دانلود رایگان ترجمه مقاله قرار دادن خازن در سیستم توزیع شعاعی (آی تریپل ای ۲۰۱۶)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه آی تریپل ای در ۵ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۱۰ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

مکان یابی خازن در سیستم توزیعی شعاعی نامتعادل برای کاهش تلفات

عنوان انگلیسی مقاله:

Capacitor Placement in Unbalanced Radial Distribution System for Loss Reduction

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۵ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله کنفرانس
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی برق – مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله تولید، انتقال و توزیع – مهندسی کنترل – مهندسی الگوریتم ها و محاسبات
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس پیشرفت های اخیر در علوم مهندسی و محاسباتی (RAECS)
کلمات کلیدی پخش بار – سیستم های توزیعی شعاعی – مکان‌ یابی خازن
کلمات کلیدی انگلیسی Load flow – radial distribution systems – capacitor placement
ارائه شده از دانشگاه گروه مهندسی برق، NIT کوروکشترا
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1109/RAECS.2015.7453320
لینک سایت مرجع https://ieeexplore.ieee.org/document/7453320/authors#authors
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه آی تریپل ای – IEEE
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۰ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2107

 

بخشی از ترجمه

چندین روش برای کاهش تلفات در RDS متعادل توسط مکان‌یابی خازن در مکانی مطلوب در ادبیات گزارش شده است [۲-۸]. در [۹]، نظریه تصمیم‌گیری معیارها برای تخصیص بهینه و مکان‌یابی خازن در سیستم های نامتعادل در حضور منابع هارمونیک و همچنین با در نظر گرفتن عدم قطعیت در حضور بارهای نامتعادل است. Carpinelli و همکاران [۱۰]، روشی احتمالاتی را برای بهینه‌سازی مکان‌یابی محل خازن در شبکه‌های توزیع نامتعادل و الگوریتم ژنتیک میکرو به منظور کاهش محاسبات ارائه دادند. در [۱۱]، بهینه‌سازی ترکیبی ذرات (HPSO) با یک الگوریتم ترکیبی جریان قدرت ترکیب شده است (HPF) تا برای یافتن مکان بهینه و سایز خازن نامتعادل RDS استفاده گردد. Carpinelli G و همکارانش [۱۲]، روشی را برای قرار دادن خازن شنت در سیستم های توزیع نامتعادل با منابع هارمونیک با توجه به هزینه خازن، هزینه‌های انرژی و همچنین هزینه‌های مرتبط یا هارمونیک ولتاژ ارائه کرده‌اند. Subrahmanyam JBV و همکارانش [۱۳] روش ساده‌ای را برای انتخاب مکان بهینه و سایز خازن در RDS سه فازی نامتعادل توسط هزینه تلفات انرژی و هزینه مرتبط با خرید خازن و نصب خازن به عنوان تابع اصلی هدف ارائه دادند. تلفات قدرت برای انتخاب نودهای کاندید برای مکان‌یابی خازن و سپس روش واریانس برای یافتن سایز بهینه استفاده می‌گردد. بر اساس الگوریتم بهینه‌سازی ذرات باکتری گرا (EFPSO)، یک روش جدید برای مکان‌یابی مطلوب و اندازه ثابت و تعویض پیشنهاد شده است [۱۴]. در [۱۵]، مکان‌یابی بهینه خازن توسط استفاده از الگوریتم بهینه‌سازی کلونی زنبور عسل با تابع هدفی به شکل کمینه سازی قدرت تلفات سیستم و نامتعادل بودن و همچنین به حداکثر رساندن صرفه‌جویی خالص در حفظ ولتاژ و اعوجاج هارمونیکی انجام شده است. روش index بُرداری برای مکان‌یابی  مطلوب خازن در سیستم توزیعی نامتعادل شعاعی [۱۶] ارائه‌شده است. Haque روشی را برای کاهش تلفات در سیستم توزیعی شعاعی توسط تأمین توان با راکتیو به صورت محلی با خازن پیشنهاد کرده است [۷]. با این حال، این مقاله، روش قرار دادن خازن برای کاهش تلفات در سیستم توزیعی نامتعادل را به‌کاربرده است. ایده اصلی روش ارائه‌شده از [۷] گرفته شده است. در این پیشنهاد روش اندازه بهینه خازن در هر گره می‌تواند از طریق بهینه‌سازی معادله صرفه‌جویی تعیین شود. گره‌هایی که در آن صرفه‌جویی در کاهش تلفات با تعیین مکانی برای خازن انجام می‌شوند، بهینه هستند. جریان بار از توزیع شعاعی نامتعادل استفاده می‌کند [۱۷]. نتایج به دست آمده برای شبکه توزیع IEEE 19 و IEEE 25 اجرا شده است [۱۸].

۲٫ پیشنهاد رویکردی در توزیع سیستم های پخش بار

موارد زیر را در نظر بگیرید

Ploss= کل تلفات توان واقعی

Qloss= کل تلفات توان واکنشی

Sloss=Ploss+j Qloss

Ia،  Ib، Ic جریان هر بخش در سه مرحله است.

Iar، Ibr، Icr، مؤلفه‌های فعال جریان در سه مرحله است.

Iai، Ibi، Ici، مؤلفه‌های فعال جریان جاری در سه فاز است.

Z امپدانس هر بخش است.

A مجموعه بخش‌های منبع گذرگاه تا jامین گذرگاه خازن است.

۳٫ نتایج و بحث

A. مطالعه موردی ۱: ۱۹ گذرگاه URDS

جریان بار از سیستم‎های توزیعی شعاعی نامتعادل است [۱۷]. الگوریتم پیشنهادی بر روی ۱۱-Kv،  URDS با ۱۹ گذرگاه تست‌شده است. خط و داده بار از [۱۸] به دست آمده است. بار سیستم در فاز a، فاز b، فاز c برابر است با ۱۲۶٫۳۳+j*61.23 kVA, 116.34+j*56.339 kVA, 123.27+j*59.7 kVA. بالاترین تلفات ذخیره‌شده با گذرگاه ۱۰ با سایز ۲۳٫۱۵۱۷kVAr در هر فاز است. توان فعال کلی از ۱۳٫۴۷۰۹ kW to 11.5281 kW کاهش می‌یابد. تلفات کلی راکتیو از ۵٫۷۹۵۶ kVAr to 4.9597 kVAr کاهش می‌یابد و حداقل ولتاژ در فاز a، b و c از ۰٫۹۵۱۵, ۰٫۹۴۹۴, and 0.9504 p.u. to 0.9560, 0.9542, and 0.9549 p.u بهبود می‌یابد. پس از نصب بانک‌های خازنی، ولتاژ کلی فعال (TPL) باعث کاهش تلفات می‌گردد.

B. مطالعه موردی ۲: IEEE 25-bus URDS

الگوریتم پیشنهادی همچنین بر روی ۴٫۱۶-kv، ۲۵-bus URSD تست‌شده است که در شکل ۲ نشان داده شده است. داده بار و خط از [۱۸] به دست می‌آیند. بار سیستم در فاز a، b و c، به ترتیب ۱۰۷۳٫۳+j*792 kVA, 1083.3+j*800 kVA, 1083.3+j*800 kVA هستند. بالاترین تلفات از bus 7 با سایز ۴۸۴٫۷۷۳kVAR است. کل توان فعال از ۱۵۰٫۱۱۷۹۵kW to ۱۰۹٫۶۲۰۷kW کاهش می‌یابد. کل توان راکتیو از ۱۶۷٫۲۷۵۳۶kVAR to 121.4229kVAR کاهش می‌یابد. ولتاژ کمینه در فاز a، b و c از ۰٫۹۲۸۴, ۰٫۹۲۸۳, and 0.9365 p.u. to 0.9505, 0.9484, and 0.9573 p.u بهبود می‌یابد. ولتاژ کل توان (TPL) و توان راکتیو (TQL)، برای ۲۵-bus URDS قبل و بعد از جبران خسارت است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا