دانلود رایگان ترجمه مقاله سازماندهی برای دوسوتوانی (SciELO سال 2015)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه SciELO در 19 صفحه در سال 2015 منتشر شده و ترجمه آن 26 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

سازماندهی برای دوسوتوانی: یک نوع شناسی مبتنی بر پارادوکس برای حالات سازمانی مرتبط با دوسوتوانی

عنوان انگلیسی مقاله:

Organizing for Ambidexterity: A Paradox-based Typology of Ambidexterity-related Organizational States

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2015
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 19 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله مروری (Review Article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت استراتژیک – مدیریت کیفیت و بهره وری – مدیریت منابع انسانی – مدیریت استراتژیک منابع انسانی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس BAR – بررسی مدیریت برزیل
کلمات کلیدی دوسوتوانی سازمانی – پارادوکس – رشد – بهره برداری – اکتشاف
کلمات کلیدی انگلیسی organizational ambidexterity – paradox – growth – exploitation – exploration
ارائه شده از دانشگاه دانشگاه فدرال دو ریودوژانیرو – UFRJ/COPPEAD برزیل
نمایه (index)
Scopus – DOAJ
شناسه شاپا یا ISSN 1807-7692
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1590/1807-7692bar2015150029
لینک سایت مرجع https://www.scielo.br/j/bar/a/fVnKP3twLSDwwjwb569LDpq
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه SciELO
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  26 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2236

 

بخشی از ترجمه

بررسی ماهیت تنش بین اکتشاف و بهره برداری
تنش هایی از قبیل تنشی که در ساختار دوسوتوانی سازمانی نشان داده شده است (بین اکتشاف و بهره برداری) در زمینه مدیریت استراتژیک چیز جدیدی نیست. در قلب چندین موضوع استراتژیک، یک تنش اساسی بین مخالفان ظاهری قابل شناسایی است (DeWit & Meyer، 2010). این تنش ها چندین سطح تحلیلی را در بر می گیرند و قابل حذف نیستند, زیرا در ذات این موضوع قرار دارند0 (Dougherty & Hardy، 1996). نمونه های منتخب در جدول 1 برخی از تنش های موجود در نوشته های مدیریت استراتژیک را نشان می دهند.

توجه. منبع: اقتباس از DeWit، B.، & Meyer، R. (2010). استراتژی: فرآیند، محتوا، زمینه – چشم انداز بین المللی (ص 13). بوستون: Cengage Learning.
در رابطه با فرآیند استراتژی، یک رابطه شبیه به تنش شناخته شده, به برنامه ریزی استراتژیک پیش بینی شده، از بالا به پایین و شکل گیری استراتژی از پایین به بالای استراتژی اشاره دارد (Mintzberg & Waters ، 1985). یکی دیگر از تنش های متداول در نوشته ها در مورد نوسازی مداوم، افزایشی تدریجی و نوآوری های ناپیوسته، مختل کننده و نوسازی تحولات فناوری می باشد (Christensen و Raynor ، 2013).
تنش های مربوط به محتوای استراتژی شامل تنش بسیار زیاد است که قلب ساختار دوسوتوانی سازمانی را هدف می گیرد. یعنی بین اکتشاف قابلیتهای فعلی و اکتشاف قابلیتهای جدید (March 1991). یکی دیگر از تنش های سطح شرکت – تعهد به انتخاب های خاص و ارزش انعطاف پذیری (Ghemawat ، 1991) – وابستگی مسیر را در استراتژی سازی را هدف می گیرد.
در سطح صنعت، یک تنش گسترده بارز مربوط به میزان رقابت و همکاری با یک صنعت است (Brandenburger & Nablebuff، 1995). تنش دیگر به رفتار شرکت ها در یک صنعت کانونی که بر رعایت استانداردهای صنعت و بهترین شیوه ها (بدین ترتیب تولید هم شکلی در بین شرکت ها) یا تلاش برای منحصر به فرد بودن (تولید ناهمگونی) تاکید دارند, مربوط می شود. تنش هم شکلی – ناهمگونی موجب بحث و گفتگو بین دو دیدگاه مفهومی می شود: دیدگاه مبتنی بر منابع (Barney, 1991; Peteraf ، 2003) و نهادگرایی (DiMaggio & Powell، 1983).
برای هدف استراتژی، بحث و بررسی در مورد وظایف مدیریت ارشد – حداکثر نمودن ارزش سهامداران یا برآورده کردن نیازهای ذینفعان (Doyle، 1994) – تنش های مربوط به هدف سازمانی را نشان می دهد.
با گذشت زمان، تنش های ذکر شده بالا در زمینه های مختلف مطالعاتی که چندین دیدگاه مفهومی را در بر می گیرند گسترش یافته است. علاوه بر این، آنها هیچ ماهیت مفهومی مشترک ندارند، زیرا رابطه بین قطب های مخالف ممکن است دارای ویژگی های متمایزی باشد.

مفهوم سازی ممکن برای تنش ها در حوزه مدیریت استراتژیک
رابطه بین قطبهای متضاد در حوزه یک تنش استراتژیک خاص می تواند از چند طریق مفهوم سازی شود: مانند موازنه (سبک سنگین کردن) ها، معماها، معضلات و پارادوکس ها. هر مفهوم سازی, دیدگاه های مختلفی را در مورد ماهیت رابطه بین قطب ها ارائه می دهد و پیامدهای مربوط به نحوه برخورد سازمانها با هر تنش را به همراه می آورد.
مشخص کردن یک تنش به صورت یک موازنه، دلالت بر وقوع ترکیب های مختلف متعدد بین دو مقوله متضاد مشخص دارد که هیچ کدام ذاتاً بر دیگری برتری ندارد (DeWit & Meyer، 2010). تنش بین پاسخگویی و هم افزایی در شرکت های چندتجارتی را می توان به عنوان یک موازنه توصیف شود: هنگامی که سازمان ها از طریق محیط های بسیار غیرقطعی حرکت می کنند، بسته به نرخ های یادگیری سازمانی, تعادل بین این دو قطب می تواند به صورت پویا و مداوم در طول زمان تنظیم شود. (Posen و Levinthal، 2012). تنش دیگری که می توان آن را به عنوان یک موازنه مشخص نمود، تنش بین همکاری و رقابت است: هر دو قطب همیشه حضور دارند – رقابت به افزایش سهم بازار سازمان مربوط می شود، در حالی که همکاری به افزایش اندازه خود بازار اشاره دارد (Brandenburger & Nablebuff، 1995). برای یک موازنه، اگرچه قطب های یک تنش, رابطه متضاد دارند، هر دو قطب می توانند همزمان حضور داشته باشند، و چالش کار, ریزتنظیم جزئی هر قطب است.
ارتباط یک تنش با مفهوم معما (DeWit & Meyer، 2010) این ایده را منتقل می کند که مدیریت با مشئله چالش برانگیز تعداد محدودی از راه حل های بهینه تعریف شده (اما لزوماً شناخته نشده) روبرو است. بنابراین می توان گفت که با سیر کردن در محیط های پایدار با عدم قطعیت کم, سازمان می تواند از مفهوم پازل بهره ببرد: با کاربرد یک راه حل منفرد, سازمان ها می توانند برای مدت زمانی طولانی و نامعین بقا داشته باشند: ایجاد یک جایگاه ویژه یا بهره برداری موثر از پلت فرم موفقیت اولیه خود.
هنگامی که یک تنش به عنوان یک معضل شناخته می شود، رابطه بین قطب های مختلف در یک تنش دلالت بر این دارد که یک مسئله خشمگین کننده با دو راه حل وجود دارد که هیچ یک از آنها به طور منطقی بهترین راه حل نیست (DeWit & Meyer، 2010) و همچنین هیچ یک از این گزینه ها, مزایا و معایب مشخصی ندارند. مقابله کردن با تنش ها به عنوان یک معضل ممکن است در کوتاه مدت مفید باشد. به عنوان مثال، در مواجهه با کمبود منابع محیطی، مانند بحران مالی، ممکن است سازمان مجبور شود به منظور به حداکثر رساندن شانس های بقای خود، روی شیوه های فرماندهی و کنترل حالات سازماندهی متمرکز شود. برعكس، در دوره های زمانی مهم پیشرفت فناورانه، سازمان ها می توانند با استقلال بیشتر، سازماندهی كنند تا فرصتهای رشد را پرورش دهند و اطمینان حاصل كنند كه سازمان از فن آوری های جدید یا بسترهای فناوری استفاده می کند. مثال دیگر از یک معضل, مرتبط با نقش تیم مدیریت ارشد است: مدیریت, ارزش سهامداران را بهینه می کند، یا سعی در رضایت متعادل چندین ذینفع دارد (Doyle، 1994).
سرانجام، مفهوم كردن يك تنش به مثابه یک پارادوكس دلالت بر اين دارد كه دو عنصر ظاهرا متناقض و يا متقابلاً منحصر به فرد به نظر مي رسد در یک زمان درست باشند. به این ترتیب، یک پارادوکس هیچ راه حل واقعی نخواهد داشت، یعنی , یکپارچگی دو متضاد با یک درک داخلی سازگار از مسئله امکانپذیر نیست. بر خلاف ماهیت یکی از-یا در این معضل، پارادوکس را می توان به عنوان یک مسئله هردو-و توصیف کرد: یک عامل, درست است و عامل دیگر به طور همزمان در همان زمان صادق است (Cameron، 1986 ؛ DeWit & Meyer، 2010؛ Smith و Lewis ، 2011). در بهترین حالت، تصمیم گیرندگان می توانند برای مقابله با یک پارادوكس غیرقابل حل، یك سازش كارآمد را تصور كنند. چندین موقعیت استراتژیک, یک پارادوکس را در برمی گیرند، مانند مورد مرتبط با پویایی تعهد و وابستگی به مسیر (Ghemawat، 1991؛ Sydow، Schreyogg، & Koch، 2009). در چنین مواردی, ممکن است تصمیم گیرندگان بپذیرند که همه گزینه های استراتژیک در دسترس آنها نیست (زیرا ممکن است در مسیری مشخص قفل شده باشند)، در حالی که در همان زمان باید راه حل های کافی را برای مواجهه با پیش نیازهای جدید و تقاضامند محیطی پیدا کنند. این نوع وضعیت, یک پارادوکس را ایجاد می کند: راه حل بهینه باید محصول تاریخچه گذشته سازمان باشد و به همان اندازه محصول خواسته های جدید بازار آینده باشد – یک وضعیت معمول که شامل اکتشاف و بهره برداری می باشد.

ویژگی های متمایز تنش در قلب دوسوتوانی سازمانی
تنش بین اکتشاف و بهره‌برداری در قلب ساختار دوسوتوانی سازمانی قرار می گیرد. رابطه این دو قطب متضاد در نوشته ها (به صورت کم و بیش صریح) با مفاهیمی مانند تنش، موازنه، معما، معضل و پارادوکس به تصویر کشیده شده است، همانطور که در جدول 2 نشان داده شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا