دانلود رایگان ترجمه مقاله ایجاد اوراق بهادار خزانه داری بدون پیش فرض (JSTOR سال ۲۰۰۱)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه JSTOR در ۱۳ صفحه در سال ۲۰۰۱ منتشر شده و ترجمه آن ۱۵ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

آیا امنیت خزانه داری به صورت پیش فرض وجود دارد؟

عنوان انگلیسی مقاله:

?Are Treasury Securities Free of Default

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۰۱
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله اقتصاد – مدیریت – حسابداری
گرایش های مرتبط با این مقاله اقتصاد مالی – بودجه و مالی عمومی – حسابداری مالی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله تحلیل مالی و کمی – The Journal of Financial and Quantitative Analysis
ارائه شده از دانشگاه دانشکده بازرگانی، دانشگاه آرکانزاس در مونتیچلو
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.2307/2676273
لینک سایت مرجع https://www.jstor.org/stable/2676273?origin=crossref
رفرنس رفرنس ندارد
نشریه JSTOR
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۵ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2106

 

بخشی از ترجمه

در ۲۸ مارس ۱۹۹۶، کنگره، بدهی فدرال را تصویب کرد (رویداد ۱۱) و سپس حذف اوراق بهادار از اعتبار کشورها توسط Moody در ۲۹ مارس ۱۹۹۶ (رویداد ۱۲) مطرح شد. با رخداد این رویدادهای نهایی، ما فرض می‌کنیم که احتمال رسیدن به هدف پیش‌فرض کردن امنیت ممکن بود.

۳٫ شواهد تجربی
A. مقایسه میانگین عملکرد توزیع بین حادثه و دوره‌های پیش از حادثه
برای بررسی احتمال ایجاد امنیت در خزانه‌داری، ما عملکرد SP را بین دوره زمانی رخداد حوادث و دوره پیش از حوادث بررسی کردیم. گسترش عملکرد به عنوان تفاوتی ایجادشده در عملکرد بین اوراق تجاری باکیفیت بالا (امتیاز AA و یا بالاتر) و T-bills به وجود آمد. به عبارت دیگر، گسترش سه یا شش ماهه به ترتیب توسط (CP 3 -TB3) و (CP6 – TB6) محاسبه گردید. به طوری که CP3 و CP6 اوراق تجاری گسترش سه یا شش ماهه بودند و TB3 و TB6، به ترتیب اوراق T-bille سه و یا شش ماهه بودند. تفاوت در عملکرد اوراق تجاری و T-bills پس از کنترل بلوغ، نشان‌دهنده خطر موجود در دنیای تجارت با توجه به وقایع رخ داده و افزایش میزان T-bills است. بنابراین گسترش عملکرد بین تجارت و امنیت همچنان مهم است و جای سؤال دارد. به عبارت دیگر، اگر T-bills به طور پیش‌فرض و با توجه به وقایع رخ داده پیشروی کند، T-bills و اسناد تجاری دارای بازده بهتری نسبت به قبل خواهند بود. در نتیجه عملکرد اوراق تجاری و T-bills در طول رخداد رویدادهای مطرح‌شده بیشتر خواهد بود. در این مطالعه از داده‌های روزانه برای بررسی گسترش عملکرد استفاده کرده‌ایم. پیش از رخداد رویدادها، مطالعات ما حدود ۱۱۲ روز را قبل از ۱۷ اکتبر ۱۹۹۴ تحت پوشش دارد که دقیقاً یک سال قبل از رخداد رویدادها است تا ۱ آوریل ۱۹۹۵٫ با استفاده از ارقام موجود در تقویم، یک سال پیش از رخداد حوادث و همچنین در طی رخداد حوادث، ما از اثرات اتفاقات موجود در تقویم کاستیم. در این مطالعه ما برای اولین بار متوسط گسترش عملکرد را در دوره پیش از رویداد و پس از آن بررسی کردیم و سپس معنای رویدادها را توصیف کردیم.
داده‌ها برای بازده روزانه اوراق تجاری و T-bills از بانک فدرال شیکاگو گرفته شدند. همچنین حوادث موجود در مطالعات از WSJ جمع‌آوری شدند. برای بررسی تأثیر زنجیره تأمین، ما ابتدا حوادث شخصی موجود در هر گروه را بر اساس تقریب تاریخ‌های تقویم و شباهت آن با امنیت خزانه بفریب کردیم. ما سپس هر گروه از حوادث را با رویداد پیش از آن مقایسه کردیم. برای مثال، رویداد ۱ و ۲ به ترتیب در ۱۷ و ۱۸ اکتبر ۱۹۹۵ رخ داد و فرض کنید که تأثیر آن‌ها در گسترش عملکرد همانند ادغام رویدادهای ۱ و۲ بوده است. ما نتایج تجربی را برای گسترش عملکرد در جدول ۱ نشان داده‌ایم.
به نظر می‌رسد که آغاز بن بست بین کاخ سفید و کنگره تجاری، به اندازه کافی جدی بود که منجر به ایجاد امنیت در اوراق بالقوه خزانه‌داری گردد. به عنوان بن بست ایجادشده، بحران بودجه برای مدت طولانی شروع به ایجاد حق بیمه برای T-bills کرد.
نتایج در جدول ۱ نشان می‌دهند که میانگین توزیع حوادث ۱و ۲ دارای افزایش عملکرد در T-bills نمی‌باشند. در حقیقت، میانگین توزیع گروه حوادث ۱ و ۲ بزرگ تر از میانگین پیش حوادث برای هر دوی دستورالعمل‌های سه و شش ماهه هستند. گروه حوادث به معنی گسترش عملکرد ۰٫۵۶ (برای سه ماهه) و ۰٫۳۸ (برای شش ماهه) در مقایسه با توزیع ۰٫۵۰ (برای سه ماهه) و ۰٫۳۷ (برای شش ماهه) و افزایشی به ترتیب در حدود ۰٫۰۱ و ۰٫۱۰ است. به نظر می‌رسد نتایج این فرضیات، تأثیر منفی بر گسترش عملکرد ندارند و آن‌ها به طور مستقیم بر روی امنیت اوراق بهادار تأثیر دارند.
تأثیر اعلام رویداد ۳ به نظر ناچیز می‌رسد. با این حال زمانی که رویدادهای موفق و پیش رویداد آن‌ها را باهم مقایسه می‌کنیم، کاملاً واضح است که رویداد ۳ برای تغییر بازار با توجه به T-bills بیشتر تأثیر داشته است.
عملکرد سه و شش ماهه برای گسترش رویداد ۴-۸ و رویداد ۹ و ۱۰ به میزان قابل‌توجهی تأثیر داشته است. همان طور که در جدول ۱ نشان داده شده است، مقادیر t-value برای آزمایش تفاوت عملکرد بین رویداد ۴-۸ و رویداد ۹ و ۱۰ و پیش رویدادها استفاده‌شده است. نتایج نشان می‌دهند که اطلاعیه در مورد این رویدادها منجر به کاهش عملکرد آن‌ها شده است.
نتایج در جدول ۱ نشانگر تفاوت در عملکرد سه و شش ماهه بین دوره وقایع ۱۱ و ۱۲ و پیش رویداد سطح ۰٫۰۱ است و اینکه این وقایع تأثیر منفی بر روی سقف بدهی اعلام‌شده توسط کنگره و اوراق بهادار خزانه‌داری اعتباری دارند. تفاوت بین عملکرد در دوره‌های اطراف رویداد ۱۱ و ۱۲ و پیش رویدادها، نشانگر وجود یک دوره طولانی مدت برای تهیه اعتبار اوراق بهادار است.
در نتیجه نتایج در جدول ۱ نشان داده‌شده‌اند و مراحل اولیه به طور جدی در ۱ نوامبر (شروع رویداد ۳) بر روی اوراق بهادار اعمال شدند. این روند پس از اتمام کنگره بر روی سقف بدهی خزانه‌داری و اوراق بهادار خزانه‌داری و افزایش اعتبار آن تأثیر گذارد.
برای آزمایش کردن پایداری نتایج فوق از یک پارامتر برای بررسی تأثیر زنجیره حوادث در گسترش عملکرد استفاده کرده‌ایم. همچنین ما تفاوت بین گسترش هر رویداد و متوسط گسترش عملکرد را در طول هر دوره و پیش از رخداد رویدادها بررسی کردیم. ما انتظار داریم که در صورت عدم وجود T-bills تعدادی از نشانه‌های مثبت و منفی در گسترش عملکرد خود را نشان دهند. ما آزمایش‌ها را برای پنج گروه از حوادث و برای ۱۱۵ تجارت از ۱۷ اکتبر ۱۹۹۵ تا آوریل ۱۹۹۶ انجام دادیم و نتایج در بر روی عملکرد سه و شش ماهه در پانل A و B از جدول ۲ نمایش دادیم.
نتایج در جدول ۲ نشان‌دهنده تفاوت گسترش عملکرد برای رویدادهای ۴-۸ و رویداد ۹ و ۱۰ است. نتایج پانل A جدول ۲ نشانگر گسترش عملکرد این رویدادها می‌باشد. نتایج آزمایش در مورد اوراق بهادار شش ماهه در جدول ۲ و پانل B و A نشانگر عملکرد رویدادهای فوق است که به طور قابل‌توجهی بر روی اوراق بهادار خزانه‌داری تأثیر دارند. نتایج جدول ۲ با نتایج حاصل از جدول ۱ سازگاری دارند.
همچنین ما اثر عملکرد اوراق بهادار را بر روی رویدادها بررسی کردیم. اگر زنجیره حوادث تنها بر روی عملکرد T-bills تأثیر داشته باشند، انتظار داریم که رویدادها دارای عملکرد بهتری باشند. ما همچنین احتمال اینکه آیا یک اثر پایدار پس از رویداد وجود دارد یا خیر را نیز آزمایش کرده و نتایج آن را ارائه نمودیم. پس رویدادها معمولاً دوره شش ماهه (از ۲ آوریل ۱۹۹۶ تا ۳ اکتبر ۱۹۹۶) را تحت تأثیر قرار می‌دهند. ما بار دیگر عملکرد بین دوره‌های را بررسی کرده و نتایج را در پانل A جدول ۳ ارائه کرده‌ایم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا