفرادی، ناقص باقی می ماند و انجام آنها دشوار است. داده های سنتیک دارویی (دارو جنبش شناسی) برای بیشتر داروهای مورد سوء استفاده در زنان شیرده، پراکنده هستند و بر مبنای شمار کمی از اشخاص و گزارشات موردی هستند. بیشتر داروهای قاچاق، در شیر انسان با درجات متغیر دسترسی زیستی دهانی یافت میشوند. فنسایکلیدین هیدروکلراید در شیر انسان در غلظتهای بالا کشف شده است، از آنجاییکه دارای کوکائین است منجر به مسمومیت کودک میشود. شواهد کمی برای توصیف اثرات حتی مقادیر جزئی سوء مصرف مواد مخدر دیگر و یا متابولیتهایشان در شیر انسان بر روی رشد کودک جدای از موارد مورد بحث بعدی وجود دارد یا اصلا چنین شواهدی وجود ندارد.

متادون
برای زنان باردار و وضع حمل کرده ی دارای وابستگی مخدر در حال درمان، نگهداری متادون، درمان مورد انتخاب در ایالات متحده، کانادا و بسیاری از کشورهای دیگر بوده است. در مقایسه با مواد دیگر، غلظتهای متادون در شیر انسان و اثراتش بر کودک مورد مطالعه قرار گرفته است. غلظتهای متادون یافت شده در شیر انسان، پایین است و همه ی مولفین نتیجه گیری کرده اند زنان در دوزهای پایدار نگهداری متادون باید در صورت تمایل، بدون توجه به دوز متادون مادر، به شیردهی ترغیب شوند *( II- 1, 11-2, II-3). پیش از این، هیچ گونه اثر ظاهری از مواجهه ی متادون پیش از تولد و در شیر انسان در مورد رفتار عصبی کودک در سی روز، گزارش نشده بود. اخیرا یک مطالعه ی پیگیری کودکان در معرض متادون با ۲۰۰ خانواده ی تطبیق یافته ی دموگرافی در معرض متادون و بدون مواجهه با متادون، تاخیرهای ادراکی عصبی در کودکان یک ماهه ی در معرض متادون را در مقایسه با کودکان در معرض قرار نگرفته، نشان داده است. زمانیکه هفت ماه بعد، مجددا آزمایش انجام شد، کودکان در معرض متادون شبیه به کودکان مورد مقایسه ی در معرض قرار نگرفته بودند. در نه ماهگی، ۳۷٫۵ درصد این نمونه از کودکان در معرض متادون، تاخیرهای حرکتی معنادار از نظر بالینی (انحراف استاندارد ۱٫۵ +-) در مقایسه با رشد پایین اما استاندارد در گروه مقایسه را نشان دادند. کودکان در معرض، بعضا دارای خصوصیات خطر محیطی بالا هستند که در زمان تولد ادامه می یابد، خطر مداوم را برای کودک در حال رشد ایجاد میکند.
تصور کنونی بر این است که عوامل خطر محیطی با در معرض قرارگیریهای پیش از تولد برای گسترش تغییرات اپی ژنتیک (پس زاد) در بیان ژن و الگوهای متیلاسیون ترکیب میشوند که دارای هم مضامین آنی و هم دراز مدت مربوط به برنامه ریزی رشدی هستند. لازم به ذکر است این یافته ها به کودکان در معرض متادون، هم پیش از تولد و هم پس از تولد از طریق شیردهی مربوط است و اطلاعات کمی در مورد کودکان دچار مواجهه ی متادون مزمن از طریق شیردهی به تنهایی وجود دارد.
به علاوه، در حدود ۷۰% کودکان متولد شده برای زنانی که در طول بارداری برایشان متادون تجویز شده است، ناهنجاریهای نوزادی ناشی از الکل (NAS) را تجربه خواهند کرد، مجموعه ای از علائم و نشانه ها که اغلب پس از مصرف در مواجهه ی مواد مخدر درون رحمی ایجاد میگردد. کودکان دارای NAS بالا، ممکن است مشکلات در اتصال و مکیدن/ بلعیدن را در طول شیردهی تجربه کنند که بر توانایی شان برای تغذیه با شیر مادر اثر میگذارد. در عین حال، با فرض اینکه شواهد در حال افزایشی وجود دارد که از این نتیجه گیری حمایت میکند، یک کاهش در جدیت و مدت معالجه ی NAS در زمانی وجود دارد که مادران در دوران درمان نگهداری متادون، شیردهی میکنند، شیردهی برای این گروه های دو عضوی باید مورد تشویق قرار گیرد (۱۱-۱, II-3). متاسفانه، میزان شروع شیردهی در این گروه، عموما پایین است، کمتر از نیمی از آن در جمعیت عمومی ایالات متحده گزارش شده است. یک مطالعه ی کیفی اخیر کوچک، نشان داد عدم حمایت از سوی جامعه ی مراقبت از سلامت و اطلاعات نادرست در مورد خطرات شیردهی در حال درمان متادون از موانع مهم و در عین حال قابل اصلاح برای موفقیت شیردهی در این زنان است. با فرض مزایای آن برای این زنان و کودکان برای ماندن در درمان نگهداری متادون و شیردهی، برای ما ارائه ی حمایت مستمر قوی برای این گروه آسیب پذیر، حائز اهمیت است.

بوپرنورفین
بوپرنورفین یک آگونیست تریاک جزئی بکار رفته برای درمان وابستگی به تریاک در طول بارداری در برخی کشورها و به طور فزاینده در ایالات متحده است. مجموعه ی موارد کوچک متعدد، غلظتهای بوپرنورفین مادر را در شیر انسان بررسی نموده اند. همگی اتفاق نظر دارند که مقادیر بوپرنورفین در شیر انسان، جزئی است و بعید است دارای اثرات منفی کوتاه مدت بر کودک در حال رشد باشد. در یک مطالعه، ۷۶% از ۸۵ جفت مادر-کودک شیردهی شده، با ۶۶% هم چنان ۶ تا ۸ هفته پس از زایمان شیر دهی شدند. کودکان شیردهی شده، دارای اختلالات نوزادی ناشی از الکل کمتر جدی بودند و کمتر احتمال داشت نسبت به کودکان تغذیه شده طبق دستور، شبیه به متادون که قبلا مورد بحث قرار گرفت، به مداخله ی دارویی نیاز داشته باشند، گرچه این مساله با اندازه ی این نمونه به اهمیت آماری ی مورد مطالعه نرسید.

اپیوپیدها دیگر
استفاده از اپیوپیدها (شبه افیونها) در ایالات متحده، به طور قابل توجهی در طول دهه ی گذشته افزایش پیدا کرده است. یک تحلیل سطح مقطعی بازنگرانه از NAS در تولدهای بیمارستانی در سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹، در میزان بروز از ۱٫۲ تا ۳٫۳۹ به ازای هر ۱۰۰۰ تولد افزایش پیدا کرد. استفاده از اپیوپید مادری پیش زایمانی هم از ۱٫۱۹ تا ۵٫۶۳ به ازای هر ۱۰۰۰ تولد از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹ افزایش یافته است، هر گونه استفاده از اپیوپیدها در مجموعه ی داده ها، شامل شده بود. یک گزارش هفتگی اخیر مراکز کنترل بیماری و پیشگیری از بیماری و مرگ و میر داده هایی را مورد تاکید قرار داد که نشان میدهد، تقریبا یک سوم زنان در سن بچه زایی، بین سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲، یک دستور العمل را برای اپیوپیدها پر کرده اند.
زمانیکه مشخص شد استفاده از داروهای مخدر در طول بارداری با اختلال مصرف اپیوپید سازگار است تا یک وجه برای تسکین درد کوتاه مدت صورت گیرد، بررسی شروع نگهداری متادون یا بوپرنورفین همانطور که قبلا مورد بحث قرار گرفت به شدت تشویق میشود و این مادران باید در شروع شیردهی مورد حمایت قرار گیرند. (III) دوره های کوتاه بیشتر تجویزهای دوز پایین دیگر اپیوپیدها میتواند به طور ایمنی توسط یک مادر شیرده بکار رود اما در مورد کدئین باید احتیاط کرد، زیرا متابولایزرهای فوق سریع CYP2D6 ممکن است سطوح خونی مورفین بالا (متابولیت) را تجربه کنند و یک گزارش موردی واحد از یک مرگ نوزاد در حال شیردهی پس از مصرف مادر، وجود داشته است. (III)در زمینه ی ایمنی و اطمینان شیردهی در زمانیکه دوزهای متوسط تا بالای اپیوپیدها برای دوره های زمانی طولانی بکار میرود، کمبود اطلاعات وجود دارد. هم چنین کمبود اطلاعات موجود در مورد مادران انتقال دهنده از اپیوپیدهای بتای کوتاه تا درمان نگهداری اپیوپید در حین شیردهی نسبت به دوران بارداری وجود دارد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا