دانلود رایگان ترجمه مقاله دیدگاه مدیریتی استراتژی جهانی سازی (ساینس دایرکت – الزویر 2015)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه الزویر در 15 صفحه در سال 2015 منتشر شده و ترجمه آن 33 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

جهانی شدن و استراتژی تنوع: یک دیدگاه مدیریتی

عنوان انگلیسی مقاله:

Globalization and diversification strategy: A managerial perspective

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2015
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 15 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت بازرگانی – مدیریت کسب و کار – مدیریت استراتژیک – استراتژی های توسعه صنعتی – مدیریت عملکرد – بازرگانی بین الملل
چاپ شده در مجله (ژورنال)/کنفرانس مجله مدیریت اسکاندیناوی 
کلمات کلیدی جهانی شدن – تنوع بین المللی – تنوع تولید – عملکرد شرکتی
کلمات کلیدی انگلیسی Globalization – International diversification – Product diversification – Firm performance
ارائه شده از دانشگاه دانشکده تجارت مک کول، دانشگاه کوئینز شارلوت
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN
0956-5221
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1016/j.scaman.2014.08.003
لینک سایت مرجع https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S095652211400089X
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه الزویر – Elsevier
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  33 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب) 

کد محصول F1975

 

بخشی از ترجمه

پاسخ دهنده هدف ما یک مدیر اجرایی است که در مورد مسائل مدیریت استراتژیک جهانی شرکتی دانش کافی داشته باشد. ابتدا با استفاده از finance.google.com به شناسایی مدیرانی که عنوان COO داشتند پرداختیم. جدا از آن، ما به جستجوی عناوینی که نشان می داد فرد با استرتژی جهانی، برنامه ریزی شرکتی، و یا توسعه کسب و کار در ارتباط است. اگر کسی با این عنوان نیافتیم، ما از رئیس و/ یا مدیر عامل استفاده کردیم. ابزار نظرسنجی ما در مارچ 2011 به 730 شرکت در امریکا ارسال شد، که به طور تصادفی از بین 2867 شرکتی که در پایگاه داده COMPUSTAT بین سال های 2000 و 2005 حداقل یک سال یا بیشتر فعالیت داشتند انتخاب شدند. این گروه شامل شرکت هایی با یک یا چند کسب و کار بودند، که برخی تنها فروش داخلی در امریکا و باقی فروش بین المللی داشتند.
نامه پیوست ما به شرکت کنندگان در مورد رازداری و گزارش نتایج تنها به صورت چکیده اطمینان می داد. اگر شرکت کنندگان ترجیح می دادند که به نظرسنجی شخصا پاسخ ندهند، از آنها خواستیم تا پرسشنامه را به فردی دهند که در تصمیمات استراتژیک مدیریتی جهانی شرکت آنها دخیل باشد یا اینکه پرسشنامه خالی را پس بفرستند. همچنین برای آماده کردن چکیده نتایجمان به هر پاسخ دهنده از طریق پست شامل یک نامه پیوست و پاکت تمردار پیشنهاد نمودیم. ما 38 پاسخ در اولین سری ارسال دریافت کردیم. سری بعدی در می 2011 انجام شد و حاصل آن 27 پاسخ دیگر بود. در مجموع 65 پاسخ دریافت کردیم که نشان دهنده میزان پاسخ دهی 8.9 درصدی است.

ویژگی های پاسخ دهنده و شرکت
طبق گزارش تمام پاسخ دهندگان در شرکت خود در حوزه تصمیمات مدیریت بین الملل فعال بوده اند. حدود 60 درصد از پاسخ دهندگان عنوان CEO و/ یا ریاست داشتند در حالی که 18 درصد COO بودند. در بسیاری از موارد COO ها در جایگاه ریاست یا نایب مدیر عامل بودند. باقی 22 درصد جایگاه های مختلفی مثل مدیر استراتژی شرکت، نایب رئیس توسعه کسب و کار، و برنامه ریزی شرمت و مدیر استراتژی داشتند. تمام پاسخ دهندگان بیان کردند که شرکت آنها راهی به بیرون از بازار سنتی امریکا می جویند، و 83 درصد اعلام کردند که شرکت آنها در جستجوی راهیابی به بیش از یک بازار محصول است.

اعتبار و سوگیری عدم پاسخ
اعتبار به دقت اندازه گیری مربوط است. سوالات خوب زمانی قابل اتکا هستند که مقیاس دقیقی در موقعیت های قابل مقایسه داشته باشند. ارائه سوالات استاندارد شده به همه مدیران کمک می کند تا عدم اعتبار از بین برود (گروه تحقیقاتی Baker، 2011) . هنگام طراحی این گزاره ها، ما با متخصصین در طراحی نظرسنجی، رقابت خارجی، جهانی سازی صنعت، و تنوع بین المللی و محصول مشورت کردیم تا از اعمال گزاره هایی که ممکن است پاسخ دهنده به خوبی درک نکند و یا اطلاعات مناسبی را به اشتراک نگذارد اجتناب کنیم. بنابراین، ما دقت زیادی را معطوف عواملی چون چیدمان کلمات پرسش و فرمت پرسشنامه و محتوا کردیم تا اعتبار نظرسنجی را افزایش دهیم. ما هیچ دلیلی برای تردید در صداقت پاسخ دهندگان نداریم.
مثل هر نظرسنجی دیگر، پژوهش ما ممکن است بخاطر حجم نمونه و شرکت کنندگانی که به پرسشنامه ها پاسخ ندادند محدودیت هایی دارد. ما با گارنتی رازداری، استفاده از ارسال متعدد پرسشنامه ها و پیشنهاد یک گزارش رایگان از نتایج به عنوان انگیزه جهت تکمیل پرسشنامه، قدم های مهمی برای افزایش میزان پاسخ گویی و به دنبال آن کاهش سوگیری عدم پاسخ برداشته ایم. دریافتیم هم زمان که شواهد مستقیم ما از مدیران وجه مهمی به تحقیقات کنونی می افزاید، شمار اندک پاسخ ها (65) باعث میشود یافته های ما به جای نتایج قطعی، توصیه ای تلقی شوند.
برای تست سوگیری عدم پاسخ، ما ویژگی های اختصاصی شرکت و صنعت را با شرکت های که پاسخ ندادند مقایسه کردیم. اگر ویژگی های دو گروه مشابه باشند، ممکن است نگرانی در مورد سوگیری عدم پاسخ بالقوه را کم کند. همانطور که جدول شماره 1 نشان می دهد تفسیر تست ها برای شناخت تفاوت ها نشان دهنده این است که پاسخ دهندگان با کسانی که پاسخ گو نبودند از نظر اندازه، تنوع بین المللی و محصول شرکت مطابقت زیادی داشتند. همچنین بر اساس جدول 1، پاسخ دهندگان با کسانی که پاسخگو نبودند در مورد ویژگی های صنعتی از جمله نرخ تمركز چهار بنگاه(CR4) ، بازگشت سرمایه (ROA)، تحقیق و توسعه (R&D)، و شاخص تجارت درون صنعتی و ضریب کار – سرمایه گذاری باهم مطابقت داشتند. ما هیچ تفاوت آماری مشخصی بین دو گروه نیافتیم؛ بنابراین نتیجه می گیریم نمونه پاسخ دهندگان ما از شرکت ها نماینده کل شرکت های نمونه است.
دیگر محدودیت ها
مثل هر روش تجربی دیگر، تلاش ما برای بازبینی مباحث تئوری با استفاده از روش نظرسنجی نقاط قوت و محدودیت های خود را دارد. انگیزه اصلی ما ساده است: مشخص کردن اینکه آیا دیدگاه مدیران با نتایج تحقیقات آکادمیک تطابق دارد یا خیر. زیرا تحلیل های آماری بسیاری بر اساس نمونه های بزرگ داده به تست فرضیه های رسمی یا روابط تصادفی انجام شد است، پژوهش ما این راه را نمی رود اما بر این تمرکز میکند که آیا پاسخ مدیران به هر گزاره به طور مشخص “تصمیم گیری نشده” است یا خیر. با توجه به ذات اکتشافی نظرسنجی ما، قصد نداریم به چگونگی رفع برخی نتایج مخدوش تحقیقات پیشین در مقایسه با نظرسنجی خود بپردازیم. تلاش برای توضیح چنین تفاوت هایی می تواند باعث ایجاد زمینه برای مطالعت آینده گردد.
به علاوه به خاطر مشکلات بالقوه اندازه های کم نمونه ها، ما نمونه هایمان را بر حسب نوع صنعت، اندازه و یا دیگر متغیرها تفکیک نکردیم تا بتوانیم تعیین کنیم آیا تنوع در میان شرکت ها وجود دارد یا مدیران. از آن جایی که نظرسنجی ما شامل سوالات مربوط به ویژگی های شخصی پاسخ دهندگان مثل تحصیلات یا سن نمی شود، ما تاثیر این عوامل را در پاسخ های داده شده نسنجیدیم. بین این دلیل که تحقیقات ما کامل شده است، بازگشتن به مدیران برای سوالات بیشتر عملا غیرممکن است، اما می تواند زمینه تحقیقات دیگری در آینده باشد. در آخر، موافقت با گزاره های ما در مورد یک تئوری لزوما یک مدرک قوی برای این نیست که رفتار مدیران با تئوری یا دیگر تحقیقات آکادمیک مطابقت دارد. با این حال، مدرک مستقیمی از مدیران در خصوص دیدگاه آنها نسبت به پیش-بینی تئوری و یافته های تجربی از تحقیقات مدیریتی قبلی فراهم می آورد.

مشکلات تحقیق و مدارک نظرسنجی
در این بخش، ما به مشکلات اصلی پژوهش در چهار حوزه می پردازیم که چگونگی واکنش مدیران به تغییرات بزرگ در فضای کسب و کار را در برمی گیرد، همانطور که با روندهای جهانی سازی (افزایش رقابت خارجی و جهانی سازی صنعت) مشخص شده است که مرکز توجه ادبیات نظری و تجربی بوده است. چهار حوزه شامل : (1) تاثیر رقابت خارجی بر تصمیمات مدیریتی در مورد استراتژی تنوع بین المللی و محصولی؛ (2) تاثیر جهانی سازی صنعت بر تصمیمات مدیریتی در مورد استراتژی تنوع بین المللی و محصولی؛ (3) طبیعت رابطه میان تنوع بین-المللی و محصولی – اگر وجود داشته باشد- ؛ و (4) رابطه بین استراتژی تنوع و عملکرد شرکت. در ادامه ما ابتدا به بازبینی یافته های کلیدی تحقیقات پیشین برای هر حوزه پرداختیم و سپس یافته های مرتبط بدست آمده از نظرسنجی خود را ارائه کردیم.

تاثیر رقابت خارجی بر استراتژی تنوع محصول
پژوهش های پیشین
توسعه اهداف یک شرکت در جهت تنوع آن در بازار محصولات متفاوت ممکن است منافعی به همراه داشته باشد که از اهداف اقتصادی و همکاری های بالقوه در میان کسب و کارهای متفاوت در کارنامه یک شرکت نشئت می گیرد (Penrose, 1959; Teece, 1980, 1981, 1982). هرچند توزیع فضایی و عدم تشابه این کسب و کارها، و همچنین ترکیب پیچیدگی مدیریت کار این کسب و کارها برای سازمان ها ایجاد محدودیت می کند (Coase, 1937).

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا