دانلود رایگان ترجمه مقاله بهترین روش برای توسعه اپلیکیشن موبایل (ACM سال 2017)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه ACM در 8 صفحه در سال 2017 منتشر شده و ترجمه آن 21 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

چالش ها و بهترین شیوه ها برای توسعه اپلیکیشن موبایل: یک مقاله مروری

عنوان انگلیسی مقاله:

Challenges and Best Practices for Mobile Application Development: Review Paper

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2017
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 8 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله کنفرانس
رشته های مرتبط با این مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات – مهندسی کامپیوتر
گرایش های مرتبط با این مقاله مهندسی نرم افزار – طراحی و تولید نرم افزار – مخابرات سیار
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس کنفرانس بین المللی محاسبات و تجزیه و تحلیل داده ها
کلمات کلیدی اپلیکیشن موبایل – مهندسی نرم افزار موبایل – توسعه موبایل – بهترین شیوه‌ ها – چالش‌ ها
کلمات کلیدی انگلیسی Mobile application – mobile software engineering – mobile development – best practices – challenges
ارائه شده از دانشگاه گروه مهندسی نرم افزار، کالج علوم کامپیوتر و اطلاعات
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1145/3093241.3093245
لینک سایت مرجع https://dl.acm.org/doi/10.1145/3093241.3093245
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه ACM
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  21 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2069

 

بخشی از ترجمه

توسعه اپلیکیشن موبایل با توجه به (1) محدودیت‌های فنی مربوط به سیستم عامل موبایل، و (2) ماهیت تغییرات سریع پیش نیازهای تجاری، یک وظیفه چالش برانگیز دیده شده است [8]. همچنین این چالش وجود دارد که تیم‌های توسعه برای کار در یک محیط پویا با تغییرات مکرر نیازهای مشتریان و انتظارات آن ها، مقابله می‌کنند [8]. چالش‌های توسعه اپلیکیشن موبایل به صورت مفصل در بخش 5 مورد بحث قرار گرفته است. با توجه به این حقیقت که فرآیند توسعه اپلیکیشن موبایل مشابه با مهندسی نرم افزار است، پیش نیازهای اضافی را معرفی می‌کند که تنظیماتی از فرآیند توسعه نرم افزار سنتی را تحمیل می‌کند [[9, 29, 31]. این پیش نیازهای خاص و مشخصه‌ها به صورت دقیق در بخش بعدی بحث شده اند.

4. مشخصه‌های اپلیکیشن‌های موبایل
به منظور توسعه اپلیکیشن‌های موبایل با کیفیت بالا، تشخیص مشخصه‌های کلیدی که کیفیت اپلیکیشن‌های موبایل را تعریف می‌کنند، ضروری است [10]. مشخصه کیفیت که برای توسعه همه اپلیکیشن‌های نرم افزاری در نظر گرفته شده اند را “عوامل بهره وری” گویند (مانند پیش نیازهای عملیاتی، پیش نیاز قابلیت استفاده، پیش نیاز قابلیت اعتماد، پیش نیاز قابل حمل بودن، پیش نیازهای قابلیت نگهداشت، و پیش نیازهای کارامدی) که بین اپلیکیشن‌های نرم افزاری و موبایلی مشترک هستند [17]. به هر حال، مشخصه‌های خاصی برای توسعه اپلیکیشن موبایل برای دیگر فاکتورهای بهره وری مشخص شده اند [17]. این بخش شناخت این مشخصه‌ها که نشان می‌دهند که چقدر اپلیکیشن‌های موبایل از نرم افزار سنتی متفاوت هستند را هدف قرار می‌دهد.
Ashishdeep و همکاران (2016) [2] مشخصه‌های اصلی اپلیکیشن موبایل را با توجه به برخی از جنبه‌ها شناسایی کردند: پیش نیازهای کاربر در طول زمان دائما تغییر می‌کنند، یک درخواست تغییر نیاز است، که بر مولفه‌های UI تاکید دارد، و زمان توسعه/استقرار باید کوتاه باشد. از بررسی ادبیات موضوعی، آن‌ها بیشتر توجهات خود را به رویکردهای چابک معطوف کردند که بهترین رویکرد مناسب را برای توسعه اپلیکیشن‌های موبایل در نظر می‌گیرد.
Kaleel and Harishankar (2013) [15] تاکید کردند که پیش نیاز اپلیکیشن موبایل مستقیما به تقاضای درخواست کاربر نهایی بستگی دارد، و آن‌ها اشاره کردند که صنعت اپلیکیشن موبایل بیشتر بر راه اندازی محصول متمرکز است تا پایبندی به فرآیند چرخه حیات توسعه نرم افزار (SDLC)، چرا که صنعت موبایل منعکس کننده دیدگاه کاربران نهایی است و اپلیکیشن به سرعت برحسب تقاضا نصب می‌شود. آن‌ها بیشتر به اهمیت آگاهی بخشی بازار در صنعت اپلیکیشن موبایل اشاره می‌کنند که برای حفظ حداقل زمان برای نصب اپلیکیشن تلاش می‌کنند.
De Souza و De Aquino (2014) [25, 26] مشخصه‌های اپلیکیشن موبایل را با انجام یک بررسی سیستماتیک شناسایی کردند. این مشخصه‌ها در زیر تشریح شدند:

• انرژی محدود: هر دستگاه موبایل یک باتری با یک طول عمر محدود دارد، لذا اجرای اپلیکیشن نباید نیازمند مقدار زیادی از منابع سخت افزاری باشد.
• واسط گرافیکی: طراحی واسط محدود است چرا که اندازه صفحه نمایش کوچک است.
• واسط ورودی: با ابزارهای تعاملی بین کاربران و اپلیکیشن مانند صفحه کلید، صفحه لمسی یا صوتی و تشخیص تصویر شناخته می‌شود.
• پهنای باند: یک اپلیکیشن موبایل باید تغییرات گسترده پهنای باند را در نظر بگیرد و متوجه شود، چرا که ممکن است برخی از مواقع حداکثر پهنای باند را داشته باشد و در شرایط دیگر حداقل پهنای باند را داشته باشد.
• نوع ارتباطات: اپلیکیشن‌های موبایل باید از انواع گوناگون ارتباطات مانند، بلوتوث، 3G, 4G, Wi-Fi، بی سیم و غیره حمایت کنند.
• تغییر در زمینه: کاربران داده‌‌های ورودی را به صورت صریح ارائه می‌دهند، در حالی که اپلیکشن به صورت ضمنی ورودی‌هایی را با توجه به زمینه فیزیکی و محاسباتی ارائه می‌دهند.
• وقفه مداوم در فعالیت ها: برخی از اپلیکیشن‌ها برای کار به صورت آفلاین طراحی شده اند و در زمانی که اپلیکیشن‌ها آنلاین می‌شوند همگام سازی صورت می‌‌گیرد. بنابراین، اپلیکیشن‌های موبایل باید برای سناریوهای متفاوتی طراحی شوند چرا که وقفه در فعالیت‌های گوناگون مانند باتری ضعیف یا فقدان ارتباط اینترنتی ممکن است رخ دهد.
• عملکرد محدود: همه دستگاه‌های موبایل محدودیت‌هایی در منابع اصلی مانند منابع پردازشی، حافظه و ارتباطات دارند.
• حافظه کاهش یافته: به دلیل اندازه محدود سخت افزار، حافظه کمتری در دسترس است.
• زمان پاسخ: توسعه اپلیکیشن باید بر متغیر زمان متمرکز باشد. این مسئله مستلزم این است که ‌اپلیکیشن‌ها با یک بهینه سازی ممکن منابع برای یک زمان پاسخ و کارامدی بهتر توسعه یابند.
• پردازش: زمان پاسخ مستقیما با قدرت پردازش در ارتباط است.
• قابلیت حمل: قابلیت حمل سخت افزار، یک ‌اپلیکیشن مویایل باید از طیف گسترده‌ای از دستگاه‌ها پشتیبانی کند. قابلیت حمل نرم افزار، یک اپلیکیشن موبایل باید ظرفیت اجرای همان چیزها را در طیف گسترده ای از سیستم عامل‌های موبایل داشته باشد.
• اپلیکیشن‌های بومی، وب یا هیبریدی: بر اساس انواع اپلیکیشن، مسائل و پیچیدگی که ممکن است در نظر گرفته شوند، متمایز خواهند بود، و خواستار سطح متفاوتی از تلاش‌های توسعه هستند.
Flora and Chande (2013) [11] بر جنبه‌هایی بحث کردند که معمولا در اپلیکیشن‌های نرم افزار سنتی دیده نمی‌شود، مانند: ادغام اینترفیس اپلیکیشن با اپلیکیشن‌های متفاوت، بررسی حرکت دستگاه مانند اپلیکیشن GPS، سازگاری اپلیکیشن با همه پلت فرم‌ها و فاکتورهای سخت افزاری متفاوت، مدیریت مصرف برق، ریسک‌های امنیتی و حریم شخصی، طراحی UI، پیچیدگی تست، در دسترس بودن بیست و چهار ساعته در هفت روز هفته “همیشه روشن بودن”؛ و برنامه ریزی برای فرآیند توسعه، که شامل اندازه اپلیکیشن مانند اندازه صفحه نمایش اپلیکیشن است. آن‌ها بیشتر بر چالش‌هایی تمرکز کردند که تیم‌های توسعه اپلیکیشن موبایل با آن روبرو می‌شوند مانند محیط پویایی از پیش نیازهای فنی و بهبودهای گوناگون، با تنظیم ثابت در انتظارات و نیازهای کلاینت ها. آن‌ها فرآیند‌های چابک را به عنوان مناسب ترین مورد برای این محیط‌های دائما در حال تغییر در نظر گرفتند؛ در حالی که رضایت مشتری در مراحل اولیه و غالبا در زمان تحویل مدیریت می‌شود، و همیشه تغییرات جدیدی؛ چرخه انتشار کوتاه، یک همکاری مستمر بین مشتری یا ذی نفع و مهندس خوشایند است، و داشتن یک برنامه کاری یک معیار لازم پیشرفت است.
Kakkar و همکاران (2013) [14] بر تفاوت بین اپلیکشن‌های موبایل و اپلیکیشن‌های نرم افزاری سنتی بحث کردند، که در ان مسائل اصلی که باید در توسعه اپلیکیشن موبایل مدیریت شود امنیت، قابلیت اعتماد، عملکرد و فضای ذخیره حافظه است. و دیگر مسائلی که با اپلیکیشن‌های موبایل در ارتباط هستند عبارتند از: (1) تعامل با اپلیکیشن‌های متفاوت؛ (2) اپلیکیشن‌های بومی یا ترکیبی و (3) مدیریت حسگر، (4) قابلیت‌های سخت افزاری و نرم افزاری، (59 امنیت، (6) واسط کاربر باید از راهنماهای UI ارائه شده توسط SDK تبعیت کند، (7) پیچیدگی تست و (8) مصرف برق.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا