دانلود رایگان ترجمه مقاله تأثیر تنوع سیاست بر ارتباط ارزش افشاهای مرتبط با اکتشاف (ساینس دایرکت – الزویر 2017)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 15 صفحه در سال 2017 منتشر شده و ترجمه آن 30 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

حسابداری در صنعت استخراجی بورس سهام لندن: اثر تنوع سیاست بر رابطه ارزشی افشای مرتبط با اکتشاف

عنوان انگلیسی مقاله:

Accounting in the London Stock Exchange’s extractive industry: The effect of policy diversity on the value relevance of exploration-related disclosures

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2017
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 15 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله حسابداری – اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله حسابداری مالی – اقتصاد مالی – اقتصاد نفت و گاز – توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس بررسی حسابداری بریتانیا
کلمات کلیدی اکتشاف – IFRS6 – رابطه ارزشی – صنعت استخراجی
کلمات کلیدی انگلیسی Exploration – IFRS 6 – Value relevance – Extractive industry
ارائه شده از دانشگاه کالج دانشگاهی دوبلین، دوبلین، ایرلند
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
0890-8389
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.bar.2017.08.004
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0890838917300422
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  30 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2169

 

بخشی از ترجمه

سازمان های مهم تنظیم استاندارد تلاش کرده اند تا شیوه حسابداری را برای مخارج اکتشافی استاندارد کنند.اولین تلاش در این راستا در ایالات متحده آمریکا به دنبال بحران نفتی در سال 1973 انجام شد که منجر به افزایش مقررات بخش انرژی شد. کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) اجرای استانداردهای حسابداری برای بخش نفت و گاز را تا پایان سال 1977 وظیفه کرد و پس از آن وظیفه را به FASB واگذار کرد. FASB ، پیش نویسی را در جولای 1977 با این توصیه مطرح کرد که روش تلاش موفق برای حساب مخارج اکتشاف تبدیل به سیاست اجباری شود (Cairnie، 1985؛ Cortese، 2011).توصیه های FASB موجب واکنش شدیدی از جانب اجزاء اصلی صنعت شد. یک تلاش مهم تاثیرگذاری با بیش از 100 شرکت اکتشاف کوچک، بعد از اینکه روش قیمت تمام شده را استفاده کردند حاصل شد(Cortese، 2011).این شرکت ها معتقدند که تغییر مورد نیاز برای روش تلاش موفقیت آمیز ممکن است درآمد گزارش شده آنها و رقم تساوی سهام را کاهش دهد و منجر به افزایش قابل توجهی در نوسان درآمد آنها شود.در نتیجه، این امر ممکن است توانایی آنها در بالا بردن سرمایه را کاهش دهد و موجب کاهش فعالیت اکتشافی شود و همچنین منجر به بدترشدن موقعیت رقابتی آنها شود. FASB معتقد بود که روش تلاش های موفقیت آمیز پیشنهادی، بطور تصوری برتر از روش قیمت تمام شده بود.آنها اظهار داشتند که یکسانی در عملیات حسابداری مخارج اکتشاف می تواند مقایسه پذیری صورت مالی شرکت های استخراجی را افزایش دهد و اشاره کردند که بیشتر شرکت های کوچکتر که از روش تلاش موفقیت آمیز استفاده کردند، متحمل اثرات ناسازگار در موقعیت رقابتی خود یا در توانایی خود برای افزایش سرمایه نشدند. وزارت دادگستری ایالات متحده بهSEC اصرار کرد تا توصیه ها را به تعویق بیاندازد تازمانیکه نشان داده شود که آنها می توانند گردش اطلاعات را برای سرمایه گذاران اصلاح کنند و تاثیرات ضد رقابتی نداشته باشند(Lev، 1979). SEC در زمینه بحران بین المللی نفت با فشار مواجه شد و در سال 1978 توصیه های FASB را رد کرد و اعلام کرد که توصیه ها بیش از حد محتاطانه و بر خلاف منافع عمومی بوده است (Luther، 1996)
دومین تلاش برای استانداردسازی شیوه های حسابداری مربوط به مخارج اکتشاف در صنعت استخراجی توسط IASC در سال 1998 آغاز شد. IASC در نوامبر 2000 مقاله «خلاصه مسائل: صنایع استخراجی» را تا 30 ژوئن 2001 منتشر کرد.این مقاله مطلوب روش تلاش های موفقیت آمیز بود زیرا روش اجباری را برای مخارج اکتشاف و ارزیابی در نظر می گرفت. اکثریت قریب به اتفاق (85٪) پاسخ های این مقاله از این توصیه ها حمایت کردند.پاسخ های غیرحمایتی عمدتا از گروه های تاثیرگذار صنایع استخراجی بودند که اعضا آن شامل شرکت های نفت و گاز کوچکتر با دنبال کردن روش قیمت تمام شده بود(Cortese، Irvine، و Kaidonis، 2010).
IASC در سال 2000 با نام IASB بازسازی شد. در سپتامبر 2002، IASB اعلام کرد که امکان نبود تا پروژه صنعت استخراجی را در زمان اتخاذ IFRS توسط نهادهای لیست شده اروپا در سال 2005 کامل کنیم. بنابراین پروژه تا زمان مجوز دستور کار به تعویق افتاد. در همان ماه،IASB و FASB توافقنامه Norwalk را با تایید هر دو تعهد سازمان تنظیم استاندارد برای همگام کردن دو مجموعه استاندارد حسابداری تحت مسئولیت پذیری آنها امضا کردند.توافقنامه Norwalk گام مهم و رسمی در راستای هماهنگ کردن استانداردهای گزارشگری مالی آمریکا (یعنی اصول حسابداری پذیرفته شده آمریکا (GAAP))وIFRS نشان داد.با توجه به استحکام استانداردسازی شیوه حسابداری در صنعت استخراجی که FASB در سال 1970 تجربه کرد، به تعویق انداختن پروژه صنعت استخراجی از مانع چشمگیری در فرآیند هماهنگ سازی جلوگیری کرد.در ژانویه 2004، IASB پیش نویس 6 «اکتشاف برای، و ارزیابی منابع معدنی» را منتشر کرد، محتوای آن از مقررات مندرج در IFRS 6 بود که در دسامبر 2004 منتشر شد و برای دوره های گزارشگری در اوایل یا بعد از یکم ژانویه 2006 موثر واقع شد (Asekomeh و همکاران، 2006؛ Cortes، Irvine، و Kaidonis، 2007؛ Cortes 2013؛ Cortes، Irvine، و Kaidonis، 2009 Cortese و همکاران2010).
IASB می گوید یکی از اهداف IFRS 6 این است که هنگامیکه IASB عهده دار بررسی جامعی از شیوه های حسابداری در صنعت استخراجیمی شود محدودیت عملیات حسابداری مخارج اکتشاف را بدون نیاز به تغییرات عمده که شاید لازم باشد معکوس شود بهبود می بخشد ( IASB، 2004)

2.1.2 بخش معدن کاوی
نوشتیجاتِ شیوه های حسابداری در بخش معدن کاوی، به اندازه بخش های نفت و گاز گسترده نیست.Vent و Milne (1989) تلاش های اولیه بین المللی در ایجاد شیوه حسابداری استاندارد شده برای صنعت معدن کاوی که در دوره 1895 تا 1930 بود را توصیف می کنند. فاز اول در سطح بین المللی بود و عمدتا توسط مدیران معدن، حسابداران و مهندسان حرفه ای هدایت می شد.تلاش های ملی برای افزایش همسانی حسابداری در استرالیا، آمریکای شمالی و آفریقای جنوبی به طور مستقل صورت گرفته است. مؤسسه معدن کاوی و ذوب فلز مستقر در لندن، کمیته حساب های معدن را در سال 1908تاسیس کرد که در سطح بین المللی از کارشناسان معدن کاوی برای مکان های مهم معدن کاوی بهره می برد.در دسامبر 1910، مؤسسه معدن کاوی و ذوب فلز، گزارشی را اتخاذ کردند که توسط کمیته حساب های معدن ایجاد شده بود و شامل توصیه هایی در مورد شیوه های حسابداری استاندارد شده در بخش معدن کاوی بود. این توصیه ها موافقتی از چند مجله معدن کاوی و حسابداری دریافت کردند(Vent & Milne، 1989). علیرغم تلاش های رهبران صنعت معدن کاوی، اتخاذ استانداردها داوطلبانه و حاوی اختلافات زیادی بود.با وجودی که پیشرفت هایی در زمینه استانداردسازی بین المللی شیوه حسابداری در صنعت استخراجی صورت گرفته است اما توصیه های موسسه معدن کاوی و ذوب فلز به طور گسترده توسط شرکای صنعتی پذیرفته نشده است.
Luther(1996)توضیح می دهد که چگونه از قرن 18 روش های حسابداری در کشورهای معدن کاوی اصلی، بصورت مستقل برای شرکت های معدن کاوی آنها توسعه یافته است.عوامل خاص کشور، از جمله توسعه قانون موضوعه بریتانیا در رابطه با نگهداری سرمایه و تعیین سود قابل توزیع، تاثیری بر روش های حسابداری کشورهای معدن کاوی گذاشته است.Morris (1975) توضیح می دهد که چرا در بعضی کشورها تخفیف محاسبه مالیات در سود یا زیان شرکت های استخراجی باید شناخته شده باشد. علاوه بر این، اینکه کدام قانونگذاری، محاسبه سود قابل توزیع و پس از آن سیاست سود تقسیم شده شرکت های استخراجی را تعیین کند بین کشورها متفاوت است (Luther ، 1996).
الزامات IFRS 6 به شرکت های معدن کاوی اجازه می دهد تا استفاده از سیاست حسابداری برای مخارج اکتشافی را که قبل از اجرای استاندارد مورد استفاده قرار گرفته بود ادامه دهند.با این حال، شیوه های حسابداری شرکت های معدن کاوی لیست شده در بازارهای مهم سرمایه مانند LSE ممکن است با توجه به موقعیت جغرافیایی شرکت ها متفاوت باشد. نوشتیجات علمی مربوط به شیوه حسابداری شرکت های معدن کاوی در مقایسه با نوشتیجات جامع موجود در بخش نفت و گاز کم توسعه یافته است.

2.1.3 سایر اطلاعات: افشای ذخایر
بخش های قبلی، توسعه استانداردهای حسابداری را در رابطه با افشای هزینه تاریخی مخارج اکتشافی که شرکت های استخراجی متحمل شدند بیان می کند. همچنین تلاش هایی برای توسعه استانداردهای افشای اطلاعات در رابطه با ذخایر بالقوه و اثبات شده شرکت های استخراجی صورت گرفته است (Cairnie، 1985؛ Luther، 1996؛ Trueman، 1975). SEC شرکت های لیست شده در آمریکا را نیاز داشت تا از دسامبر 1977 شناسایی ذخایر (RRA)را اعمال کند. فهرست کردن قوانین بورس سهام استرالیا و نیوزلند، شرکت های لیست شده ایی را نیاز داشت تا کد استرالیایی را برای گزارشگری نتایج اکتشاف، منابع معدنی و ذخایر سنگ معدنی که به عنوان کد کمیته مشترک ذخایر سنگ معدنی (کد JORC) شناخته می شود به ترتیب از سال 1989 و 1992 اعمال کنند.
نظر به اینکه برخی مطالعات قبلی نشان می دهد که افشای ذخایر، بیشتر به افشای هزینه تاریخی مخارج اکتشاف مربوط است(Asekomeh، Russell، Tarbert، & Lawal، 2010؛ Boone، 2002)، تمرکز این مقاله بر افشای هزینه تاریخی مخارج اکتشاف شرکت های استخراجی است.

2.1.4 توسعه های اخیر در مورد حسابداری مخارج اکتشاف
IFRS 6 به عنوان استاندارد موقت مشروط برای اجرای اولیه IFRS در شرکت های لیست شده اروپایی در نظر گرفته شده است.در آوریل 2010، یافته های پروژه تحقیقی فعالیتهای استخراجی منتشر شد (که در آن IASB مشارکت داشت) که تیمی از وضع کننده های استاندارد ملی استرالیا، کانادا، نروژ و آفریقای جنوبی عهده دار آن بودند.محققان چگونگی ارزیابی و دسته بندی مقادیر ذخایر کشف شده، نحوه محاسبه و اندازه گیری خواص استخراجی، و اینکه چه اطلاعاتی باید در صورت مالی شرکت های استخراجی افشا شود را مورد بررسی قرار دادند.نشان داده شده که IASB باید فعالیت های استخراجی را بخشی از دارایی های نامشهود و فعالیت های تحقیق و توسعه(IASB، 22016)بررسی کند.
IASB هنگامی که پروژه تحقیقاتی دارایی های نامشهود را بخشی از مشاوره دستور کار IASB در سال 2011 فعال کرد، در دسامبر 2012 به طور موثر تلاش های خود را برای بررسی یک استاندارد حسابداری صنعتی خاص در صنایع استخراجی متوقف کرد. پروژه تحقیقاتی IASB طراحی شده تا امکان پذیری ایجاد مجموعه ایی از الزامات گزارشگری فعالیت های تحقیقاتی، اکتشاف و توسعه را در طیف وسیعی از صنایع ارزیابی کند.با این حال، IASB این پروژه را به عنوان اولویت پایین مشخص کرده و از تاریخ ماه مه 2016 کار گسترده ایی انجام نداده است (IASB، 2016).
LSE برای شرکت های سراسر جهان به عنوان بازار انتخابی تبلیغ شده است. شرکت هایی که تحت دسته های نفت، گاز و معدن کاوی LSE لیست شده اند از پنج قاره هستند.زمینه مشارکت کشورهای لیست شده در شرکت های LSE نشان می دهد که شرکت هایی از حداقل 26 کشور در بخش نفت و گاز و حداقل 15 کشور در بخش معدن کاوی وجود دارد. تمام مخارج اکتشاف و ارزیابی شرکت های استخراجی لیست شده در LSE باید مطابق با IFRS 6 باشند. این شامل دو استثنا است که تنوع شیوه های حسابداری در رابطه با عملیات مخارج اکتشاف و ارزیابی را اجازه می دهد.اولین استثنا از پاراگراف 11 و 12 IAS 8 است (سیاست های حسابداری، تغییرات در ارزیابی ها و خطاهای حسابداری).این استثنا نیاز مراجعه به IFRS های مشابهو اعلامیه های دیگر موسسات تنظیم استاندارد با چارچوب مفهومی مشابه را هنگامیکه سیاستی برای مخارج اکتشافی ایجاد می کنیم که در آن هیچ IFRS خاصی اعمال نمی شود برطرف می کند.استثنایIAS 8 به شرکت های استخراجی اجازه می دهد تا اعمال سیاست حسابداری مورد استفاده در قبل از صدور IFRS 6 را ادامه دهند.همانطور که شرکت های لیست شده در LSE از کشورها و قاره های مختلف ناشی می شوند، این الزام به طور موثر تنوع شیوه های حسابداری مخارج اکتشاف را اجازه می دهد در حالی که همچنان مطابق با IFRS باقی بمانند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا