دانلود رایگان ترجمه مقاله ملاحظات روش شناختی در طراحی (سیج 2009)

 

 

این مقاله انگلیسی ISI در نشریه سیج در 17 صفحه در سال 2009 منتشر شده و ترجمه آن 28 صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

استفاده از تکنیک Delphi در پژوهش برنامه ریزی اصولی:

ملاحظات روش شناختی در طراحی

عنوان انگلیسی مقاله:

Using the Delphi technique in normative planning research:
methodological design considerations

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
سال انتشار 2009
تعداد صفحات مقاله انگلیسی 17 صفحه با فرمت pdf
نوع مقاله ISI
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع – مهندسی محیط زیست – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله
برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها – بهینه سازی سیستم ها – برنامه ریزی محیطی – مدیریت دانش – مدیریت اجرایی
چاپ شده در مجله (ژورنال) محیط زیست و برنامه ریزی الف: اقتصاد و فضا 
ارائه شده از دانشگاه گروه جغرافیا/مطالعات محیطی، دانشگاه مموریال نیوفاندلند
نمایه (index) Scopus – Master Journals – JCR
شناسه شاپا یا ISSN 1472-3409
شناسه دیجیتال – doi https://doi.org/10.1068/a39267
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه سیج – Sage
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  28 صفحه با فونت 14 B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1944

 

بخشی از ترجمه

. Delphi پیش بینی کننده. یک تمرین Delphi پیش بینی کننده با پیش بینی ها در مورد رویدادهای آینده مرتبط می شود که دانش کم، متنوع، و یا متضادی در مورد آن وجود دارد (Albright، 2002؛ Coates و همکاران، 2001؛ Ilbery و همکاران، 2004). در حالی که چهار رویکرد اصلی برای پیش بینی وجود دارند (برون یابی، شاخص های پیشرو، مدل های علی، و روش های تصادفی)، هیئت Delphi به طور مستقیم می تواند از یک یا هر چهار روش (Martino، 1999) استفاده کند. یک Delphi پیش بینی کننده نسبتا جدید بررسی نمود که آیا بازخورد و بحث و بررسی در این تمرین، دقت های پیش بینی های فردی یا گروهی را در مورد حوادث فرار جهان (Parente و همکاران، 2005) بهبود می بخشد یا خیر.
3. Delphi سیاسی. Delphi سیاسی شامل کاوش در یک موضوع و یا نتیجه مورد نظر سیاسی می شود (Coates، 1999؛ Critcher و Gladstone، 1998؛ Turoff، 1975). هدف از Delphi سیاسی، اجماع متخصصین نیست. بلکه هدف، حصول اطمینان از این است که طیف وسیعی از متغیرهای سیاسی مرتبط و پارامترهای زمینه ای شناسایی و کاوش می شوند(Wellar، 1997). یک نمونه Delphi سیاسی در دنیای واقعی، برنامه کاهش خسارت سیل کانادا است که در آن یک هیئت Delphi پنجاه نفره، مزایا و هزینه های این برنامه را از نظر مدیریت بهبود یافته در حوزه های خطر، حفاظت از ویژگی های زیست محیطی، هزینه های بالاتر برای توسعه دهندگان، و عناصر سیاسی دیگر بررسی نمودند (De Loe و Wojtanowski، 2001).
به عنوان یک فرایند پژوهش، هر رده Delphi، همان ساختار کلی را از نظر ارتباطات گروهی، گمنامی، تکرار، و گرایش مرکزی به اشتراک می گذارد. با این حال، با توجه به تفاوت ها در اهداف پژوهش و / یا حوزه های کاربرد (شناسایی آینده ارجح، پیش بینی، و یا جایگزین های سیاسی)، باید انتخاب نمود که کدام نوع تمرین Delphi برای یک مسئله و یا مشکل پژوهش برنامه ریزی خاص مناسب است.
ارتباط تکنیک Delphi با پژوهش برنامه ریزی شهری و منطقه ای
تکنیک Delphi، کاربرد و قابلیت کاربرد برای درک، ارائه، و داوری مسائل برنامه ریزی را نشان می دهد. Linstone و Turoff (1975a، صفحه 4) بیان نمودند که تکنیک Delphi به ویژه زمانی مفید است که مسئله پژوهش متناسب با روش های تحلیلی دقیق نیست بلکه می تواند با قضاوت های ذهنی بر مبنای قضاوت های دسته جمعی بررسی شود. ” Richey و همکاران (1985، صفحه 142) مشاهده کردند که تکنیک Delphi “بیشتر متناسب با مسائل مفهومی و یا فلسفی است، نه مسائلی که نیاز به پاسخ های دقیق و کمیتی دارند ”. به طور مشابه، همانطور که Ying و Kung (2000) نشان داده اند، استفاده از Delphi هنگامی مناسب است که مشاهده عینی داده ها نه عملی است و نه ممکن، دیدگاهی که توسط Critcher و Gladstone (1998) اثبات شده است. بنابراین، در واقع به نظر می رسد که تکنیک Delphi با انواع مختلف پژوهش برنامه ریزی بسیار مرتبط است.
همچنین تکنیک Delphi فرصتی برابر را برای شرکت کنندگان به منظور بیان نظرات آنها فراهم می کند، زیرا پاسخ ها با توجه به شرکت کننده، نه رتبه بندی می شوند و نه وزندهی می شوند. به عبارت دیگر، تمام اعضای هیئت به یک اندازه در معیار گرایش مرکزی کمک می نمایند، زیرا صداها و نظرات مختلف شنیده می شوند و سیستم های ارزش برای بررسی توسط شرکت کنندگان، حقایق را نشان می دهند. این ویژگی تکنیک Delphi، سازگار با اصول برنامه ریزی مشارکتی، مشارکت عمومی در برنامه ریزی، و استفاده از گروه های مشورتی در برنامه ریزی است که با علاقه به یک عمل برنامه ریزی، به طور مشابه به دنبال اطمینان از مشارکت کامل و عادلانه همه طرفین هستند.
در طول دهه های متمادی، تکیه بر نظر متخصص، مشخصه اصلی شیوه برنامه ریزی در مناطق شهری در سراسر جهان بوده است. در همین زمان، طیف وسیعی از مشکلات بالقوه در ارتباط با استخراج نظر متخصص در تمارین رسیدن به اجماع وجود دارد: تاثیر شخصیت های غالب؛ بی میلی کارشناسان به تغییر ذهن خود حتی در حضور حقایق متضاد؛ و تمایل روانی، حتی در میان کارشناسان، به منظور انطباق با نظر اکثریت (Martino، 1999). در نتیجه، تاکید می شود که توجه دقیقی باید به طراحی یک سوال و یا گزاره پژوهشی معطوف شود، به گونه ای که نتیجه آن بهترین تفکری باشد که کارشناسان می توانند با خود به ارمغان آورند.
شفافیت و طراحی یک تمرین Delphi
در این بخش، یک طرح پژوهش عملی برای تکنیک Delphi که در زمینه برنامه ریزی در دنیای واقعی مورد آزمایش قرار گرفت ارائه می شود. نوع Delphi انجام شده، یک Delphi اصولی بود، و برای شناسایی و آزمایش اهمیت نسبی ویژگی های برنامه های شهری تدوین شده با کیفیت بالا در زمینه برنامه ریزی مبتنی بر اکوسیستم استفاده شد. مراحل فرآیند پیشنهادی شرح داده شده و در مد گام به گام (شکل 1) توضیح داده خواهد شد.
مرحله 1: بررسی نوشته ها
یک بررسی نظام مند از نوشته ها، نقطه شروع هر تمرین Delphi است. بررسی نوشته ها، شامل وظایف مهم زیر می شود: (الف) آماده سازی بیانیه ای جامع از دانش فعلی در مورد موضوع (یعنی، آنچه شناخته شده است). (ب) شناسایی شکاف های دانش در رابطه با این موضوع، موضوعات تحقیقاتی غالب، کاستی های نظری، و یا تناقضات مبتنی بر داده ها (یعنی، آنچه باید شناخته شود). و (ج) ارائه بینش به کارشناسان بالقوه برای شرکت در Delphi به عنوان مشاوران و / یا شرکت کنندگان. شناسایی شکاف های دانش برای موفقیت Delphi بسیار مهم است زیرا یافته های آن مشخص می کند که آیا طراحی پژوهش، دارای ماهیت اکتشافی است و یا تاییدی. علاوه بر این، بررسی نوشته ها، محقق یا ناظر Delphi را قادر می سازد تا شکل و محتوای پیمایش اولیه را ارائه دهد و به درک درستی از این مورد کمک می کند که آیا تکنیک Delphi، روشی مناسب برای مطالعه است یا خیر.
با توجه به اهمیت حیاتی بررسی نوشته ها، ضروری است که رویه جستجو که این بررسی مبتنی بر آن است، دارای زمان کافی باشد و منابع دیگر را فراهم نماید. انواع متون زیر در مجموع، “نوشته” خطاب می شوند: نوشته های یاد گرفته شده؛ عمومی؛ شرکتی / نهاد دولتی. شرکت های بزرگ / سازمانی و خصوصی؛ قانونی؛ نظارتی؛ گروه حرفه ای؛ گروه منافع عمومی. و / گروه منافع خاص/مقرره (Wellar، 2005). به طور واضح، چون خطاهای حذف و کمیسیون می تواند اثرات عمده ای بر منابع و اعتبار مطالعه داشته باشد، در هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کدام بدنه از نوشته ها در مرحله اول بسیار مهم از یک پروژه Delphi گنجانده یا حذف شوند، باید دقت شود.

مرحله 2: پیش آزمون
اگر چه اصطلاحات ‘پیش آزمون’ و استفاده آزمایشی’ گاهی اوقات به جای یکدیگر در نوشته های پژوهشی استفاده می شوند، Ackoff (1953) تمایز صریح و روشنی را از این دو روش پژوهش فراهم می کند. با توجه به Ackoff (1953، صفحات 336-337)، پیش آزمون، فرصت بررسی روش های عملیاتی جایگزین را برای انجام پژوهش فراهم می کند. استفاده آزمایشی اساساً بقا و بهره وری ابزار خاص و طرح پژوهش را قبل از اینکه پیمایش کامل راه اندازی شود، بررسی می نماید و ارزیابی می کند که آیا طرح و ابزار تحقیق- همانطور که طراحی شده است – موثر و کارآمد خواهد بود یا خیر. بر خلاف پیش آزمون که با در نظر گرفتن مقایسه ای روش های جایگزین مرتبط می شود، استفاده آزمایشی در یک برنامه تحقیقاتی کلی (Ackoff، 1953، صفحه 344) هدایت می شود.
در صورت عدم وجود شواهد دنیای واقعی / تجربی برای هدایت انتخاب یک روش مطالعه، درگیر شدن کارشناسان در یک پروژه می تواند یک شروع قابل قبول برای محقق در نظر گرفته شود (Wilhelm، 2001). اگر ما فرض کنیم که یک روش مبتنی بر متخصص، راه مناسبی برای اقدام است، وظیفه مرکزی پیش آزمون، شامل انتخاب این مورد می شود که کدام روش مرتبط با نظر متخصص، مناسب ترین روش است. بسیاری از تکنیک ها وجود دارد که می توانند برای استخراج نظر کارشناسان دیگر غیر از Delphi مورد استفاده قرار گیرند، از جمله پیمایش ها، روش ارزیابی هیئت، رای گیری حرفه ای، رویکرد کمیته، میزگرد، تجزیه و تحلیل متقابل تاثیر، طوفان ذهنی، و یا کارگاه های آموزشی،. هر روش پژوهش مزایا و معایبی دارد که باید طی آزمون در نظر گرفته شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا