دانلود رایگان ترجمه مقاله نوآوری شرکتی در بخش عمومی (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۵)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه الزویر در ۶ صفحه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و ترجمه آن ۱۱ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

نوآوری اجتماعی شرکتی در بخش عمومی رومانی

عنوان انگلیسی مقاله:

Corporate Social Innovation in The Romanian Public Sector

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۶ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله
ژورنال – کنفرانسی
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – مهندسی صنایع
گرایش های مرتبط با این مقاله نوآوری تکنولوژی – مدیریت دولتی – مدیریت نوآوری و فناوری – مدیریت سازمان های دولتی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس پروسدیا اقتصاد و امور مالی
کلمات کلیدی نوآوری اجتماعی – حاکمیت شرکتی – بخش عمومی – رومانی
کلمات کلیدی انگلیسی social innovation – corporate governance – public sector – Romania
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مدیریت دولتی، دانشکده ملی مطالعات سیاسی و مدیریت دولتی، بخارست، رومانی
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/S2212-5671(15)00337-8
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212567115003378
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۱ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2038

 

بخشی از ترجمه

زمفیر (۲۰۰۹) عنوان میکند که نوآوری یک راه حل جدید است برای یک مشکل حل نشده یا راه حلی که از لحاظ ساختاری، متفاوت از راه حل های تایید شده بوده، و بطور قابل ملاحظه ای بهتر است، بجز پیشرفت هایی در طیف نوآوری های ساده از راه حل های موجود.

۱٫۳ فرضیه های تحقیق: نوآوری اجتماعی قسمتی از حکومت شرکتی است؟
بعنوان روش هماهنگی، حکومت شرکتی (CG) ، یک عمل خوب از یک بخش خصوصی است که می تواند و باید به بخش عمومی به عنوان شکلی از مدیریت عمومی جدید انتقال داده شود.
هدف اصلی شرکت های بزرگ با بدست آوردن کارایی و ارزش افزوده از طریق تحقیق و نوآوری نشان داده می شود. در مفهوم SI و تغییرات رایج اجتماعی ناشی از چالش های هزاره سوم، اروپایی و جهانی سازی، SI تبدیل به امری ضروری شده است نه تنها عضوی از CG.
برخی شرکت ها ایده ای را در مورد تجارت مسئول و نوآوری، پرورانده اند، و خود آن را به عنوان تجارت هدف قرار داده اند، یک مسئولیت، که هدف آن محافظت از محیط، کارکنان، و سلامت جمعی است،توسعه پایدار(برای مثال، کمپانی هایی برای مدیریت، انتخابات و بازیافت یا کمپانی هایی برای تولید انرژی از منابع تجدید پذیر). دیگران، با این حال مسئولیت پذیری اجتماعی را به عنوان یک هدف اصلی قرار نداده اند، آنها کمپین هایی در مورد مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتی ایجاد کرده اند تا به حل مشکلاتی که جامعه با آن ها مواجه است بپردازند.(برای مثال انجمن ها و بنیاد هایی ایجاد شده اند و توسط کمپانی های بزرگ مخابرات یا نفتی حمایت می شوند تا مشکلات موجود در جامعه را حل کنند.)

۲٫ نوآوری اجتماعی شرکتی در بخش عمومی
با توجه به بالا، می توانیم بگوییم که نوآوری اجتماعی شرکتی در بخش عمومی یک شکل کارآمد، موثر و پایدار از هماهنگی و کنترلِ یک سازمان که هدف آن حل مشکلات اجتماعیِ جدید یا دیده نشده تا به امروز، از سرتاسر جامعه، با اتخاذ و انتشار راه حل های جدید است، می باشد.
نوآوری مفهومی الهام بخشِ مردم و سیاست گذاران است به دلیل اینکه وعده تغییر رادیکال را ارائه می دهد. همینطور میل به نوآوری سازی بخش عمومی تاریخی طولانی دارد که گاهی به برنامه های اصلاحات متصل می شود تا کاهش بودجه را بررسی کند، تا معرفی نامه مدیریت جدید و ایدئولوژی حکومت (مانند مدیریت عمومی جدید یا دولت آزاد) را ببیند و یا دیباچه اطلاعات جدید و تکنولوژی های ارتباطی(مانند حکومت اینترنتی) را مشاهده کند.
SI در بخش عمومی اولین باز در دهه های ۶۰ و ۷۰ در انگلستان ظاهر شد، فرآیندی که بطور مداوم تا به امروز دنبال شد و گسترش یافت. در مصاحبه ای برای گاردین در سال ۲۰۱۰، نخست وزیر انگلستان، دیوید کامِرون، در مورد “جامعه بزرگ” خود که مبتنی بر ایده کارآفرینی اجتماعی است و همینطور از SI بعنوان یک جایگزین برای حکومت های کلاسیک یاد می کند. براساس حرف های وی، اجتماع های محلی باید قدرت بیشتری داشته باشند و مردم باید بیشتر برای حضور فعال یافتن در جوامع تشویق شوند تا بدین گونه تعاون، موسسات خیریه، کمک دو طرفه و کمپانی مشترک ایجاد شود، تا برای نیاز های محلی و بنیادی موجود برای شهروندان،مسئول باشند.
توسعه مفهوم SI از بخش عمومی انگلستان( جدول ۱) دو جنبه را در نظر می گیرد.بخش اول “فرآیند نهادی در تولید این مفهوم در سیاست عمومی، به منظور بهبود کارآیی در بخش عمومی” و بخش دوم به ” پیاده سازی این مفهوم در برنامه های انگیزشی نوآوری اجتماعی” مربوط است
اما SI متعلق به بخش عمومی انگلستان، خود را به ساخت موسساتی با مسئولیت هایی از این دست، محدود نساخت. آنها به پیاده سازی مفهوم SI در استراتژی ها برنامه ها ادامه دادند تا نوآوری عمومی را در بخش عمومی انگلستان شبیه سازی کنند.
اسناد قانونی که SI را در بخش عمومی انگلستان جا به جا کرده بودند : کاغذ های کاری، گزارشات و برگه های سفید.

۳٫ نوآوری اجتماعی شرکتی در بخش عمومی رومانیایی ها
محدودیت ها و چالش های پیش رو از ابتدای قرن ۲۱، جهانی شدن و اروپایی سازی، بحران اصلی اقتصاد جهان و همینطور نیازهای در حال پیچیده شدن و متفاوتِ جامعه معاصر، نیازمند سخت گیری در انتقال آموزش حکومت شرکتی به بخش عمومی به عنوان شکلی جدید از مدیریت عمومی جدید هستند.
جامعه رومانیایی با تعدادی از مشکلات و چالش ها روبروست که حکومت مردم باید برای آنها به دنبال راه حل باشد. با مفید نبودن و ضعیف بودن در امور اداری حکومت قدیم، در بسیاری موارد ناکار آمدی خود را نشان دادند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا