دانلود رایگان ترجمه مقاله مدیریت استراتژیک دانش (سال 2009)

 

 

این مقاله انگلیسی در 12 صفحه در سال 2009 منتشر شده و ترجمه آن 12 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

مدیریت استراتژیک دانش: در جستجوی یک مدل سازمانی بر اساس دانش

عنوان انگلیسی مقاله:

STRATEGIC KNOWLEDGE MANAGEMENT: IN SEARCH OF A KNOWLEDGE-BASED ORGANIZATIONAL MODEL

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2009
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 12 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
رشته های مرتبط با این مقاله علم اطلاعات و دانش شناسی – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت اطلاعات – مدیریت دانش – مدیریت استراتژیک – مدیریت استراتژیک منابع انسانی – مدیریت منابع انسانی
کلمات کلیدی مدیریت دانش – مدیریت اطلاعات – مدل ‌های سازمانی – استراتژی ‌های سازمانی
کلمات کلیدی انگلیسی Knowledge Management – Information Management – Organizational Models – Organizational Strategies
ارائه شده از دانشگاه  
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  12  صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2212

 

بخشی از ترجمه

 سومین بخش از مدل چو (1998) شامل (ج) تصمیم‌گیری است. شرکت باید بهترین را در میان کسانی که محتمل و ارائه شده است و به دنبال آن در استراتژی سازمان است انتخاب کند. فرآیند تصمیم‌گیری در سازمان توسط اصل عقلانیت محدود، همانند ارائه شده توسط مارس و سیمون (1975)ساخته می‌شود. بسیاری از استنباط ‌ها بر مبنای تئوری تصمیم‌گیری است، چو (1998) و همچنین مارس و سیمون (1975) لیست تعدادی از آنها را بیان کرده‌اند: (1) فرآیند تصمیم‌گیری بر مبنای هدایت جستجو برای جایگزین‌ هایی است که علی ‌رغم تلاش برای راه ‌حل بهینه به اندازه کافی رضایت ‌بخش و یا خوب است؛ (2) انتخاب یکی از گزینه ‌ها تنها به‌ معنی منصرف شدن در ظهور تجارت و یا هزینه‌ های فرصت است؛ (3) تصمیم کاملا عقلانی به اطلاعاتی فراتر از قابلیت نیاز سازمان که جمع‌آوری می‌کند و پردازش اطلاعات فراتر از ظرفیت انسان برای اجرا نیاز دارد.

2) ایجاد یک فضای سازمانی برای دانش، فعال کردن زمینه یا “BA”

 ایجاد دانش سازمانی، در واقع، تقویت دانش ایجاد شده توسط افراد است، پس از آن که شرایط متنی  برآورده و یا توسط این سازمان فعال شد. این چیزی است که ون کروگ، آچیجو و نوناکا (2001) “BA” نامیدند، که شرایط و یا زمینه را توانا می‌سازد. “BA” در سطح تاکتیکی به‌منظور پر کردن شکاف موجود بین استراتژی و عمل مورد نیاز است. در این زمینه، درک درستی از کلمه‌ی “مدیریت” هنگامی که با کلمه “دانش” همراه می‌شود نباید به معنی کنترل باشد، اما هم ‌معنی ارتقای فعالیت ‌های خلق دانش و به اشتراک‌گذاری در فضای سازمانی است. از این رو، KM یک چشم ‌انداز جدید هرمنوتیکی از دانش به عنوان یک منبع به دانش به عنوان یک قابلیت، از مدیریت دانش به مدیریت نسبت به دانش فرض می‌کند. نوناکا و تاکوچی (1995) و فون کروگ، آچیجو و نوناکا (2001) بسیاری از عناصر “BA” را لیست کردند که عبارتند از: هرج و مرج خلاق، افزونگی، طرح، فرهنگ سازمانی و رفتار انسان، رهبری، هدف یا چشم‌انداز آینده و توانمند سازی، ذکر ساختار سازمانی و طرح، در میان دیگران است.

3) استعاره “KM Umbrella”
در گذشته، استعاره”KM Umbrella” فرض می‌شود که زیر مرزهای خود، بسیاری از تم‌ ها، ایده‌ها، روش‌های مدیریتی و ابزار IT مربوط به اطلاعات و دانش در زمینه سازمانی و حساس به آن بوده است. ضروری است تا تعدادی از آنها را مشخص کنیم، از جمله، مدیریت اطلاعات استراتژیک ، سرمایه فکری، یادگیری سازمانی، هوش رقابتی و جوامع در عمل. این دقیقا نفوذپذیری بین این تم ‌ها است که حدود چارچوب نظری را مدیریت دانش میسر می‌سازد. بازخورد ملاحظه شده از طبقه ‌بندی موضوعات umbrella‖ -KM در مدل پیشنهادی توسط چو در سال (1998) به ‌دست آمده است. هوش رقابتی و پویش زیست محیطی از ابتکارات است روش و ابزار مدیریتی IT که حس مفهوم استراتژیک در ساخت عمل را تحریک می‌کند. ساخت حس یک مفهوم استراتژیک است و به‌عنوان مثال، هوش رقابتی، رویکرد مدیریتی مبتنی بر عمل، یک راه برای تبدیل استراتژی به عمل با استفاده از حق رویکرد مدیریتی و یا ابزار IT است که می‌تواند در KM-umbrella پیدا شود. جوامع، مدیریت اطلاعات استراتژیک و یادگیری سازمانی برای موضوع خلق دانش مناسب است.
شکل 1 نقشه مفهومی یکپارچه را خلاصه و نشان می‌دهد. این نقشه یک تکامل از مطالعات نویسندگان (سوزا و آلوارنجا نتو، 2003 و آلوارنجا نتو، 2005) است و هر دو به عنوان یک چارچوب نظری و یک راهنمایی برای تحقیقات میدانی و جمع‌آوری داده‌ها استفاده می‌شود، و سطوح استراتژی (دانش سازمان)، محیط زیست (“BA”) و سطح عمل، شامل تمام طرح‌های سنتی به همراه KM، همراه با ابزار فناوری اطلاعات و روش‌های مدیریتی، و یا ابزار مدیریتی است. درک مدیریت فرآیند کسب ‌وکار، کارت امتیازی متوازن، بنچمارک، پاداش متغیر، شرکت دانشگاه، به اشتراک گذاری دانش سیاست، مدیریت بینایی، برنامه‌ریزی منابع سازمانی، هوش کسب و کار، گردش کار، آموزش از راه دور، مدیریت اسناد، پورتال، عوامل، شبکه ‌های داخلی، طبقه ‌بندی و نقشه‌های دانش توضیح هر یک از این ابزار فراتر از هدف این مقاله است.

همخوانی با نقشه مفهومی یکپارچه‌ی فوق، اساس مفهومی به سمت یک مدل مدیریت برای سازمان مبتنی بر دانش یا دانستن سازمان است. نقطه شروع یک معماری سازمانی چهار جانبه است و به شرح زیر است: (1) استراتژی: تمرکز بر دانش و شایستگی محوری شرکت؛ (2) ساختار: به دنبال انعطاف ‌پذیری برای ایجاد و اشاعه دانش (3) تکنولوژ/ فرآیندها: شامل توابع شناسایی، ضبط، انتخاب و اعتبارسنجی، سازمان و ذخیره‌سازی، به‌اشتراک‌گذاری، دسترسی و توزیع، نرم ‌افزار و خلق دانش است؛ (4) مردم: کارگران ماهر دانش. آنها ادعا می‌کنند که پیشنهاد آن‌ها از طریق شیوه‌هایی مانند یادگیری سازمانی، فکری انجام مدیریت سرمایه و هوش رقابتی، در میان دیگران است. شکل 2 خلاصه معماری سازمانی چهارجانبه از دانش سازمانی را نشان می‌دهد:
شکل 1 و شکل 2 چند نکته مشترک دارند که مورد بررسی قرار گرفته است. در بخش بعدی، قبل از ارائه نتایج، روش تحقیق توضیح داده شده است.

روش
دو مجموعه از مطالعات در یک چشم ‌انداز طولی (2001-2007) ارائه شده است. این تحقیقات طولی هدف منحصر به فردی از بررسی و تجزیه و تحلیل فرآیندهای موثر مدیریت دانش (KM)در اجرای سطح جهانی سازمان را دارند. هدف اصلی، بررسی و تجزیه و تحلیل مفاهیم، انگیزه‌ها، شیوه، سنجش و نتایج حاصل از اجرای فرآیندهای KM در صنایع مختلف است. اولین مجموعه از مطالعات شامل 20 مورد جهانی مربوط به گذشته و به‌عنوان چارچوب نظری تحت عنوان “ارائه‌ی نقشه مفهومی یکپارچه KM” بود. این پیشنهاد نظری پس از آن برای اثبات در یک مطالعه کیفی با سه سازمان بزرگ در چارچوب سازمانی برزیل قرار داده شد. به منظور اثبات و تست نقشه مفهومی یکپارچه KM، مطالعات موردی در سه سازمان بزرگ برزیل انجام شد. مدل تحلیلی در پنج دسته‌ی تحلیل به ‌عنوان دستورالعمل تحقیقات میدانی تقسیم ‌بندی شد. یک تبدیل سینوسی در انتخاب سازمان‌ها حقیقتی بود که در حال حاضر آنها باید KM را برای اجرا داشته باشند و برای این موضوع، سه سازمان هر یک متعلق به یکی از سه بخش اقتصاد انتخاب شدند، Centro Tecnologia Canavieira(CTC)، Siemens do Brasil and Pricewaterhouse و Coopers (PwC). استفاده از استراتژی پژوهش کیفی، مطالعه موارد متعددی با واحد گنجانده شده از معیارهای تجزیه و تحلیل بود و سه قضاوت از کیفیت پژوهش پروژه: معتبر از ساختار، اعتبار خارجی و قابلیت اطمینان مشاهده شد. منابع زیادی از شواهد مورد استفاده قرار گرفت- مصاحبه‌ی نیمه ساخت ‌یافته، اسناد تحقیقات و و مشاهده مستقیم و پیشنهاد مایلز و هوبرمن (1984) به منظور تجزیه و تحلیل داده‌ی جمع‌آوری شده در این زمینه تصویب شده است. پیشنهاد آن‌ها متشکل از سه جریان فعالیت بود: کاهش داده، نمایش داده و نتیجه‌گیری طراحی/ تأیید. زمینه تحقیقات در شهرستانها (1) پیرکیکبا، SP، (2) سائو پائولو، SP و (3) بلو هوریزونته، MG در 19ماه مارس، 2005 تا 12 آوریل، 2005 است. در مجموع 17 مصاحبه، انجام شد که منجر به 35 ساعت ضبط صدا و 533 صفحه از رونوشت است. بنا به مستند پژوهش، حدود 1600 صفحه با کاهش 12درصدی مورد بررسی قرار گرفت. چهار دوره‌ی کاهش داده تا زمانی که داده ‌ها بتواند در کار نهایی گنجانده شوند لازم بود و نمایش هشت کاهش تولید شده بر اساس دسته‌بندی ‌های تحلیلی ایجاد شد. نتایج در بخش بعدی ارائه خواهد شد.

نتایج
در اینجا دو مجموعه از مطالعات بود اولین مجموعه 20 مورد جهانی KM مربوط به گذشته بود و دومی پژوهش مورد مطالعه در سه سازمان بزرگ در چارچوب سازمانی برزیل بود. هر دو در پایین ارائه خواهد شد:
1) اولین مجموعه از مطالعات: 20 مورد جهانی مربوط به KM در گذشته است
آلوارنجا نتو (2002) یک مطالعه بر اساس 20 مورد جهانی مربوط به KM در گذشته‌ی کسب ‌وکار انجام داد. منابع برای مطالعه‌ی او شامل مجلات (مانند CIO و مجلات داروین) بود، پایگاه‌داده‌ی عمومی در دسترس بر روی شبکه جهانی وب (مانند Webcom ) و پایگاه‌ داده‌ی دانشگاه (مانند دانشگاه تگزاس) بود. مدل تجزیه و تحلیل او با متغیرهای متعدد دیگری درگیر یود، اما یکی از اصول اصلی حول پیشنهاد چو در (1998) برای سه عرصه‌ی استفاده استراتژیک از اطلاعات در سازمان‌ها بود: sensemaking، خلق دانش و تصمیم‌گیری. نتایج نشان داده است که تاکید اصلی از 20 مورد در عرصه‌ی خلق دانش و با تعهد به مدیریت اطلاعات بود. در میان لیستی از شیوه‌های با حد و مرز مشخصی در پژوهش، شیوه‌هایی مانند هوش رقابتی و جوامع عمل، یادگیری سازمانی، مدیریت سرمایه‌های فکری و چند نفر دیگر پیدا شد. یافته‌های مطالعه پایه و اساس پیشنهاد نمایش داده شده در شکل 1 است و دومین مجموعه از مطالعات انجام شد.
ب) دومین مجموعه از مطالعات: مطالعات موردی در سه سازمان بزرگ در داخل زمینه سازمانی برزیل
بر اساس چارچوب نظری که به‌عنوان نتیجه‌ی اولین مجموعه از مطالعات طراحی شده است، هدف اصلی از دومین مجموعه از مطالعات بررسی و تجزیه و تحلیل مفاهیم، انگیزه‌ها، شیوه‌ها و نتایج KM در سه سازمان بزرگ برزیل است. مدل تحلیلی در چهار دسته بنا به تحقیقات میدانی تقسیم شده بود، یعنی: (1) دلایل و یا انگیزه ‌های که منجر به مدیریت دانش سازمان می‌شود؛ (2) تعریف پایدار و یا درک درستی از KM یا / و مفاهیم دانش؛
(3) جنبه‌ها، روش‌های مدیریتی و ابزار تحت نظارت KM، برنامه یا پروژه (“KM Conceptual Umbrella) (4) نتایج اصلی مربوط یا تولید شده توسط مدیریت دانش. نتایج به‌دست آمده در خطوط زیر ارائه شده است.
(a) دلیل اصلی و یا انگیزه برای پذیرش مدیریت دانش در سازمان از این مطالعه مربوط به جنبه‌های زیر است:
• عدم وجود مناسک حفاظت و به اشتراک‌گذاری اطلاعات و دانش، هدایت کردن سازمان به اختراع تلاش ثابت و مستمر.
• مشکلات با داده‌ها / جمع‌آوری اطلاعات، درمان، سازمان و انتشار، نشانه‌ی عدم وجود مدیریت اطلاعات استراتژیک است؛
• شناخت این که هر دوی اطلاعات و دانش از عوامل اصلی در رقابت مدرن هستند؛
• نیاز به ایجاد یک فضای سازمانی برای دانش، همچنین شناخته شده با نام “BA”، در برابر نیاز به آدرس‌های فرهنگی و مسائل رفتاری.
2) تعاریف سازمانی برای KM
یک عدم توافق، نگرانی نسبت به تعریف برای KM در سازمان‌های این مطالعه به‌وجود آورده است. با این وجود، چند اصطلاح در پاسخ مصاحبه ‌شوندگان مشترک بودند (تجزیه و تحلیل محتوا)، مانند، فرآیند، اطلاعات، دانش، نوآوری، تبدیل دانش صریح ضمنی، ثبت‌نام، فرهنگ سازمانی، دسترسی و استفاده.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا