دانلود رایگان ترجمه مقاله پیش بینی پیش فرض با مدیریت سود (ساینس دایرکت – الزویر ۲۰۱۶)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در ۱۷ صفحه در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و ترجمه آن ۳۴ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

مدل سازی پیش بینی مدیریت درآمدها

عنوان انگلیسی مقاله:

Modeling default prediction with earnings management

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۶
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۷ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله حسابداری – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله حسابداری مالی – مدیریت مالی – مهندسی مالی و ریسک – مدیریت بحران
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله مالی اقیانوس آرام
کلمات کلیدی مدیریت درآمدهای مبتنی بر افزونگی – مدل پیش بینی پیش فرض – مدیریت درآمدهای واقعی
کلمات کلیدی انگلیسی Accrual-based earnings management – Default prediction model – Real earnings management
ارائه شده از دانشگاه گروه تجارت بین‌الملل، دانشگاه تونگهای، تایوان
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
۰۹۲۷-۵۳۸X
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.pacfin.2016.01.005
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927538X16300051
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۳۴ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F1993

 

بخشی از ترجمه

جایگزین مدل های پیش بینی پیش فرض مبتنی بر حسابداری مانند مدل های Altman و Ohlson یک مدل پیش بینی مبتنی بر قیمت می باشد که اطلاعات را از بازار بورس گرفته بحران مالی را ارزیابی کنند. با ساخت مدل قیمت گذاری توسط Merton (1974) ، شرکت KMV یک مدل پیش بینی پیش فرض را بنام مدل Merton KMV ایجاد میکند. در محیط شرکت، حقوق صاحبان سهام یک شرکت به عنوان اختیار خرید یا عدم خرید در ارزش اصولی شرکت با قیمت اعتصاب معادل کتاب حسابداری بدهی شرکت مدل سازی شده است. بدلیل اینکه ارزش اصلی شرکت و نوسان آن قابل مشاهده نیستند، این مدل فرض می کند که هر دو مورد از حقوق صاحبان سهام، نوسان بازده سهام و چند متغیر قابل مشاهده دیگر بوسیله حل دو معادله غیر خطی همزمان استنباط شده است. این مدل احتمال پیش فرض به عنوان تابع چگالی تجمعی نرمال یک فاصله محاسبه شده را با توجه به اعتبار اصلی شرکت، نوسان و ارزش دفتر بدهی مشخص می نماید.
مدل های پیش بینی پیش فرض مبتنی بر حسابداری با مدل های مبتنی بر قیمت در فاکتور بحرانی که پیش فرض شرکت را پیش بینی کرده متفاوت می باشد. برخلاف مدل های مبتنی بر قیمت های بازار سرمایه، مدل های حسابداری از آیتم ها در صورت حساب های مالی شرکت استفاده کرده و ممکن است تحت تاثیر مدیریت درآمدهای واقعی قرار گیرند. در یک بازار کارآمد، سرمایه گذاران تاثیرات تغییر درآمد را بی اثر کرده و آنها را در فرایند قیمت گذاری با هم ترکیب می کند. بنابراین مدل استفاده شده در این مطالعه برای تاثیر مدیریت درآمدها در مدل های مبتنی بر حسابداری بجای استفاده از رویکرد قیمت گذاری بازار سرمایه تنظیم می گردد.

۲٫۲ اقدامات مدیریت درآمدهای واقعی
از اقدامات درآمدهای واقعی بمنظور شناسایی شرکت هایی که در تغییر یا عدم تغییر قیمت ها از طریق معاملات واقعی فعال هستند استفاده می گردد. Gunny (2010) 4 نوع مدیریت درآمدهای واقعی را ارائه می دهد: (i) سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه؛ (ii) سرمایه گزاری در فروش، مخارج کلی و اداری؛ (iii) کنترل زمان بندی سرمایه طولانی مدت و وضع سرمایه گذاری؛ (iv) افزایش تخفیف جهت تسریع فروش یا تولید جهت کاهش هزینه های تولید در هر واحد تولید. به گفته Roychowdhury (2006) مدیران درآمدها را از طریق دستکاری در فروش، کاهش هزینه های اختیاری یا تولید مازاد افزایش می دهند. با تخفیف ویژه به مشتریان، شرکت ها ممکن است سودهای گزارش شده را افزایش داده اما جریان های نقدی عملیاتی را کاهش دهند. شرکت هایی که مخارج اختیاری را کاهش داده، افزایش در درآمد خالص و درآمدها در هر سهم را تجربه می کنند. شرکت ها ممکن است هزینه کالاهای فروخته شده (COGS) را جهت افزایش درآمد کاهش دهند. همچنین شرکت ها کالاهای مازاد تولید کرده تا هزینه واحد محصولات را برای فروش کاهش دهد زیرا تولید مازاد هزینه های ثابت در هر واحد را کاهش می دهد. Roychowdhury (2006) و Gunny (2010) دریافتند که مدیریت درآمدهای واقعی تاثیر منفی بر عملکرد آینده دارد.
چند مطالعه مدیریت درآمدهای واقعی را در مورد وقایع مشخص شرکت بررسی کرده است. برای مثال Cohen and Zarowin(2010) بر پیشنهادات سرمایه تمرکز seasonمی کنند. مولفان از اقدامات مدیریت درآمدهای فعالیت واقعی پیشنهاد شده توسط Roychowdhury (2006) استفاده کرده که شامل جریان نقدی عملیاتی غیر عادی، هزینه های تولید، هزینه های اختیاری و حاصل مجموع SG& A، R&D و مخارج تبلیغ بوده و سندیت دادن که مدیریت درآمدهای فعالیت واقعی تاثیر منفی بر ارزش شرکت دارند. مدیریت درآمدهای فعالیت واقعی بطور قابل توجهی تعداد گزارش شده را در صورت حساب مالی تغییر داده و اعتبار شرکت را در دوره های حسابداری بعدی به خطر می اندازد.

۳٫ گسترش نظریه
مدل ارزیابی ریسک ارائه شده توسط Altman (1968) خطر اعتباری شرکت را با بکارگیری متغیرهای حسابداری مورد ارزیابی قرار می دهد. بهرحال، ادبیات وجود تغییر حسابداری را تکرار می کند. فرض میکنیم که در نظر گرفتن پیچیدگی های بالقوه قدرت پیش بینی مدل را افزایش می دهد. مدیریت درآمدهای واقعی را برای عملیات، تولید، فعالیت مخارج و تاثیر آن بر مشخصه مدل ارزیابی خطر تنظیم شده مورد بررسی قرار می دهیم. اهمیت هر فاکتور توضیحی را در مدل تنظیم شده و قدرت پیش بینی مدل ارزیابی می کنیم. محتوای اطلاعات گزارش مالی ممکن است پس از کنترل معاملات واقعی برای مدیریت درآمدها را بیشتر یا دقیق تر باشد و مدل ارزیابی ریسک تنظیم شده میتواند در شناسایی بحران های مالی شرکت کارآمد تر باشد. بنابراین فرض میکنیم که مدل ارزیابی ریسک تنظیم شده بهتر مشخص شده و در زمان ترکیب حداقل یکی از تاثیرات مدیریت درآمدها واقعی دارای قدرت پیش بینی بهتر می باشد. فرضیه های زیر را برای گنجاندن تاثیرات جریانات نقدی غیر عادی را با توجه به فعالیت های عملیاتی، هزینه تولید، هزینه اختیاری گسترش می دهیم:
فرضیه ۱: مدل ارزیابی ریسک پس از ترکیب جریان نقدی غیر نرمال از فعالیت های عملیاتی دارای قدرت پیش بینی بهتر بوده و بهتر مشخص می شود و مدیریت درآمدها واقعی را نشان می دهند.
فرضیه۲: مدل ارزیابی ریسک پس از ترکیب هزینه تولید دارای قدرت پیش بینی بهتر بوده که و مدیریت درآمدها واقعی را نشان می دهند.
فرضیه۳: مدل ارزیابی ریسک پس از ترکیب هزینه اختیاری دارای قدرت پیش بینی بهتر بوده که و مدیریت درآمدها واقعی را نشان می دهند.

۴٫ طراحی های تحقیق بمنظور برآورد تاثیر مدیریت درآمدها بر کارایی مدل ارزیابی ریسک
۴٫۱ مدیریت درآمد واقعی
این مطالعه مدیریت درآمدها واقعی توسعه یافته توسط Cohen et al. (2008) and Roychowdhury (2006) را بکار گرفته و سه فرم از تغییرات معاملات واقعی را در تغییرات حساب در نظر می گیرد: تسریع به رسمیت شناختن فروش، گزارش COGS کمتر از طریق تولید افزایش یافته و کاهش در مخارج اختیاری. آنها بطور نسبی بدین صورت تخمین زده می شود.
CFO اشاره به جریان نقدی دارد؛ SALE نشان دهنده سود فروش می باشد؛ به عنوان تغییر در سود فروش تعریف شده است؛ Prod مجموع COGS و تغییر در لیست موجودی در طول سال بوده و شامل مخارج تبلیغ، مخارج R&D و SG&A می باشد و این ضریب برای چنین صنعتی در طول همان سال برای معادله (۱) از طریق معادله (۳) تخمین زده شده و ضریب تخمین زده شده برای صنعت برای سال t-1 در داده های شرکت i در طول سال t بمنظور مشتق شدن از مقدار مورد انتظار معرفی گردیده است. مقدار غیر عادی را با استفاده از مقادیر واقعی کمتر از مقدار مورد انتظار به عنوان نماینده مدیریت درآمدهای واقعی محاسبه می کنیم. CFO غیر عادی (abCFO) سنجش سرعت تشخیص فروش از طریق تخفیف های افزایش یافته یا اصطلاحات اعتباری ملایم تر می باشد. از هزینه های تولید (AbProdCost) و مخارج اختیاری غیر عادی (AbDiscEXP) بمنظور اندازه گیری وجود مدیریت درآمدها به صورت کاهش هزینه با توجه به هزینه سودهای آینده استفاده می کنیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا