دانلود رایگان ترجمه مقاله اهمیت یادگیری در محل کار (تیلور و فرانسیس ۲۰۱۵)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه تیلور و فرانسیس در ۱۱ صفحه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و ترجمه آن ۲۷ vصفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

شرکت های رقابتی در مناطق کم جمعیت نروژ: اهمیت یادگیری در محل کار

عنوان انگلیسی مقاله:

Competitive firms in thin regions in Norway: The importance
of workplace learning

دانلود رایگان مقاله انگلیسی:
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf:
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد:

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – جغرافیا
گرایش های مرتبط با این مقاله نوآوری تکنولوژی – مدیریت منابع انسانی (HRM) – منابع انسانی و روابط کار – آموزش و بهسازی منابع انسانی
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله جغرافیای نروژی
کلمات کلیدی رقابت پذيری جهانی – نوآوری – منطقه ی سازمانی كم جمعيت – يادگيری در محل كار
کلمات کلیدی انگلیسی global competitiveness – innovation activity – organisationally thin regions – workplace learning
ارائه شده از دانشگاه مدیریت، دانشگاه آگدر
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN ۱۵۰۲-۵۲۹۲
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1080/00291951.2015.1016875
لینک سایت مرجع https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00291951.2015.1016875
رفرنس ارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
تیلور و فرانسیس – Taylor & Francis
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۷ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2017

 

بخشی از ترجمه

هارگادون و بچکی (۲۰۰۶) بر روی ساخت حل مسائلی که نشان دهنده یک شیفت از تمرکز بر اشخاص به تمرکز بر برهم کنش های میان مجموعه ها مطالعه کردند. برهان پشت این شیفت می تواند دنبال کردن و ردیابی افزایش پیچیدگی مسائل باشد که نیازمند راه حل هایی است که ترکیب دانش، تلاش و کوشش و توانایی مردم با دور نماهای گسترده می باشد. داده های مطالعه نژادی برای فهمیدن لحظاتی که خلق اجتماع به وقوع می پیوندد استفاده شده و پیشنهاد می دهد که این پدیده وقتی اتفاق می افتد که برهم کنش های اجتماعی بین افراد محرک تفسرهای جدید و کشفیات نوین در حوزه شباهت های دور که شامل اشخاص و تفکر بصورت انفرادی می باشد نمی تواند بوجود آمده باشد (هارگادون و بچکی ۲۰۰۶، ۴۸۹). حل مسائل خلق شده حتی یک فرایند اجتماعی می باشد که در آن مسائل با اشتراک گذاری دانش افراد مختلف حل می شود.
در مجموع تحقیق ذکر شده ی فوق نشان می دهد که دانش یک پدیده اجتماعی است و همدستی ابداعات مهم و تجربه عملی و یادگیری سازمان دهی می باشد. فهم پدیده اجتماعی دانش به معنای این است که ما ضرورتا نمی دانیم چگونه فرایند ابداع در هر یک موقعیت ها بروز رسانی می شود.

یادگیری سازمان دهی و منبع یابی دانش
مقاله تکمیلی بر روی یادگیری سازمان دهی شده وسیع و متنوع می باشد و توجهات خاصی به توانایی سازمانی برای یادگیری را به خود جلب نموده است. یادگیری سازمان دهی شده به عنوان معنایی برای بازیابی استراتژیک بدست آمده در سطح شرکت می باشد. فرایندهای یادگیری به عنوان مهم ترین مسائل برای ابداعات فعالیت شرکت و کارایی آن طبقه بندی شده اند و دانش مهم ترین راه برای شرکت ها جهت حصول مزایایی عملی دیده شده اند (بارنی ۱۹۹۱، شان و هاری ۱۹۹۸). در این مبحث ما یادگیری سازمانی را به عنوان فرایند افزایش کنش ها از طریق دانش و فهم بهتر معرفی می نماییم (فویل و لیلس ۱۹۸۵، ۸۰۳). دانش سازمانی نتیجه ای از تجربیات معمول و فعالیت های در مشارکت با دانش بین اعضای یک سازمان می باشد (لاو و ونگار ۱۹۹۱) و می تواند یک قانون مدون باشد. برای مثال در مستنداتی که روال در مشارکت یک سازمان را شامل می شوند را توضیح می دهند (زولو و وینتر ۲۰۰۲). فعالیت های در مشارکت با دانش آن چیزهایی هستند که عموما یادگیری سازمانی متفاوت از یادگیری شخصی بوده اند.
این مسیر اصلی در مقاله یادگیری سازمانی با تحقیقات جدید در یافته های مرکزی کوپل شده که ابداع بسیار نادر شرکت ها در ایزولاسیون بوده است و از طریق پل های ارتباطی دانش آن ها برای داشتن توانایی جهت یافتن این دانش در سازمانشان بوده است. دستیابی به دانش خارجی یک مهم می باشد اما شرایط نامناسب باری یادگیری سازمانی و ابداع می باشد. ظرفیت جذب کردن یک ارتباط سازمانی با دانش جدی خارجی همچنین مورد توجه بوده است(تودورووا و دوریسین ۲۰۰۷). در این مقاله ما ظرفیت جذب کردن را برای بحث بر چگونگی این که دانش خارجی می تواند فرایند یادگیری سازمانی داخلی شرکت را جذب نماید و ابداعات را بسازد بحث می نماییم. وقتی که ظرفیت جذب مهم می باشد، توسعه و نگهداری برای موفقیت و حفظ شرکت در طولانی مدت در شرایط بحرانی ضروری می باشد چرا که ظرفیت جذب می تواند تقویت کرده، تکامل بخشیده یا تمرکز مجدد بر پایه دانش شرکت داشته باشد (لان و همکارانش ۲۰۰۶، ۸۳۳). وقتی که ایده ظرفیت جذب تحت سه جزء کلیدی توسعه می یابند که شامل: ۱) حفظ مقدار دانش جدید، ۲) همانند سازی دانش و ۳) اعمال دانش برای مقاصد نهایی تجاری می باشند (کوهن و لیونتال ۱۹۸۹، ۱۹۹۰). کوهن و لیونتال بیان می کنند که ظرفیت جذب یک شرکت بستگی به منبع دانش و دانش خروجی از شرکت می باشد.
توانایی شرکت باری معرفی و همانند سازی دانش جدید خروجی اگرچه بستگی به دانش یکی شرکت آماده دارد در عین حال نیاز به مچ کردن دانش داخلی در شرکت داشته و شرکت بایستی به همانند سازی دانش جدید توجه لازم را داشته باشد (زاهرا و جرج ۲۰۰۲). این موضوع مشابهت بیشتری با دانش جدید برای دانش خروجی دارد و با سهولت بیشتری یک شرکت می تواند دانش جدید خود را همانند سازی کند. با در نظر داشتن مغایرت ها تفاوت های بیشتر دانش جدید شامل سختی بیشتر آن در جذب توسط یک شرکت می باشد.
در هر صورت شرکت ها توانایی جذب دانش جدید را دارا می باشند که متفاوت با دانش خروجی آن ها می باشد. این انتقال یک ظرفیت را انعکاس می دهد که از طریق فرایند مشارکت دوگانه به شرکت ها کمک می کند تا فهم ادراکی خود را توسعه داده یا فرایندهای خارج کردن را تغییر دهند (زاهرا و جرج ۲۰۰۲، ۱۹۵). در حالیکه زاهرا و جرج بر سر اینکه انتقال فعالیت است که بعد از همانند سازی می آید بحث می کنند، تودورووا و دوریسین (۲۰۰۷) بر سر این موضوع که انتقال یک فرایند متغیر بوده که وابسته به ظرفیت ها در سازمان ها می باشد بحث می کنند. همانند سازی فرایندی است که آن را برای جذب دانش جدید آسان تر می سازد؛ در حالیکه انتقال یک فرایند پیچیده تر می باشد از زمانیکه دانش جدید شروع به به چالش کشیدن ساختارهای علمی خروجی از یک شرکت نموده است. در این مقاله ما انتقال را به عنوان جزء چهارم از ظرفیت جذب در نظر می گیریم.
در آنالیزهای شرکت (شکل ۱) ما پیشنهاد می کنیم که آنچه که در شرکت می رود (برای مثال یادگیری سازمانی همانطور که با توجه ظرفیت جذب توضیح داده شد) و آنچه که در ظرفیت های ابداعی تسهیلاتی شبکه های ابداعی می رود (برای مثال پل های ارتباطی دانش خروجی). بحث ما این است که دانش به عنوان یک پدیده اجتماعی موجب اتصال فرایندهای داخلی در شرکت ها با دانش خارجی برای توسعه ظرفیت ابداعی می باشد.
نقطه تئوری جدایش ما این است که ظرفیت جذب علی الخصوص برای شرکت ها در مناظق کوچک مهم می باشد. ما بر این موضوع بحث می کنیم که این شرکت ها گاها یک آغاز ورودی، همانند سازی، انتقال و اعمال دانش خارجی از مکان های مختلف دارند. دانش عمومی (در هر دو بعد جغرافیایی و وابسته به دانش) متناوبا برای حوزه جدا در مناطق مرکزی آماده نبوده که بدین معناست که شرکت در مناطق کوچک بعضی نشان های ویژه سازمانی مخصوص را توسعه داده که ظرفیت جذب آن ها را ساپورت می نماید. در قسمت یادآوری از این مقاله ما این فرضیات تئوری را به ابعاد کاربردی توسعه داده و یادگیری سازمانی و فعالیت های ابداعی در دو شرکت همانند سازی در منطقه ای کوچک در نروژ را بررسی می نماییم.
روش و داده
تحقیق ما بر روی مشاهده شرکت های رقیب در منطقه لیستر که در حومه شهر وست- آگدر در جنوب نروژ شروع می شود. سپس ما آنالیزهای ساخته شده بر پایه مدل خود را بر روی پیشینه تئوری موجود برای مطالعه و توضیح مشاهدات بکار می گیریم. در بخش ذیل ما روش های مطالعاتی خود و داده های شرکت مورد در منطقه لیستر را ارائه می دهیم.
دو شرکت مد نظر که در این منطقه قرار دارند بر پایه دانش ما از مناطق و شرکت های محلی انتخاب شدند. فلیب وبجرج (۲۰۰۶) این مسیر را به عنوان مجموعه ای منظم از موارد انتخاب شده اطلاعات معرفی کرده اند در جاییکه استراتژی تحقیق ماکزیموم کردن بهر وری اطلاعات از نمونه های کوچک و موارد تکی می باشند. مواردی که ما ارائه داده ایم موارد حاصل شده ماکزیموم از تحقیقات قبلی هستند که کمتر می توانند به عنوان یک منطقه کوچک مشخصه یابی شوند (ایساکسن ۲۰۱۴) و از موضوعات روزنامه ها و دیگر منابع اطلاعاتی که دو شرکت شاید برای مطالعه مهم باشند به این صورت که آن ها منطقه خود را در این نوع از منطقه ابداعی ارائه کرده اند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا