دانلود رایگان ترجمه مقاله اختلال نقص توجه با یا بدون بیش فعالی در بیماران سندرم داون (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۱)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۵ صفحه در سال ۲۰۱۱ منتشر شده و ترجمه آن ۱۱ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

اختلال نقص توجه با یا بدون بیش فعالی یا تکانشگری (تحریک) در کودکان مبتلا به سندرم داون

عنوان انگلیسی مقاله:

Attention deficit disorder with or without hyperactivity or impulsivity in children with Down’s syndrome

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۱
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۵ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی – روانشناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله ژنتیک پزشکی – پزشکی کودکان – روانشناسی بالینی کودک و نوجوان – روانپزشکی – مغز و اعصاب
چاپ شده در مجله (ژورنال) بررسی بین المللی پزشکی در مورد سندرم داون
کلمات کلیدی سندرم داون – عملکرد مدرسه – اختلال کمبود توجه با یا بدون بیش فعالی – تشخیص – همبودی
کلمات کلیدی انگلیسی Down’s syndrome – School performance – Attention deficit disorder with or without hyperactivity – Diagnosis – Comorbidity
ارائه شده از دانشگاه خدمات اطفال، مرکز پزشکی داون، بنیاد کاتالانا سندرم داون
شناسه شاپا یا ISSN
۲۱۷۱-۹۷۴۸
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/S2171-9748(11)70006-X
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۱ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F2142

 

بخشی از ترجمه
هیچ نشانگر خاص و یا تست عصب شناختی وجود ندارد که به تشخیص کمک کند. مقیاس های ارزیابی تشخیصی نیست اما آنها فقط برای جمع آوری داده ها و تعیین برآورد معیارهای تشخیص مفید هستند. تشخیص ADHD در یک کودک DS ممكن است دشوار باشد زیرا برخی علائم اختلال ADHD و دیگر اختلالات همراه با آن ممکن است به معلولیت ذهنی کودک نسبت داده شود.
هنگام ارزیابی کودکان DSتوصیه می شود که درک روشنی از توسعه زبانشناختی و شناختی آنها داشته باشیم. مقیاس‌ها باید با سطح رشد کودک انطباق پیدا کنند و مهم است که سن ذهنی آنها به عنوان مبنای سن رشد آنها و نه تنها سن تاریخی مورد توجه باشد.
روش های مورد استفاده در ارزیابی تشخیص شامل غربالگری و پرسشنامه های خاص است. ابزارهای غربالگری به طور گسترده کاربردی عبارتند از: پرسشنامه نقاط قوت و ضعف (SDQ) (جدول ۳)، چک لیست رفتار کودک Rutter (CBCL) و آزمایشات کنرز. آزمون های روان سنجی خاص مورد استفاده برای ADHD عبارتند از: برنامه برای شخصیت غیر قابل تنظیم و سازگاری (SNAP IV) و مقیاس رتبه بندی بیش فعالی نقص توجه (ADH) (جدول ۴).
در زیر تعدادی آزمون روان سنجی ارائه می شوند که در جمعیت تشخیص داده شده به وسیله روانپزشکی بسیار پرکاربرد هستند. در این مطالعه از پایگاه داده PUBMED برای طرح استراتژی جستجو در دوره ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۰ و توصیفگرهای Medical Subject Heading (MeSH) استفاده شد. توصیفگرهای انتخابی سندروم داون، اختلال نقص توجه با یا بدون بیش فعالی و ابزار تشخیصی است.
۱٫ مقیاس ریس برای کودکان. این مقیاس های ارزیابی رفتاری به طور خاص برای غربالگری و تشخیص بیماری روانپزشکی در کودکان مبتلا به اختلال دوگانه طراحی شده اند. آنها در کودکان مبتلا به DSمورد استفاده قرار گرفته است.
۲٫ مقیاس رفتاری رتر. گت و گمل از آن در سال ۱۹۸۶ در یک نمونه از کودکان DS از مدارس دولتی استفاده کردند. آنها شيوع مشکلات رفتارهاي مهم، اوتیسم اطفال، روانشناسی دوران کودکی، اختلالات عاطفی و بیش فعال را برآورد کرده و تفاوت های قابل توجهی در الگوهای رفتاری DS کودکان و گروه دیگری از کودکان عقب مانده ذهنی با ویژگی‌های مشابه (سن، جنس و مشکلات ذهنی و فیزیکی) را نشان دادند.
۳٫ معیارهای DSM-III-R. مایرز و پاشل از آنها در سال ۱۹۹۱ برای تعیین شیوع اختلالات روانپزشکی در ۴۹۷ کودک مبتلا به سندرم داون، بر اساس ویزیت بالینی سرپایی استفاده کردند. از میان رایج ترین تشخیصها اوتیسم نوزاد، رفتار کلیشه‌ای تکراری، اختلالات اضطرابی، اختلالات رفتاری، بیش فعالی و نقص توجه شناسایی شد.
۴٫ لیست کنترل رفتارهای رشد (DBC) این پرسشنامه حاوی ۹۶ آیتم طراحی شده برای ارزیابی مشکلات عاطفی و رفتاری کودکان عقب مانده ذهنی بین ۴ تا ۱۸ ساله است. این پرسش ها به رفتار مشاهده شده در ۶ سال گذشته اشاره می کنند. این برای غربالگری اوتیسم استفاده شده است
۵٫ چک لیست بررسی رفتار کودکان (CBCL) توسعه یافته به وسیله Achenbach در سال ۱۹۹۱٫ در ابتدا به عنوان یک ابزار غربالگری تشخیصی در واحد سلامت روان برای ارزیابی مشکلات رفتاری در کودکان، از جمله کودکان DS استفاده شد. طبق پایایی و روایی آن، به طور گسترده ای از آن در عمل و تحقیق بالینی استفاده می شود. یکی از نقاط ضعف این است که شامل بیش از ۱۵۰ آیتم و تفسیر آن وقت گیر و نیازمند مهارت های کامپیوتری است.
۶٫ پرسشنامه نقاط قوت و ضعف (SDQ) شناخته شده در اسپانیایی به عنوان Cuestionario de Dificultades y Capacidades یک مقیاس طیف گسترده است که به وسیله Robert Goodman در موسسه روانپزشکی در لندن در سال ۱۹۹۷ توسعه یافته است. این مقیاس به طور گسترده ای در جهان استفاده می شود و این یک آزمون کوتاه است که شامل تنها ۲۵ ویژگی است که در ویزیت اطفال استفاده می شود. این به بررسی حضور اختلالات عاطفی، مشکلات رفتاری، بیش فعالی و مشکلات با همکلاسیان و غیره می پردازد. این ابزار به خوبی در جمعیت اسپانیا تایید شده است، SDQ می تواند یک گزینه مفید برای غربالگری اختلالات روانی و همچنین کمک در طول اولین مرحله تشخیص ADHD در کودکان DS باشد. این به ارزیابی کودکان و نوجوانان ۴ تا ۱۶ ساله پرداخته و می توان به صورت رایگان آن را در www.sdqinfo دانلود کرد. این به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده است از جمله اسپانیایی، کاتالونیا، گالیسی، باسک، رومانیایی، عربی، چینی و سواحیلی.
۷٫ چک لیست رفتار بی نظیر (ABC) این شامل یک مقیاس ۵ عاملی و ۵۸ آیتمی است. به زبان اسپانیایی به عنوان Escala de Comportamiento Anómalo شناخته می شود. Capone از آن در مطالعه خود در مورد همبستگی اختلالات طیف اوتیستیک و DS و اختلالات عصبی استفاده کرده است.
۸٫ SNAP-4 این یک نسخه کوتاه از DSM-IV بر اساس تشخیص ۱۸ مورد تشخیصی است. این به دو قسمت ۹ آیتمی تقسیم شده است که به ترتیب حوزه های بی توجهی و بیش فعالی / تکانشی را نشان می دهد.
۹٫ مقیاس رتبه بندی کانرز (CRS-R) این شامل ۴ خرده مقیاس است: مشکلات اپوزیسیون و شناختی و بی توجهی، بیش فعالی و شاخص ADHD نشانگر توسعه خطر توسعه اختلال.
۱۰٫ مقیاس رتبه بندی ADHD پیشنهاد شده به وسیله DuPaulشامل ۱۸ آیتم که به طور مستقیم به معیارهای تشخیصی DSM-IV مربوط می شود.
موثرترین درمان برای ADHD چندمنظوره است، به عبارت دیگر، ترکیبی از درمان دارویی و رفتاری، دومی متشکل از روانشناسی فردی است که در مدرسه و خانه اندازه گیری می شود. دارو انتخابی متیل فنیدیت است که سیستم دوپامینرژیک را تنظیم می کند. استفاده از متیل فنیدیت در کودکان مبتلا به عقب ماندگی با علائم ADHD شدید و غیرمترقبه نسبت به آسیب شناسی پایه ذکر شده است. با این حال، درمان باید به وسیله فردی حرفه ای آشنا با اختلال آغاز شده و پس از آن باید مراقبت از بیماران ادامه یابد، و بسته به پاسخ دوز تنظیم شود. کودکان با SD با توجه به حضور همزمان آسیب های دیگر باید از نزدیک تحت نظارت باشند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا