دانلود رایگان ترجمه مقاله دیدگاه سیستم های اطلاعاتی (وایلی 2006)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه وایلی در 19 صفحه در سال 2006 منتشر شده و ترجمه آن 24 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

تعریف، دسترسی، و توسعه موفق یادگیری الکترونیکی : دیدگاه سیستم های اطلاعاتی

عنوان انگلیسی مقاله:

Defining, Assessing, and Promoting E-Learning Success: An Information Systems Perspective

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2006
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 19 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – علوم تربیتی
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت و برنامه ریزی آموزشی – تکنولوژی آموزشی – سیستم های اطلاعاتی پیشرفته
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله علوم تصمیم گیری آموزش نوآورانه
ارائه شده از دانشگاه حوزه علوم تصمیم و سیستم های اطلاعاتی، دانشکده مدیریت
نمایه (index) Scopus – Master Journals 
شناسه شاپا یا ISSN 1540-4609
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1111/j.1540-4609.2006.00102.x
لینک سایت مرجع https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1540-4609.2006.00102.x
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه وایلی – Wiley
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  24 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F2000

 

بخشی از ترجمه

بطور خاص، ارتباط بین ” استفاده ” و ” تاثیر فردی” ، ” کیفیت سیستم ” و ” تاثیر فردی” ، و همچنین ” کیفیت اطلاعات” و ” تاثیر فردی” بطور آماری معنی دار می باشد. علاوه بر این، Rai، Lang، و Welker (2002) به تحلیل عامل تقویتی و برآورد شاخص برازش برای مدل پرداخته اند. شواهد تجربی آنها به قدرت توضیحی مدل و به اهمیت استفاده از معیار طرح ریزی چندگانه – وابسته در موفقیت سیستم های اطلاعاتی اعتبار بخشید.
با توجه به پیشرفت تحقیقات و ظهور تجارت الکترونیک، DeLone و McLean (2003) مدل اصلی را توسط ترکیب اثرات فردی و سازمانی به عنوان یک بعد موفقیت به نام ” منافع خالص” توسعه دادند و بعد دیگری به نام ” کیفیت خدمات” به آن افزودند. در نتیجه مدل بروز شده بطور خاصی مناسب برای ارزیابی موفق سیستم های اطلاعاتی در محیط اینترنت می باشد. همانطور که در شکل 2 نشان داده شده، مدل بروز شده فرضیه پایه ای مدل اصلی را حفظ کرده است، از طرفی ماهیت موفق سیستم های اطلاعاتی باید از طریق ابعاد موفقیت چند بعدی که در فرآیند تشخیصی وابسته به یکدیگر هستند، تحلیل شود.
مدل موفق بروز شده DeLone و McLean پایه ای برای مدل موفق یادگیری الکترونیکی ما می باشد که در شکل 3 نشان داده شده است. مدل موفق یادگیری الکترونیکی باعث ایجاد روش فرآیندی برای اندازه گیری و ارزیابی موفقیت می شود. این مدل همچنین شامل معیارهای موفقیت توسعه یافته بطور خاص برای زمینه یادگیری الکترونیکی در حال بررسی می شود. در روش فرآیند فرض می شود که موفقیت کلی طرح های یادگیری الکترونیکی وابسته به دستیابی موفقیت در هر سه مرحله توسعه سیستم های یادگیری الکترونیکی: طراحی، ارائه، و تحلیل نهایی است. موفقیت مرحله طراحی که همراه با سه مورد عامل موفقیت ارزیابی می شوند : کیفیت سیستم، کیفیت اطلاعات، و کیفیت خدمات است. موفقیت مرحله ارائه که همراه با دو مورد عامل موفقیت ارزیابی می شوند: استفاده و رضایت کاربر است. در نهایت، موفقیت مرحله نهایی همراه با مورد منافع خالص ارزیابی می شود. فلش های نشان داده شده در شکل وابستگی سه مرحله ارزیابی موفقیت را بیان می کنند. موفقیت طراحی سیستم برای موفقیت ارائه سیستم که، به نوبه خود، تحت تاثیر موفقیت نتیجه سیستم است، ضرروی می باشد. موفقیت نتیجه سیستم، با این حال، دارای تاثیر بر روی موفقیت ارائه سیستم است، همانطور که توسط فلش های دوگانه ارتباط سیستم ارائه و مرحله نتیجه را نشان داده شده است.

ما به بررسی مدل در زمینه یادگیری الکترونیکی خاص: توسعه و پیاده سازی نسخه آنلاین روش های کمی دروه کارشناسی در تجارت پرداخته ایم. تخته سیاه 5 صفحه ای برای سیستم ارائه می باشد. برای هر مدل 6 بعد، در نظر گرفته شده است، شکل 3 نیز معیارهای موفقیت مرتبط با این زمینه یادگیری الکتریکی خاص را نشان می دهد. این معیارها ممکن است تا حدی برای زمینه های دیگر یادگیری الکترونیکی متفاوت باشد. ویژگی های مطلوب معیارهای بعد کیفیت سیستم در محیط تخته سیاه، سهولت استفاده، کاربر پسندی، ثبات، امنیت ، سرعت، و پاسخ دهی می باشد. بعد کیفیت سیستم دوره هایی در زمینه هایی مانند سازماندهی، ارائه، مسافت، سودمندی و پول را ارزیابی می کند. بعد کیفیت سیستم تعاملات دانش آموز- مربی را در ویژگی هایی مانند سرعت، پاسخگویی، عدالت، شایستگی، و در دسترس بودن اندازه گیری می کند. بعد استفاده میزان اندازه عناصر دوره ای که باید استفاده شوند از جمله، اسلایدهای پاور پوینت، کلیپ های صوتی، تالارهای گفتگو، مطالعات موردی، مشکلات عملی، آموزش برنامه اکسل، تکالیف، و امتحانات عملی را اندازه گیری می کند. بعد رضایت کاربر نظرات دانش آموزان در مورد یادگیری الکترونیکی را براساس تجربه آنها با دوره مورد نظر می سنجد. که به میزان رضایت، لذت و موفقیت آن بستگی دارد. بعد منافع خالص، جنبه های مثبت یادگیری الکترونیکی را در شرایط افزایش یادگیری، توانمندسازی، صرفه جویی در زمان، و پیشرفت های تحصیلی را مشخص می کند و همچنین جنبه های منفی یادگیری الکترونیکی را در شرایط نبود ارتباط رو در رو، انزوای اجتماعی، نگرانی های کیفی، و وابستگی به فن آوری مشخص می کند.

روش تحقیق عملکردی
مدل موفق یادگیری الکترونیکی، از طریق چهار سیکل تحقیق عملکردی تایید اعتبار شده است. تحقیق عملکردی بر این فرض استوار است که سیستم های اجتماعی پیچیده نمی توانند برای مطالعه معنی دار کاهش یابند. در نتیجه، هدف تحقیق عملکردی درک فرآیند پیچیده بجای تجویز قانونی جهانی است. با توجه به معنی تحقیق عملکردی، این پژوهش به فرآیند تکرار شونده که شامل پنج مرحله برای به دست آوردن درک آنچه به منزله موفقیت در طرح های یادگیری الکترونیکی : تشخیص، عمل برنامه ریزی، اقدام، ارزیابی، و یادگیری (Suaman و Evered، 1978) پایبند است. در طی مرحله تشخیص، ایرادات یادگیری الکترونیکی موفق تشخیص داده می شود. معیارهایی برای غلبه بر این ایرادات در مرحله عمل برنامه ریزی انجام می شود. این معیارها پس از مرحله اقدام انجام می شوند. تغییرات حاصل در مرحله ارزیابی برای تعیین تاثیرات آنها در یادگیری الکترونیکی موفق بررسی می شود. در طی مرحله یادگیری، درس های آموخته و تجربه شده به سمت درک بهتری از یادگیری الکترونیکی جذب می شوند. این پنج مرحله از تحقیق عملکردی برای این پژوهش در شکل 4 نشان داده شده اند.

دو سیکل اول از تحقیق عملکردی برای موفقیت سیستم یادگیری الکترونیکی نمونه که شامل موضوع واحد مطالعه می باشد، مورد آزمایش مقدماتی قرار گرفته اند. در صورت عدم وجود مدل ها بطور خاص رسیدگی به موفقیت یادگیری الکترونیکی، DeLone و McLean (1992) مدل موفق سیستم های اطلاعاتی اصلی را برای راهنمایی طراحی، توسعه و آزمایش ماژول یادگیری از راه دور به منظور تحلیل تسهیلات محل برگزیدند. علاوه بر این، در حوزه تحقیق مطالعه مقدماتی، ارزیابی ماژول یادگیری الکترونیکی واحد به جای دوره یادگیری الکترونیکی و یا برنامه مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از معیار موفقیت سیستم گسترده مانند کیفیت سیستم و تاثیر سازمانی فراتر از محدوده مطالعه مقدماتی می باشد. بنابراین، موفقیت سیستم یادگیری الکترونیکی نمونه در چهار بعد موفقیت : کیفیت اطلاعات، استفاده، رضایت کاربر، و تاثیر فردی مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته های حاصل از مطالعه مقدماتی به راه اندازی آزمایش های مقیاس-کامل موفقیت دوره های آنلاین در طول دو دوره باقی مانده از تحقیق عملکردی کمک می کند. استفاده از نمونه اولیه در شرایطی که نیاز به تجربه و یادگیری قبل از تعهد منابع به توسعه سیستم مقیاس-کامل (Alavi، 1984)، به شدت توصیه می شود. علاوه بر این، نمونه سازی ویژگی های مشابه به عنوان روش تحقیق عملکردی توسط تکرار، دقت، همکاری و تسیل (Baskerville و Wood-Harper ، 1998؛ Chiasson و Dexter، 2001) به اشتراک گذاشته شده است. نمونه سازی شامل تکرار از طریق تحلیل، طراحی، پیاده سازی، آزمایش، و بهبود می باشد. پنج مرحله نمونه سازی شبیه به پنج مرحله تشخیص، عمل برنامه ریزی، اقدام، ارزیابی و یادگیری در تحقیق عملکردی می باشد.
سیکل تحقیق عملکردی اول پس از تایید پیشنهاد برای توسعه محیط یادگیری از راه دور مبتنی بر اینترنت به منظور دوره روش های کمی در مدیریت عملیاتی آغاز می شود. پرسشنامه فیدبک دوره، طراحی شده و پس از ارائه ماژول به 48 دانش آموز در طول 2 هفته اجرا می شود. نظرات جمع آوری شده از این دانش آموزان نشان می دهد که عدم استقبال به یادگیری الکترونیکی : نرخ چهار بعد موفقیت از 3.4 (از 5 ) برای کیفیت اطلاعات به 2.7 (از 5) برای رضایت کاربر و ابعاد تاثیر فردی تغییر کرده است. یافته های حاصل از سیکل اول تحقیق عملکردی نشان می دهد که نیاز به ایجاد تغییر در نگرش بی علاقگی دانش آموزان نسبت به یادگیری الکترونیکی (Lee-Psost، 2002) بسیار مورد توجه خواهد بود.
سیکل تحقیق عملکردی دوم با تمرکز ویژه بر ارتقای رضایت کاربران و ابعاد تاثیر فردی اجرا می شود. 72 دانش آموز از سه بخش دوره ای روش های کمی مدیریت عملیات پایه ای در آغاز نیمسال آگاهی یافتند که موضوع در محل تسهیلات از طریق محیط یادگیری راه دور مبتنی بر اینترنت به آنها آموزش داده شد. ارزش های یادگیری الکترونیکی در آن زمان تاکید شده بود. علاوه بر این، توصیه های خاص در استفاده از نمونه های بیشتر به منظور بهبود ارائه اسناد دوره ای اجرا شد. بررسی فیدبک دوره مشابه برای دانش آموزان پس از ارائه ماژول اصلاح شده اجرا شد. نظرات این دانش آموزان در جهت ماژول های یادگیری الکترونیکی مورد تحلیل قرار گرفت. ماژول آزمایش یکبار دیگر از لحاظ کیفیت اطلاعاتی (3.9 از 5) به شدت مورد ارزیابی قرار گرفت. مهمتر از آن، نگرش دانش آموزان نسبت به یادگیری الکترونیکی بهبود یافت : نرخ کیفیت اطلاعات از 3.4 به 3.9 بهبود یافت، نرخ رضایت کاربران از 2.7 به 3.4 تغییر کرد و نرخ تاثیر فردی از 2.7 به 3.2 افزایش پیدا کرد (Lee-Post، 2003). دو سیکل تحقیق عملکردی اول، با توجه به مقدار ارزیابی موفق یادگیری الکترونیکی از دیدگاه سیستم های اطلاعاتی تایید شد. در واقع، پایه و اساس مطالعه مقدماتی دو سیکل بعدی از تحقیق عملکردی تنظیم شده بطوری که تحقیقات مقیاس- کامل از تمام شش بعد(مورد) موفقیت دوره های آنلاین با استفاده از مدل موفق یادگیری الکترونیکی پیشنهادی می تواند انجام شود.

سیکل تحقیق عملکردی سوم شامل ارائه روش های کمی دوره ای کامل در مدیریت عملیاتی آنلاین برای اولین بار می باشد. دانش آموزان در نظرسنجی آمادگی آنلاین شامل دانشگاهی، فنی، شیوه زندگی، و یادگیری، آمادگی برای یادگیری الکترونیکی در دوره آنلاین پذیرفته شده بودند. در نظرسنجی دوره مورد انتظار برای ایجاد پایه به منظور ابعاد مختلف موفقیت، از دانش آموزان آنلاین و دانش آموزان سنتی استفاده شده است. تلاش برای امتحان یادگیری الکترونیکی به دانش آموزان سنتی در اواسط ترم ارائه شده است. دوره آنلاین آنها توسط دانش آموزان آنلاین در پایان ترم با استفاده از نظرسنجی رضایت دوره و نظرسنجی ارزیابی دوره انجام شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا