دانلود رایگان ترجمه مقاله افزایش طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم (اسپرینگر ۲۰۱۵)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه اسپرینگر در ۱۱ صفحه در سال ۲۰۱۵ منتشر شده و ترجمه آن ۲۲ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

الگوریتم مسیریابی مبتنی بر بهینه سازی کلنی مورچه برای افزایش طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم

عنوان انگلیسی مقاله:

An ant colony optimization based routing algorithm for extending network lifetime in wireless sensor networks

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار ۲۰۱۵
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۱ صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی کامپیوتر – مهندسی فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله مهندسی الگوریتم ها و محاسبات – شبکه های کامپیوتری – اینترنت و شبکه های گسترده
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس شبکه های بی سیم
کلمات کلیدی شبکه های حسگر بی سیم – الگوریتم های مسیر یابی – بهینه سازی کلنی مورچه – مصرف انرژی – طول عمر شبکه
کلمات کلیدی انگلیسی Wireless sensor networks – Routing algorithms – Ant colony optimization – Energy consumption – Network lifetime
ارائه شده از دانشگاه دانشکده مهندسی برق، دانشگاه شهید بهشتی
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
۱۵۷۲-۸۱۹
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1007/s11276-015-1061-6
لینک سایت مرجع https://link.springer.com/article/10.1007/s11276-015-1061-6
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه اسپرینگر – Springer
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۲۲ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F1988

 

بخشی از ترجمه
در بخش ۱۱ مولفان الگوریتم مسیر یابی مبتنی بر مورچه کارآمد (EEABR) را برای معماری های آگاه از مکان و زمین مسطح ارائه دادند. در این طرح پیشنهادی مورچه ها بدنبال مصرف انرژی کمتر ضمن کاهش اندازه مورچه ها در طول ارتباط بین گره ها هستند.
در بخش ۷ مولفان الگوریتم مسیر یابی مبتنی بر بهینه سازی و آگاه از مکان کلنی مورچه (ACLR) را پیشنهاد دادند که یک الگوریتم آگاه از مکان مسطح می باشد. او انرژی باقیمانده، اطلاعات گره های مکان محلی و سراسری را بمنظور انتخاب گره بعدی برای مورچه ها تعریف می کند.
در بخش ۱۲ مولفان الگوریتم بهینه سازی کلنی مورچه را نشان داده و آن را در کنترل انرژی و ازدحام در مسیر شبکه حسگر بیسیم بکار می برند. در این الگوریتم فرمون و انرژی گره بمنظور تاثیر بر سهمیه رضایت فرنمون در مسیر بهینه سازی ترکیب می شوند که این امر از ازدحام شبکه و مصرف سریع انرژی گره منحصر بفرد جلوگیری می کند. بنابراین چرخه طول عمر شبکه طولانی تر می شود.
در بخش ۱۳ مولفان الگوریتم مسیر حالت پیش بینی را بر اساس ACO جهت دستیابی به ساختار مسیر یابی جمع آوری داده های انرژی-آگاه در شبکه های حسگر بیسیم پیشنهاد می دهند. این الگوریتم ضریب بارگیری در عامل اکتشافی بررسی کرده و یک فرنمون جدید ارائه می دهد. در این الگوریتم مورچه های مصنوعی وضعیت انرژی شبکه ها را پیش بینی کرده و اقدامات مربوطه جهت افزایش کارایی انرژی در ساخت مسیر را بکار میبرند.
در بخش ۱۴ مولفان یک الگوریتم مسیر یابی مقرون به صرفه برای شبکه های حسگر بیسیم متشکل از فازهای مسیر یابی و دسته بندی ارائه دادند. نتایج شبیه سازی نشان دادن که این الگوریتم در مقایسه با الگوریتم های دیگر طول عمر شبکه را افزایش داده و مصرف انرژی را کاهش می دهد. بهرحال در این مقاله سناریوی پویا و جنبه های تلرانس نقص شبکه حسگر توسط مولفان مورد توجه قرار نگرفته است.
الگوریتم مسیر یابی مبتنی بر بهینه سازی ازدحام یک ذره که طول عمر شبکه های حسگر بیسیم را به حد اکثر میرساند در بخش ۱۵ نشان داده شده است. ایده اصلی این رویکرد به حداقل رسانده مصرف انرژی مسیر دریچه نزدیک به ایستگاه پایگاه و توزیع بار مسیر یابی در آنها می باشد. رویکرد پیشنهادی با دو الگوریتم دیگر بر اساس گره های حسگر از کار افتاده، انحراف معیار انرژی باقیمانده سر کلاسترها و بسته های داده دریافتی بوسیله ایستگاه پایه مقایسه می گردد.
رویکرد مبتنی بر کلاستر برای توسعه طول عمر شبکه در قسمت ۱۶ ارائه شده است. در این مقاله معیار هزینه اهمیت پوشش جدید CI برای مشکلات کاربردی پوشش ارائه شده است. نتایج شبیه سازی نشان داده که این رویکرد در مقایسه با پروتکل های پیشین می تواند توپولوژی شبکه بسته بندی منطقی را با مصرف انرژی کمتر و عملکرد پوششی بهتر که طول عمر شبکه را افزایش داده ایجاد کند.
مولفان در مقاله شماره ۱۷ یک متد را بر اساس الگوریتم ژنتیکی هایبرید پیشنهاد داده و قصد ایجاد تعداد حداکثر ارتباطات با تعداد حداقل کانال های همزمان را دارند. مولفان در مقاله شماره ۱۸ فهرست کاملی از تهدیدات امنیتی شناخته شده اصلی درون چارچوب شبکه رادیویی شناختی (CRN) را ارائه می دهند.
مولفان در بخش ۱۹ یک بررسی از تکنیک های کنترل توپولوژی فراهم می کند. در روش کار آنها، تکنیک های کنترل توپولوژی موجود به دو گروه تقسیم می شوند: پوشش و اتصال شبکه. امکان استخراج کانال های نسبتا مشترک (POCs) بازی جدید نظری الگوریتم CA توزیع شده در مقاله شماره ۱۷ کشف شده است. الگوریتم پیشنهادی در این مقاله از رویکرد کانال متعامد معمولی و الگوریتم های CA اکتشافی با استفاده از POC عملکرد بهتری دارد.
طرح اختصاص کانال جدید QoE محور برای SUs و ایستگاه پایه شبکه های رادیوی شناختی (CRN) در مقاله ۲۱ ارائه شده است. در این مقاله، داده های QoE تاریخی تحت کانال های اولیه مختلف (PCs) توسط SUs اختصاص یافته و به ایستگاه پایه رادیوی شناختی (CRBS) میرسد. مولفان در مقاله ۲۲ بررسی را ارائه داده که پاسخ به سه سوال کلیدی زیر را نشان می دهند: ۱- مشکلات طراحی الگوریتم برای DC-WSNs چه چیزهایی هستند؟ ۲- چه مشکلاتی مورد بررسی قرار گرفته و کدام یک بررسی نشده اند؟ ۳- تکنیک هایی ضروری برای راه حل های موجود چه چیزهایی هستند؟
مولفان در مقاله ۲۳ معیار مسیر یابی مدرن برای شبکه های رادیوی شناختی را مورد بررسی قرار می دهند. آنها ابتدا چالشهایی را که باید در طراحی یک معیار مسیر یابی مناسب برای شبکه های رادیوی شناختی بکار رفته توجه نمایند. مولفان در مقاله ۲۴ محدودیت های عملکرد اولیه پروتکل های کنترل دستیابی متوسط (MAC) برای شبکه های حسگر بیسیم چند-هاپ و مبتنی بر RF و شبکه های حسگر در عمق آب را بررسی می کنند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا