دانلود رایگان ترجمه مقاله مطالعات رویدادهای کوتاه مدت در مدیریت عملیات (ساینس دایرکت – الزویر 2018)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 14 صفحه در سال 2018  منتشر شده و ترجمه آن 49  صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

یک بررسی بر مطالعات اثر رویداد کوتاه مدت در عملیات و مدیریت زنجیره تامین

عنوان انگلیسی مقاله:

A review of short-term event studies in operations and supply chain management

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2018
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 14 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله مروری (Review Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – مهندسی صنایع – اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله لجستیک و زنجیره تامین – مدیریت مالی – مدیریت استراتژیک – تولید و عملیات – مدیریت عملکرد – اقتصاد مالی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله بین المللی اقتصاد تولید
کلمات کلیدی مطالعه اثر رویداد کوتاه مدت – ارزش سهامدار – بازده ‌غیرعادی – مدیریت عملیات – مدیریت زنجیره تامین – بررسی بر ادبیات موضوعی
کلمات کلیدی انگلیسی Short-term event study – Shareholder value – Abnormal return – Operations management – Supply chain management – Literature review
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مدیریت، دانشگاه ژجیانگ، هانگژو
نمایه (index) Scopus – Master Journal List – JCR
شناسه شاپا یا ISSN 1873-7579
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.ijpe.2018.04.006
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0925527318301610
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  49 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2243

 

بخشی از ترجمه

سازگار با دیگر زمینه ها، OSCM شاهد رشدی در استفاده از مطالعه اثر رویداد به عنوان یک متد پژوهشی مهم بوده است. به هر حال، تا آنجا که می‌دانیم، هیچ بررسی بر ادبیات موضوعی بر مطالعات اثر رویداد در OSCM وجود ندارد. مطالعه مربوطه ما توسط بررسی‌های Min and Wei (2013) بر ادبیات موضوعی پیوند دهنده مدیریت زنجیره تامین (SCM) و عملکرد مالی سطح شرکتی انجام شده است. بر اساس 49 مقاله پژوهشی منتشر شده بین سال‌های 1990 و 2011، آن‌ها مطالعات تجربی خلاصه شده را با استفاده از متدهای پژوهشی گوناگون خلاصه کردند، از جمله مدلسازی معادلات ساختاری، مطالعه اثر رویداد، تحلیل همبستگی، رگرسیون چند متغییره. با هدف ارائه درک بهتر از اینکه چگونه SCM بر عملکرد مالی تاثیر می‌گذارد، بررسی آن‌ها موضوع محور است و از نظر متدلوژی پژوهشی بدون شخصی سازی ‌مطالعات اثر رویداد جامع است. بنابراین، به منظور خلاصه سازی دانش جاری از ‌مطالعات اثر رویداد کوتاه مدت در OSCM و برای ارائه رهنمودهایی برای پژوهشگران OSCM که به استفاده از این متدلوژی علاقه دارند، ما این بررسی بر ادبیات موضوعی را انجام دادیم و توصیه‌هایی در مورد استفاده مناسب از آن‌ها ارائه دادیم.

3. دامنه این پژوهش
مطالعات اثر رویداد در OSCM می‌تواند بر طبق پنجره‌های ‌رویداد کوتاه مدت و بلند مدت، همراه با معیارهای عملکردی متفاوت، مانند بازده‌های سهام (Brandon-Jones et al., 2017)، عملکرد عملیاتی مبتنی بر حسابداری (Lo et al., 2009; Tang et al., 2016)، بهره وری کارخانه (Gopal et al., 2013)، نقض امنیت (Lo et al.,2014)، و تاخیرهای پرواز (Nicolae et al., 2016) دسته بندی شود. مطالعه ما بر مطالعه اثر رویدادی که واکنش‌های بازار سهاl را در کوتاه مدت به دلایلی اندازه گرفته اند تمرکز می‌کند. ابتدا، در میان انواع متفاوت مطالعات اثر رویدادی، رویکرد کوتاه مدت جز اولین رویکردها است، و به صورت گسترده یک متد پذیرفته شده در OSCM است (Hendricks and Singhal, 1996; Hendricks et al., 1995; Klassen and McLaughlin, 1996)، و نمونه‌های نمایشی کافی را به ما ارائه می‌دهند تا تحلیل کنیم که چگونه این متد در ادبیات موضوعی اجرا شده اند. دوم، ترکیب هردو مطالعات اثر ‌رویداد کوتاه مدت و بلند مدت در یک مقاله بررسی با توجه به تفاوت‌های اصلی آن‌ها در فرضیات نظری و اجرای متدلوژیکال سخت است. به خصوص، مطالعات اثر ‌رویداد کوتاه مدت بر اساس فرضیه‌های بازار کارآمد هستند(Malkiel and Fama, 1970)، که فرض می‌کنند که هر اطلاعات جدید در دسترسی در بازار سهام تقریبا بلافاصله در تغییرات قیمت سهام منعکس می‌شود (MacKinlay, 1997). در مقابل، ‌مطالعات اثر رویداد بلند مدت پیشنهادی بر اساس این باور هستند که قیمت‌های سهام می‌توانند تاحدی پیش بینی شوند و به آهستگی با اطلاعات موجود جدید تنظیم شوند. از نظر اجرا، حذف اطلاعیه‌های مبهم یک مرحله مهم در ‌مطالعات اثر رویداد کوتاه مدت است، در حالی که این مرحله در ‌مطالعات اثر رویداد بلند مدت غیرضروری و غیرعملی است (Sorescu et al., 2017). علاوه بر این، مطالعات اثر ‌رویداد کوتاه مدت کمتر نسبت به مدل تخمین بازده‌های نرمال و فرضیات استقلال در بیشتر موارد حساس هستند (Kothari and Warner, 2007). در مقابل، دقت تخمین در مطالعات اثر رویداد بلند مدت مهم است. حتی یک خطای کوچک در تنظیمات ریسک مدل‌های تخمین ممکن است در نهایت به تفاوت‌های بزرگی در بازده‌های غیرعادی تجمعی منجر شود، که در یک دوره بلند مدت انباشته شده اند (Kothari and Warner, 2007). بنابراین، سازگار با ادبیات موضوعی مطالعات اثر رویداد در دیگر زمینه‌ها (Corrado, 2011; Konchitchki and O’Leary, 2011; MacKinlay, 1997)، ما بر بررسی خود بر مطالعات اثر رویداد در OSCM برای ارائه بحث و تحلیل خاص تر و شفاف تر تمرکز می‌کنیم.

4. داده‌ها
برای شناسایی مقالات مطالعه اثر رویداد کوتاه مدت در OSCM برای این بررسی، بر لیستی از 12 ژونال OSCM “پیشگام” آورده شده در رتبه بندی تجاری جهانی دانشکده جاری دانشگاه کره (KUBS) تکیه کردیم. 13 ژورنال پژوهش عملیاتی و کامپیوترها، علوم تصمیم گیری، ژورنال اروپایی پژوهش عملیاتی، معاملات IIE، ژورنال بین المللی مدیریت تولید و عملیات، ژورنال بین المللی اقتصاد تولیدی، ژورنال مدیریت عملیاتی، ژورنال مدیریت زنجیره تامین، ژورنال مدیریت عملیاتی، ژورنال مدیریت زنجیره تامین، ژورنال جامعه پژوهشی عملیاتی، علوم مدیریتی، تولید و مدیریت عملیات خدمات، پژوهش عملیاتی، و مدیریت عملیات و تولید هستند.
فرآیند جمع آوری داده را در پنج مرحله انجام دادیم. ابتدا، بر کلمه کلیدی واحد “مطالعه اثر رویداد” در ژورنال‌های فوق الذکر برای تولید لیستی از مقاله‌های متناسب با هدف پژوهشی خود جستجویی انجام دادیم. این رویکرد تک کلمه کلیدی می‌تواند یک پوشش جامع از مطالعه اثر رویداد را در مورد موضوعات OSCM متفاوت تضمین کند، که از مطالعات بررسی گذشته که به موضوعات OSCM خاص مانند مدیریت زنجیره تامین سبز (Srivastava, 2007) مربوط است متفاوت است و بر ترکیبی از کلمات کلیدی تکیه می‌کند. دوم، ما همه مقالات تولید شده از فرآیند پژوهشی اولیه را که تنها شامل پذیرش متد مطالعه اثر رویدادی هستند بررسی کردیم. به ویژه، ما بخش متدلوژی هر مقاله را خواندیم و مواردی که به متد مطالعه اثر رویداد اشاره می‌کردند را حذف کردیم اما از دیگر متدها مانند تحلیل محتوا (e.g., Montabon et al.,2007) و تحلیل رگرسیون (e.g., Bayus et al., 2003; Ramdas et al.,2013) استفاده کردیم. سوم، همانطور که بررسی ما بر مطالعات‌ بر اساس بازده‌های سهام غیرعادی متمرکز بودند، ما دیگر نوع‌های ‌مطالعات اثر رویداد مانند مطالعات اثر رویدادی بلند مدت مبتنی بر بازده‌های سهام غیر عادی (e.g., Hendricks and Singhal, 2001, 2005) یا عملکرد عملیاتی غیرعادی (e.g.,Corbett et al., 2005; Lo et al., 2012) را حذف کردیم. چهارم، نتایج پژوهشی را برای تضمین اینکه متد مطالعه اثر رویداد برای بررسی مستقیم موضوعات OSCM استفاده شده اند فیلتر کردیم. به خصوص، بعد از خواندن فرضیه‌ها و بخش‌های نتیجه همه مقاله‌های جستجو شده، ما مطالعه اثر رویداد انجام شده توسط Fosfuri and Giarratana (2009) را که بر واکنش‌های بازار سهام در برابر اعلان محصول جدید و علائم تجاری ثبت شده بررسی‌های انجام داده بودند، که بیشتر به بازاریابی مربوط بودند تا OSCM، حذف کردیم. سرانجام، بررسی متقابلی به استنادهای صورت گرفته در مقالات برای تضمین اینکه هیچ مقاله واجد شرایطی در تحلیل ما از دست نرفته است، انجام شد.
جدول 2 29 مطالعه‌ نهایی را که در بررسی آورده شده اند لیست کرده است. مقالات بین سال 1995 و 2017 در ژورنال مدیریت عملیاتی (28%)% ژورنال بین المللی اقتصاد تولیدی (24%)، علوم مدیریتی (21%)، مدیریت عملیات و تولید (14%)، ژورنال بین المللی مدیریت تولید و عملیات (7%)% علوم تصمیمات (3%)، و ژورنال اروپایی پژوهش عملیاتی (3%) منتشر شده‌اند. علاوه بر این، از سالهای انتشار، دریافتیم که مطالعات‌ در OSCM در حال ظهور و در حال توسعه است. شش مقاله (20%) در ده ساله اول از 1995 تا 2004 منتشر شده‌اند، اما 18 مقاله (62%) در هشت سال اخیر از سال 2010 تا 2017 منتشر شده‌اند.

5. شیوه‌های جاری ‌مطالعات اثر رویداد کوتاه مدت در OSCM
شکل 1 مراحل پایه انجام مطالعه‌ را خلاصه کرده است (MacKinlay, 1997)، که شامل: (1) شناسایی یک ‌رویداد مورد نظر، (2) تعریف پنجره رویداد و توجیه انتخاب طول پنجره؛ (3) جمع آوری نمونه و حذف ‌رویدادهای مبهم؛ (4) پیش بینی بازده‌های نرمال با یک مدل تخمینی؛ (5) محاسبه بازده‌های غیر نرمال، و تجمع بر پنجره رویداد و ‌آزمون معنی دار بودن آن ها، و (6) توضیح تغییرات متقابل در بازده‌های غیرنرمال است. ما یک تشریح دقیق از هر مرحله را در زیر ارائه دادیم و شیوه‌های جاری مطالعات اثر رویداد کوتاه مدت را در OSCM ارائه دادیم.
5.1 شناسایی یک رویداد مورد نظر
شرکت‌ها و دیگر احزاب ثالث اغلب اعلاناتی در مورد اهمیت فعالیت‌هایی که در همه جنبه‌های مدیریت زنجیره تامین و عملیات داخلی شرکت‌ها رخ می‌دهد صادر می‌کنند، و فرصت‌های غنی برای محققین بوجود می آورند تا رویدادهای مورد نظر برای پژوهش خود را شناسایی کنند. همانطور که در جدول 3 نشان داده شده است، موضوعات بررسی شده توسط مطالعات رویداد کوتاه مدت در OSCM شامل اختلالات زنجیره تامین (31%)، مدیریت زیست محیطی (24%)، مدیریت کیفیت (14%)، پروژه‌های R&D (10%)، استراتژی‌های منبع یابی (7%)% بسط ظرفیت (4%)، مدیریت فناوری اطلاعات (4%)، ادغام زنجیره تامین (3%)% و قراردادهای خرید و فروش (3%) می‌باشد.
اگر چه موضوعات مطالعات اثر رویداد در OSCM متغیر است، بیشتر آن‌ها بر رویدادهای داخلی شرکت تمرکز می‌کنند که در شرکت‌های خاص یا در زنجیره تامین آن‌ها رخ داده است، تنها یکی از 29 مقاله‌ای که بررسی کردیم رویدادهای خارجی شرکت مربوطه را بررسی می‌کند. به خصوص، تنها مطالعه اثر رویداد اخیر که توسط Jacobs and Singhal (2017) انجام شده است تاثیر ‌رویداد خارجی را از نظر فاجعه رانا پلازا در بنگلادش بر ارزش سهامداران خرده فروشان پوشاک جهانی بررسی کرده است.

اکثریت رویدادهای مطالعه شده در ادبیات OSCM، در امریکا بودند، تنها پنج مورد از 29 مطالعه (17%) در کشورهای غیر امریکایی بودند. به خصوص، از این پنج مطالعه غیر امریکایی، تنها یک مطالعه در مورد تاثیر صدور گواهی کیفیت بر بازار سهام اسپانیایی بود (Nicolau and Sellers, 2002)، و چهار مطالعه دیگر در کشور چین بودند. آن‌ها واکنش بازار سهام چین به مدیریت کیفیت (Lin and Su, 2013)، فراخوان محصول (Zhao et al., 2013)، قراردادهای خرید و فروش (Yang et al., 2014)، و طرح‌های زیست محیطی (Lam et al., 2016) را بررسی کردند.
یک ملاحظه مهم در زمان شناسایی رویداد مورد نظر این است که آیا یک تعریف غیرمبهم از رویداد می‌تواند ارائه شود یا نه. در برخی از موارد، تعریف خود رویداد یا متغیر پروکسی آن یک کار ساده است. برای مثال، فراخوان‌های محصول در امریکا توسط پنج آژانس فدرال خاص مدیریت می‌شود و اعلام یک فراخوان محصول اطلاعات دقیقی در مورد محصول فراخوان شده ارائه می‌دهد، و شرکت فراخواننده آن، شناخت فراخوان‌های محصول را کمتر مشهود می‌سازد (Ni et al., 2014). به هر حال، برخی از رویدادها در ماهیت خود معانی گسترده تری دارند، و محققین نیاز دارند که مرزهای شفافی از رویدادها را با یک مجموعه از کلمات کلیدی تعریف کنند. برای مثال، Hendricks and Singhal (2003) بر ترکیبی از کلمات کلیدی گوناگون مانند تاخیر، کمبود، کاستی، تولید، حمل و نقل، ارائه، قطعات و اجرا برای شناسایی اعلانات زتجیره تامین تکیه کردند.
دیگر ملاحظه مهم این است که آیا سرمایه گذاران قبل از اعلان، انتظار همچین رویدادی داشته اند یا نه و آیا در زمان اعلان برای سرمایه گذاران مشهود است یا نه. بر اساس فرضیه بازار کارآمد، این به دلیل فرضیات اصلی مطالعات اثر رویداد کوتاه مدت است، هر اطلاعات جدید موجود در بازار سهام، بلافاصله در تغییرات قیمت اوراق بهادار منعکس می‌شود (MacKinlay, 1997). برای مثال، اگر نشتی اطلاعات یک رویداد OSCM مانند فراخوان محصول وجود داشته باشد، قیمت سهام شرکت قبل از اعلان رسمی تحت تاثیر قرار می‌گیرد، و واکنش بازاری اتخاذ شده از روز ‌رویداد ممکن است یک تنظیم باقی مانده از انتظارات واقعی باشد.

5.2 پنجره رویداد
پنجره رویداد یک دوره زمانی است که در طی آن تاثیر یک رویداد بررسی می‌شود. یک پنجره رویداد با (-x,+y) نشان داده می‌شود. تاریخ اعلان یک رویداد معمولا به روز 0 تنظیم می‌شود. ممکن است که اعلان بعد از اینکه بازار سهام بسته شود عمومی گردد، سپس روز 0 به عنوان روز تجاری بعدی بعد از تاریخ اعلان مشخص می‌شود. پنجره رویداد (-x,+y) شامل x روز تجاری قبل از روز 0 تا اتخاذ هر نشتی اطلاعات است، و y روز تجاری بعد از روز 0 برای در نظر گرفتن هر تاخیر بازار در درک اطلاعات است.
بسط پنجره رویداد به چند روز حول روز رویداد معمول است. همانطور که در جدول 4 نشان داده شد، 83% (24 مقاله) از مطالعات‌ در OSCM پنجره رویداد استاندارد شامل روز -1، روز 0، و روز 1، یا برخی ترکیبات آن‌ها را پذیرفته اند. به هر حال، پنجره رویداد می‌تواند طولانی تر شود اگر دلایل نظری برای توجیهی برای نشتی یا از بین رفتن اطلاعات در یک دوره نسبتا طولانی وجود داشته باشد (MacKinlay, 1997). در عمل، این یک رویه استاندارد برای استفاده از پنجره‌های رویداد جایگزین برای تست مقاومت است. برای مثال، Thirumalai and Sinha (2011) از پنجره‌های رویداد گوناگون مانند (-1،0)، (-1,+1)، (-5,+1)، (-5,+5)، (-10,+1) و (-10,+10) برای ارزیابی حساسیت نتایج آن‌ها استفاده کردند.
پنجره‌های رویداد معمولا در اوراق بهادارهای متفاوت همپوشانی ندارند. عدم وجود همپوشانی حاکی از این است که بازده‌های غیرعادی در اوراق‌های بهادار مستقل هستند، که این فرض را برای ‌آزمون معنی دار بودن متعاقب برآورده می‌سازند. به هر حال، گاهی اوقات خوشه بندی پنجره‌های ‌رویداد اجتناب ناپذیر است. برای مثال، در مورد رویداد واحدی مانند یک فاجعه طبیعی، انتشار سیاست یا سایر حوادث اقتصاد کلان، روزهای رویداد در سراسر شرکت‌ها یکی هستند. یک روز رویداد واحد می‌تواند به همبستگی قابل ملاحظه‌ای از بازده‌های غیرعادی در میان اوراق بهادار منجر شود. به منظور بررسی مسائل همبستگی متقابل، چندین اصلاحات از ‌آزمون معنی دار بودن سنتی نیاز است که پذیرفته شوند، که در بخش 6 بحث شده اند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا