دانلود رایگان ترجمه مقاله IFRS و استانداردهای حسابداری (Theijbm سال 2016)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه Theijbm در 6 صفحه در سال 2016 منتشر شده و ترجمه آن 9 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

IFRS : یک راهکار برای تغییرات در استاندارد های حسابداری

عنوان انگلیسی مقاله:

IFRS: A Solution for Variations of Accounting Standards

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2016
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 6 صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله حسابداری – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله حسابرسی – حسابداری مالی – مدیریت بازرگانی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله بین المللی کسب و کار و مدیریت
کلمات کلیدی حسابداری – موسسات حرفه ای حسابرسی – استاندارد‌های حسابداری – IFRS – GAAP
کلمات کلیدی انگلیسی Accounting – accounting professional organizations – accounting standards – GAAP – IFRS
ارائه شده از دانشگاه گروه بازرگانی، دانشگاه پنجابی
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه Theijbm
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  9 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2044

 

بخشی از ترجمه

4. استاندارد‌های حسابداری خارجی ( برون مرزی )
اصول اساسی حسابرسی خارجی تکنیکها و سیاستهای مالی متضاد را با منظری برای حذف صورتهای مالی مقایسه ای( نسبی ) و افزودن اعتبار و اطمینان برای آن استاندارد سازی میشود. این صور مالی نسبی در داخل یک کشور معینی محدود نبوده و در کشورهای مختلف نیز فراهم میشود تا اطلاعات مفیدی در اختیار کاربران
علاقمند بگذارد. از نظر hail et al 2010 اصول حسابداری نقش کلیدی در کاهش هزینه مالی در تبادل داده ها میان سهامداران بازی میکند با مجاز کردنشان در بهره وری زیاد در تصمیمات و تعهدات شان در داخل و خارج و در میان شرکتها و مناقصه های رقابتی و با تسهیلات منظم و قیمتهای مطلوب میتواند مرزهای ورودی به بازارهای مشترک سرمایه ای را افزایش دهد.

همینطور اسکینر ۱۹۷۷ مطرح کرده که بعد از جنگ دوم جهانی هر کشوری عموما استانداردهای مطلوب خودش را دارد که منتهی به تفاوت های زیاد معناداری میشود حتی در میان GAAPs و کشورهایی با بازارهای سرمایه ی فعال و موسسات مالی زنجیره ای وابسته به ایالات متحده ، کانادا ، استرالیا ، انگلیس، نیوزیلند ، و موسساتی که دارایی های سرمایه ای، کارخانجات و تجهیزات ppe را دوباره ارزیابی میکنند.
zeff 2012 اجمالا مطرح کرده که : فاصله زیاد موجود میان GAAPs در میان کشورهای آنگلوآمریکایی و قاره اروپایی و ژاپن که درآمد مالیاتی عملیات حسابرسی را ازدحام بخشیده و سود معین قانونی توزیع و تقسیم شده و نتایج میتواند دستکاری شده و مخفیانه ذخیره و انباشته گردد. اغلب کشورهای توسعه یافته دستکم دارایی هایشان را فاش میسازند که GAAP نامیده میشود. ماورای آنچه که ممکن ست جانشین و میراث دار اربابان مستعمراتی سابق شان باشند همانند فرانسه و انگلیس. تفاوت های بین المللی در استانداردهای حسابداری ،بخاطر نتایج متضادشان در گزارش دهی مالی، مشکلاتی ایجاد کرده زیرا کاربران زیادی مثل کارشناسان سرمایه‌گذاری ، بدهی یا سرمایه موسسات بین المللی را بر یک پایه نسبی ( مقایسه ای ) ارزیابی میکنند ( Acca Zo) برای غلبه بدین معضلات و تسهیل نسبی شرایط اقتصادی در تضادهای سراسری جهانی تلاش های شاقی جهت جعل یک زبان واحد و یکسان در اصول حسابداری انجام گرفته تا قابلیت اجرایی و کاربردی در قوانین مختلف داشته و نظم محیطی را تنظیم نماید. از میان این کوشش ها، مطابق zeff 2012 فرانسه در سال ۱۹۴۷ طرح تطبیقی و یا برنامه جهانی حسابرسی را منتشر کرده و این نظامنامه موسسات حسابرسی مدرن، سپس به بلژیک و اسپانیا و سرانجام پرتقال و مسکو و تونس و الجزیره و پرو صادر شده. تلاش بعدی زمانیکه صورت پذیرفت که کمیته استاندارد حسابداری IASC در سال ۱۹۷۳ برای توسعه کیفیت اصول حسابرسی خارجی شروع به فعالیت کرده و همانطور که rewal 2013 اظهار کرده، روش های حسابداری متعدد با یک دیدگاهی برای حذف صورت مالی غیررقابتی و افزودن اعتبار و اطمینان برای صور مالی استاندارد سازی شده ست.
مکتوبات پیشینی زیادی ضرورت اصول حسابداری یکسان برای کل دنیا را تشریح کرده اند. برای نمونه و مثال در میان اینهمه مکتوبات ball 2006 سه فایده اصلی تحقق چنین استاندارد یکسان جهانی را تصریح کرده:
که آگاهم از لااقل ۳ منفعت اصلی از اصول مشترک یکسان که اولین فایده _ مقیاس اقتصادی _ بر نقش های یکسان قراردادی تاکید دارد: قوانین واحد نیاز دارند که فقط یکبار اختراع و تدوین گردند که بمنزله نوعی کالای بصرفه عمومی ، در آن هزینه نهایی برابر صفر باشد. دومین فایده اش در پیشگیری و محافظت از حسابرسان بر قبال مدیرانی ست که در نقش خرید رای بازی میکنند. اگر همه بازرسان حسابرسی نیازمند قوانین یکسان هستند اما مدیران نمی‌توانند فروشگاهی را تهدید کنند با حسابرسی که نظر غیرتخصصی بروی یک قانون مصوب دارد. سومین فایده اش، حذف داده های بیرونی به سبب فقدان مقایسه ای ست. اگر موسسات و کشورها از
تکنیک های حسابرسی مختلف استفاده کنند _ حتی اگر وضوحا بهمه کاربران آشکار سازند _ آنها میتوانند هزینه های تحمیلی به سایرین ( بزبان اقتصادی ، پیامدهای نامطلوب خارجی ) را بسبب فقدان مقایسه ای ایجاد کنند. برای شرکتهای خارجی نیز تاثیرات سودمندی دارند تا اصول یکسان را همانند دیگران استفاده کنند. unctad isar 2012 نیز اشاره می‌کند که یک سیستم قوی بین المللی، منابع مالی را در گردش های جهانی تسهیل بخشیدن و در حالیکه به تقلیل رشوه خواری و سوءمدیریت منابع کمک میکند ، همزمان موسسات رقابتی بین المللی را با جذب سودهای خارجی از فرصتهای بازارهای جهانی تقویت میکند. همچنین samant و shabana 2011 ابراز کردند که علاقه به همگرایی در اصول حسابداری و تقارب بدان ، گسترش فزاینده ای داشته چنانکه: ۱_ همکاری و کمک برای گردش آزاد سرمایه های جهانی و دستیابی به منافع عمده برای همه بازار های اصلی سهامداران ، ۲ بهبود توانایی سرمایه داران برای رقابت سرمایه ها بر پایه کلی جهانی و بالطبع کمترین ریسک در خطاهای احتمالی را داراست. ۳ داشتن پتانسیلی برای ایجاد یک اصول تازه حسابرسی ، با شفافیت بیشتر که برای تحلیل ارزشمند و مهم بوده و برای همه شرکای بازاری از جمله ناظران. ۴ خلق یک فرصت بی نظیر برای ناظران و سایر سهامداران تا الگوهای گزارش دهی بهبود یابد. در ادامه همین دیدگاه stolowy وjeanjean 2008 نشان دادند که جهانی سازی بازارهای بین المللی در سراسر دنیا ایده تطبیق یک زبان مشترک برای گزارش های مالی ، رقابت ها را نیز توسعه میبخشد. Li 2010 همینطور تشریح نموده اند که بسیاری کشورهای بین المللی اخیرا شرکتهای داخلی شان را برای بکارگیری گزارشهای بین المللی IFRS مجاز ساخته اند تا یک زبان یکسان از مشکلات بکاهد. برادران حلی نوگرایانه ست که انواع استانداردهای بومی را در یالات مختلف بشکل اصول حسابداری در میآورد.

5. استانداردهای گزارشی صورت مالی
IFRS که با دو نوع اصول دیگر مطابقت دارند: کمیته استاندارد حسابداران جهانی IASC از سال ۱۹۷۳ تا ۲۰۰۱ و دیگری هیات اصول حسابداری بین المللی IASB از زمان ۲۰۰۱. اصول حسابداری پیشرفته iasc که اصول حسابرسی جهانی IASs نامگذاری شده ست. در رهنمودهایی سراسری ifrs موسسات اش ابراز شده که استانداردها و تفاسیرش توسط سایر کمیسیونهای و هیاتها تایید شده ست. آن کیفیت بالایی از اصول حسابداری برای اندازه گیری، شناخت، عرضه و نمایش داده ها در اهداف مشترک عمومی اش ضروری ست . در راستای همکاری با بانک جهانی imf و سایر موسسات بین المللی ، zasb ، و سایر کشورها دعوت میکند تا استانداردهایش رابکار گیرد.

5.1 مبادلات پیشرفته در سطح بین‌المللی IFRS
پروفایل ۱۴۰ حوزه و قلمرو ( جدول ۱ پایین ) که ۹۷٪ تولید ناخالص داخلی را در جهان نشان میدهد از منابع مختلفی تا به امروز جمع آوری شده. بیش از ۱۲۰ کشور نیازمند استفاده از ifrs توسط شرکتهای عمومی هستند. در حالیکه ۴۰ حوزه اجازه استفاده از آن را در برخی اوضاع و شرایط دارند. داده های خلاصه شده در جدول ۱ نشان میدهد که اکثریت کشورهای اروپایی ۳۱٪ تطابق داشته و کمترین میزان متعلق به خاورمیانه ۶٪ ست.
نسبت آفریقایی ها تقریبا نصف آمریکا هستند.

5.2 فرایند تدوین اصول IASB:
بنابر اطلاعات وب‌سایت ifrs فرایند تدوین و تصویب اصول حسابرسی iasb شامل ۶ مرحله مطمئن برای موسسات تجاری بوده: ۱_ تدوین agenda ، ….۲_ طرح و نقشه پروژه ۳_ نشر برگه گزارشات از جمله مشاوره عمومی، ۴_ انتشار و گسترش متن پیشنویس شامل مشاوره عمومی، ۵_ توسعه استانداردها، ۶_ فرایندهای بعدی که صادر و تلخیص و عرضه شده ست.

5.3 موعد انتقال ، زمان پذیرش ، وقت گزارش دهی:
موعد یا وقت، بعنوان یک دوره زمانی با اعداد و ارقام کامل در مطابقت با ifrs تعریف شده و در نتیجه در طرحهای یکساله و دوساله ارایه و عرضه گشته. برای مثال اگر یک واحد تجاری، صورت مالیاش را برای آخرسال ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ آماده تنظیم نماید موعد انتقال را از ۱ ژانویه ۲۰۱۳ آماده میسازد تا تراز صورت مالی متعادل گردد.
موعد پذیرش با گزارش صورت مالی موسسه های تجاری، برای آخرسال ۳۱ دسامبر ۲۰۱۳ آماده میگردد. از اینرو برای شرکت تجاری در مثال بالا که صورت مالی را در آخر سال ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ آماده میکند یک گزارش حسابرسی از ۳۱دسامبر ۲۰۱۵ نیز دارد.

 

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا