دانلود رایگان ترجمه مقاله دوسوتوانی سازمانی (اسپرینگر 2012)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه اسپرینگر در 54 صفحه در سال 2012 منتشر شده و ترجمه آن 45 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

دوسوتوانی سازمانی

پیامدها برای ارتباط عملکرد-راهبرد

عنوان انگلیسی مقاله:

Organizational Ambidexterity
Implications for the Strategy-Performance Linkage

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2012
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 54 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش
فصل کتاب (Book Chapter)
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت استراتژیک – مدیریت منابع انسانی – مدیریت استراتژیک منابع انسانی – توسعه منابع انسانی – مدیریت عملکرد
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس دوسوتوانی سازمانی 
کلمات کلیدی دوسوتوانی سازمانی – سازمان های دوسویه – دوسوتوانی شرکت ها – شرکت های دوسویه
کلمات کلیدی انگلیسی organizational ambidexterity – ambidextrous organizations – firm ambidexterity – ambidextrous firms
ارائه شده از دانشگاه لایپزیگ، آلمان
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1007/978-3-8349-6859-3
لینک سایت مرجع https://link.springer.com/book/10.1007/978-3-8349-6859-3
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه اسپرینگر – Springer
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  45 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2224

 

بخشی از ترجمه

1.2. ساختار و هدف پایان نامه
برای پاسخ به این سؤالات تحقیق، نویسنده این پایان نامه را به پنج قسمت تقسیم کرد:
(الف) مقدمه، (B) بررسی نوشته ها، (C) سنتز، (D) طراحی تحقیق و تحلیل ها، و (نتیجه گیری) (E) نتیجه گیری (شکل 1).

2. مفهوم تناسب
“مفهوم تناسب” با داشتن سهم اصلی در تحقیقات مدیریت استراتژیک، گزینه های مدیریتی یک شرکت را تأیید می کند، زیرا چیزی بیش از بهترین روش برای مدیریت یک شرکت 33 وجود دارد. در نتیجه محققان روشهای مختلفی را برای دستیابی به مزیت رقابتی با هم ترازی ویژگیهای مختلف سازمانی مشخص کرده اند .34 بنابراین، برای معرفی صحیح مفهوم تناسب به شیوه ای ساختاری، این بخش ابتدا مبانی آن و تئوری اساسی شرایط احتمالی را توضیح می دهد.
بسیاری از زمینه های دیگر تحقیقات مدیریت، ایده تناسب را مورد استفاده قرار داده اند، مانند تجزیه و تحلیل تأثیر ویژگی های مدیریتی، 35 فناوری اطلاعات، 36 یا سیستم های کنترل مدیریت .37 با این وجود، بخش دوم این فصل به ویژه در مورد تحولات مربوط به تناسب بین استراتژی و ساختار متمرکز است. از آنجا که محققان فقط تعداد محدودی از ترکیب استراتژی و ساختار بالقوه را به عنوان ترکیبات مؤثر می بینند، 38 این بخش از فصل روی بهترین و رایجترین شیوه های کاری تأکید دارد و به شرکت ها نشان می دهد که چگونه باید یک تناسب کامل را ایجاد و حفظ کنند.
در حالی که اصول اساسی، مانند متناسب بودن استراتژی و ساختار یک شرکت با یک تمرکز منتخب (مستقل از دیدگاهی که نویسنده اتخاذ کرده است)، مطالعات در این زمینه توسط مفهوم سازی های مختلف را متحد می کند، طرح های آزمایشی منجر به نتایج متناقض شده اند. در بخش سوم این فصل، نوشته ها و یافته های تجربی از دهه های گذشته با استفاده از این رویکردهای مختلف ارائه شده است

3. دوسوتوانی سازمانی
در اوایل سال 1967، تامپسون در مورد نیاز یک شرکت برای قطعیت و انعطاف پذیری بحث کرد .305 علی رغم این حقیقت که نوع تحلیل مایلز و اسنو، به عنوان مثال، راهی برای مقابله با این وضعیت پارادوکس را نشان می دهد، طی دهه های گذشته بیشتر شرکت ها تمایل به اجرای استراتژی ها با تمرکز روشن دارند.306 با این وجود، به دلیل نقاط ضعف و انتقاد از رویکردهای متمرکز همانطور که در فصل قبل مشخص شد، به ویژه در اوایل دهه 1990، دانشمندان بیشتر و بیشتر به تفکر دوسوتوانی روی آوردند. علاوه بر این، سرعت شتابان تغییر در بازارها و افزایش رقابت جهانی، موجب ایجاد نیاز عملی به رویکردهای مختلف به روشهای موجود شد .307 از این رو، در حالی که چندین سال پیش شرکت ها تمایل داشتند استراتژی هایی را با محوریت کارایی یا انعطاف پذیری پیاده سازی کنند، 308 امروز ایده نظری و همچنین نیاز عملی برای ترکیب هر دو وجود دارد .309 تعدادی از مقالات به این پیشرفت توصیف شده اشاره دارند. در حالی که در سال 2004, تنها 10 مطالعه در مورد این پارادوکس بحث کردند، این تعداد در سال 2009 به بیش از 80 مورد رسید .310 با کمال تعجب، تحقیقات در مورد دوسوتوانی سازمانی فقط اخیراً به عنوان یک الگوی امیدوارکننده پدید آمده است.
در حالی که علاقه به سوابق و عواقب دوسوتوانی سازمانی افزایش یافته است، اختلاف نظر در مورد ماهیت این الگو نیز افزایش یافته است .312 از این رو، به عنوان اولین قدم، اصلی ترین منطق اساسی برای این مطالعه تعریف شده است. از آنجا که محققان دانش قابل توجهی را از زمینه های مختلف نوشته ها گرفته اند، مرحله دوم به بررسی سهم حوزه های مختلف تحقیق می پردازد. 313 ارزیابی نهایی از آخرین اثر مفهومی و تجربی در مورد این موضوع، به ویژه برای این حوزه استراتژیک مهم است.

3.1. مبانی نظری
در حالی که مشارکتهای اصلی در زمینه مدیریت استراتژیک، ایده دوسوتوانی سازمانی را تشریح کرده اند، 315 نوشته های اخیر در زمینه مدیریت استراتژیک از تمایز مارس 1991 بین اکتشاف و بهره برداری به عنوان یک پایه اساسی، برگرفته از حوزه یادگیری سازمانی استفاده می کنند.
شکل 13. تحقیق در مورد اکتشاف و بهره برداری

به طور دقیق تر، وی اظهار داشت كه شرکتها تمایل دارند كه یا بر قابلیتهای بهره برداری یا اكتشاف تمركز كنند، در حالی كه او فرض می كند كه سازمان ها به هر دو نیاز دارند: به منظور یادگیری از طریق تجربه با پالایش قابلیتهای موجود (بهره برداری) و همچنین ایجاد تنوع در تجربه از طریق آزمایش، نوآوری، و ریسک پذیری, هرچند, در کنار این مورد, محققان مختلف, تنش بین اکتشاف و بهره برداری در سازمان ها را که در شکل 13 نشان داده شده است بررسی نموده اند.

3.1.1. اکتشاف و بهره برداری
از منظر یادگیری سازمانی، بهره برداری, فعالیتهایی مانند بهره وری، تولید، انتخاب و اجرای را دربر می گیرد .318 سازمانهایی که فعالیت های بهره برداری را دنبال می کنند، قابلیت های خود را پالایش می کنند، دانش فعلی را اعمال می کنند و فعالیتهای فعلی را بر حوزه های موجود متمرکز می کنند. در پایان، فعالیت های بهره برداری از طریق پالایش و به روز کردن دانش، قابلیت اطمینان را در تجربه ایجاد می کنند.
بهره برداری به شیوه ای وسیع تر و مدیریت-محور به نوآوری های افزایشی تدریجی برای محصولات و عملیات های موجود (یا به طور کلی صلاحیت ها) به منظور پاسخگویی به نیازهای مشتریان موجود اشاره دارد .321 این به معنی استفاده و گسترش دانش و مهارت های موجود است و سرانجام منجر به بهبود طراحی های ایجاد شده، گسترش محصولات و خدمات موجود یا افزایش بهره وری کانال های توزیع موجود می شود .322 از این طریق، کاربرد دانش فعلی باعث بهبود و بهره برداری از محصولات و خدمات موجود می شود، به عنوان مثال، برای سودآوری در کوتاه مدت .323
در حالی که برخی از سازمانها بر بر فعالیت های بهره برداری به منظور بهبود و استفاده از شایستگی های موجود متمرکز هستند، برخی دیگر فعالیت های اکتشافی را تقویت می کنند و بنابراین صلاحیت های متفاوتی را ایجاد می کنند. تنوع، آزمایش، انعطاف پذیری، ریسک پذیری و نوآوری, این تمرکز اکتشافی را نشان می دهد .324 بنابراین، جدای از دانش موجود و دانش جدید ایجاد شده با هدف توسعه فناوری ها، محصولات، بازارهای جدید، مدل های تجاری یا شایستگی ها پایه و اساس رشد و گردش پول یک شرکت را در درازمدت ایجاد می کنند .325 از این رو، اکتشاف زیر به عنوان تقویت نوآوری های بنیادی برای پاسخگویی به نیازهای مشتریان و بازارهای نوظهور تفسیر می شود. این شامل ارائه محصولات جدید، ایجاد بازارهای جدید و توسعه کانالهای توزیع جدید است .327
همانطور که به طور خلاصه توسط مارس بیان شده است، تمایز بین فعالیت های اکتشافی و بهره برداری، تفاوت های اساسی در سازماندهی و رفتار شرکت را به وجود می آورد. برای مقایسه کاملاً مشخص از ویژگیهای اصلی هر دو نوع نوآوری، به شکل 14 مراجعه کنید. به طور سنتی، بیشتر سازمانها تصمیم گرفته اند تا بر بهره برداری یا اکتشاف متمرکز شوند .328
اتخاذ این رویکرد متمرکز, گزینه ای مناسب به نظر می رسد، زیرا به قابلیت های عمیقاً متفاوت در سازمان نیاز دارد و از نظر مفهومی به راحتی قابل پیاده سازی هستند .3030 اگرچه هدف شرکتهای بهره برداری محور, دستیابی به بهره وری بهتر با تمرکز بر تولید و روتین سازی است، هدف شرکت اکتشاف گرا, خلق رویکرد باز به ایجاد انعطاف پذیری در سازمان از طریق یک رویکرد باز به یادگیری مانند آزمایش و ورود به پروژه های نوآوری ریسکی تر است.332 با این وجود، تمرکز غالب بر بهره برداری یا اکتشاف می تواند یک شرکت را به ناکامی در بازار سوق دهد و بنابراین صرفاً تمرکز روی یک فعالیت یا فعالیت دیگر ممکن است نتایج رضایت بخش را ارائه ندهد. مارس 333 گزارش داد در حالی که پیگیری انحصاری فعالیت های بهره برداری ممکن است به بهبودهای عملکردی کوتاه مدت به دلیل افزایش کارآیی منجر شود، در نهایت به دام صلاحیت منجر می شود .334 یعنی با توجه به تمرکز بر محیط فعلی (و عدم انطباق با تغییرات چشمگیر محیط)، مهارت و دانش در طول زمان منسوخ می شوند و عملکرد درازمدت کاهش می یابد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا