دانلود رایگان ترجمه مقاله روابط اجتماعی پایدار در وبلاگ ها (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۵)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۱ صفحه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و ترجمه آن ۲۲ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

تاثیر تجربه مشتری و ارزش درک شده بر روابط اجتماعی پایدار در وبلاگ ها: یک مطالعه تجربی

عنوان انگلیسی مقاله:

The impact of customer experience and perceived value on sustainable social relationship in blogs: An empirical study

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت کسب و کار – بازاریابی – مدیریت سازمان های دولتی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس پیش بینی فناوری و تغییرات اجتماعی
کلمات کلیدی روابط اجتماعی پایدار – نیت مداوم – تجربه مشتری – ارزش درک شده
کلمات کلیدی انگلیسی Sustainable social relationship – Continuance intention – Customer experience – Perceived value
ارائه شده از دانشگاه گروه اطلاعات حسابداری، دانشگاه علوم و فناوری جنوب تایوان
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۰۰۴۰-۱۶۲۵
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.techfore.2014.11.011
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0040162514003746
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۲ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2067

 

بخشی از ترجمه

(۱) سنجش : این نوع تجربه در درجه اول از پنج حس می‌آید (بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه). این حس‌ها می‌توانند بر مطلوبیت خرید کاربر تاثیر گذارند. برای مثال، موسیقی دلپذیر یا غذای خوشمزه ارزش درک شده یک محصول یا تجربه را توسط مشتری افزایش می‌دهد، علاقه به آن را افزایش می‌دهد، دانش و استفاده از محصول یا سرویس را افزایش می‌دهد. به هر حال، واسط کاربری یک وبلاگ بو، سلیقه، و احساس لمسی را نمی‌تواند ایجاد کند. بنابراین، محتوای بصری (مانند متن منتشر شده در وب و محتوای تصویر و طرح) و صدا ( موسیقی پس زمینه) عوامل تعیین کننده اصلی مطلوبیت یک وبلاگ برای یک کاربر هستند.
(۲) احساس : این نوع تجربه در درجه اول احساسات روانی و هیجانات مشتری را بر می‌انگیزد. ارائه متن تجربی، موسیقی، و تصویر یک ارتباط قوی را بین مشتریان و ارائه دهندگان خدمات/محصول ایجاد می‌کند، و باعث می‌شود که بر مشتریان با برند یا محصول تاثیر گذارند و واکنش هیجانی مثبتی داشته باشند.
(۳) تفکر : این نوع تجربه تسهیل تفکر گروهی کاربران را به صورت فعالانه‌ای با استفاده از روش‌های خلاقانه هدف قرار می‌دهد. این نوع تجربه در درجه اول تجربه را با عادات گروه کاربران ترکیب می‌کند و این یکپارچه سازی را به روش خلاقانه‌ای به کاربر نشان می‌دهد، و آن‌ها را قادر می‌کند که درک پایه‌ای از تجربه بدست آورند و علاقه به تجربه ارائه شده توسط اپراتورهای بازاریابی را افزایش می‌دهد. به همین ترتیب، نظرات متعددی نسبت به برند و محصول تولید شده حاصل می‌شود.
(۴) اقدام : این نوع تجربه گزینه‌های رفتاری متعددی را ادغام می‌کنند، مانند فعالیت‌های فیزیکی، الگوهای زندگی، و تعامل. فعالیت‌های رفتاری در زندگی روزانه یک کاربر برداشت پایداری را حاصل می‌کند یا یه یک واکنش مستقیم ناخودآگاه تبدیل می‌شود.
(۵) رابطه : این نوع تجربه فراتر از احساسات فردی و شخصی است، با ایده آل شخص در رابطه با افراد یا فرهنگ‌های دیگر در ارتباط است. در نتیجه، یک رابطه بین فرد و سیستم اجتماعی غنی تر در تجربیات زیر حاصل می‌شود.
CE در حال حاضر شهرت دارد چرا که هر تجربه از انواع تجربه‌‌های مختلف تشکیل شده است، که فروشندگان می‌توانند برای ایجاد یک مدل تجربه مناسب برای محصولات خود استفاده کنند. در برابر وب سایت‌های معمولی، وبلاگ‌ها نه تنها محصولات یا خدماتی را به مشتریان از طریق سنجش و احساس ارائه می‌دهند، بلکه تجربه هویتی موثر، خلاقانه/شناختی، سبک زندگی، و از شرکت‌ها یا فروشندگان برای مشتریان فراهم می‌کنند. برخی از مطالعات اپلیکیشن CE را برای صنعت خدماتی بررسی کردند. به هر حال، این مطالعات مربوط به استفاده از CE در وبلاگ‌هایی است که فاقد آن هستند. بنابراین، مطالعه حاضر برای بررسی کاربرد CE در وبلاگ‌ها و تاثیر آن بر دیگر فاکتورها از چشم انداز کاربران وبلاگ تلاش می‌کنند.

۲٫۱ ارزش درک شده (PV)
دانشمندان بسیاری PV را به عنوان متریک کلیدی در بازاریابی شرکتی توسط بنگاه‌ها در نظر گرفتند. PV مورد تاکید قرار گرفته است و به صورت گسترده در شاخه‌های گوناگون پژوهش بازاریابی بحث شده است. تنظیمات سرویس مصرف کننده یا نیت‌های خرید می‌توانند با بررسی PV تعیین شوند. یافته‌ها می‌توانند در بازارهای کلیدی متمایز برای حفظ مزیت رقابتی توسعه یابند. اهمیت PV بر اساس ارزش محصول یا سرویسی است که توسط مشتریان درک شده است، که می‌تواند به عنوان معاوضه‌ای بین مزایای درک شده و هزینه‌های درک شده تعریف شود. در مطالعه تجارت همراه ، Kim و همکاران (۲۰۰۷) نشان دادند که PV یک متریک از اثربخشی کلی سرویس‌ها است که توسط یک فرد ارزیابی می‌شود، و تلاش‌های صورت گرفته توسط افراد برای استفاده از سطح و مزایای بدست آمده از آن در نظر گرفته شده‌اند.
مصرف کنندگان معمولا ارزش افزوده‌ای از یک محصول یا سرویس را دریافت می‌کنند که توسط یک فروشنده ارائه شده است. همچین ارزش‌هایی به عنوان ارزش مصرفی شناخته می‌شود. ارزش مصرفی یک فرم ارزش شخصی است، که افراد با تکمیل تعامل‌های اجتماعی گوناگون، تبادلات، یا هزینه به دست می‌آورند. در نتیجه، ارزش مصرف ضرورتا یک باور از کسب ارزش شخصی است. ارزش مصرفی یک ارزش شخصی نهایی است.
در ادامه بحث ابعاد گوناگون PV که در مطالعات نظری و آزمایشی بیان شد، Sheth و همکاران (۱۹۹۱) مفهوم “ارزش‌های مصرفی” را بیان کردند، که بر اساس آن، Sweeney and Soutar (2001) یک مقیاس را برای سنجش PV مشتریان در یک زمینه خرید خرده فروشی توسعه می‌دهند.
PV از پنج نوع ارزش نظری ترکیب شده است – ارزش کاربردی، ارزش اجتماعی، ارزش احساسی، ارزش معرفتی، ارزش شرطی. ضرورتا، PV یک ارزیابی روان شناختی است، که نه تنها در محصولات و مالکیت خدمات و محصولات منتخب وجود دارد، بلکه از خود مصرف کنندگان نشات گرفته است.

۲٫۲ رضایت و نیت مداوم
برای پیش بینی و تشریح دقیق نیت مداوم (CI) کاربران یک سیستم؛ Bhattacherjee (2001) نظریه تایید-انتظار expectation–confirmation theory را برای مقابله با سیستم‌های اطلاعاتی (IS) و مدل post-acceptance ادامه IS” توسعه یافته، مطرح کردند. این مدل در درجه اول بیان می‌کند که CI سیستم تحت تاثیر رضایت و سودمندی درک شده است، و نشان می‌دهد که CI برای استفاده از ISها بسیار به خرید مجددنیت تولید شده در طول خرید مشابه است. CI به تمایل برای استفاده از یک محصول یا سرویس بعد از اینکه مشتری تجربه مثبتی از محصول یا سرویس حاصل کرد، اشاره دارد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا