دانلود رایگان ترجمه مقاله نظریه پزشکان درباره تهیه واکسن (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۱)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۵ صفحه در سال ۲۰۱۲ منتشر شده و ترجمه آن ۱۴ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

دیدگاه پزشک در مورد مراقبت های اولیه در ارائه واکسن بزرگسالان

عنوان انگلیسی مقاله:

Primary care physician perspectives on providing adult vaccines

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۱
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۵ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله ایمنی شناسی پزشکی یا ایمونولوژی – بهداشت عمومی – پزشکی عمومی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس واکسن
کلمات کلیدی ایمن سازی – واکسن – بزرگسال
کلمات کلیدی انگلیسی Immunization – Vaccine – Adult
ارائه شده از دانشگاه بخش عمومی اطفال، گروه اطفال و بیماری های واگیر
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR – Medline
شناسه شاپا یا ISSN
۰۲۶۴-۴۱۰X
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.vaccine.2010.12.097
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X10018840?via%3Dihub
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۴ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2096

 

بخشی از ترجمه

تجزیه و تحلیل داده ها
فرکانس های تک متغیری برای هر متغیر تولید شد و سپس تجزیه و تحلیل مجذور کای جهت بررسی ارتباط بین متغیرها، با یک دو سطح آلفا از ۰٫۰۵ به عنوان آستانه برای اهمیت آماری انجام شد. کلیه تجزیه و تحلیل ها با استفاده از SAS @ نسخه ۸٫۲ (موسسه SAS. کری، NC) ) انجام شد. تجزیه و تحلیل دو متغیره در تنوع در پاسخ نظرسنجی توسط پزشک تخصص ( FPS در مقابل IMS ) و با تصمیم گیری پاسخ دهندگان ساخت مشارکت با توجه به خرید واکسن ( DMS در مقابل nDMs ) متمرکز شده است.

۲٫۵٫ منبع مالی
این کار توسط مراکز برای کنترل و پیشگیری بیماری CDC) ) تامین مالی شد. اعضای تیم مطالعه CDC با طراحی مطالعه، تجدید نظر مقاله، و تصمیم به ارائه مقاله جهت چاپ کمک کند.

۳٫ نتایج
۳٫۱ میزان پاسخ
از ۱۹۹۰ پزشک ها (۹۹۳ FPS و ۹۹۷ IMS) در نمونه، ۱۲۴ نفر مستثنی شدند و پرسشنامه ارسالی به خاطر عدم تحویل( ۵۳ FPS و ۷۱ IMS ) بازگردانده شدند. مواد نظرسنجی توسط ۱۱۰۹ ( ۵۹۴ FPS و ۵۱۵ IMS ) از ۱۸۶۶ پزشکان باقی مانده به یک میزان پاسخ کلی ۵۹٪ بازگردانده شدند.
در پاسخ به سوال غربال اولیه، ۸۸۶ پاسخ دهندگان ( FPS 520 و۳۶۶ IMS ) نشان داد که آنها مراقبت های اولیه را برای افراد بالای ۱۹-۶۴ سال انجام دادند. از این تعداد، ۸۴۹ ٪ ( ۹۶؛ FPS، MS ) نشان داد که در طول طبابت خود به طور منظم حداقل یک واکسن را انبار می کنند. برای افراد بالای ۱۹-۶۴ ، از ۳۷ پاسخ دهندگان که عمل خود را گزارش کردند هیچ گونه واکسنی برای بزرگسالان انبار نکردند، شایع ترین دلایل آن عبارتند از: واکسن در جامعه خود در جای دیگری (۶۹%) در دسترس بود، هزینه نگهداری بقیه واکسن ها (۶۱%) بازپرداخت ناکافی (۵۶%) و پوشش بیمه متناقض در سراسر برنامه (۵۳%)

۳٫۲ ویژگی های پاسخگو و طبابت
به طور کلی، ۳۴ درصد از پاسخ دهندگان (بیشتر از ۵ پزشک) در طبابت بیشتر بودند (۳۰٪ FP در مقابل ۳۹٪ ۱M؛ ۰٫۰۰۳۱ = P). اکثریت پاسخ دهندگان (۶۰%) بصورت مستقل در مطب خصوص طبابت میکردند. اکثرا ۶۷ % گزارش دادند که تصمیم گیری خرید واکسن در سطح عمل نه از طریق یک سازمان مادر و یا شبکه طبابت ساخته شده است. با این حال، تنها ۳۰ درصد از شیوه یا طبابت تعاونی خرید واکسن (جدول ۱) شرکت کردند.
۸۴۹ پاسخ دهندگان که هر واکسن برای بزرگسالان ۱۹-۶۴ سال انبار کردند، تمرکز باقی مانده از تجزیه و تحلیل گزارش شده است.

۳٫۳ مسائل عمومی واکسن
از پاسخ دهندگان. ۴۹٪ گزارش دادند که آنها به طور مستقیم در تصمیم گیری های عمل خود با توجه به خرید واکسن مداخله می کنند (به عنوان مثال، تصمیم گیرندگان، DMS ) درگیر بودند. هیچ تفاوتی در این نسبت بین پاسخ دهندگان FP و ۱M وجود ندارد. با این حال، DMS اغلب برداشت متفاوت از هر دو مسائل مالی و عملیاتی نسبت به DMs داشت.
به طور کلی، تنها ۲٪ از پاسخ دهندگان عمل خود را در برنامه ریزی برای جلوگیری از انبار کردن همه واکسن در سال آینده گزارش دادند در حالی که ۱۲٪ برنامه ریزی شده بود تا تعداد واکسن های مختلف را افزایش دهند که آنها برای بزرگسالان انبار کرده بودند و ۷۹٪ انتظار هیچ تغییری را نداشتند. با این حال، DMS احتمال بیشتری نسبت به DMS داشت تا عمل خود را گزارش دهند که به احتمال زیاد تعداد واکسن های مختلف انبار شده برای بزرگسالان را کاهش دهند.

DMS به طور قابل توجهی احتمالا نسبت به nDMs بیشتر بود تا چندین موضوع مشکل اصلی G را باور کند. برای طبابت اشان شامل بیمارانی که از واکسن زدن به دلیل نداشتن هزینه خوداری می کردند و بازپرداخت برای محصولات و اجرای واکسن برای واکسیناسیون (جدول ۲) بود. چند پاسخ دهنده گزارش دادند که عمل خود را مشکل اصلی مرتبط با پروتوکل مناسب ذخیره زیر۵ % و آگاه است چه مرضی نیازی به واکسینه شود (۲%). علاوه براین، فقط ۹ درصد گزارش دادند مشکل اصلی را با اولویت واکسینه کردن در طبابتشان با تقاضای کلینیک دیگر مقایسه می شود.

۳٫۴ ذخیره واکسن های خاص
نسبت شیوه که واکسن های خاص برای بزرگسالان در محدوده ۸٪ تا ۵۵٪انبار نمی کند. واکسن که کمترین گزارش طبابت FP و IM دارند آنها Td (8%) و ppsv 23 (11% ) را ذخیره نمی کنند. واکسن با بیشترین نسبت گزارش پاسخ دهندگان، آن در طبابت خود ذخیره نمی شوند که زونا (۵۵٪) بود. تفاوت قابل توجهی بین FPs و IMs در گزارش بود که آیا در مطب خود چندین واکسن (جدول ۳) را ذخیره می کنند. از ۷۸۹ پاسخ دهندگان با هیچ اطلاعات از دست رفته برای سوالات خاص در مورد ذخیره واکسن ۲۱۲ (۲۷٪) تمام ده واکسن، ۱۴۸ (۳۱٪) از FPs و ۶۴ (۲۰٪) از IMs را ذخیره کردند.
اگر چه در نسبت انتخاب عدم ذخیره واکسن های خاص برخی از تغییرات وجود دارد. پاسخ نسبتا کم، محدوده بود. گزینه های ارائه شده به دلایل عدم ذخیره واکسن خاص نیست. تنها بیش از ۵۰ درصد از پاسخ دهندگان انتخاب شدند. هزینه های انبارداری بالا واکسن زونا، این همان واکسن (زونا) است که بیش از ۴۰ درصد از پاسخ دهندگان گزارش دادند که آنها آن را به دلیل بازپرداخت ناکافی و یا پوشش بیمه ناسازگار به عنوان یک دلیل (جدول ۴) انبار نشده است.
پاسخ دهندگانی که می توانند بیش از ۱ دلیل برای هر واکسن انتخاب کنند، Td ، کزاز، دیفتری، PPSV23 ، پلی ساکارید پنوموکوکی ، Tdap ، کزاز-دیفتری-غیرسلولی، هپاتیت ب، MMR ، سرخک، سرخجه، اوریون، HPV ، ویروس پاپیلومای انسانی، هپاتیت A؛ (MCV4)؛ مننگوکوکی
تفاوت اندکی بین FPS و IMS به دلیل انتخاب شده برای ذخیره نکردن واکسن خاص دیده شده است. بویژه، FPS احتمالا بیشتر از IMS است تا هزینه های اقلام موجودی بالا را به عنوان یکی از دلایل برای ذخیره نکردن واکسن HPV گزارش دهد. ( ۵۵% در مقابل ۲۹% ، P=0.001 )، MCV4 3 % در مقابل ۴۶ % ، p=002 ) و واکسن آبله مرغان ( ۴۰ % در مقابل ۲۵ % ، p=0.04 )، برای ۳ نوع واکسن (MMR ، MCV4 ، آبله مرغان) FPS کمتر از IMS است که گزارش می دهندآنها به دلیل داشتن مریضان اندک در شیوه هایی که آنها مشخص کردند، انبار نمی شوند. برای دو واکسن (HPV و MCV4 )، FPS احتمالا بیشتر از IMS بود تا هیچ ذخیره ای را به دلیل عدم پوشش بیمه گزارش ندهد ۳۳ % در مقابل ۱۷ % و ۲۴ % در مقابل ۱۳ % به ترتیب R<01 است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا