دانلود رایگان ترجمه مقاله اثر تکنولوژی بر رفتار دانش آموزان

 

 

این مقاله انگلیسی در ۱۳ صفحه در منتشر شده و ترجمه آن ۱۷ صفحه بوده و آماده دانلود رایگان می باشد.

 

دانلود رایگان مقاله انگلیسی (pdf) و ترجمه فارسی (pdf + word)
عنوان فارسی مقاله:

تاثیر فناوری در کلاس درس بر رفتار دانش آموزان

عنوان انگلیسی مقاله:

The impact of classroom technology on student behavior

دانلود رایگان مقاله انگلیسی: مقاله انگلیسی
دانلود رایگان ترجمه با فرمت pdf: ترجمه pdf
دانلود رایگان ترجمه با فرمت ورد: ترجمه ورد

 

مشخصات مقاله انگلیسی و ترجمه فارسی
فرمت مقاله انگلیسی pdf
تعداد صفحات مقاله انگلیسی ۱۳ صفحه با فرمت pdf
نوع نگارش مقاله پژوهشی (Research article)
نوع ارائه مقاله ژورنال
رشته های مرتبط با این مقاله
علوم تربیتی – روانشناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
تکنولوژی آموزشی – روانشناسی تربیتی – روانشناسی شناخت – مشاوره تحصیلی
چاپ شده در مجله (ژورنال) مجله تحقیقات فناوری
کلمات کلیدی فناوری کلاس درس – کیفیت آموزشی – رفتار دانش آموزان – ادراک دانشجو
کلمات کلیدی انگلیسی class technology – instructional quality – student behavior – student perceptions
ارائه شده از دانشگاه دانشگاه داکوتای جنوبی
رفرنس دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش  ۱۷ صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin
فرمت ترجمه مقاله pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
وضعیت ترجمه انجام شده و آماده دانلود رایگان
کیفیت ترجمه

مبتدی (مناسب برای درک مفهوم کلی مطلب)

کد محصول

F1910

 

بخشی از ترجمه
مطالعه حاضر
از دانش آموزان در کلاس های مختلف تجارت در دانشگاه های غرب میانه با اندازه متوسط برای شرکت در مطالعه پژوهشی بررسی تاثیر وجود یا عدم وجود فناوری در کلاس درس، روی درک تلاش و رفتار دانش آموزان دعوت به عمل آمد. قبل از مطالعه در کلاس های درس فردی، از مربیان خواسته شد که به طور متوسط و گسترده از فناوری در دوره های خود استفاده کنند یا نکنند. در حالیکه مربیان از فناوری در حد متوسط و یا گسترده استفاده نمودند، پس از بررسی های داده شده در آن کلاس از دانش آموزان پرسیده شد که نظر آنها در مورد چگونگی تأثیر گذاری عدم وجود فناوری روی اجزای مختلف یادگیری دانش آموزان چیست. به عنوان مثال، از دانش آموزان پرسیده شد که آیا عدم وجود فناوری بر توجه آنها در کلاس در مقایسه با آنچه قبلاً بوده است، دارای تاثیر مثبت است یا منفی.
در مقابل، همانطور که مربیان از فناوری در حد متوسط و یا گسترده استفاده ننمودند، پس از بررسی های داده شده در آن کلاس از دانش آموزان پرسیده شد که نظر آنها در مورد چگونگی تاثیرگذاری فناوری چیست. سپس، به عنوان مثال، از دانش آموزان در این بخش پرسیده شد که آیا استفاده از فناوری های بیشتر روی سطح آمادگی استاد آنها در کلاس تاثیر می گذارد یا خیر.
سوالات بررسی بر اساس سه شکل مختلف ارزیابی بود که در حال حاضر و یا قبلاً توسط محققان دانشگاه استفاده می شد، از جمله نسخه اولیه توسعه یافته و نسخه استفاده شده توسط تمام نهادهای دولتی در درون دولت، گزارش آموزشی دانشجویی II و IDEA فرم تشخیصی گزارش. هر دو نسخه از این نظر سنجی با مقیاس پنج نقطه ای زیر برای جمع آوری نظرات دانش آموز استفاده شدند: ” ۱ ” به طور قابل توجهی مثبت، ” ۲ ” تا حدودی مثبت، ” ۳ ” تفاوت، ” ۴ ” تا حدودی منفی بود، و “۵” به طور قابل توجهی منفی. این مطالعه همچنین شامل سوالات دموگرافیک های متعدد برای تسهیل تجزیه و تحلیل پاسخ ها بود. در میان چیزهای دیگر، از دانش آموزان در مورد فارغ التحصیل بودن و یا دانش آموزان در مقطع کارشناسی، برنامه مطالعه آنها، و سال ورود آنها به مدرسه (به عنوان مثال ، سال اول ، سال دوم ، و غیره) و همچنین معدل و جنسیت سوال پرسیده شد.
در کل نه نفر از اعضای هیئت علمی تجارت، از جمله دو تن از نویسندگان مقاله ، بررسی را در کلاس خود اداره نمودند. شرکت کنندگان دانشکده بر اساس رتبه داوطلب، درجه مهارت در فناوری و استفاده، نظم و انضباط، و جنس به منظور ارائه یک مقطع از دوره های در حال ارزیابی انتخاب شدند. کلاس های انتخاب شده شامل کلاس ها در ۱۰۰ ( سال اول ) ، ۲۰۰ ( سال دوم ) ، ۳۰۰ ( سطح راهنمایی ) ، ۴۰۰ ( ارشد ) و کارشناسی ارشد ( ۷۰۰ ) سطح بودند. در مجموع، این بررسی در چهارده کلاس تجارت مختلف، از جمله بخش های متعدد از تعداد کمی از دوره ها اجرا شد.
این نظر سنجی در نزدیکی شروع ترم پاییز سال گذشته اجرا شد. از اعضای هیئت علمی شرکت کننده خواسته شد زمانی از کلاس را برای تکمیل این بررسی اختصاص دهند. ثبت نام در بخش های مورد مطالعه به طور کلی برای ۷۰۰ دانش آموز انجام گرفت، از جمله برخی از دانش آموزانی که در بیش از یکی از کلاس های موجود در نمونه وارد مطالعه شده بودند. در مجموع، در حدود ۵۵۰ نظرسنجی قابل استفاده تکمیل و عودت داده شد. خلاصه ای از اطلاعات فردی برای پاسخ دهندگان به نظرسنجی در مقطع کارشناسی در پیوست گنجانده شده است.
نتایج
جدول ۱ و ۲ نشان دهنده نتایج اولیه از تجزیه و تحلیل داده ها می باشد. در هر جدول، میانگین پاسخ برای هر سوال به پاسخ بی طرف ” ۳ ” به منظور بررسی اثری که هر گروه ممکن است تغییرات احتمالی داده شده در محیط کلاس درس خود را پیش بینی نمایند، مقایسه شده است. به یاد داشته باشید که هر یک از موارد بر مقیاس پنج نقطه ای استوار بود : ” ۱ ” – مثبت ، ” ۲ ” – تا حدودی مثبت ، ” ۳ ” – تفاوت، ” ۴ ” – تا حدی منفی و “۵” – منفی بود که نتیجه آن، میانگن پایین تر برای درک مثبت تر است. یک میانگین برای هر سوال و همچنین تعدادی از دانش آموزان که پاسخ خاص داده اند ارائه شده است.
جدول ۱ نتایج را برای بررسی ارائه شده در کلاس نشان می دهد که در آن مربی نشان داد که او / او از فناوری در حد متوسط و یا گسترده استفاده می کند. پس از آن در این نظر سنجی از دانش آموزان پرسیده شد که نظرات آنها در مورد چگونگی تأثیرگذاری عدم وجود فناوری در یادگیری آنها چیست. ۳۷۴ نظرسنجی قابل استفاده در از این مجموعه ای از کلاس ها بازگردانده شد. میانگین ها در جدول ۱ بین ” بالا ۲ ” دامنه و ” کم ۳ ” نوسان می کند. پاسخ های دانش آموزان در این دوره که از فناوری استفاده استفاده نمودند، نشان می دهد که دانش آموزان پیش بینی می کنند که حذف فناوری بر میزان زمان مطالعه (میانگین کمتر از پاسخ بی طرف از ۳٫۰ و از نظر آماری متفاوت از پاسخ خنثی است) در کلاس در هر روز، مقدار زمان برای امتحانات و مطالعه آزمونهای آنها، مقدار یادداشت آنها، حضور کلی آنها در کلاس، و قدردانی آنها از تلاش های استاد تاثیر مثبتی دارد. با فرض این که دانش آموزان زمان مطالعه را کمتر به عنوان مثبت مشاهده نمودند، به نظر می رسد که دانش آموزان احساس می کنند که اگر فناوری دوره حذف شود مطالعه کمتر می شود. به نظر می رسد این تا حدودی متضاد با عدم وجود فناوری است که تاثیر مثبتی بر میزان یادداشتی دارد که دانش آموزان بر می دارند، با این حال، “مقدار” یادداشت های برداشته شده را می توان از دو زاویه مختلف مشاهده نمود. دانش آموزان می توانند یادداشت برداری را کمتر مثبت در نظر بگیرند، و دانش آموزان ممکن است نشان دهند که وقتی فناوری در کلاس درس استفاده می شود، آنها یادداشت کمتری بر می دارند. حذف فناوری، با توجه به گفته های دانش آموزان، نیز تاثیر مثبتی بر حضور آنها و قدردانی آنها از تلاش های مربی دارد. اگر یادداشت ها از طریق فناوری در خارج از کلاس در دسترس برداشته شود، دانش آموزان ممکن است حضور در کلاس را برای شنیدن مطالب مطرح شده مهم تر بدانند. علاوه بر این، به نظر می رسد که این دانش آموزان بر این باورند که ممکن است حذف فناوری آموزش آنها را ” آسان تر ” نماید که در قدردانی دانش آموز از تلاش مربی تاثیر مثبت دارد.
در مقابل، پاسخ های دانش آموزان نشان دادند که انتظار می رود که حذف فناوری روی توجه دانش آموزان در کلاس (متوسط بیشتر از پاسخ های خنثی و از نظر از نظر آماری متفاوت از پاسخ خنثی است) ، مقدار آموخته شده از کلاس، تمایل دانش آموزان به کلاس های اضافی از مربی خاص، و علاقه دانش آموزان کلاس های اضافی در مورد یک موضوع دارای تاثیر منفی باشد. این نتایج نشان می دهد که این دانش آموزان مزایای خاص در ارتباط با استفاده از فناوری در کلاس درس را درک نموده اند.
فناوری ممکن است یکی از راه هایی باشد که مربیان می توانند علاقه دانش آموزان را حفظ کنند. در واقع، به نظر می رسد پاسخ ها نشان می دهند که دانش آموزان درک می کنند که اگر فناوری خارج شود، یادگیری آنها ممکن است کمتر شود. دانش آموزان همچنین نشان دادند که اگر فناوری استفاده نشود، آنها تمایل کمتری به شرکت در کلاس های اضافی از این استاد دارند، و آنها همچنین ممکن است تمایل کمتری به گذراندن دوره های بیشتر در همان موضوع نشان دهند اگر فناوری بخشی از تجربه کلاس درس آنها نباشد. از سوی دیگر ، پاسخ ها نشان می دهد که اگر فناوری در کلاس درس مورد استفاده قرار گیرد، دانش آموزان ممکن است به احتمال زیاد در کلاس شرکت کنند و درک بهتر و بیشتری از تلاش های استاد داشته باشند.
نتایج دو پرسش در مورد چگونگی استفاده از یک تغییر در استفاده از فناوری متوسط / شدید، ارزیابی کلی دانش آموز از درس و مربی را تحت تاثیر می دهد همانطور که در جدول ۱ ارائه شده است. دانش آموزانی که قبلاً فناوری در کلاس درس تجربه می کنند، اگر این فناوری برداشته شود، رتبه کمتری به این کلاس درس می دهند (متوسط بالاتر از خنثی ۳٫۰ و از نظر آماری متفاوت از خنثی ۳٫۰ ) . با این حال، به نظر می رسد تاثیر در رتبه بندی دانش آموزان از معلم به بی طرف بودن در از دست دادن سناریوی فناوری مرتبط است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا