دانلود رایگان ترجمه مقاله تعیین تامین کننده در زمینه مدیریت ریسک زنجیره تامین (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۶)

 

 

این مقاله انگلیسی در نشریه الزویر در ۱۰ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۱۸ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

انتخاب تامین کننده توسط آنتروپی و تیرگی TOPSIS شانون در زمینه مدیریت ریسک زنجیره تامین

عنوان انگلیسی مقاله:

Supplier selection with Shannon entropy and fuzzy TOPSIS in the context of supply chain risk management

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۰ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال – کنفرانسی
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله لجستیک و زنجیره تامین – مدیریت عملکرد – مهندسی مالی و ریسک – برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس پروسدیا علوم اجتماعی و رفتاری
کلمات کلیدی
مدیریت زتجیره تامین – ریسک (خطر) زنجیره تامین – تیرگی TOPSIS – آنتروپی شانون
کلمات کلیدی انگلیسی
Supply chain management – Supply chain risk – Fuzzy TOPSIS – Shannon entropy
ارائه شده از دانشگاه دانشکده تجارت فناوری اطلاعات و لجستیک، دانشگاه RMIT
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.sbspro.2016.11.017
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877042816315518
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۸ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2003

 

بخشی از ترجمه

Goh (2014) به بررسی اثرات دوگانه (دو قلوی) آشکاری زنجیره تامین (SVR) و ریسک زنجیره تامین (SCR) بر روی عملکرد زنجیره تامین پرداخته اند. آن ها یک چند هدفه تیره (حداکثر SCV، حداقل SCR، و حداقل هزینه ها)، رویکرد تصمیم گیری برای مدل SCV و SCR را از یک نقطه نظر عملیاتی به وجود آورده اند. Cardoso et al. (2015) یک مدل برنامه ریزی خطی مختلط (MILP) را به وجود آورده اند برای به حداکثر رساندن مقادیر ارائه داده شده شبکه زنجیره تامین (ENPV) به وجود آورده اند، در حالی که به صورت همزمان خطرات مرتبط را به صفر رسانده اند. Qu et al. (2015) الگوریتم نقطه مبدا را توسعه داده و مشکلات مدیریت ریسک شبکه زنجیره تامین را تحت معیارهای در نظر گرفته شده مورد استفاده قرار داده اند. Giannakis and Papadopoulos (2015) با در نظر گرفتن ریسکی که همراه با تصمیمات کاری و اثرات آن ها بر روی اکوسیستم بیو فیزیکی، اجتماعی و مالی، یک دیدگاه مدیریت ریسک را مورد استفاده قرار داده اند که پایدار می باشد. Pazhani et al. (2015) یک مدل برنامه ریزی غیر خطی مختلط را به منظور بررسی مئله انتخحاب تامین کننده و تخصیص مقدار سفارش در یک سیستم زنجیره تامین با چندین تامین کننده را با در نظر گرفتن هزینه همزمان پر کردن مجدد انبار، حفظ و حمل و نقل ارائه نموده اند. Aqlan and Lam (2015) یک مدل بهینه سازی چند لایه را به وجود آورده و آن را با مدل شبیه سازی مدیریت ریسک در زنجیره تامین ترکیب نموده است. Mangla et al. (2015) یک رویکرد دو مرحله ای را برای مدیریت ریسک پیشنهاد نموده اند. در فاز اول، ۶ گروه ریسک و حدود ۲۵ ریسک مشخص در ارتباط با زنجیره تامین سبز شناسایی شده است. در مرحله دوم، فرآیند سلسله مراتبی تیره ( AHP تیره)، یک آنالیز کمی و کیفی به منظور آنالیز ریسک های شناسایی شده برای تعیین اولویت ها مورد استفاده قرار گرفته است.

۲٫۲ انتخاب تامین کننده
انتخاب تامین کننده و ارائه دهندگان خدمات از طریق فرآیند مناقصه رقابتی یک فعالیت حیاتی برای بسیاری از سازمان ها و تولید کنندگان می باشد (Wood, 2015). در بازار رقابتی امروز، شرکت ها اهمیت انتخاب تامین کننده مناسب که می تواند نیازمندی های آن ها را با کیفیت مورد نظر و در زمان تعیین شده تامین کند درک نموده اند. بنابراین، کسب و کار ها، تلاش کرده اند که به منظور انتخاب بهترین گزینه در زنجیره تامین مازاد عملکرد تامین کننده خود را ارزیابی نمایند. متعاقباً، انتخاب تامین کننده یم عامل کلیدی در فرآیندهای تهیه می باشد. اساساً، انتخاب یک تامین کننده مناسب به عنوان یک کار غیر بدیهی در نظر گرفته شده است. به منظور دستیابی به این هدف، اکثریت تصمیم گیران به صورت تجربی به ارزیابی و انتخاب تامین کننده پرداخته اند. انتخاب تامین کننده یک رویکرد تصمیم گیری با هدف حذف گرو های اولیه تامین کننده آینده نگر به منظور انتخاب نهایی است. (Rahiminezhad Galankashi et al., 2016). تامین کننده به عنوان یک نگرانی اساسی برای سازمان ها در حفظ یک جایگاه رقابتی به دلیل اثرات مستقیم بر روی جریان پول و سود آوری شناسایی شده است. (Banaeian et al., 2015).
انتخاب تامین کننده یک فرایند تصمیم گیری جهت ارزیابی تامین کننده برای ایجاد قرارداد می باشد. انتخاب تامین کننده به شدت مهم می باشد، به این دلیل که هزینه های مواد جدید و قطعات موجب قیمت محصول شده و شرکت های نیاز دارند تا مقدار قابل توجهی را بر روی درآمد های و خرید های صرف نمایند. انتخاب تامین کننده یکی از مهم ترین مشکلات در زمینه تصمیم گیری بوده و متشکل از عوامل کیفی و کمی جهت شناسایی تامین کننده با حداکثر پتانسیل جهت تامین نیازها با قیمتی مناسب می باشد. برای پاسخگویی به تقاضای مشتریان و برای به حداقل رساندن هزینه ها و داخلی و ریسک ها، شرکت ها تامین کننده مناسبی را انتخاب می کنند که محصولات رقابتی تر را ایجاد کرده و توزیع بیشتری را دریمان مشتریان انجام می دهد تا انواع نیاز ها را پوشش دهد (Heidarzade et al., 2015). برخی از مسائل باید در انتخاب تامین کننده مورد اشاره قرار گیرند جهت حفظ یک زنجیره استراتژیک و رقابتی. مانند موارد زیر (Trapp & Sarkis, 2016):
• کدامیک از تامین کنندگان باید برای شراکت انتخاب شود؟
• کدامیک از تامین کنندگان باید بخشی از توسعه تامین کننده باشد؟
• کدامیک از تامین کنندگان باید از توزیع حذف گردد؟
• چگونه تامین کنندگان ضعیف عملکرد خود را بهبود می بخشند؟
• چگونه شرکت های منابعی را به برنامه های توسعه تامین کنندگان اختصاص می دهند؟
روش های متعددی برای انتخاب تامین کنندگان مانند موارد زیر مورد استفاده قرار گرفته است. آنالیز پوشش داده(DEA) (Hadi-Vencheh & Niazi-Motlagh, 2011), فرآیند استخدام تحلیلی(AHP) (Perić et al., 2013; Chan, 2003), فرآیند استخدام تحلیلی تیره (FAHP) (Kilincci & Onal, 2011), روشهای شبکه تحلیلی (ANP) (Lin 2009; Hsu and Hu, 2009), fuzzy QFD (Bevilacqua et al., 2006), روشهای انتخاب عملکرد با یک راه حل مناسب و ایده آل (TOPSIS) (Mokhtarian & Hadi-Vencheh, 2012), برنامه ریزی ترجیح داده شده (PP), fuzzy logic (Florez-Lopez, 2007), استدلال موردی تیره (CBR) (Faez et al., 2009), شبیه سازی آنیل (Che, 2012), fuzzy ARAS (Kiani Mavi, 2015), fuzzy VIKOR (Shemshadi et al., 2011), fuzzy AHP and بر اساس شبیه سازی fuzzy TOPSIS (Zouggari and Benyoucef, 2011), برنامه ریزی غیر خطی مختلط (Mendoza and Ventura, 2012), etc.3. روش تحقیق
۳٫۱ روش آنتروپی
ارزیابی شانون روش ارزیابی شانون در ابتدا توسط سیستم ترمودینامیک اطلاعاتی معرفی گردید (Shannon, 2001). عدم اطمینان در فرایند ارتباطات ” انتروپی اطلاعاتی” نامیده شده است. در قسمت پایین تر اطلاعات آنتروپی و در قسمت بالتر مقادیر آن ها شرح داده شده است. با فرض اینکه تعداد m روش برای ارزیابی و تعداد m معیار ارزیابی وجود داشته باشد، ماتریس اولیه تصمیم گیری بهع این صورت خواهد بود:

۳٫۲ TOPSIS فازی (تیره)
در میان بسیاری از روش های MCDM، TOPSIS جهت انتخاب و رتبه بندی تعدادی از گزینه های ممکن یک روش عملی و مفید بوده و انتخاب تعدادی از گزینه های ممکن از طریق اندازه گیری فواصل اقلیدسی انجام می پذیرد. این مورد بر این اساس است که گزینه انتخابی باید کوتاه ترین فاصله را از راه حل مثبت ایده آل (PIS) داشته باشد، و دورترین فاصله از راه حل ایده آل منفی (NIS)، (Wang and Lee, 2009) این امر اغلب برای یک نصمیم گیرند مشکل است که یک رتبه بندی عملکردی خاص را به عنوان یک جایگزین برای ویژگی های تحت ببرسی انتخاب نماید. شایسنگی استفاده از یک روش فازی (تیره) ارزیابی اهمیت مرتبط با ویژگی های تهداد فازی های مورد استفاده به جای تعداد دقیق می باشد. (Sengul et al., 2015).
. مثال های عددی
۷ متخصص مدیریت زنجیره ای با بیش از ۱۰ سال تجربه در این تحقیق شرکت کرده اند. ۴ مورد از تامین کنندگانی که بخش های اضافی برای تولید موتور سیکلت را تامین می کنند مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نظر متخصصان ۹ معیار به منظور ارزیابی تامین کنندگان تعیین گردیده است. در بازار رقابتی امروز، قیمت در میان تامین کنندگان خیلی متفاوت نمی باشد. بنابراین، معیارهای در نظر گرفته شده برای انتخاب تامین کنندگان در این بررسی عبارتند از: کیفیت (C1)، زمان تحویل (C2)، تاریخچه عملکرد (C3)، ریسک تامین (C4)، ریسک تقاضا (C5)، ریسک تولید (C6)، ریسک تنظیمات (C7)، ریسک اطلاعات (C8) و ریسک محیط (C9). متغیرهای زبانی برای گزینه های رتبه بندی و شماره های مربوطه فازی مثلثی (TFN) از (Chen, 2000) در جدول ۱ استخراج شده اند. ماتریس تصمیم گیری که میانگین نظرات متخصصان در رابطه با گزینه ها در هر معیار می باشد در جدول ۲ نشان داده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا