دانلود رایگان ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل پروژه BOT برق آبی کامچای کامبوج (امرالد ۲۰۱۳)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه امرالد در ۱۳ صفحه در سال ۲۰۱۳ منتشر شده و ترجمه آن ۲۱ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

آنالیز ریسک مالی پروژه ساخت، بهره برداری و واگذاری برق آبی کامچای کامبوج

عنوان انگلیسی مقاله:

Financial risk analysis of Cambodia Kamchay hydropower BOT project

دانلود رایگان مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۳
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – اقتصاد
گرایش های مرتبط با این مقاله مهندسی مالی و ریسک – مدیریت پروژه – مدیریت مالی – اقتصاد مالی – توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مطالعات موردی بازارهای نوظهور زمرد
کلمات کلیدی ریسک مالی – حالت BOT – برق آبی – سرمایه گذاری در خارج از کشور
کلمات کلیدی انگلیسی Financial risk – BOT mode – Hydropower – Overseas investment
ارائه شده از دانشگاه مدرسه مدیریت، دانشگاه ژجیانگ
نمایه (index) Scopus
شناسه شاپا یا ISSN ۲۰۴۵-۰۶۲۱
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1108/EEMCS-07-2013-0152
لینک سایت مرجع https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/EEMCS-07-2013-0152/full/html
رفرنس رفرنس ندارد
نشریه امرالد – Emeraldinsight
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۱ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2037

 

بخشی از ترجمه

شرکت بین المللی نیروی چین به دلایل زیر برنده مناقصه شد: اول اینکه از سال ۲۰۰۳، روابط دو کشور به طور مداوم در حال گسترش بوده است، رهبران هر دو کشور همواره سطح نزدیکی از روابط را داشته و همکاری های دو کشور در زمینه های مختلف همواره در حال افزایش بوده است. دوم اینکه، هزینه نهایی شرکت کمترین است، هزینه ها بسیار رقابتی هستند؛ با کمترین هزینه فاز بهره‌برداری، با میانگین هزینه ۸سنت دلار آمریکا که برابر با یک سوم (۳/۱) هزینه واردات است. و نهایتاً، شرکت نیروی برق-آبی چین، بزرگ‌ترین، قدرتمندترین، تأثیرگذارترین شرکت در صنعت حفاظت از آب و تأسیسات برق-آبی، با بالاترین سطح علم و تکنولوژی تخصصی و تجربه بسیار در ساخت و بهره‌برداری است.

۳٫ توسعه پروژه نیروگاه برق-آبی کامچای
۳٫۱ موقعیت اولیه پروژه احداث نیروگاه برق-آبی
چارچوب اصلی ساماندهی پروژه کامچای و ساخت، بهره‌برداری و واگذاری، توسط (شرکت کامچای) سرمایه‌گذاری شده، توسط (دایره مدیریت پروژه، شرکت حفاظت آبی و مهندسی برق-آبی چین با مشاوره شرکت شمال غرب) مدیریت شده، پیمانکاری شرکت نیروی برق(گروه بین المللی ساخت نیروگاه برق-آبی چین(فیجان))، توسط (موسسه حفاظت آبی و بررسی و طراحی نیروگاه برق-آبی، با همکاری بخش پروژه تحقیقات و طراحی بررسی شمال غرب) طراحی شده و توسط (شرکت پروژه کامچای گروه بین المللی احداث نیروگاه برق-آبی چین و هشتمین دفتر حفاظت آبی و مهندسی نیروگاه برق-آبی چین) راه اندازی شد.

۳٫۱٫۱ مرحله تصمیم‌گیری
با توجه به توافقنامه صورت گرفته، شرکت مهندسی گروه بین المللی احداث نیروگاه برق چین، به منظور ساخت، راه‌اندازی و واگذاری، با دوره مالی پروژه یک‌ساله و تضمین عملکرد ۴۴ ساله(دوره ساخت ۴ سال و ۴۰ سال بازدهی اقتصادی) مبلغ ۲۸۰میلیون دلار آمریکا در پروژه سرمایه‌گذاری کرده است. تولید سالانه نیرو ۴۹۸میلیون کیلووات(۴۹۸ گیگاوات) با میانگین هزینه ۸ سنت دلار آمریکا برای مهندسی عمران و نصب تجهیزات مکانیکی و الکتریکی برای شرکت مهندسی هشتمین دفتر برق-آبی است. هزینه ساخت پروژه ۱۴۰ میلیون دلار است.

در ۲۳ فوریه ۲۰۰۶، پروتکل پیاده سازی نیروگاه برق-آبی پروژه BOT، توافقنامه خرید نیرو و توافقنامه اجاره زمین در یک مراسم که در پنوم پن (Phnom Penh) برگزار شده بود، به امضا رسیدند. قائم‌مقام نخست‌وزیر و وزیر امور کابینه سوک ان (Sok An)، وزیر صنعت سویی سم (Sui Sem)، وزیر اقتصاد کیت چون (Keat Chun)، سفیر چین در کامبوج ژانگ جینفنگ (Zhang Jinfeng)، منشی کمیته گروه ساخت نیروگاه برق-آبی چین لیو کیتائو (Liu Qitao)، قائم‌مقام مدیرعامل دفتر مدیریت شرکت ساخت‌وساز در جنگل دفتر هشتم نیروگاه برق-آبی، هوانگ مین (Huang Min) در هنگام عقد قرارداد حضور داشتند. پس از امضای توافقنامه‌های فوق، شرکت به منظور دریافت تأییدیه‌ها و مجوزهای لازم برای انجام تأمین اعتبار پروژه کامچای از مسئولین دولتی مربوطه در چین و کامبوج اقدام کرد. تا کنون این مقامات دولتی سرمایه‌گذاری و تأمین اعتبار پروژه کامچای را تائید کرده اند.
• کمیسیون مدیریت و نظارت بر دارایی های تحت مالکیت چین.
• کمیسیون گسترش و بازسازی ملی چین.
• وزارت تجارت چین.
• دفتر مشاوره تجاری و اقتصادی در سفارت چین در نظام پادشاهی کامبوج.
• مدیریت معاملات خارجی چین.
و تأییدیه‌های اصلی مرتبط در کامبوج عبارت‌اند از:
• شرکت ثبت پروژه برق-آبی سینوهیدرو کامچای.
• تأییدیه سرمایه‌گذاری.
• مجوزهای واردات.
• مجوز ساخت.
• مجوزهای محیط زیستی و دفع ضایعات.
• تأییدیه خرید مواد انفجاری.
• تأییدیه انفجار.
• مجوز به کارگیری منابع آبی.
• تضمین دولتی پرداخت.
• گواهینامه پاک‌سازی مین و مواد منفجر نشده در سایت.
در ۸ آوریل ۲۰۰۶، نخست‌وزیر ون جیابائو (Wen Jiabao) و نخست‌وزیر کامبوج هان سن (Shun Sen)، جشن افتتاح نیروگاه برق-آبی کامبوج را در پنوم پن برگزار کردند و آن‌ها همچنین جشن پیشگامگی را در نیروگاه برق-آبی کامچای نیز برگزار کردند. وضعیت منابع نیروی کامبوج با شروع به کار نیروگاه برق-آبی تغییر کرد و صنعت برق، توسعه اقتصادی کامبوج را بازنویسی کرد.

۳٫۱٫۲ مرحله ساخت
در سپتامبر سال ۲۰۰۷، ساخت پروژه به طور رسمی کلید خورد. طراحی نیروگاه برقی یک سد ۱۱۴متری با هسته بتنی فشرده است که در سمت راست آن نیروگاه مستقر شده که در آن یک ایستگاه با ظرفیت هشت واحد با ظرفیت کلی ۱۹۳۲۰۰ کیلووات برای مدت کلی ۵۶ ماه مستقر شده است. مقیاس پروژه بزرگ و پیچیده است، دو سد، سه نیروگاه برقی یک تونل انحرافی آبی سازه های آبی در بناهای مهندسی هستند. در تمام تاریخچه کامبوج، هیچ‌گاه پروژه ساخت نیروگاه آبی با چنین مقیاس بزرگی وجود نداشته است. به دلیل اینکه بنیان بومی کامبوج ضعیف و محدود است، ساخت نیروگاه برق-آبی کامچای با چالش های متعددی مواجه بوده است:
۱٫ خرید بین المللی تجهیزات و مواد مورد نیاز. پروژه با کمبود مواد مواجه است، بسیاری از مواد تجهیزات باید از چین یا جاهای دیگری تأمین شوند و این چرخه طولانی است. بعد از چندین سال جنگ، کامبوج تقریباً هیچ صنعتی ندارد و به ندرت دارای منابع مواد ساختمانی است. ۹۵% مواد، تجهیزات و مهندسی مورد نیاز کاماپی از چین، تایلند، ویتنام و دیگر کشورها وارد شدند. به دلیل اینکه پروژه باید به سرعت به اتمام برسد، دفتر پروژه و تأمین‌کنندگان زمانی برای برقراری شبکه پایداری از منابع نبودند، زیرا که ارتباطات در کامبوج به سختی صورت می گیرد. در بقیه کشورها، ارتباطات، همگام‌سازی تجهیزات با چرخه تولید و برنامه خرید متناظر، می تواند پیشرفت کلی برنامه‌ریزی پروژه را مشخص کند.
۲٫ چالش های حمل‌ونقل بین المللی. کامچای و سازه های مهندسی نیاز به ۷۰۰ میلیون یوآن مواد اولیه، تجهیزات، هزاران دسته از ۱۷۰ یوآن بر ماه، با احتساب کشتی هایی با حداکثر تناژ ۶۰۰۰ تنی برای انتقال ۳۰۰۰ تن از تجهیزات قابل حمل، به ۵ کشتی رسید. بیشترین دوره خریداری ۶ ماه است و کوتاه‌ترین آن ۳ ماه است ولی این می تواند تحت تأثیر فاکتورهای غیرقابل پیش بینی نیز قرار بگیرد، پس امنیت منابع بزرگ‌ترین مشکل در سازه های مهندسی می شود. حصول اطمینان از اینکه تأمین مواد اولیه، کلید موفقیت پروژه در کامچای است. با توجه به شاخصه های خرید بین المللی، لازم است که یک برنامه خرید بین المللی جزئی تدوین شود، و تمامی تعرفه ها و قوانین صادرات از کشورهای فروشنده در آن در نظر گرفته شود.
۳٫ در بسیاری از کشورها که دماهای بالا رخ می دهد، تجهیزات و مواد اولیه نیروگاه نیاز به محافظت بیشتری دارند. کامبوج دارای اقلیمی استوایی است، سایت ساخت شرجی و دارای محتوای نمکی است که نیازمند به تجهیزات ضد خوردگی برای بسیاری از مواد است. قبل از فصل بارش، اطمینان از اینکه تجهیزاتی که باید نصب شوند، به موقع رسیده اند ضروری است و این نیز ضروری است که از انبار شدن صحیح آن ها اطمینان یابیم؛ این ملزم به یک برنامه‌ریزی صحیح است.
۴٫ استخدام نیروهای کار خارجی بر روی ساخت پروژه تأثیر گذاشت:
• وقتی هزینه های ساخت را در نظر بگیریم، بسیاری از کارگران اصلی بومی محل هستند. اما به دلیل اینکه این نیروی کارگری بومی دارای تجربه ساخت‌وساز یا مهندسی یا پس زمینه فنی در مقیاس بزرگ نیستند، کارشناسان فنی باید به منظور راهنمایی های حضوری و ارائه آموزش های مهارتی حرفه ای حضوری در دسترس باشند.
• با توجه به فرهنگ محلی، کارگران بومی کامبوج عموماً دوست ندارند اضافه کار داشته باشند. اکثراً سر موقع کار را شروع می کنند و همچنین سر موقع به کار پایان می دهند. اگر اضافه کار داشته باشند، بسیار سخت است که آن ها را متقاعد کرد که این توافقنامه موقت است. به طور کلی این ممکن است در ساخت‌وساز تأثیر بگذارد.
• مراسم و تعطیلات محلی بر روی برنامه زمانی ساخت‌وساز تأثیر می گذارد. کامبوج تعداد بسیاری بودایی دارد و مراسم مذهبی، تعطیلات محلی، تعطیلات متعدد بودایی ها و جشن تولد پادشاه، همگی روی زمان ساخت‌وساز تأثیر می گذارند.
• دوره سرمایه‌گذاری ساخت پروژه، خرید بین المللی، نوسان قیمت مواد خام بین المللی بر روی هزینه خرید تأثیر می گذارند و باعث طولانی‌تر شدن چرخه و تغییرات در نرخ معاملات بین المللی نیز می شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا