دانلود رایگان ترجمه مقاله ارزش گذاری در شرکت های نوپا (سال ۲۰۰۶)

این مقاله انگلیسی در ۲۹ صفحه در سال ۲۰۰۶ منتشر شده و ترجمه آن ۲۹ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

ارزش استارت آپ بیوتکنولوژی

عنوان انگلیسی مقاله:

The Value of a Biotechnology Start-up

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۰۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۲۹ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – اقتصاد – بیوتکنولوژی – داروسازی
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت کسب و کار – بازاریابی – مدیریت مالی – اقتصاد مالی – نوآوری تکنولوژی – بیوتکنولوژی دارویی یا زیست فناوری دارویی
کلمات کلیدی ارزش گذاری – گزینه های واقعی – بیوتکنولوژی – تخریب خلاق – فرآیند تصادفی پرش
کلمات کلیدی انگلیسی Valuation – Real Options – Biotechnology – Creative Destruction – Jump-only Stochastic Process
ارائه شده از دانشگاه گروه مالی، دانشکده مدیریت، دانشگاه EAFIT
رفرنس رفرنس ندارد
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۹ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2121

 

بخشی از ترجمه

این صنعت توجه خود را متمرکز بر سیاست مداران و همچنین سرمایه گذاران کرده است، زیرا انتظارات زیادی در مورد کارکرد و ظرفیت آن جهت بهبود کیفیت زیندگی، افزایش بهره وری کشاورزی و ایجاد یک محیط زیست امن تر وجود دارد. همچنین با توجه به نگرش اقتصادی، این روش توجه زیادی را به دلیل رشد سریع آن به خود جلب کرده است به طوری که این صنعت دارای درآمد بیش از چهار برابر و افزایش هفت برابری در سرمایه گذاری بازار از سال ۱۹۹۴ است.
گروه بزرگتری از شرکت های بیوتک متمرکز بر درمان هایی برای بیماری های انسان می باشند. همچنین افشای کد ژنتیک انسان موجب توسعه هر چه بیشتر دارو های ژنتیک شده است. دو دسته اصلی درمان ها بر اساس این نوع از دارو وجود دارد: درمان ژن که شامل قرار دادن ژن های جدید در سلول ها جهت تولید پروتئین های درمانی در بدن و درمان نوکلئیک اسیدی است که موجب تغییر ژن ها به نحوی می گردد که آنها ایجاد پروتئین های مضر را متوقف می کنند.
سه استراتژی اصلی در توسعه محصولات برای درمان های نوکلئیک اسیدی وجود دارد: آنتی سنس، تریپلکس و ریبوزین. پیوست A، شکل A1 تشریحی از هر یک از این تکنولوژی ها، اهداف درمانی اصلی آن و نام شرکت های رقابت کننده در هر رقابت تکنولوژیک را نشان می دهد. در میان این سه تکنولوژی، این مقاله متمرکز بر قدیمی ترین تکنولوژی یعنی تکنولوژی آنتی سنس و رقابت حاصل شده در میان شرکت های آنتی سنس جهت تولید دارو های جدید ضد HIV/AIDS رخ می دهد، است.
در سال ۱۹۸۰، شرکت آنتی ویرال (AVI BioPharma فعلی) به عنوان اولین شرکت آنتی سنس مطرح شد، اما این موضوع تا سال ۱۹۸۶ هنگامی که دکتر زامسنیک مقاله خود را در مورد تداخل استرند آنتی سنس در چرخه عمر ویروس ایدز هنگامی که تحقیق در مورد این تکنولوژی انجام نشد، دوام پیدا کرد. به طور کلی چهار شرکت شروع به رقابت جهت ارائه دارو های آنتی سنس در برابر ویروس ها و با هدف ویرویس ایدز کردند. شرکت جیلید در سال ۱۹۸۷، شرکت ایسیس فارماسوتیکال در سال ۱۹۸۹ و شرکت هیبرودین در سال ۱۹۹۰ به شرکت AVI BioPharma در یک رقابت تکنولوژیکی جهت تشخیص اولین ترکیب آنتی سنس جهت مقابله با ایدز ملحق شدند.
بیماری ایدر توجه شرکت های آنتی سنس را با به خود جلب کرد، زیرا در انتهای دهه هشتاد، این بیماری به عنوان یک بیماری سراسری و اپیدمیک مطرح شد. AIS ناشی از ویروس نارسانی ایمنی انسان است. با کشتن یا خراب کردن سلول های سیستم ایمنی بدن، HIV به صورت گسترده توانایی انسان را جهت مقابله با بیماری ها و برخی از سرطان ها تخریب می کند. با توجه به شروع این اپیدمی، بیش از شصت میلیون نفر تحت تاثیر ویروس قرار گرفتند. ایدز به عنوان علت اصلی مرگ در صحران آفریقا و چهارمین قاتل بزرگ در سراسر دنیا محسوب می شود. در سال ۲۰۰۱، این بیماری حدود میلیون کشته برجای گذاشت.
با هدف مقابله با ایدز، گروهی از محققین با سرمایه گذاری شرکت جیلید در سال ۱۹۸۷ شروع به تحقیق کردند. این شرکت که در شهر فاستر کالیفرنیا واقع شده است، تحقیق خود را متمرکز بر توسعه ترکیبات آنتی سنس در مقابل ویروس ها به ویژه HIV کرده است. شکل ۲ نشان دهنده قیمت بازار سهام آن از زمان شروع نسبت به IPO آن است. ارزش آخر ۲۱۴ میلیون دلاری بر اساس قیمت پیشنهادی برای IPO محاسبه می شود. قیمت واقعی به دست آمده توسط شرکت ۲۸۹٫۶ میلیون دلار پس از یک پیشنهادی عمومی موفق آمیز بوده است که موجب شد تا عامل سرمایه گذار بیان کند که مبادلات شروع به تجارت در بهترین شکل ممکن کرده اند. همچنین من از روش تخریب خلاق- گزینه های واقعی (CD-ROA) جهت بیان این که چرا سرمایه گذاران %۳۵ بیشتر از قیمت واقعی برای شرکت جیلید در ۲۲ ژانویه سال ۱۹۹۲ پرداخت کرده اند، استفاده کرده ام.

۲٫ ارزش گذاری شرکت جیلید بر اساس CD-ROA
ارزش گذاری شرکت جیلید ساینس بر اساس NPV غیر محرک آن چندان کفایت نخواهد کرد. این ارزیابی این حقیقت را در بر نمی گیرد که شرکت در معرض یک فرآیند تخریب خلاق و گزینه هاق واقعی موجود به ویژه فرآیند رشد قرار دارد. یک روش مانند CD-ROA قادر به برآورد ارزش این شرکت به صورت دقیق تر مطابق آنچه که در بخش بعد اشاره خواهد شد، است.
شرکت جیلید ساینس در معرض یک فرآیند تخریب خلاقانه بیان شده توسط شامپتر (۱۹۴۲) قرار دارد، این فرآیند در یک مسابقه انحصار طلبی و حق امتیاز نسبت به شرکت ایسیس، AVI BioPharma و هیبرودین جهت ارائه اولین داروی آنتی سنس در برابر ایدز قرار دارد به طوری که اولین شرکت به صورت انحصاری در بازار فعالیت خواهد داشت. پس از آن، مسابقه انحصار و امتیاز گیری دیگر هنگامی آغاز می گردد که شرکت دانش بنیاد دیگر قدرت بازار انحصاری قبلی را در دست گیرد. همچنین ارزش در شرکت ایجاد شده اما از سویی تخریب نیز صورت می گیرد.
این رقابت امتیاز گیری فاقد حافظه است که این موضوع توسط تیرول (۱۹۸۸) مورد اشاره قرار گرفته است به طوری که کلیه شرکت ها در بازار از نقطه مشترکی آغاز می شوند. تجربه قبلی تحقیق و توسعه بر روی نتیجه تاثیر نمی گذارند، تنها هزینه موجود تحقیق و توسعه به عنوان عامل اصلی احتمال موفقیت در نوآوری محسوب می شود. CD-ROA یک نوآوری واحد را به صورت یک دارو ضد ایدز فرض می کند که در این مورد توسط تکنولوژی تحقیق و توسعه واحد و تکنولوژی آنتی سنس با حداکثر شدن سود شرکت ایجاد می شود. فرض می شود که تابع هزینه برای کلیه شرکت های حاضر در این رقابت یکسان است.
فرضیه دیگر CD-ROA آن است که همواره نوآوری با توجه به این که محصول به کار گرفته شده در شرایط انحصاری موجب تضمین قدرت مطلق بازار برای یک شرکت دانش بنیاد می گردد، قابل توجه خواهد بود. کشف داروی آنتی سنس برای ایدز به عنوان یک نوآوری قابل توجه محسوب می شود، زیرا این تکنولوژی دقیق تر از بیشتر دارو های فعلی بوده و آنها در برابر پروتئین های بد موثر عمل خواهند کرد. در نتیجه، این دارو موجب ایجاد اثرات جانبی نا خواسته در دارو های موجود نمی گردد.
علاوه بر انتظار یک قدرت انحصاری در بازار که در یک فرآیند تخریب خلاقانه بروز می کند، CD-ROA در مورد یک عامل دیگر تحت عنوان حالت رشد است که ارزش را به شرکت می افزاید. این حالت ممکن است در مورد ارائه نوآوری در صورتی که تغییر در ارزش شرکت بیشتر از سرمایه گذاری های اضافی مورد نیاز برای این منظور باشد، رخ می دهد. دارایی اصلی در این حالت S ارزش کنونی پروژه تحقیقاتی جیلید بدون وجود انعطاف پذیری است. این ارزش از یک فرآیند تصادفی پرش دار تبعیت می کند، زیرا ریسک بازار تحت تاثیر انتظار یک قدرت انحصاری در بازار می باشد، از این رو تنها شاخص عدم اطمینان در این شرکت، ریسک تکنولوژیکی ارائه نوآوری یا شکست در رقابت است.
با توجه به این ریسک تکنولوژیکی، دارایی اصلی در معرض دو منبع پرش مستقل قرار دارد. یک منبع هنگامی که انحصار طلب مورد انتظار یک نوآوری مهم را معرفی کرده، رخ داده و موجب تغییر متناسب در ارزش دارایی معادل با ξ=(J-1)S است به طوری که هنگام پرش S، مقدار ان به SJ تغییر می کند. پرش دیگر هنگام رخ می دهد که شرکت رقیب رقابت را با ارائه نوآوری یا ایجاد یک نواوری قابل توجه که هدف را در قدرت انحصاری شرکت قبل قرار می دهد، پیروز شودو. در این حالت آخر، ارزش دارایی اصلی به یک ارزش اسقاط تبدیل می شود، زیرا هنگامی که شرکت از بازار خارج می شود، تنها جایگزین فروش دارایی های آن برای ارزش اسقاطی آنها است. بنابراین، تغییر متناسب در ارزش دارایی به صورت γ=S(Y-1) است. همچنین، این فرآیند ممکن است در یک رقابت تکنولوژیکی جدید که پس از نوآوری شرکت رقیب آغاز می شود، مشارکت داشته باشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا